Jump to content

Τα πάντα για την Q card

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Η υπόθεση σου για την εργασιμη δεν επαληθεύτηκε, η εφαρμογη δειχνει countdown για Τριτη πρωι...

Τώρα δείχνει, μέχρι πριν τρεις ώρες που το τσέκαρα δεν έδειχνε τίποτα.

http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg

Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω...

Κατ αρχάς, ειναι προφανές οτι κανενα countdown δε μπαίνει κυριολεκτικα "χειροκίνητα" απο τους προγραμματιστες. Μπορείς να ρυθμισεις το συστημα να ενεργοποιεί απο μονο του τα countdown ή/και να δειχνει ποτε θα βγει το επομενο. Δεν μιλαμε για τραπεζες που αν κλεισουν το Σαββατο ξανανοιγουν τη Δευτερα! :lol:

Η υπόθεση σου για την εργασιμη δεν επαληθεύτηκε, η εφαρμογη δειχνει countdown για Τριτη πρωι...

ε δεν μας βγαινουν κι ολες οι προβλέψεις :p

Τώρα δείχνει, μέχρι πριν τρεις ώρες που το τσέκαρα δεν έδειχνε τίποτα.

Σε κάθε περίπτωση, το ότι αργεί να βγει αντίστροφο ρολόι για το επόμενο countdown είναι ξεκάθαρα επιλογή τους και όχι συγκυριακή παράλειψη.

Σε ποιον φτάνει 1 γιγα στην εποχή μας;

Εμένα. Όλη μέρα είμαι στο μαγαζί ή στο σπίτι μου, επομένως το μικρό διάστημα που μαι έξω, με το ζόρι χρησιμοποιώ 600MB το μήνα, και τα περισσότερα σε youtube vanced για μουσική

Σε κάθε περίπτωση, το ότι αργεί να βγει αντίστροφο ρολόι για το επόμενο countdown είναι ξεκάθαρα επιλογή τους και όχι συγκυριακή παράλειψη.

Μέχρι σχετικά πρόσφατα δεν υπήρχε ποτέ αντίστροφη μέτρηση. Αυτό ξεκίνησε με το νέο app.

Όλα στη ζωή είναι θέμα επιλογής.

Screenshot-20200310-090337-01-01.jpg

Είναι τόσο φοβερή προσφορά που μου την έβαλαν για 30 χρόνια :lol: :lol:

Ps bug ήταν, μετά αλλαξε σε 6/4/2020

ενα αλλο bug στο widget της εφαρμογης της q,ειναι οτι δείχνει λάθος υπόλοιπο κάποιες φορές και με ενα refresh ισιώνει. Μεχρι τώρα οι διαφορές ήταν μερικά λεπτά του ευρώ. Χτες έπαθε δυσλεξία,απο 2,71 που είχα έγραφε 7,21....

Παιδιά καλησπέρα . Σε αιφον 11 με beta έκδοση βγάζει στο δίκτυο wind και όχι q-telecom . Συμβαίνει κ σε άλλους αυτό ;

Στο δίκτυο δεν σε πειράζει, αφού είναι συνδεδεμένο σε δίκτυο WIND. Στις ρυθμίσεις > γενικά > πληροφορίες στον πάροχο τι έχει;

Καλημερα παιδια, μια ερωτηση, εχω μια προσφορα για 500 λεπτα προς ολους και 1,5GB με 7,5Ε, γνωριζει κανεις με τη βημα χρεωσης ειναι ο χρονος ομιλιας ;

Motorola Moto G

Nexus S, SlimJB 2.0, Beladus 7.1

Καλημερα παιδια, μια ερωτηση, εχω μια προσφορα για 500 λεπτα προς ολους και 1,5GB με 7,5Ε, γνωριζει κανεις με τη βημα χρεωσης ειναι ο χρονος ομιλιας ;

Όλες οι προσωπικές προσφορές καταναλώνονται με ελαχιστη διάρκεια 3 λεπτά και μετά ανα δευτερόλεπτο.

Ευχαριστω,

εν το μεταξυ, προσπαθω απο τα ξημερωματα να ανανεωσω χρονο ομιλιας σε 2 νουμερα ειτε μεσω app ειτε online και απλα δε γινεται...

Εχει κανεις αλλος προβλημα;

Motorola Moto G

Nexus S, SlimJB 2.0, Beladus 7.1

τι προβλημα σου βγαζει? εγω χτες εκανα κανονικα ανανεωση μεσω paypal,το μονο προβλημα που ειχα ηταν καποια στιγμη οτι παρουσιαστηκε ενα παραθυρο που εγραφε q στο πανω μερος,στη σελιδα που ειχε την επιβεβαιωση της συναλλαγης. Εκλεισα το παραθυρο με το χ που ειχε δεξια και προχωρησα κανονικα. Μηπως εχεις κανενα προγραμμα που κλεινει τις διαφημισεις σε ολο το κινητο? αναφερθηκε καπου οτι αυτο δημιουργει θεματα τελευταια.

Όλες οι προσωπικές προσφορές καταναλώνονται με ελαχιστη διάρκεια 3 λεπτά και μετά ανα δευτερόλεπτο.

Αυτή η κοροϊδία με τη χρέωση ανά δευτερόλεπτο (ελάχιστη χρέωση τριών λεπτών) πρέπει να σταματήσει κάποτε..

Καιρός είναι να ξεκινήσει να εφαρμόζεται βήμα χρέωσης ανά λεπτό (από το 1ο λεπτό)

ξέρετε αν υποστηρίζεται από την Q το chat features?σε mi 9t pro μου λέει ότι δεν υποστηρίζεται

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

Καλησπέρα. Ούτε μήνας δε έχει περάσει που έληξε ένα νούμερο που είχα στην Q. Υπάρχει περίπτωση να το ενεργοποιήσω ξανά;

Πήγα στο κατάστημα της wind εδώ στην Τρίπολη και μου είπαν πως το κάνουν μόνο αν κάνω συμβόλαιο.

Καλησπέρα. Ούτε μήνας δε έχει περάσει που έληξε ένα νούμερο που είχα στην Q. Υπάρχει περίπτωση να το ενεργοποιήσω ξανά;

Πήγα στο κατάστημα της wind εδώ στην Τρίπολη και μου είπαν πως το κάνουν μόνο αν κάνω συμβόλαιο.

Όταν λες "έληξε" εννοείς ότι πέρασαν 13 μήνες από την τελευταία φορά που έβαλες κάρτα;

με βαση τον κανονισμο της ΕΕΤΤ μπορεις εντος 6 μηνων να τον ξαναενεργοποιησεις. Δεν μπορουν να σε υποχρεωσουν να κανεις συμβολαιο,αφου πριν ηταν καρτοκινητο. Κάλεσε το δωρεαν 13700 (ή αν σε παραπέμψουν απο εκει με χρέωση 0,25 στο 13800),ισως σου ενεργοποιησουν την ληγμενη καρτα (αλλα θα πρεπει να βαλεις λεφτα λογικα για να εχει τουλαχιστον εισερχομενες). Αν δεν βγαλεις ακρη ουτε απο εκει αναγκαστικα απευθυνεσαι στην ΕΕΤΤ.

----- προσθήκη μηνύματος 52 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

ολα αυτα εφ'οσον οντως ισχυει αυτο που γραφει ο mikakilo εδω

Όταν λες "έληξε" εννοείς ότι πέρασαν 13 μήνες από την τελευταία φορά που έβαλες κάρτα;

Υπάρχει κάποιος που όπως εγώ, δεν έλαβε το μήνυμα από το 112, ενώ είχε ενεργοποημένες τις ειδοποιήσεις έκτακτης ανάγκης;

• This topic was unpinned, featured and pinned