Jump to content

GianniPap

Members
  • Δημοσιεύσεις

    50
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About GianniPap

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 6

GianniPap's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. GianniPap

    nova mobile

    Όσοι λάβατε σιμ, είχατε επιλογή αριθμού ή σας έδωσαν τυχαία νούμερα;
  2. Το παρακατω ποστ αποδεικνύει ότι υπήρξε κόφτης. Εάν δεν υπήρχε κόφτης, δεν θα έπεφτε η ταχύτητα σε μονοψήφιο νούμερο.
  3. Κρυφός κόφτης δηλαδή.
  4. Πριν λήξουν τα υπόλοιπα σου, ενεργοποιεις το νέο αυτόματο πακετο και μεταφέρονται. Τα υπολοιπα απο τα σμσ νομίζω ότι δεν μεταφέρονται. ----- προσθήκη μηνύματος 106 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Για υπόλοιπα "παρε-μοιρασε" και υπόλοιπα reload it θα πρεπει να κάνεις παλι τα ίδια που εκανες τον προηγούμενο μήνα.
  5. Από 12€ και άνω σου δίνει δώρο +500ΜΒ
  6. Έκανες ανανέωση 12€+. Μόνο με 10ευρη ή 6ευρη ανανέωση δεν τραβάει 1,70€
  7. Τελικά τα υπόλοιπα από προηγουμενο πακετο μεταφέρεται σε πιο νέο πακετο;
  8. Εάν όταν τα βρίσκεις δυσκολα κάθε φορά απαντας ότι δεν σε απασχολεί και δεν σε ενδιαφέρει, τότε κανε εσυ 12μηνο συμβόλαιο για 1 μήνα φτηνό ιντερνετ και άσε εμάς να ξέρουμε κάτι περισσοτερο που εσυ προφανως δεν μπορείς να κατανοήσεις.
  9. Εσυ καταλαβαίνεις ότι εάν ήθελε πελάτες θα το έδινε σε καρτοκινητο;
  10. Ωραίο που λες οτι ζεις τη στιγμή υπογράφοντας συμβόλαιο.
  11. Δηλαδή πιστευεις οτι στο επόμενο 12μηνο δεν θα πεσουν οι τιμές στο ίντερνετ στην καρτοκινητη; ----- προσθήκη μηνύματος 92 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Υ.Γ. Και βέβαια δεν συμφέρει την εταιρία να έχει λιγότερους πελάτες σε μηδενικό συμβόλαιο, παρα περισσοτερους σε καρτοκινητο.
  12. Εγώ απλά γράφω την άποψη μου με λογική και με την επαγγελματικη εμπειρία που έχω. Δεν θέλει πολυ μυαλό να καταλάβει κάποιος ότι δεν την συμφέρει την εταιρία αυτό που κάνει, εκτός εάν έχει άλλους σκοπούς...
  13. Το θέμα πως βλέπει ο καθένας το συμφέρον του. Πολλοί προτιμουν να δώσουν κάτι παραπανω και να έχουν ήσυχο το κεφάλι τους στο καρτοκινητο. Όταν βλέπεις μια εταιρία να προτιμαει λιγότερες πωλησεις με τον Β τρόπο προωθησης, να περιμενετε εκπλήξεις...
  14. Πιο ευκολο για την εταιρία θα ήταν να το δώσει στην καρτοκινητο παρά να έχει διαδικασίες συμβολαίου. Ειδικά όταν ο κόσμος που έφυγε από τα συμβόλαια δεν ξαναγυρίζει πισω.
  15. Γι'αυτό λεω εαν δινανε την προσφορα στην καρτοκινητη θα πουλουσε περισσότερο και η εταιρία θα ειχε περισσότερο κερδος.
×
×
  • Create New...