Jump to content

gregpec2

Members
  • Δημοσιεύσεις

    176
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About gregpec2

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 2

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

gregpec2's Achievements

  1. gregpec2

    OnePlus 12

    Πέραν της εγγύησης, δεν θα λειτουργεί η e-sim. Κατα τα άλλα, κανονικά θα έχεις τα πάντα εφ' όσον θα σου φλασάρουνε την Oxygen os.
  2. gregpec2

    OnePlus 12

    Εγώ πάλι πιστεύω οτι στην ίδια τιμή, δεν τίθεται θέμα σύγκρισης. Η ζυγαριά γέρνει προς το 1+ μάλλον εύκολα. Καλύτερη οθόνη, καλύτερες κάμερες, snapdragon gen 3, καλύτερη μπαταρία.
  3. Αν προσπαθείς να κάνεις την αναβάθμιση από το κινητό, μάταια προσπαθείς. Πάντα τις αναβαθμίσεις απο το ρολόι και μόνο, με κλειστό το Bluetooth και ανοιχτό το wifi.
  4. Ευχαριστώ για την απάντησή σου. Εννοώ να κλειδώνουν τα εικονίδια στη θέση τους στην αρχική οθόνη για να μην μετακινουνται κατά λάθος (όπως γίνονται σε άλλους launchers). Να ρωτήσω και κάτι άλλο: το 4g/5g αλλά ακόμη και το όνομα του παρόχου σας εμφανίζονται ως εικονίδια, όπως γίνεται σε όλα τα τηλέφωνα; Γιατί εμένα όχι. Μόνο ένα HD μου εμφανίζεται δίπλα στη μπάρα σήματος. Edit: Άκυρο, πρέπει να ανοίξεις τα δεδομένα για να σου βγάλει το 5g στη μπάρα.
  5. 2 ερωτησούλες στα γρήγορα: Το layout με τα shortcuts της αρχικής οθόνης μπορεί να κλειδωθεί με κάποιο τρόπο ουτως ώστε να μην μετακινούνται ή να σβήνονται κατά λάθος; Η κουρτίνα μπορεί να απενεργοποιηθεί όταν το τηλ είναι κλειδωμένο ουτως ώστε αν το πάρει κάποιος στα χέρια του να μην μπορεί να κλείσει wifi κ.τ.λ; Μιλάμε για πολύ βασικά πράγματα που δεν μπορώ να τα καταλάβω γιατί δεν τα έχει.. Ή μήπως δεν τα βλέπω εγώ; Ευχαριστώ.
  6. Τι να σου πω, απ' οτι είδα και στο δικό μου, δεν είναι πρόβλημα hardware, γιατί το κουμπί λειτουργούσε σε κάποιο άλλο μενού αν θυμάμαι καλά, οπότε είναι θέμα software. Μήπως να έκανες καμμια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων; (λέω εγώ τώρα) μπας και συνέλθει;
  7. Τι εννοείς αχρηστεύεται; Εμένα το έκανε 2 φορές, το έκανα ρεσταρτ 2 φορές αντίστοιχα, και δεν το ξανα-εμφάνισε. Μήπως εννοείς οτι στο κάνει συνέχεια;
  8. Μου έτυχε και εμένα ακριβώς το ίδιο, είναι software, κάνε ρεσταρτ το ρολόι όπως είπε ο φίλος παραπάνω.
  9. Πας top charts>top free και έχει 100 τζαμπέ τα οποία αλλάζουν κάθε τόσο. Επίσης αν πας explore>categories μπορεί να βρεις κάποια που σ'αρέσουν και να μην είναι στα top free.
  10. Όχι δεν υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση το 4άρι, απλά το επισήμανα γιατί το 5άρι έχει παρόμοιο φορτιστή αλλά υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση το ρολόι. (Ελπίζω να μην σε μπέρδεψα).
  11. Ναι έχει και είναι ο γνωστός ασύρματος φορτιστής (όχι γρήγορης φόρτισης).
  12. Η τελευταία αναβάθμιση είναι αρκετά μεγάλη. Και μένα έφαγε αρκετή μπαταρία, οπότε δε νομίζω πως πρέπει να ανησυχείς.
  13. Σαν πολλές γεροντάρες να 'χουμε μαζευτεί εδώ πέρα μου φαίνεται.. 😁
  14. Λειτούργησε ετσι φίλε ευχαριστώ πολύ. Το bluetooth εφταιγε απ' οτι φαίνεται (κουφό), γιατι το wifi το είχα ενεργό.
×
×
  • Create New...