kalitexnis_g Δημ. June 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2020 Για να επωφεληθείς από το παιχνίδι των τιμών των super market, θα πρέπει να βλέπεις όλες τις προσφορές και να αγοράζεις το κάθε προϊόν από το φθηνότερο κατάστημα. Αλλά, μόνο τις βενζίνες που θες για την ιστορία αυτή, βγαίνει το ίδιο. Εκεί ποντάρουν και φυσικά το κέρδος τους θα το βγάλουν όπως και να 'χει. Υπάρχουν βέβαια κάποιοι συνταξιούχοι που το κάνουν λόγω απείρου διαθέσιμου χρόνου αλλά... πόσοι είναι αυτοί; :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soleman Δημ. June 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2020 Για να επωφεληθείς από το παιχνίδι των τιμών των super market, θα πρέπει να βλέπεις όλες τις προσφορές και να αγοράζεις το κάθε προϊόν Υπάρχουν βέβαια κάποιοι συνταξιούχοι που το κάνουν λόγω απείρου διαθέσιμου χρόνου αλλά... πόσοι είναι αυτοί; :) Γύρω στα 2.500.000 είμαστε χα. Πριν την πανδημία πολλοί ήταν αυτοί που εκμεταλλευόταν τις προσφορές τουλάχιστον στην Αθήνα που έχουν πολλά σουπερμάρκετ γύρω τους. Τώρα όμως έχω σταματήσει να πηγαίνουνε τόσο εύκολα στα σουπερμάρκετ από φόβο περισσότερο. Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xinarisbet Δημ. June 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2020 Οποιο εχει τις καλυτερες προσφορες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. June 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2020 Τώρα όμως έχω σταματήσει να πηγαίνουνε τόσο εύκολα στα σουπερμάρκετ από φόβο περισσότερο. Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mthomos Δημ. June 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2020 Γύρω στα 2.500.000 είμαστε χα. Πριν την πανδημία πολλοί ήταν αυτοί που εκμεταλλευόταν τις προσφορές τουλάχιστον στην Αθήνα που έχουν πολλά σουπερμάρκετ γύρω τους. Τώρα όμως έχω σταματήσει να πηγαίνουνε τόσο εύκολα στα σουπερμάρκετ από φόβο περισσότερο. Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk :) :) :) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rabitt Δημ. July 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2020 Σκλαβενιτης Παράθεση Rabbit Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GianniPap Δημ. July 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2020 Βασιλόπουλο και Σκλαβενιτη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2020 Έχει ρίξει τιμές ο Βασιλόπουλος και κάνει συνέχεια προσφορές(1+1, -50%) ή είναι ιδέα μου??? Επίσης μαναβική από που παίρνει και είναι όλα μα όλα τόσο χάλια????? Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ishmael Δημ. July 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2020 Μασούτη και Lidl αλλά περί ορέξεως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Marioscy67 Δημ. July 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2020 Δεν πιστεύω ότι υπάρχει καλύτερο! Το θέμα να μπορείς να ψωνίζεις αυτά που πραγματικά χρειάζεσαι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. July 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2020 Γαλαξίας, market in και μία στο τόσο Lidl. Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mike420 Δημ. July 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2020 Σκλαβενίτη στον Πειραιά και Χαλκιαδάκη στη Κρήτη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
farma Δημ. August 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2020 Οπου εχει προσφορες καθε φορα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
idi Δημ. August 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2020 ΜΟΝΟ Σκλαβενίτη γιατι δεν εχει διαφημίσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimme Δημ. August 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2020 Σκλαβενίτη γιατί δείχνει σεβασμό σε υπαλλήλους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steely Δημ. August 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2020 Προτιμώ τόν Σκλαβενίτη γιά τήν πολιτική του μέ τούς έργαζόμενους... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GraveDigger Δημ. August 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2020 Διάβασα μια αξιολόγηση σε Franchise Σκλαβενίτη πως "δεν δέχεται κάρτα Σκλαβανίτη" και μου γεννήθηκε η απορία: υπάρχει κάρτα Σκλαβενίτη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. August 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2020 Διάβασα μια αξιολόγηση σε Franchise Σκλαβενίτη πως "δεν δέχεται κάρτα Σκλαβανίτη" και μου γεννήθηκε η απορία: υπάρχει κάρτα Σκλαβενίτη; Όχι δεν υπάρχει. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. August 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2020 Ίσως να λένε για κάρτα προσωπικού που έχουν για έκπτωση και διατακτικη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. August 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2020 Κάρτα πιστότητας και φυλλάδιο προσφορών ουδέποτε υπήρξε σε Σκλαβενίτη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. August 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2020 Κάρτα που έχει το προσωπικό είπα εγώ. Ίσως αυτή να λένε. Αυτή δε περνάει στα franchise Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannees Δημ. August 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2020 Σκλαβενίτης με κλειστά μάτια!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. August 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2020 ερχεται πολυ συντομα ηλεκτρονικη καρτα πιστοτητας στα lidl Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. August 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2020 ερχεται πολυ συντομα ηλεκτρονικη καρτα πιστοτητας στα lidl Τι ειναι αυτο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. August 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2020 Τι ειναι αυτο; καρτα πιστοτητας αλλα οχι σε πλαστικο, μεσω εφαρμογης Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts