SourTouki Δημ. April 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2013 Ξερει κανεις που μπορουμε να βρουμε το NAvigon για android.. το ειχα εκτος μαρκετ δυστηχως δεν το πηρα backup και με το r@@t το εχασα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafevolution Δημ. April 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2013 Καλημέρα. Έχω το Navigon και ψάχνω POIs για Ελλάδα και Θεσσαλονίκη. Που μπορώ να ψαχτώ και τι ακριβώς να ψάξω; :) Ρίξε μια ματιά στο παρακάτω: http://index.pois.gr/ Παράθεση http://badge.facebook.com/badge/317446008269290.3536.1752348694.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katergaris1979 Δημ. April 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2013 Ρίξε μια ματιά στο παρακάτω: http://index.pois.gr/ Υπάρχει κάπου κάποιο tutorial για το πως θα περαστούν αυτά στο tom tom που έχω στο τηλέφωνο; Κοίταξα στο forum του pois.gr αλλά δεν έχει κάτι σχετικό και το υπομενού για android είναι σχεδόν άδειο. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει; ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
artemios Δημ. April 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2013 artemios, η εφαρμογή αναβαθμίζεται κανονικά δωρεάν αν την αγοράσεις . Εσύ δεν την αγόρασες, οπότε τι διαμαρτύρεσαι; αν διαβάσεις τι έχω πει θα καταλάβεις αλλά επειδή σχεδόν έχουμε εξαντλήσει όλο το θέμα δεν αξίζει να το αγγίζουμε πάλι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 11, 2013 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2013 Ξερει κανεις που μπορουμε να βρουμε το NAvigon για android.. το ειχα εκτος μαρκετ δυστηχως δεν το πηρα backup και με το r@@t το εχασα Δεν επιτρέπεται στο παρόν forum η παράνομη διακίνηση οποιουδήποτε προγράμματος καθώς και η κάθε είδους συζήτηση περί αυτού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PANKAN Δημ. April 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2013 Μόλις εγκατέστησα το navigon europe σε μια κινέζικη ταμπλέτα και έχω μερικές απορίες. 1. Πήγα και έσβησα διάφορα (γλώσσες που δεν θα χρησιμοποιήσω, POI σε χώρες που δεν έχω εγκατεστημένο χάρτη και άλλα τέτοια τοπικού χαρακτήρα αρχεία). Και η εφαρμογή μου ξαναζήτησε εγκατάσταση από wlan ή από το pc. Δεν μπορώ δηλαδή να σβήσω τέτοια άχρηστα αρχεία; 2. Ψάχω κάποιο μενού και δεν υπάρχει πουθενά. Που είναι τα settings; Στην αρχή μου έβγαλε μήνυμα ότι θα στέλνει πληροφορίες στην Garmin εκτός αν αλλάξω μια επιλογή στα settings. Αλλά που είναι τα settings; Μου μιλάει στα Αγγλικά και δεν βρίσκω πως θα το γυρίσω στα Ελληνικά. 3. Στη πράξη τώρα. Του βάζω να κάνει πλοήγηση πρός κάποια διεύθυνση και μου προτείνει τρεις επιλογές. Εγώ θέλω όμως ένα συνδυασμό αυτών των τριών. Δίνεται η δυνατότητα επεξεργασίας μιας από τις επιλογές; Κουνώντας ίσως τη γραμμή πορείας; 4. Δεν μπόρεσα να βρω αν μπορώ να προσθέσω εκτός από τον τελικό προορισμό και κάποια ενδιάμεσα σημεία διέλευσης. Όπως καταλαβαίνετε αν δεν έχει αυτή τη δυνατότητα είναι εντελώς άχρηστο. Αν το Navigon δεν κάνει τα 3 και 4 μήπως ξέρετε κάποιο άλλο πρόγραμμα που να τα κάνει; Βάζω μια εικόνα της αρχικής σελίδας και του μόνου μενού που βρίσκω στο navigon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosuser Δημ. April 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2013 Μα αυτό που δείχνεις τώρα δεν είναι full screen. Σε μένα, στο full screen δεν έχω τα εικονίδια στο πάνω μέρος να φαίνονται. Nαι, επειδή, όπως ξαναέγραψα, είτε full είτε όχι, το ίδιο κάνει. Ορίστε και μια φωτο από full: http://i45.tinypic.com/15my0z6.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katerini Δημ. April 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2013 Παιδιά λίγο τη βοήθεια σας! Θέλω με ένα προγραμμα offline gps, να καταγράψω μία διαδρομή και να την αποθηκεύσω. Δηλαδή όχι να βάλω προορισμό με ενδιάμεσες στασεις, αλλά να ξεκινήσω το πρόγραμμα gps, και οπού πηγαίνω να καταγράφει την διαδρομή. Και όταν θέλω να την χρησιμοποιώ για να με καθοδηγήσει. Υπάρχει κάτι τέτοιο και με ποιο πρόγραμμα? Ευχαριστώ! Παράθεση Κωστας - Κατερινη Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tyel Δημ. April 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2013 Γράψε gps tracker στο play και θα σε βγάλει πολλές επιλογές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. April 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2013 Το sygic αργει την πρωτη φορα που λειτουργει μια νεα-εγκατεστημενη εκδοση (πχ απο την 11 στην 12, ή απο την 12 στην 13) να κλειδωσει για πρωτη φορα δορυφορους, και μετα τους εντοπιζει πιο γρηγορα? Ή κανει τον ίδιο χρονο πάντα; Ξερει κανεις; :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2013 Ξερει κανεις; :( Όντως μπορεί την πρώτη φορά να αργήσει λίγο παραπάνω, αλλά κανονικά τις επόμενες φορές πρέπει να κλειδώνει σε μερικά δευτερόλεπτα. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PANKAN Δημ. April 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2013 Μόλις εγκατέστησα το navigon europe σε μια κινέζικη ταμπλέτα και έχω μερικές απορίες. 1. Πήγα και έσβησα διάφορα (γλώσσες που δεν θα χρησιμοποιήσω, POI σε χώρες που δεν έχω εγκατεστημένο χάρτη και άλλα τέτοια τοπικού χαρακτήρα αρχεία). Και η εφαρμογή μου ξαναζήτησε εγκατάσταση από wlan ή από το pc. Δεν μπορώ δηλαδή να σβήσω τέτοια άχρηστα αρχεία; 2. Ψάχω κάποιο μενού και δεν υπάρχει πουθενά. Που είναι τα settings; Στην αρχή μου έβγαλε μήνυμα ότι θα στέλνει πληροφορίες στην Garmin εκτός αν αλλάξω μια επιλογή στα settings. Αλλά που είναι τα settings; Μου μιλάει στα Αγγλικά και δεν βρίσκω πως θα το γυρίσω στα Ελληνικά. 3. Στη πράξη τώρα. Του βάζω να κάνει πλοήγηση πρός κάποια διεύθυνση και μου προτείνει τρεις επιλογές. Εγώ θέλω όμως ένα συνδυασμό αυτών των τριών. Δίνεται η δυνατότητα επεξεργασίας μιας από τις επιλογές; Κουνώντας ίσως τη γραμμή πορείας; 4. Δεν μπόρεσα να βρω αν μπορώ να προσθέσω εκτός από τον τελικό προορισμό και κάποια ενδιάμεσα σημεία διέλευσης. Όπως καταλαβαίνετε αν δεν έχει αυτή τη δυνατότητα είναι εντελώς άχρηστο. Αν το Navigon δεν κάνει τα 3 και 4 μήπως ξέρετε κάποιο άλλο πρόγραμμα που να τα κάνει; Βάζω μια εικόνα της αρχικής σελίδας και του μόνου μενού που βρίσκω στο navigon Καμμιά απάντηση εδώ; Το sygic αργει την πρωτη φορα που λειτουργει μια νεα-εγκατεστημενη εκδοση (πχ απο την 11 στην 12, ή απο την 12 στην 13) να κλειδωσει για πρωτη φορα δορυφορους, και μετα τους εντοπιζει πιο γρηγορα? Ή κανει τον ίδιο χρονο πάντα; Είδα ότι ξαναρωτάς κι εσύ και δεν έχεις πάρει απάντηση. Είμαι πολύ νέος στα προγράμματα πλοήγησης οπότε μπορεί να κάνω λαθος. Είμαι βέβαια πολύ παληός στη χρήση gps οπότε θα σου απαντήσω με βάση αυτή την εμπειρία. Το σήμα των δορυφόρων δεν το κλειδώνουν τα διάφορα προγράμματα αλλά η ίδια η συσκευή gps. Τα διάφορα προγράμματα στη συνέχεια χρησιμοποιούν τη θέση που τους δίνει το gps. Εσύ τι εννοείς; Ότι ενώ με κάποιο άλλο πρόγραμμα (πχ google maps) βλέπεις κανονικά τη θέση σου (μέσω gps, όχι wifi), το sygic συνεχίζει να σου λέει ότι ψάχνει δορυφόρους; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. April 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2013 Όντως μπορεί την πρώτη φορά να αργήσει λίγο παραπάνω, αλλά κανονικά τις επόμενες φορές πρέπει να κλειδώνει σε μερικά δευτερόλεπτα. Καπως ετσι νομιζω οτι το ειδα κι εγω να δουλευει, αλλα δεν ημουν σιγουρος. Καμμιά απάντηση εδώ; Είδα ότι ξαναρωτάς κι εσύ και δεν έχεις πάρει απάντηση. Είμαι πολύ νέος στα προγράμματα πλοήγησης οπότε μπορεί να κάνω λαθος. Είμαι βέβαια πολύ παληός στη χρήση gps οπότε θα σου απαντήσω με βάση αυτή την εμπειρία. Το σήμα των δορυφόρων δεν το κλειδώνουν τα διάφορα προγράμματα αλλά η ίδια η συσκευή gps. Τα διάφορα προγράμματα στη συνέχεια χρησιμοποιούν τη θέση που τους δίνει το gps. Εσύ τι εννοείς; Ότι ενώ με κάποιο άλλο πρόγραμμα (πχ google maps) βλέπεις κανονικά τη θέση σου (μέσω gps, όχι wifi), το sygic συνεχίζει να σου λέει ότι ψάχνει δορυφόρους; Εννοω, οτι εχω την εντυπωση, οτι την πρωτη φορα χρησης, μετα απο εγκατασταση νεας εκδοσης του sygic, παρατηρω πραγματικα μεγαλη καθυστερηση στο να πιασει δορυφορο. Πχ. 10-15 λεπτα! Δεν τυχαινει να χρησιμοποιω συχνα την gps λειτουργια. Και ολως παραδοξως μου τυχαινει να το χρειαζομαι στο ασχετο, και να ειναι η πρωτη φορα τοτε που το ανοιγω! Και τρωω τρελη καθυστερηση. Απο εδω και περα λεω, οταν περναω νεα εκδοση, κι ας μη χρειαζομαι πλοηγηση, να βγαινω εξω κατω απο τον ουρανο, να κανω καμια βολτα κανα τεταρτακι, και να πιανει τους δορυφορους. Ωστε οταν το χρειαστω πραγματικα, να μπορει να κλειδωσει σχετικα συντομα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2013 Είναι απαράδεκτο να θέλει 15 λεπτά για να κάνει το πρώτο κλείδωμα. Και σε αλλη χώρα να πάω και με κλειστά τα data, το Desire HD μου πιάνει σημα σε 2 λεπτά μαξ για την πρώτη φορά. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PANKAN Δημ. April 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2013 Απο εδω και περα λεω, οταν περναω νεα εκδοση, κι ας μη χρειαζομαι πλοηγηση, να βγαινω εξω κατω απο τον ουρανο, να κανω καμια βολτα κανα τεταρτακι, και να πιανει τους δορυφορους. Είναι απαράδεκτο να θέλει 15 λεπτά για να κάνει το πρώτο κλείδωμα. Και σε αλλη χώρα να πάω και με κλειστά τα data, το Desire HD μου πιάνει σημα σε 2 λεπτά μαξ για την πρώτη φορά. Το έγραψα και πιο πάνω και το ξαναγράφω. Το sygic και το κάθε sygic δεν πιάνει κανένα δορυφόρο. Με τους τους δορυφόρους συνδέεται η συσκευή gps και από αυτή παίρνουν τα δεδομένα της θέσης τα διάφορα προγράμματα πλοήγησης όπως το sygic. Καθυστέρηση στο κλείδωμα των δορυφόρων από το gps μπορεί να υπάρχει μόνο όταν ανοίξει αρκετές δεκάδες χιλιόμετρα μακριά από τη προηγούμενη θέση του. Ακόμη και σε αυτή τη περίπτωση όμως η καθυστέρηση είναι αμελητέα σε σύγχρονες συσκευές gps με καλά τσιπάκια (sirf 3, sirf 4, κλπ) Πάντως θα ήταν ενδιαφέρον να μας εξηγήσει κάποιος που ξέρει πως λειτουργεί το sygic, γιατί παρουσιάζει αυτή τη μεγάλη καθυστέρηση να εμφανίσει τη θέση. Αρκει βέβαια το gps να έχει βρει τη θέση και να διαπιστώνεται αυτό από ένα άλλο πρόγραμμα (πχ google maps). Γιατί αν κάνει το gps ένα τέταρτο να βρει τους δορυφόρους τότε καλύτερα απενεργοποίήσέ το και πάρε ένα bluetooth gps με ένα καλό τσιπάκι για να βρεις την υγειά σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greece_gus Δημ. April 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2013 Είχα το ίδιο πρόβλημα ώσπου έβαλα το fastergps..τώρα κλειδώνει μέσα σε 15-20 δεύτερα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teopanta1 Δημ. April 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2013 καλησπερα ! χρησιμοποιω το galaxy s3 σαν πλοηγο για περιπου 10 ωρες με αποτελεσμα η θερμοκρασια του να φτανει τους 60 λογω του οτι βρισκεται στο τζαμι του αυτοκινητου λετε να εχω προβλημα στο μελλον με την συσκευη ? Παράθεση Yπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. April 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2013 καλησπερα ! χρησιμοποιω το galaxy s3 σαν πλοηγο για περιπου 10 ωρες με αποτελεσμα η θερμοκρασια του να φτανει τους 60 λογω του οτι βρισκεται στο τζαμι του αυτοκινητου λετε να εχω προβλημα στο μελλον με την συσκευη ? εμ λίγο... Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teopanta1 Δημ. April 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2013 απο την αλλη απορω για ποιο λογο να βαλουν gps στην συσκευη εφοσον υπαρχει προβλημα με της θερμοκρασιες και υπαρχει η περιπτωση να χρησιμοποιηθει και για αυτο το σκοπο ? υπαρχει καποια λυση σε αυτο το προβλημα ειτε πρακτικο στην τοποθετηση μεσα στο αυτοκινητο ? ειτε μεσω της συσκευης ? Παράθεση Yπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2013 απο την αλλη απορω για ποιο λογο να βαλουν gps στην συσκευη εφοσον υπαρχει προβλημα με της θερμοκρασιες και υπαρχει η περιπτωση να χρησιμοποιηθει και για αυτο το σκοπο ? υπαρχει καποια λυση σε αυτο το προβλημα ειτε πρακτικο στην τοποθετηση μεσα στο αυτοκινητο ? ειτε μεσω της συσκευης ? Από την άλλη δεν νομίζω ότι όταν αποφάσισε η εταιρεία να προσθέσει το gps στην συσκευή, ότι σκέφτηκαν ότι κάποιοι θα την δουλεύανε 10 ώρες σερί Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. April 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2013 απο την αλλη απορω για ποιο λογο να βαλουν gps στην συσκευη εφοσον υπαρχει προβλημα με της θερμοκρασιες και υπαρχει η περιπτωση να χρησιμοποιηθει και για αυτο το σκοπο ? υπαρχει καποια λυση σε αυτο το προβλημα ειτε πρακτικο στην τοποθετηση μεσα στο αυτοκινητο ? ειτε μεσω της συσκευης ? Αν βλέπει ο ήλιο το τηλέφωνο είναι λογικό να ανεβάζει τρελές θερμοκρασίες ακόμα και χωρίς gps. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. April 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2013 απο την αλλη απορω για ποιο λογο να βαλουν gps στην συσκευη εφοσον υπαρχει προβλημα με της θερμοκρασιες και υπαρχει η περιπτωση να χρησιμοποιηθει και για αυτο το σκοπο ? υπαρχει καποια λυση σε αυτο το προβλημα ειτε πρακτικο στην τοποθετηση μεσα στο αυτοκινητο ? ειτε μεσω της συσκευης ? το κινητό δεν ειναι για 10 ώρες GPS, και μαλιστα στον ήλιο. Εκτός κι αν του βάλεις ψύκτρα μ ανεμιστηράκι :lol: Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgraps Δημ. April 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2013 Ο ήλιος είναι που ανεβάζει την θερμοκρασία του περισσότερο απο ότι το gps. Σε normal συνθήκες θα ζεσταινόταν βέβαια αλλά δεν θα είχε πρόβλημα. Εγώ με ενα iphone4 έχω γράψει και 17 σερί ώρες χωρίς κανένα πρόβλημα. Μια φορά που έγραφε όμως και το είχα και στον ήλιο τα είδε όλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. April 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2013 Ο ήλιος είναι που ανεβάζει την θερμοκρασία του περισσότερο απο ότι το gps. Σε normal συνθήκες θα ζεσταινόταν βέβαια αλλά δεν θα είχε πρόβλημα. Εγώ με ενα iphone4 έχω γράψει και 17 σερί ώρες χωρίς κανένα πρόβλημα. Μια φορά που έγραφε όμως και το είχα και στον ήλιο τα είδε όλα. Σωστός! Με ένα Huawei ideos x 5 έχω κάνει 2 φορές 12ωρη πλοήγηση. Την πρώτη φορά ήταν από το απόγευμα μέχρι το πρωί και δεν κατέλαβε τίποτα το ideos. Τη δεύτερη φορά ήταν από πρωινή μέχρι Βραδυνή ώρα όπου από κάποια στιγμή και μετά λόγο θερμοκρασίας "έκοβε" τη φόρτιση. Το έκλεισα, έβγαλα μπαταρία/πίσω καπάκι για να πάρει αέρα και μετά το έβαλα σε σημείο που να μην το βλέπει ο ηλιος και δούλευε χωρίς πρόβλημα. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiolos Δημ. April 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2013 Το ίδιο το GPS δεν ζεσταίνει το κινητό. Δέκτης είναι, δεν εκπέμπει καν σήμα. Ζεσταίνεται απο το backlight και τη συνεχή φόρτιση (και το πρόγραμμα του GPS αν έχει βαριά γραφικά και χρησιμοποιεί πολύ τη CPU/GPU). Και φυσικά απο τον ήλιο αν είναι πάνω στο τζάμι. Και idle να το αφήσεις εκεί πάλι θα ζεσταθεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts