Jump to content

gkagg

Members
  • Δημοσιεύσεις

    427
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

About gkagg

  • Ημ. Γέννησης 19/06/1978

gkagg's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

10

Φήμη

  1. Καλησπέρα. Διαμένω στην περιοχή της Γούβας στο Παγκράτι, όρια με Υμμητό. Είμαι ήδη συνδρομητής στην Wind με ADSL24 αλλά επειδή το AK είναι μακρυά (ΑΚ Παγκρατίου), η εξασθένιση της γραμμής είναι μεγάλη και με το ζόρι πιάνω 8Mbit. Έκανα έλεγχο διαθεσιμότητας στην ιστοσελίδα της Wind και υπάρχει διαθεσιμότητα τόσο για VDSL 50 όσο και για Wind Fiber 100. Η ερώτησή μου είναι η εξής. Υπάρχει περίπτωση, όσον αφορά τη σύνδεση VDSL, η παροχή να είναι από το Αστικό Κέντρο και όχι από ΚΑΦΑΟ (Καμπίνα;) Ξέρει κανείς αν η περιοχή έχει ιδιόκτητα Καφάο της Wind ή δίνει από του OTE;
  2. H official Stable 8.1.1.0 έχει κανονικά Ελληνικά! Επίσης για να κάνεις update σε Dev θα πρέπει να την περάσεις μέσα στο κινητό, να συνδεθείς στο internet και να την επιλέξεις από τον updater.
  3. Σε ευχαριστώ πολύ!
  4. Πόσες ημέρες στο κρατήσανε;
  5. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας!
  6. Στο Ψυχικό το πήγες;
  7. Φαίνεται από το λουκετάκι στο boot screen που είναι ξεκλείδωτο....
  8. Καλημέρα. Έχω το Nexus 5 το οποίο έχει μπει σε boot loop εξ' αιτίας ενός προβλήματος (γνωστού στο διαδίκτυο) με το power button. Δυστυχώς δεν πρόλαβα ούτε backup να πάρω αλλά ούτε και να κλειδώσω τον bootloader για να το πάω για service. Λέτε αν το πάω για service με ξεκλέιδψτιο bootloader και rooted να μου το επισκευάσουν εκτός εγγύησης; Έχει κανένας ανάλογη εμπειρία με το service της LG; Φιλικά πάντα
  9. Ίσως να είναι και έτσι όπως τα λες αλλά είναι η πρώτη συσκευή που μου το κάνει αυτό και απλά αναρωτήθηκα μπας και είναι bug. Πάμε για BT μάλλον!
  10. Βρήκαμε hardware bug δηλαδή? Στα διεθνή sites κανένας δεν το αναφέρει πάντως!
  11. Ρε παιδία αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα με το κινητό και θα ήθελα να μου πείτε αν έχει συμβεί σε καάποιον από εσάς. Με ακουστικά handsfree συνδεδεμένα επάνω στο κινητό ο ήχος κλήσης ακούγεται μόνο απο τα ακουστικά ενώ από το ηχείο ανεπαίσθητα. Ότα βγάζω τα handsfree χαλάει κόσμο!
×
×
  • Create New...