Jump to content

FalloutGR

Members
  • Δημοσιεύσεις

    94
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About FalloutGR

  • Ημ. Γέννησης 30/07/1992

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

FalloutGR's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλη επιτυχία. Ευχαριστούμε το site και το kaizershop Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  2. Φανταστικο δωρο! Ευχαριστουμε πολυ τον γερμανο και το myphone!!! Καλες γιορτες και πανω απολα υγεια :D
  3. Σχετιμα με μενα.Ειχαν κολλησεις οι 2 τελευταιοι πυρηνες στο 100% γιαυτο και ζεσταινοταν οταν μιλουσα στο τηλεφωνο ή τελειωνε η μπαταρια γρηγορα. Με ενα ρεσταρτ εστρωσε.Πλεον τελειωνει η μερα με ενα 40%.
  4. ευχαριστω. XTR BETA 1 την 6.11.17 η καποια αλλη? Εγω εχω αυτην. Επισης τι σημαινουν τα αρχικα SOT που εγραψες? Αν εχεις την ιδια θα την ξαναπερασω σωστα?
  5. μπορεις σε παρακαλω να κατεβασεις το cpuz και να δεις τα 2 τελευταια cores αν ειναι χαμηλα η συνεχως φουλ? εμενα οι 2 τελευταιοι παιζουν στα 1,82 σταθερα.
  6. Με 6,11,17 εχω το ιδιο θεμα. Κατεβασα το cpuz και ειδα οτι οι 2 τελευταιοι cpu cores ειναι max συνεχως. Να βαλω μια stable η να περιμενα την xtr beta 1-2? Eυχαριστω
  7. παιδια,επειδη εχω χασει τη μπαλα.Εκανα cwm αλλα δεν μπορω να βρω την τελευταια ωραια vibe που να εχει ελληνικα? can u guide me? ή αν οχι vibe ποια προτεινεται? Ευχαριστω. Eλληνικα θελω οπωςδηποτε και θα περαστει μεσω cwm recovery menu.
  8. παιδια έχω αγανακτήσει με την συσκευη μου. Προσπάθησα να περάσω αλλη ρομ λογω οτι δε μπορω να δεχθω κλήσεις, αλλα κανει abort γιατί λεει signature verification failed.Πως το λύνω αυτο?
  9. δεν πειράζει τότες.:p αλλη μια ερώτηση. Μπορώ να κάνω κλήσεις αλλά οταν με παιρνουν, χτυπάει σε αυτους μισο δευτερολεπτο και λεει οτι ειμαι κατηλημενος.Τι να κάνω? Προωθήσεις κτλ τα εχω κλειστα. Ευχαριστω
×
×
  • Create New...