Giannis1234 Δημ. January 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2012 Χρονια πολλα γνωρίζει κανείς κάποιο πρόγραμμα που να μπορω να φτιάξω φακέλους μεσα στο μενου καθως μαζευτηκαν 4 σελίδες εικονίδια απο προγραμματα με αποτελεσμα να μην μπορω να βρω ευκολα αυτο που θελω? Δες τον Go launcher EX Παράθεση My phones: LG GOOGLE NEXUS 5 16GB (BLACK) LG G5 32GB, SAMSUNG GALAXY NOTE 8 64GB My tablet: LG G PAD V400 7.0 8GB (BLACK) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 3, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2012 Χρονια πολλα γνωρίζει κανείς κάποιο πρόγραμμα που να μπορω να φτιάξω φακέλους μεσα στο μενου καθως μαζευτηκαν 4 σελίδες εικονίδια απο προγραμματα με αποτελεσμα να μην μπορω να βρω ευκολα αυτο που θελω? Εξαρτάται ποιον launcher φοράει η συσκευή σου. Ο launcher που προτείνεται ακριβώς από πάνω κάνει αυτό που ζητάς. Περί launcher δες εδώ... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=282395 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambrosbouk Δημ. January 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2012 Καλή χρονιά σε όλους. Έχω ένα huawei ideos X5 με android gingerbread. Όταν κλειδώνουν τα πλήκτρα και σβήνει η οθόνη, στην froyo έκδοση πατούσα το volume up ή το down, άναβε η οθόνη και ξεκλείδωνα. τώρα με την 2.3.5, για να ανάψει η οθόνη και να ξεκλειδώσω, πρέπει να πατήσω το on/off, το οποίο γενικά δε με βολεύει καθόλου. Μήπως ξέρει κανείς αν και πώς γίνεται να ανάβει η οθόνη με το volume up ή το down στην 2.3.5;;;;;; Παράθεση http://lambrosbouk.wordpress.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FalloutGR Δημ. January 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2012 Θα κατεβασεις την εφαρμογή no lock από το μάρκετ και θα λυθεί το πρόβλημα σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. January 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2012 παιδια καλησπερα.ψαχνω μια εφαρμογη για το κινητο μου..η οποια να μπορω να θαμπωσω την οθονη του.π.χ. να φυσαω πανω και να θαμπωνει. επισης μπορει να μου προτεινει καποιος καμια εφαρμογη "περιεργη" οπως (roll a joint-lighter free-ibeer free-broken screen). Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asta_La_Vista Δημ. January 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2012 https://market.android.com/details?id=com.appspot.swisscodemonkeys.steam&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5hcHBzcG90LnN3aXNzY29kZW1vbmtleXMuc3RlYW0iXQ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mr_Comple Δημ. January 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2012 καλησπερα παιδια....!! υπαρχει καποια εφαρμογη οπως οι native ρυθμισεις call me looder και loop ringtone....? φοραω μια CM6 που στερειται των ρυθμισεων αυτων....! και τις βρισκω αρκετα χρησιμες....! Παράθεση Phone: OnePlus 3T 64GB ROM : Oxygen OS 4.5.1 [superSU] Recovery: TWRP 3.1.1-x blu_spark v54 Kernel: Blu_spark_r202 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomahawk1989 Δημ. January 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2012 Έχω ένα rootαρισμένο Desire (GingerVillain) και θέλω να του αλλάξω θέμα, με κάποιο custom, όπως επίσης dock κλπ. Μπορείτε να μου πείτε με ποιό τρόπο μπορώ; Υπάρχει μια "εφαρμογή" που λέγεται Theme Chooser αλλα έχει μόνο την currrent (λογικό) μέσα, εάν βρω κάποιο άλλο θέμα και το φορτώσω στο πρόγραμμα αυτό (πως άραγε?) θα μπορώ να αλλάξω το θέμα; Για να αλλάξω dock θα πρέπει να βάλω κάποια εφαρμογή όπως ADW, Launcher Pro και μετά απο τις ρυθμίσεις να περάσω κάποια δικιά μου; :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. January 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2012 Έχω ένα rootαρισμένο Desire (GingerVillain) και θέλω να του αλλάξω θέμα, με κάποιο custom, όπως επίσης dock κλπ. Μπορείτε να μου πείτε με ποιό τρόπο μπορώ; Υπάρχει μια "εφαρμογή" που λέγεται Theme Chooser αλλα έχει μόνο την currrent (λογικό) μέσα, εάν βρω κάποιο άλλο θέμα και το φορτώσω στο πρόγραμμα αυτό (πως άραγε?) θα μπορώ να αλλάξω το θέμα; Για να αλλάξω dock θα πρέπει να βάλω κάποια εφαρμογή όπως ADW, Launcher Pro και μετά απο τις ρυθμίσεις να περάσω κάποια δικιά μου; :) Αν εχει μεσα theme chooser τοτε εχει απειρα στο μαρκετ CM7 themes ετσι ψαξτα ;) Για το dock οπως το λες.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomahawk1989 Δημ. January 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2012 Αν εχει μεσα theme chooser τοτε εχει απειρα στο μαρκετ CM7 themes ετσι ψαξτα ;) Για το dock οπως το λες.. Ευχαριστώ! Δηλαδή δεν υπάρχει (εύκολος σχετικά) τρόπος να περαστεί dock χωρίς κάποιον launcher ετσι; Γιατί δε θέλω να βάλω κανέναν launcher, μου αρέσει το pure android... :/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. January 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2012 Ευχαριστώ! Δηλαδή δεν υπάρχει (εύκολος σχετικά) τρόπος να περαστεί dock χωρίς κάποιον launcher ετσι; Γιατί δε θέλω να βάλω κανέναν launcher, μου αρέσει το pure android... :/ Πιθανον αυτος που εχει η ρομ να μην ειναι ο στοκ launcher παντως. δες αν εχει καμια επιλογη αν και δε νομιζω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomahawk1989 Δημ. January 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2012 Να 'σαι καλά setάρω dock icons κλπ μια χαρά! Τώρα ψάχνω να βρω πως αλλάζουμε εικονίδα στο notification bar! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mr_Comple Δημ. January 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2012 Να 'σαι καλά setάρω dock icons κλπ μια χαρά! Τώρα ψάχνω να βρω πως αλλάζουμε εικονίδα στο notification bar! μηπως βρηκες πως μπορουμε να αλλαζουμε εικονιδια στη notification bar; σημα wi-fi μπαταρια κτλ..; υπαρχει καποιος standard οδηγος ανεξαρτητα απο την rom που φοραει ο καθενας...?? Παράθεση Phone: OnePlus 3T 64GB ROM : Oxygen OS 4.5.1 [superSU] Recovery: TWRP 3.1.1-x blu_spark v54 Kernel: Blu_spark_r202 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 13, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2012 μηπως βρηκες πως μπορουμε να αλλαζουμε εικονιδια στη notification bar; σημα wi-fi μπαταρια κτλ..; υπαρχει καποιος standard οδηγος ανεξαρτητα απο την rom που φοραει ο καθενας...?? Όχι, έχει να κάνει με "πείραγμα" που αφορά την εκάστοτε συσκευή και γιαυτό προτείνω να ρωτήσεις στο θέμα της συσκευής σου. Ευχαριστώ! Δηλαδή δεν υπάρχει (εύκολος σχετικά) τρόπος να περαστεί dock χωρίς κάποιον launcher ετσι; Γιατί δε θέλω να βάλω κανέναν launcher, μου αρέσει το pure android... :/ Και το pure android κάποιον launcher χρησιμοποιεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. January 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2012 Ψαχνω να βρω fonts να υποστηριζουν ελληνικα αλλα τιποτα, μπορει να μου πει καποιος προς τα που να κοιταξω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valentinosael Δημ. January 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2012 Ψαχνω να βρω fonts να υποστηριζουν ελληνικα αλλα τιποτα, μπορει να μου πει καποιος προς τα που να κοιταξω; Πήγαινε εδώ http://www.dafont.com/ και γράψε κατι στα ελληνικα στο Custom preview, λογικα αυτα που υποστηριζουν ελληνικα θα εμφανίζονται απο κάτω Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis697 Δημ. January 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2012 Το έχουμε ξανά πει σίγουρα αλλά πως θα αλλάξω το εικονίδιο της μπαταρίας...? Υπήρχε κ ένα λινκ από xda αλλά δεν ξέρω πως γίνεται. Send from my HTC with Sense 3.0 Παράθεση Phone 6s iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5 HTC Sensation S-Off Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. January 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2012 Το έχουμε ξανά πει σίγουρα αλλά πως θα αλλάξω το εικονίδιο της μπαταρίας...? Υπήρχε κ ένα λινκ από xda αλλά δεν ξέρω πως γίνεται. Send from my HTC with Sense 3.0 UOT :ninja: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis697 Δημ. January 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2012 UOT :ninja: Οχι....! Κατι λινκ απο xda λεω...! :confused: Παράθεση Phone 6s iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5 HTC Sensation S-Off Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. January 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2012 Οχι....! Κατι λινκ απο xda λεω...! :confused: Γιατί όχι? Κι αυτό μια χαρά δουλεύει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickMrg Δημ. January 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2012 Γιατί όχι? Κι αυτό μια χαρά δουλεύει. Μια χαρά δουλεύει και κάνει και πόσες δουλειές!! :drool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. January 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2012 εφτιαξα ενα σκινακι(lol) καιρου για το Beautiful Widgets και το Fancy Widgets. http://img35.imageshack.us/img35/102/sensereflect.jpg http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=21929924&postcount=123 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. February 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2012 Ρε παιδια μπαινω στο UOT και ενω φτιαχνω ενα δικο μου στυλ μπαταριας, οταν παω στο submit work to kitchen και το παταω, δεν κανει τιποτα. Μονο ειναι πρασινο το πλαισιο στην κατηγορια της μπαταριας. Κανω τιποτα λαθος;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. February 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2012 Υπάρχει κάποιος τρόπος να ορίσουμε το wallpaper σε ένα Android τηλέφωνο να εμφανίζεται κανονικά, κάθετα (σαν το iPhone) και όχι αυτήν η οριζόντια ηλιθιότητα; Χαλά την ποιότητα της εικόνας και δε μου αρέσει καθόλου. Θα προτιμούσα κάτι σε LauncherPro, αν έχει να κάνει με launcher, καθώς η συσκευή στην οποία θέλω να το κάνω τρέχει τον συγκεκριμένο. Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. February 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2012 (edited) Υπάρχει κάποιος τρόπος να ορίσουμε το wallpaper σε ένα Android τηλέφωνο να εμφανίζεται κανονικά, κάθετα (σαν το iPhone) και όχι αυτήν η οριζόντια ηλιθιότητα; Χαλά την ποιότητα της εικόνας και δε μου αρέσει καθόλου. Θα προτιμούσα κάτι σε LauncherPro, αν έχει να κάνει με launcher, καθώς η συσκευή στην οποία θέλω να το κάνω τρέχει τον συγκεκριμένο. Με τον launcher έχει να κάνει βασικά, και στον Launcher Pro η μοναδική ρύθμιση που βλέπω είναι η εξής: Preferences> Appearence settings> Disable wallpaper scrolling αλλά αυτό το μόνο που κάνει είναι να κεντράρει στο κέντρο την εικόνα και να μην την κάνει scroll. Οπότε η λύση που μπορώ να σκεφτώ εδώ είναι η εξής, να φτιάξεις την εικόνα που θες κάθετα στην ανάλυση της οθόνης και να την βάλεις για φόντο. Αντιθέτως στον GO Launcher έχει μία παρόμοια επιλογή αλλά όταν επιλέγεις να το κάνει κάθετα, αν μετά πας να επιλέξεις φόντο σου δίνει την δυνατότητα να επιλέξεις κάθετα όποιο κομμάτι από την εικόνα θες. Ρε παιδια μπαινω στο UOT και ενω φτιαχνω ενα δικο μου στυλ μπαταριας, οταν παω στο submit work to kitchen και το παταω, δεν κανει τιποτα. Μονο ειναι πρασινο το πλαισιο στην κατηγορια της μπαταριας. Κανω τιποτα λαθος;;; Πρέπει να ανεβάσεις τα αρχεία που χρειάζεται: framework, systemUΙ (σορρυ για το double post αλλά μετά είδα ότι κάποιος mod μετέφερε εδώ το προηγούμενο θέμα που είχα γράψει αλλού :p) Edited February 10, 2012 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts