Jump to content

markgr

Members
  • Δημοσιεύσεις

    44
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About markgr

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 14

markgr's Achievements

  1. γυρισα το UI σε dark mode αν και δεν θα ελεγα οτι με αρεσει ιδιαιτερα αλλα ξεχασα το rainbow και μου φαινεται σχεδον τελειο το κινητο τωρα
  2. Πηρα το κινητο και εγω σημερα, εψαξα για το rainbow effect της οθονης το οποιο κανει και εμενα οταν με το λευκο UI γυρνας το κινητο δεξια αριστερα λιγο η πανω κατω, πραγμα που δεν εχω δει σε αλλη συσκευη. Οταν το γυρισεις στο μαυρο UI δεν υπαρχει καποιο προβλημα, οπως επισης δεν φαινεται και σε βιντεο στο youtube ας πουμε οπου το ασπρο χρωμα ειναι εντονο. Εχει αναφερθει και απο αλλους αλλα δεν ξερω τελικα κατα ποσο ειναι προβλημα η οχι και απλα ετσι ειναι η οθονη. Θα αφαιρεσω και το screen protector της realme να δω μηπως αυτο μεγενθυνει το προβλημα αλλα περιμενω να παραλαβω καποια αλλα που εχω παραγγηλει πρωτα για να το δοκιμασω. βαζω και ενα κειμενο απο ποστ στο reddit αν δεν ειναι οκ με τους κανονες μπορειτε να το σβησετε, οπως επισης αναφερουν οτι το εχουν αυτο το θεμα τα samsung E4 oled monitor που λενε οτι φορανε τα περισσοτερα κινητα αυτης της κατηγοριας This is an issue with all AMOLED screens I believe (or at least a very big part of them). Because of the way the pixels are arranged they turn into a rainbow when viewed from the side. My Moto X Force had this, my OnePlus 7t had this, my ROG Phone 3 had this and now my GT Neo 2 also has this. This problem might be exaggerated if they used a somewhat cheap OLED screen (which, considering the price of the R8P, I think they did). There's nothing you can do about it unfortunately. And it's completely in spec for this pane, most likely, so they won't repair it.
  3. απο ποιο καταστημα και σε τι τιμη αν επιτρεπεται?
  4. Εχει τελικα και η cosmote μεχρι και αυριο προσφορα το LG G4 απο οτι ειδα στην τηλεοραση, αλλα για καποιο λογο δεν υπαρχουν οι χριστουγεννιατικες προσφορες στο site της. Εστειλα και μνμα στο online chat αλλα δεν μπορω να βγαλω ακρη και μου ειπε να καλεσω αυριο στην cosmote και να ρωτησω.
  5. πως θα ξερω οτι ειναι παραεισαγωγης? αρκει να λεει EU στο site του καταστηματος?
  6. Δυστυχως προσπαθησα και στην τοπικη vodafone και δεν εχει απομεινει απολυτως τπτ. Θα ηταν μια τελεια λυση, το πιθανοτερο ειναι να παω για το lg g3 η ισως το nexus 5x 16gb αφου στο σκρουτζ το βρισκεις με 400. Και μια αλλη ερωτηση συμφερει να παρω το G3 με 310 απο σκρουτζομαγαζω ή απο γερμανο που κανουν και 24 ατοκες η καποια αλλη μεγαλη αλυσιδα αφου η διαφορα ειναι μονο 80-90 ευρο?
  7. ενδιαφερομαι και εγω για κινητο περιπου στα ιδια χρηματα. Δυστυχως το G4 δεν υπαρχει πλεον διαθεσιμο ουτε Online ουτε σε καταστημα που ρωτησα μηπως σταθω τυχερος. Τα huawei απο οτι εψαξα λιγο εχουν θεμα με τα games και τις GPU τους. Μου εκανε εντυπωση το G8 αλλα το απεκλεισα λογο αυτου. Το honor 7 δεν υπαρχει σχεδον πουθενα διαθεσιμο. Γνωριζει κανεις αν αξιζει καποιο sony η ακομη και το LG G3 αν και λιγο παλιο? και ποια skroytzoμαγαζα ειναι αξιοπιστα?
×
×
  • Create New...