Jump to content

lambrosbouk

Members
  • Δημοσιεύσεις

    329
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

Everything posted by lambrosbouk

  1. Διαβάζοντας παλαιότερα posts για τα παράπονα από σέρβις στην arvato, εγώ μάλλον ήμουν πολύ τυχερός, μιας και την έχω επισκευτεί 4 φορές (2 για δική μου συσκευή και άλλες 2 για συσκευή της γυναίκας μου, huawei & nokia αντίστοιχα) και ήμουν πλήρως ικανοποιημένος.
  2. Εξαιρετική δουλειά. Όντως το pi μπορεί να κάνει φοβερά πράγματα. Συγχαρητήρια!!!
  3. Δε λες τί λίνουξ έχεις, αλλά φαντάζομαι ότι σε όλες τις debian-based εκδόσεις θα δουλέψει αυτό (δες σελ. 6): https://www.google.gr/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=0CDIQFjAA&url=https%3A%2F%2Fwww.business.vodafone.com%2Fdownload%2FgetFmlDoc.do%3FdocId%3D784d409d-87e2-4580-bbc2-3cb4d0ce7a5f&ei=S52AVKbeOsH7ywOUlYGQAQ&usg=AFQjCNHUJJ3yR2D6FecaTfIs8SyMKH0bWQ&sig2=cuxzQdO_SR12athbR_QOXQ&bvm=bv.80642063,d.bGQ
  4. Αυτό εννοούσα κι εγώ, ότι μάλλον κάποιος driver σου χτυπάει. Συμφωνώ!
  5. Αν έκλεινε κανονικά πριν εγκαταστήσεις drivers, τότε κάποιος σου χτυπάει. Επίσης δοκίμασε να κάνεις bios update.
  6. Αν έχεις κοσμοτέ, μπορείς μόνο με επίσκεψη σε κατάστημα και επίτόπου τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελατών.
  7. Πριν ξεκινήσεις την αναβάθμιση σε 8.1, κάνε ενημερώσεις των 8 από τον πίνακα ελέγχου.
  8. Κάνε ένα χαρτί με το οποίο αναφέρεις τα πάντα. Βάσει νόμου, είναι υποχρεωμένοι να σου απαντήσουν γραπτώς, αν θυμάμαι μέσα σε 10 εργάσιμες.
  9. Κι εγώ πιστεύω ότι με μια καταγγελία θα βρεις εύκολα την άκρη. Από τη στιγμή που δεν υπάρχει έντυπο με την υπογραφή σου, ούτε κάποιο ψηφιακό πιστοποιητικό που υποκαθιστά την υπογραφή σου (π.χ. αποστολή αίτησης με email και ψηφιακή υπογραφή), όλα είναι παράνομα.
  10. Τι εννοείς ότι λαγκάρει;; Πόσο συχνά χρησιμοποιείς το teamviewer από το συγκεκριμένο πισί με την συγκεκριμένη ΙΡ; Μην ξεχνάς ότι το πρόγραμμα είναι free, αλλά όταν δει πολύ συχνή χρήση, σου μπλοκάρει την op και σου ζητάει να το αγοράσεις.
  11. Τρέξε το mbam και το spybot και θα βρεις την υγειά σου.
  12. Θα δούμε την 4.3 στο razr;;; (http://officialandroid.blogspot.gr/2013/07/introducing-android-43-sweeter-jelly.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed:+OfficialAndroidBlog+(Official+Android+Blog)
  13. Αν εννοείς ότι δεν το δείχνει στο outlook, τότε κατέβασε το google calendar sync Επίσης, δες στη web page του google calendar από τον υπολογιστή σου, δες αν έχεις επιλέξει το σωστό ημερολόγιο από αριστερά (εκεί που λέει "τα ημερολόγιά μου", πάτα το βελάκι που έχει δεξιά και τσέκαρε τις ρυθμίσεις).
  14. lambrosbouk

    ubuntu +xp

    Προφανώς ο φίλος μας sv2qqn ζήτησε μια γνώμη χωρίς να είναι εξοικειωμένος. Επομένως η λύση που του προτείνεται για να δοκιμάσει αυτό που θέλει, είναι αρκετά καλή. Αργότερα, αν θελήσει, καταργεί την υφιστάμενη εγκατάσταση και να κάνει κάτι καλύτερο. Σχετικά με το σχόλιό σου, να σε ενημερώσω ότι στο δικό μου πισί έχω ρίξει εδώ και μήνες ubuntu με wubi και δε βλέπω ούτε σημαντική ούτε υπερβολική μειωμένη απόδοση. Δουλεύω linux εδώ και χρόνια. Τέλος εγώ στη θέση σου θα διατύπωνα την άποψή σου όμορφα και κομψά. Εδώ δεν κάνουμε κονταρομαχίες γνώσεων, αλλά προσπαθούμε στο λίγο χρόνο που έχουμε (ειδικά εγώ έχω πλέον ελάχιστο) να αλληλοβοηθηθούμε. Αν σε αδικώ, τότε συγνώμη.
  15. Εύγε! Συγχαρητήρια για τον κόπο σου και για την ιδέα σου να το μοιραστεις μαζί μας. Αν θέλεις να το βάλω στην ιστοσελίδα μου με σαφή αναφορά στο όνομά σου, στείλε μου πμ.
  16. Εγκατέστησε το wise365, κάνε εκκαθάριση μητρώου και ανασυγκρότηση μητρώου και δες αν προέκυψε αποτέλεσμα.
  17. Παιδιά, δεν αξίζει για 5-10 ευρώ να καταφεύγουμε σε τέτοιες λύσεις... αφού με 10 ευρώ έχεις και τις 2 κάρτες όπως έγραψα χθες. Η δωρεάν αντικατάσταση γίνεται μόνο σε υπαλλήλους της cosmote (και όχι σε υπαλλήλους ΟΤΕ).
  18. Εγώ χρησιμοποιώ πολυτονικό συχνά. Υπάρχει κάτι αντίστοιχο για android? Συγχαρητήρια, πολύ καλή προσπάθεια. Η γλώσσα μας είναι πλούτος που πολλοί θα ζήλευαν...
  19. lambrosbouk

    ubuntu +xp

    Όχι μόνο μπορείς, αλλά σε συμφέρει να κατεβάσεις τον windows installer (wubi), ο οποίος κάνει κανονική εγκατάσταση διπλού λειτουργικού. Αν για κάποιο λόγο θέλεις να καταργήσεις το ουμπούντου, το κάνεις πολύ απλά από την προσθαφαίρεση προγραμμάτων των windows.
  20. Ναι, αλλά έχεις 1 σιμ και 1 αντάπτορα... και αν ο αντάπτορ σκαλώσει?? ή αν τον χάσεις;;
  21. Εγώ πλήρωσα 10 Ε, αλλά για twin sim, δηλαδή πήρα μια μικροσιμ με τον ίδιο αριθμό αλλά διατήρησα τη μεγάλη σιμ ενεργή. Κάθε φορά η μία από τις δύο θα είναι ενεργή, όποια συνδεθεί πρώτη στο δίκτυο. Έτσι, αν πάθει κάτι το τηλ μου, θα μπορώ να χρησιμοποιήσω άλλη συσκευή με τη μεγάλη σιμ χωρίς να ξεμείνω από τηλέφωνο και χωρίς να ψάχνω τηλ με μικροσιμ.
  22. Δοκίμασε να απενεργοποιήσεις τα προγράμματα firewall που ενδεχομένως έχεις. Πχ Norton, mcafee, avast... Κάνε μια επανεκκίνηση και ξαναδοκίμασε. Άφησε τα απενεργοποιημένα μέχρι να διαπιστώσεις ότι το πρόβλημα δε βρίσκεται εκεί.
  23. Πήγα το Χ5 νομίζοντας ότι έχει πρόβλημα το power button αλλά μου άλλαξαν την οθόνη! τώρα δουλεύουν όλα τέλεια, και το κουμπί ον-οφ. εντός εγγύησης, δε με χρέωσαν τίποτε, σε 5 μέρες πήρα το κινητό (στην arvato). :XΕΠΙΣΗΣ ΑΝ κάποιος αγόρασε screen protectors και του περισσεύουν, ας μου στείλει ΠΜ (1-2 ζελατίνες θέλω) και θα τις αγοράσω.:X ΑΚΥΡΟ, ψώνισα από ebay.
  24. Έγινες απόλυτα κατανοητός, γι' αυτό και έγραψα την απάντηση που διάβασες. Μαγικές λύσεις δεν υπάρχουν! :)
×
×
  • Create New...