Jump to content

rabitt

Members
  • Δημοσιεύσεις

    29
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by rabitt

  1. Αυτα παντως ειναι τα galaxy buds οχι τα galaxy buds+ που ελεγαν τα παιδια πιο πανω.
  2. δλδ τα buds+ είναι καλα για ομιλια? και σε περιβάλλον με φασαρία?
  3. Εγω τα εκανα pairing (Edifier) στο Samsung της γυναίκας και επαιζαν παλι μια χαρα!! μάλλον φταίει το κινητο μου(Xiaomi), τι να πω!
  4. Καλησπέρα, εχει καποιος φιλος αποψη για τα Huawei FreeLace CM70. Με ενδιαφέρει κατά πόσο έχει μείωση θορύβου το μικρόφωνο σε χωρο με φασαρια. Ευχαριστώ.
  5. Αθηνα ναι, στο κεντρο. Κανενα παραποπο απο συνομιλητή μου.
  6. Καλημέρα, εδω και μια μέρα δεν μου πιάνει το δακτυλικό αποτύπωμα και δεν ανοιγει το κινητο. Ξέρει κάποιος αν μπορώ να κάνω κάτι να φτιάξει Ευχαριστώ.
  7. εγώ έχω τα Edifier 200 και δεν έχω κανένα πρόβλημα στην ομιλία ούτε στο δρόμο, ούτε στο γραφείο. Ακόμα και στο σπίτι με την ηλεκτρική σκούπα ανοιχτή με άκουγαν μια χαρά, έκανα και το τεστ του απορροφητήρα! και όλα οκ. Τώρα για τα liberty air τα έχει φίλος και κόβουν αρκετά καλά τον θόρυβο από τη κίνηση αλλα όχι τις ομιλίες από πίσω, με είχε πάρει τηλέφωνο από καφέ και άκουγα και όλους του άλλους που μιλούσαν.
  8. Ευχαριστώ για τον χρόνο σου.
  9. Καλησπέρα, πηρα τα edifier tws200 και δεν μπορω να συνδέσω και τα 2 ταυτόχρονα. Το βαζω στο pairing mode και μου συνδέει μονο το 1!. Λεει στις οδηγίες οτι με 2πλο κλικ στο κουμπί της θήκης συνδέει και τα 2, αλλα δεν το κανει. Καποιος φιλος που τα εχει μήπως μπορει να βοηθήσει?. Ευχαριστώ.
  10. εμένα που το εβαλα 06:00 δεν χτύπησε!, 06:20 χτύπησε
  11. ουτε σε εμενα χτύπησε στις 00:00!! δεν ξερω τι τρέχει
  12. Για δοκίμασε να το βαλεις 23:55 ή 00:05. Σε ενα παλιό ρολόι που ειχα με την αλλαγη της ημερας(00:00) ειχε θεμα, ήθελε λιγο πριν ή μετα.
  13. Καλησπέρα, μήπως γνωρίζει κάποιος φιλος, καποιο neckband με πολυ καλο μικρόφωνο να μπορουν να σε ακουν οι αλλοι ακομα και αν εισαι στην λαϊκή! Κάτω τον 100€ θα ήταν ιδανικά. Ευχαριστώ
  14. Δεν μου αρεσει κανενα!
  15. ναι ελληνιδα ιωαννα τριανταφυλλιδου
  16. 1 Homeland 2 Peaky Blinders 3 Dark 4 Ray Donovan 5 Rain 6 Serlock Holmes 7 The Witcher
  17. Birds of Prey: And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn Margot Robbie φοβερη
×
×
  • Create New...