Jump to content

SourTouki

Members
  • Δημοσιεύσεις

    133
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by SourTouki

  1. Καλη επιτυχια σε ολους και ολες... να το χαρει ο νικητης
  2. Το link που δινεται με την 1.8 ειναι οκ.? Δουλευει σωστα η 1.8 η παλι σου λεει βρεθηκε αναβαθμιση??
  3. Μετα απο καθε τηλεφωνιμα που δεν βρησκει τον αριθμο βγαζει να αναβαθμισουμε την 1.8 σε 1.7.. :cry: Μηπως ειναι κανενα bug που πρεπει να το δει ο δημιουργος? Στην 1.6 και 1.7 δεν ειχα θεματα ετρεχε σωστα χωρις προβληματα.. Any ideas??
  4. Ασχετο.. ειναι καλη αυτη η ρομ??
  5. Εχω S3 Ελληνικο απλα θελω ακομα ενα για δικο μου ατομο. Δεν ξερω κατα ποσο ισχυει αυτο.. Γιατι απο τη στιγμη που εχεις το κινητο αγορασμενο γνησιο χτυπωντας η μαμα το ΙΜΕΙ θα δει τα παντα για το κινητο.. Τωρα αν οντως αληθευει δεν ξερω.. ας μας πει οποιος ξερει με σιγουρια Ναι οκ φιλε μου.. Το γνωριζω αυτο.. Απλα δεν ηξερα αυτο που ειπες για το κουτι.. Θενκς
  6. αυτο ειναι στανταρ που λες?? Δεν ειναι μαιμου σιγουρα.. εξαλλου θα το δω πριν το παρω.. 250 το περνω
  7. Απο οτι μου ειπαν δεν εχει ελληνικα στο κουτι μεσα.. Δεν υπαρχει αποδειξη .. Δεν ξερω γιατι.. δεν ειναι κλεμενο.. απλα το βρηκα φτηνα και μου ειπε οτι το πηρε απο το Internet απο μαγαζι στη Θεσ/νικη ανατολικα και ειναι παραεισαγωγης.. Που θα το δω.. απο της πληροφοριες συσκευης?
  8. Να ρωτησω και εγω με την σειρα μου.. Στην περιπτωση που παρουμε ενα παραεισαγωγης S3 και παθει και λογο παραεισαγωγης δεν εχουμε εγγυηση τι κανουμε οεο??? Και πως μπορω να καταλαβω αν ειναι παραεισαγωγης??
  9. Τις τελευταιες μερες συνεχεια ακουω και διαβαζω για προβληματα στο S4. Την Μ.Παρασκευη που πηγα στο πλαισιο μιλησα με τον πωλητη του μαγαζιου και μου ειπε οτι απο τα 10 S4 που δωσαν τα 4 γυρισαν πισω με προβληματα.. Ηθελα και εγω να το παρω αλλα τελικα κατεληξα και πηρα το Note 2 μεταχειρισμενο σε τελεια κατασταση και εχω μαζι και το S3.. Το S4 που το ειδα απο κοντα στο πλαισιο δεν λεω .. σφαιρα.. ζωντανα χρωματα.. ελαφρυ και ολα τα καλα.. αλλα οταν περνεις κινητο 740 ευρω και να εχει προβλημα τι να το κανεις??
  10. Και εγω τωρα την κατεβαζω την phoenix να την δοκιμασω γιατι μου την προτεινε φιλος και λεει ειναι καλη.. προς το παρων η ωμεγα με το θεμα του μοτο ειναι οτι καλυτερο για μενα..
  11. Εγω παντος απο μετα το root εβαλα revolution HD και θεμα motomoto.. και στο καπακι δοκιμασα Omega rom και θεμα motomoto.. Δειχνει σουπερ
  12. Εχει 2 μερες που πηρα και εγω απο χερι το note 2.. Ειναι μαμα .. το εκανα root και ψαχνω μια καλη rom να περασω.. ποια προτεινετε.. θελω να ειναι γρηγορη και να μην εχει κρασαρισματα
  13. Μιλαω γενικος για τον καθε ενα που κανει τετοια τεστ αντοχης στα κινητα και σε οτι καινουργιο βγαινει και οχι συγκεκριμενα για την εταιρια αυτη.. γιατι υπαρχουν και αρκετα video στο youtube με τυπους που τα δοκιμαζουν σε λαβα, σε σφαιρα οπλου και αλλα τρελα.. δεν πιστευω να ειναι παντα η εταιρια αυτη που τα κανει ολα αυτα!!
  14. Δηλαδη περιμενουν να βρουν τα κινητα για να τα καταστρεψουν... Τι να πω.. Φροντιζεις να μην σου πεσει και οχι το κανεις τεστ.. Δηλαδη πριν παρει αμαξι αυτος περνει ενα το πεταει στο γκρεμο και μετα βλεπει αν θα το παρει?? Η οταν θελει να παει στο σουπερ να παρει βουτυρο κανει τεστ πιο λιωνει πιο γρηγορα.. :X
  15. Με το GPS του S3 δεν εχω κανενα προβλημα.. αντιθετος οταν το χρειαστικα με καλυψε.. με δωρεαν προγραμμα.. Μαζι σου... Αυτο πιστευω και εγω.. Αν το 3αρι ειχε 2GB θα ηταν δυναμιτης.
  16. Συμφωνω με τον φιλο.. Αν ειναι ιδια η τιμη καλυτερα το 4G
  17. Υπαρχει περιπτωση να παρει μεταχειρησμενη συσκευη ο Νικος που λετε και να δωσει καινουργια με διαφορα χρηματων?? Γνωριζει κανεις?? Επειδη βλεπω μιλατε με το μικρο του ονομα.. αρα καποιοι τον ξερετε
  18. Απο εχθες που ειδα το ποστ σου να το λες το εχω βγαλει και εγω.. οντως μπορω να πω οτι παει πιο γρηγορα το κινητο και δεν εχει κολληματα ουτε και τρωι μπαταρια..
  19. Ενημερωτικα για τον φιλο που ελεγε οτι θελει να το παρει τωρα και δεν το βρησκει πουθενα.. μολις πηρα mail απο public και λεει "Ερχεται σημερα το νεο Galaxy S4". Δεν ξερω κατα ποσο ειναι αληθεια.. απλα λεω οτι μου στειλαν
  20. Το εχω δει απο κοντα και το επεξεργαστηκα λιγο.. δεν εχω θεμα με το μεγεθος του.. Αν το πουλας το νοτελι πες μου
  21. Απο τα λιγα που ξερω ειναι προτυμοτερο το καθε κινητο με τον φορτιστη του.. Αλλες αποδωσεις εχει ο καθε φορτιστης για το αντιστοιχο κινητο!! Εγω παντος δεν θα το ρισκαρα.. ειδικα σε κινητο 500 ευρω :P @Dj_Foris Δηλαδη προτεινεται να την εχουμε απενεργοποιημενη την εξοικονομηση?
  22. Καινουργιο??? απο χερι το βρηκα και 450 ...
×
×
  • Create New...