Jump to content

lambrosbouk

Members
  • Δημοσιεύσεις

    329
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

About lambrosbouk

  • Ημ. Γέννησης 13/01/1976

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

lambrosbouk's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Διαβάζοντας παλαιότερα posts για τα παράπονα από σέρβις στην arvato, εγώ μάλλον ήμουν πολύ τυχερός, μιας και την έχω επισκευτεί 4 φορές (2 για δική μου συσκευή και άλλες 2 για συσκευή της γυναίκας μου, huawei & nokia αντίστοιχα) και ήμουν πλήρως ικανοποιημένος.
  2. Εξαιρετική δουλειά. Όντως το pi μπορεί να κάνει φοβερά πράγματα. Συγχαρητήρια!!!
  3. Δε λες τί λίνουξ έχεις, αλλά φαντάζομαι ότι σε όλες τις debian-based εκδόσεις θα δουλέψει αυτό (δες σελ. 6): https://www.google.gr/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=0CDIQFjAA&url=https%3A%2F%2Fwww.business.vodafone.com%2Fdownload%2FgetFmlDoc.do%3FdocId%3D784d409d-87e2-4580-bbc2-3cb4d0ce7a5f&ei=S52AVKbeOsH7ywOUlYGQAQ&usg=AFQjCNHUJJ3yR2D6FecaTfIs8SyMKH0bWQ&sig2=cuxzQdO_SR12athbR_QOXQ&bvm=bv.80642063,d.bGQ
  4. Αυτό εννοούσα κι εγώ, ότι μάλλον κάποιος driver σου χτυπάει. Συμφωνώ!
  5. Αν έκλεινε κανονικά πριν εγκαταστήσεις drivers, τότε κάποιος σου χτυπάει. Επίσης δοκίμασε να κάνεις bios update.
  6. Αν έχεις κοσμοτέ, μπορείς μόνο με επίσκεψη σε κατάστημα και επίτόπου τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελατών.
  7. Πριν ξεκινήσεις την αναβάθμιση σε 8.1, κάνε ενημερώσεις των 8 από τον πίνακα ελέγχου.
  8. Κάνε ένα χαρτί με το οποίο αναφέρεις τα πάντα. Βάσει νόμου, είναι υποχρεωμένοι να σου απαντήσουν γραπτώς, αν θυμάμαι μέσα σε 10 εργάσιμες.
  9. Κι εγώ πιστεύω ότι με μια καταγγελία θα βρεις εύκολα την άκρη. Από τη στιγμή που δεν υπάρχει έντυπο με την υπογραφή σου, ούτε κάποιο ψηφιακό πιστοποιητικό που υποκαθιστά την υπογραφή σου (π.χ. αποστολή αίτησης με email και ψηφιακή υπογραφή), όλα είναι παράνομα.
  10. Τι εννοείς ότι λαγκάρει;; Πόσο συχνά χρησιμοποιείς το teamviewer από το συγκεκριμένο πισί με την συγκεκριμένη ΙΡ; Μην ξεχνάς ότι το πρόγραμμα είναι free, αλλά όταν δει πολύ συχνή χρήση, σου μπλοκάρει την op και σου ζητάει να το αγοράσεις.
  11. Τρέξε το mbam και το spybot και θα βρεις την υγειά σου.
  12. Θα δούμε την 4.3 στο razr;;; (http://officialandroid.blogspot.gr/2013/07/introducing-android-43-sweeter-jelly.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed:+OfficialAndroidBlog+(Official+Android+Blog)
  13. Αν εννοείς ότι δεν το δείχνει στο outlook, τότε κατέβασε το google calendar sync Επίσης, δες στη web page του google calendar από τον υπολογιστή σου, δες αν έχεις επιλέξει το σωστό ημερολόγιο από αριστερά (εκεί που λέει "τα ημερολόγιά μου", πάτα το βελάκι που έχει δεξιά και τσέκαρε τις ρυθμίσεις).
  14. lambrosbouk

    ubuntu +xp

    Προφανώς ο φίλος μας sv2qqn ζήτησε μια γνώμη χωρίς να είναι εξοικειωμένος. Επομένως η λύση που του προτείνεται για να δοκιμάσει αυτό που θέλει, είναι αρκετά καλή. Αργότερα, αν θελήσει, καταργεί την υφιστάμενη εγκατάσταση και να κάνει κάτι καλύτερο. Σχετικά με το σχόλιό σου, να σε ενημερώσω ότι στο δικό μου πισί έχω ρίξει εδώ και μήνες ubuntu με wubi και δε βλέπω ούτε σημαντική ούτε υπερβολική μειωμένη απόδοση. Δουλεύω linux εδώ και χρόνια. Τέλος εγώ στη θέση σου θα διατύπωνα την άποψή σου όμορφα και κομψά. Εδώ δεν κάνουμε κονταρομαχίες γνώσεων, αλλά προσπαθούμε στο λίγο χρόνο που έχουμε (ειδικά εγώ έχω πλέον ελάχιστο) να αλληλοβοηθηθούμε. Αν σε αδικώ, τότε συγνώμη.
×
×
  • Create New...