Jump to content

giannees

Members
  • Δημοσιεύσεις

    15
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by giannees

  1. Καλησπέρα. Έχω το 46mm εδώ και ένα χρόνο περίπου, και πριν 2 μήνες παρατήρησα σαν να έχει πάρει σκόνη η οθόνη εσωτερικά. Έχει τύχει σε κάποιον άλλο; Το ρολόι γενικά δουλεύει άψογα. Απλά με ξενερώνει να το βλέπω έτσι ειδικά όταν χτυπάει ο ήλιος.
  2. Δεν έχω πειράξει καθόλου τα όρια. Και έκανα και επαναφορά στα προεπιλεγμένα όρια. Όλα ξεκίνησαν μετά από reset που έκανα στο ρολόι. Και με 55 παλμούς αυτό είναι στο κόκκινο. Μετά την άσκηση στις εγγραφές άσκησης στην εφαρμογή δείχνει κανονικά για ποση ώρα ημοουν στην κάθε φάση.
  3. Όχι αυτό λέω και 60 παλμούς να έχω αυτό είναι κολλημένο στο τέρμα.
  4. Καλημερα. Όταν είμαι σε άσκηση ενώ μου δείχνει κανονικά τους παλμούς, η ζώνη άσκησης π.χ. καυση λίπους, αερόβιο, αναερόβιο κλπ είναι κολλημένο στο τέρμα "έντονη". Έχει περίπου 10 μέρες που μου το κάνει μετά από reset ενώ πριν δούλευε κανονικά. Το έκανα πόσες φορές ξανά reset αλλά τίποτα. Τα υπόλοιπα δουλεύουν κανονικά. Έχεις κάνεις το ίδιο πρόβλημα;
  5. ΔΕΗ. Όχι ότι είναι οικονομικη αλλά σε πολλές ιδιωτικές υπάρχουν παγίδες κρυφές χρεώσεις.
  6. Goodys αν και γενικά δεν προτιμώ τέτοιο φαγητό.
  7. Για COSMOTE μπαίνεις εφαρμογη και κανείς φραγή όλα τα 5ψηφια ή επιλέγεις από λίστα ένα ένα οσα θες.
  8. Σκρουτζ!!!! Το μαγαζί να έχει πολλές και καλές αξιολογήσεις.
  9. Μια και εξω. Δεν μπορούσα με τίποτα να το μειώσω. Και κόβοντας το εδώ και εννιά χρόνια διαπίστωσα ότι το 75% της δυσκολίας ήταν ότι μου είχε γίνει συνήθεια η κίνηση παρά η νικοτίνη.
  10. Σκλαβενίτης με κλειστά μάτια!!!!
  11. Μαρσιποφόρο της Αυστραλίας με κύφωση . . . . Καμπουρό ----- προσθήκη μηνύματος 95 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ζει στο βόρειο πόλο και την κάνεις ότι θες.... . . . . . . Η βολική αρκούδα!!!
  12. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ----- προσθήκη μηνύματος 39 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ----- προσθήκη μηνύματος 93 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ----- προσθήκη μηνύματος 112 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ----- προσθήκη μηνύματος 40 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ----- προσθήκη μηνύματος 42 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ----- προσθήκη μηνύματος 30 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ----- προσθήκη μηνύματος 64 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ----- προσθήκη μηνύματος 58 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----
×
×
  • Create New...