Jump to content

tzitzikas1

Members
  • Δημοσιεύσεις

    51
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

1 Follower

About tzitzikas1

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 22

Πρόσφατοι Επισκέπτες

Το μπλοκ πρόσφατων επισκεπτών είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες.

tzitzikas1's Achievements

  1. tzitzikas1

    Moto G32

    πέρασα την Gcam 8.5.3. ευχαριστημένος σε γενικές γραμμές απο τις φώτο και σε σύγκριση με την stock camera. ευχαριστώ!
  2. Καλησπέρα. Εχω αγοράσει το Motorola G32 και αγόρασα ένα tempered glass για το μοντέλο αυτό. Το tempered glass δεν έχει τρύπα για να τοποθετηθεί στη θέση που είναι η μπροστινή κάμερα του κινητού. Αυτό δεν είναι πρόβλημα? Έτσι δεν θα αλλοιώνεται η εικόνα της μπροστινής κάμερας αφού μπροστά απο την κάμερα θα βρίσκεται τζαμάκι. Δεν το έχω ξαναδεί αυτό. 2 κινητά έχω αλλάξει μόνο ως τώρα και πάντα τα τζαμάκια που έβαζα είχαν τρύπα για κάμερα και ακουστικό. Και δεν καλύπτει και 100% την οθόνη, είναι λίγο μικρότερο. Το ακουστικό δεν το βλέπω λογικά είναι εκτός οθόνης οπότε δεν θα καλύπτεται απο το tempered glass. Αλλά με την κάμερα θα έχω θέμα.. Δείτε και τις φώτο. Τι λέτε? Ευχαριστώ!!
  3. tzitzikas1

    Moto G32

    Καλησπέρα. Θα μπορούσες να μας πείς από που τις κατέβασες (κάποιο λινκ δηλαδή) και ποια έκδοση Gcam προτείνεις να κατεβάσουμε? Είδες μεγάλη διαφορά με την stock camera? Προχτές αγόρασα και εγώ αυτο το κινητό. Ευχαριστώ πολύ!
  4. καλημέρα. το Motorola Moto G32 4G 128GB (6GB Ram) πως είναι απο φώτο και λειτουργία gps?, αν κάποιος το έχει να μου πει. ευχαριστώ!!
  5. Καλημέρα!. Αυστηρά ως 150€ για κινητο 4gb/128gb τι προτείνετε? Πιο πάνω σε χρήματα δεν μπορώ να ανέβω. Με ενδιαφέρει να βγάζει αξιοπρεπείς φωτό και να έχει jack 3,5mm για ακουστικά. Και αξιοπρεπή επεξεργαστή. Είχα σκεφτεί το TLC 30 SE αλλά είδα ότι υποφέρει από επεξεργαστή Helios 25 που είναι παλαιάς γενιάς. Ευχαριστώ πολύ!!.
  6. tzitzikas1

    TCL 30 SE

    καλησπέρα! το gps του κλειδώνει καλά ή χάνει σήμα? ευχαριστώ!!
  7. tzitzikas1

    TCL 30 SE

    καλησπέρα! το gps του κλειδώνει καλά ή χάνει σήμα? ευχαριστώ!!
  8. tzitzikas1

    TCL 30 SE

    Καλημέρα! Ψάχνω κινητό ως 150€ με.προυποθεση να έχει 128gb χώρο εσωτερικό και 4gb ram. Βρήκα στα black Friday το TCL 30 SE 4/128GB . Τι γνώμη έχετε, να προχωρήσω? Πως είναι από φωτό και gps που με ενδιαφέρουν πιο πολύ? Ευχαριστώ!!
  9. Καλησπέρα. Όλες οι συσκευές Realme περιλαμβάνουν google Play store και google services? Ευχαριστώ!
  10. Καλησπέρα. Θα ήθελα να ακούσω προτάσεις σε αυτό το επίπεδο τιμών. Προσανατολίζομαι προς Xiaomi. Ελάχιστες απαιτήσεις: octa core, 4GB ram, 64gb εσωτερικός χώρος, σχετικά καλή κάμερα. Είδα αυτό https://www.skroutz.gr/s/26907065/Xiaomi-Redmi-9T-4GB-128GB-Carbon-Grey.html#reviews αλλά οι κριτικές με απογοήτευσαν. Μόνο η μπαταρία 6000mah άρεσε. Χρησιμοποιώ πολύ την κάμερα του κινητού στην εργασία μου για να βγάζω εγκαταστάσεις (μηχανικός) και θέλω να είναι σχετικά καλές οι φώτο. ως 150Ε στην black friday για να ψωνίσω τότε. Ευχαριστώ!
  11. καλησπέρα και σε ευχαριστώ. αρα προτείνεις αν κατάλαβα σωστά να τοποθετήσω το τζαμάκι που έχω αγοράσει, ώστε αν σπάσει κάτι να σπάσει το τζαμάκι και μετά απλά να το αλλάξω.
  12. καλησπέρα. Αγόρασα το παρακάτω Xiaomi Redmi Note 8 https://www.plaisio.gr/tilefonia-tablet/tilefona/smartphones/xiaomi-redmi-note-8-64g-4g-smartphone-mple_3591239 . Στα χαρακτηριστικά στην σελίδα αναφέρει οτι: <<Και οι δύο πλευρές της συσκευής προστατεύονται από Corning® Gorilla® Glass 5>>. Εχω αγοράσει το tempered glass https://www.e-shop.gr/tempered-glass-for-xiaomi-redmi-note-8-p-TEL.067323 Μπορώ να το τοποθετήσω στην οθόνη του κινητού ή θα υπάρχει πρόβλημα με την λειτουργία αφής της οθόνης? Θα είναι σαν να έχω διπλό τζάμι προστασίας? τι προτείνετε? αν αφήσω το υφιστάμενο Gorilla Glass που είχε (αν όντως είναι έτσι) απο την αγορά του κινητού, αν σπάσει ή γρατζουνηθεί αλλάζει ή έχει θέμα μετά η οθόνη? Ευχαριστώ!
  13. tzitzikas1

    Nokia 2.2

    καλησπέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω αν αξίζει το κινητό. σκέφτομαι το Νokia 2.2 VS Alcatel 1s 2020. τι λέτε? ευχαριστώ
  14. Ευχαριστώ. Από φωτό πως βγάζει?
  15. καλησπέρα. Σκέφτομαι να αγοράσω αυτό το μοντέλο που είναι κοντά στα 100Ε καθώς στα 3GB ram και 32gb εσωτερικό χώρο δεν μπορώ να βρώ κάτι άλλο. Οσοι το έχετε δοκιμάσει αξίζει τα λεφτά του? Και όσον αφορά την κάμερα 13MP και το GPS αν έχει δοκιμαστεί απο κάποιον. Για το gps ρωτώ, γιατι είμαι κάτοχος Huawei y6 2017 το οποίο έχει θέμα με το gps (επεξεργαστής mediatek) και δεν λοκάρει, παρα μόνο αν έχω ανοικτή μια εφαρμογή την gps connected που έχω κατεβάσει. Και πάλι δεν έχει δυνατή λήψη στο gps. Ευχαριστώ πολύ.
×
×
  • Create New...