Jump to content

katergaris1979

Members
  • Δημοσιεύσεις

    727
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by katergaris1979

  1. Άλλαξε κάτι σε σχέση με την κατανάλωση μπαταρίας προς το καλύτερο ή προς το χειρότερο;
  2. Όταν ανοίγεις μια φωτογραφία, ένα από τα κουμπάκια που ανοίγουν κάτω, είναι το download. Για πολλαπλές φωτογραφίες δεν είμαι σίγουρος ότι γίνεται.
  3. Πέρα από το 1% και 2%, η συνολική αίσθηση είναι ότι είναι καλύτερη η μπαταρία; Χειρότερη; Ή ίδια πάνω κάτω;
  4. Ωπ, για να δούμε. Πείτε μας πώς πάει από μπαταρία.
  5. Ρίξε μια ματιά σε αυτό το συγκριτικό μήπως σε βοηθήσει.
  6. Κι εγώ κάτοχος από τέλος Σεπτεμβρίου κανένα τέτοιο θέμα.
  7. Προσωπικά μέχρι στιγμής τίποτα τέτοιο. Τούμπανο είναι.
  8. Από desktop: Θα πατήσεις πάνω στο tweet και θα επιλέξεις: Προβολή ανάρτηση αλληλεπιδράσεων Το 3ο tab που σου ανοίγει είναι τα Likes.
  9. Καλημέρες, Χρειάζομαι μια βοήθεια για το παρακάτω: Σε ένα Poco X5 Pro, τρέχω τον Nova. Έχω την μπάρα αναζήτησης πάνω από το dock, στο dock έχω φακέλους και κανένα padding. Για κάποιο λόγο, όταν ανοίγω κάποιο φάκελο, το περιεχόμενο του εμφανίζεται πολύ πάνω από το Search bar για κάποιο λόγο. Ξέρει κάποιος πώς μπορώ να "φάω" αυτό το κένο;
  10. Κάτοχος κι εγώ από σήμερα του κίτρινου. Ως πρώτη επαφή έχω να πω τα καλύτερα για την τιμή του.
  11. Για αυτό δεν είμαι σίγουρος να σου πω την αλήθεια. Η λογική λέει ότι ανά επιχείρηση θα μπορείς να κάνεις και σελίδα. Αν όμως ουσιαστικά πρόκειται για παράρτημα της υπάρχουσας επιχείρησης, δεν είναι πιο πρακτικό και για τους επισκέπτες σου, το ίδιο Site να έχει και τις 2 διευθύνσεις;
  12. Αυτό που θα μπορούσες να κάνεις είναι να φτιάξεις φίλτρα για κάθε επαφή από αυτές που ανταλλάσσεις συχνά mail και η κάθε μία να παίρνει αυτόματα το δικό της label. Μετά δίνεις σε κάθε label άλλο χρώμα και είναι έτοιμο.
  13. Πρέπει να είναι στο ίδιο wifi και τα δύο.
  14. Ναι σωστά application εννοούσα, όχι extension. Τα υπόλοιπα όπως τα έγραψα.
  15. Κανονικά σαν extension. Το εγκαθιστάς από εδώ και "κόβει" της διαφημίσεις. Εδώ θα βρεις λεπτομέρειες.
  16. Τo AdBlock πάντως το κάνει αυτό που λες. Επιλέγεις σημεία πάνω στη σελίδα και του λες να τα κρύψει.
  17. Το GMaps το κάνει σίγουρα. Ουσιαστικά βάζει το σημείο έναρξης και μετά προσθέτεις "Προορισμούς" (Add destination το έχει στα αγγλικά).
  18. Ευχαριστώ. Το έχω αυτό. Μου κάνει μια μικρή καθυστέρηση στην κίνηση και όταν μπαίνω να πληρώσω στο GPay κάτι σκαλώνει και μετά μαρτυράω να ξαναπάω στο Homescreen. Για την ώρα είναι η μόνη λύση πάντως. Υποτίθεται πως στο νέο Android θα λυθεί αυτό.
  19. Σωστά, έτσι είναι. Απλά έλεγα μήπως κάτι διορθώθηκε με το Update.
  20. Μήπως λύθηκε το θέμα με τα gestures σε 3rd party launcher;
  21. Παίζει, αλλά αν ήταν αυτός ο λόγος μάλλον δε θα σου προχωρούσε καν την έγκριση από το app.
  22. Υπάρχει περίπτωση να έχεις υπερβεί το ημερήσιο όριο αγορών ή να έχεις ορίσει όριο χαμηλότερο από το ποσό που πας να ξοδέψεις στην αγορά αυτή.
  23. Είχα καιρό να κάνω update και τώρα που το έκανα δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω τον Nova έχοντας επιλεγμένο το gestures. Είδα ότι είναι σχετικά γνωστό θέμα αλλά εγώ δεν το είχα πάρει χαμπάρι. Πέρα από την επιλογή του Fluid Navigation Gestures (που μου κάνει μια μικρή καθυστέρηση) υπάρχει άλλη λύση;
  24. Αυτό που περιγράφεις το είχα συνεχώς στο MiA1. Είχε πρόβλημα σε κάθε κλήση κυριολεκτικά. Τόσο στο 9Τ που απέκτησα αμέσως μετά, όσο και στο Mi 10T Lite που έχω τώρα δε μου έχει συμβεί ούτε μία φορά.
×
×
  • Create New...