akalos Δημ. April 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2018 (edited) υπάρχει κάποιος λόγος να βάλω 10€+10€ μαζεμένα?λέω σταδιακά,γιατί ήδη μου έχουν στείλει με την σιμ και κάρτα ανανέωσης των 10€ θα δω και τις κρυφές προσφορές κτλ θέλει λίγο ψάξιμο ακόμα Edited April 14, 2018 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. April 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2018 (edited) υπάρχει κάποιος λόγος να βάλω 10€+10€ μαζεμένα?λέω σταδιακά,γιατί ήδη μου έχουν στείλει με την σιμ και κάρτα ανανέωσης των 10€ θα δω και τις κρυφές προσφορές κτλ θέλει λίγο ψάξιμο ακόμα Για να πάρεις τα mb bonus από την ανανέωση. Περίμενε να ενεργοποιηθείς στο δίκτυο και ό,τι απορίες έχεις θα βοηθηθείς πολύ από τις απαντήσεις εδώ. :) Edited April 14, 2018 by p_k Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. April 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2018 (edited) Χωρις παρεξηγηση προς κανεναν, διαβασα τραγικα πραγματα. 1. Το κινητο ΕΙΝΑΙ αναγκη, εφ οσον δε ζουμε στο 1980 οπου για να παρεις τηλεφωνο απο καποιον στο δρομο πηγαινες σε ενα περιπτερο και επαιρνες τηλεφωνο. Οι περισσοτερες υπηρεσιες (ΟΑΕΔ, εφορια, κλπ) σου ζητουν αριθμο κινητου. Ας μου πει καποιος πως θα μπορεσει να λειτουργησει στη σημερινη κοινωνια καποιος χωρις κινητο. 2. Δε μπορουμε να κρινουμε μια τιμη ως απολυτη τιμη, αλλα ως τη διαφορα του απο την προηγουμενη τιμη. Μιλαμε για υπερβολικες αυξησεις στο κοστος (αναγκαστικη ανανεωση ανα 2μηνο, το 30λεπτο τελος στην ανανεωση, κομμενο μπονους, "αναπροσαρμογες" σε πακετα) σε διαστημα ουτε 5 ετων. 3. Και φυσικα ολα αυτα (χωρις διαθεση πολιτικοποιησης της συζητησης) δεν οφειλονται σε κανενα μνημονιο, αλλα στην ανικανοτητα της ΕΕΤΤ και των λοιπων ελεγκτικων φορεων να κανουνε τη δουλεια τους. Τα καρτελ στην κινητη τηλεφωνια αλωνιζουν, οι καταγγελιες εχουν αυξηθει κατακορυφα και σημερα ειναι αλλη μια Κυριακη. 4. Τελος, το πλεον απαραδεκτο στη WIND γενικοτερα ειναι η εξυπηρετηση. Το εχουμε δει σε πολλες εκδοχες, με αποκορυφωμα το daily internet που εχει χαρισει εκατονταδες χιλιαδες μονοευρα στην εταιρια. Χτες μολις, εγω πηγα να κανω online ανανεωση με 5ε και ενω το συστημα μου εβγαλε οτι η συναλλαγη δεν πραγματοποιηθηκε, τα χρηματα τραβηχτηκαν κανονικα απο το λογαριασμο μου. Αποτελεσμα: να καταληξω στην εξυπηρετηση να μου λενε "παρε μια καρτα απο περιπτερο ή πες καποιον γνωστο σου να σου παρει" για να μη χασω το υπολοιπο μου (το οποιο εληγε χτες), λες και αν ειχα λεφτα να μου τρεχουν απ τα μπατζακια θα περιμενα την τελευταια μερα να κανω ανανεωση με το ελαχιστο ποσο. Σημερα το υπολοιπο μου ειναι 0ε (δηλ δε μπορω να παρω κανενα τηλεφωνο) και περιμενω απο βδομαδα να επικοινωνησει η Wind με την τραπεζα για να δουμε ποτε θα μου μπει η καρτα των 5ε ή αν θα μου επιστραφουν τα χρηματα στο λογαριασμο μου. Φυσικα δεν αφησα το υπολοιπο μου χαθει ετσι, το κατεγραψα και ζητησα να μου το ξαναβαλουν οταν λυθει το θεμα. Ομως, το οτι ορισμενους ολες αυτες οι αλλαγες τους δε τους αγγιζουν, δε σημαινει οτι σε καποιους αλλους δεν εχουν δημιουργησει αδιεξοδα. Ας μην κρινουμε εξ ιδιων τα αλλοτρια. Αλλωστε για να μαθαινουμε τι συμβαινει γενικα ειμαστε εδω μεσα. Edited April 15, 2018 by gpapas640 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. April 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2018 (edited) Χωρις παρεξηγηση προς κανεναν, διαβασα τραγικα πραγματα. 1. Το κινητο ΕΙΝΑΙ αναγκη, εφ οσον δε ζουμε στο 1980 οπου για να παρεις τηλεφωνο απο καποιον στο δρομο πηγαινες σε ενα περιπτερο και επαιρνες τηλεφωνο. Οι περισσοτερες υπηρεσιες (ΟΑΕΔ, εφορια, κλπ) σου ζητουν αριθμο κινητου. Ας μου πει καποιος πως θα μπορεσει να λειτουργησει στη σημερινη κοινωνια καποιος χωρις κινητο. 2. Δε μπορουμε να κρινουμε μια τιμη ως απολυτη τιμη, αλλα ως τη διαφορα του απο την προηγουμενη τιμη. Μιλαμε για υπερβολικες αυξησεις στο κοστος (αναγκαστικη ανανεωση ανα 2μηνο, το 30λεπτο τελος στην ανανεωση, κομμενο μπονους, "αναπροσαρμογες" σε πακετα) σε διαστημα ουτε 5 ετων. 3. Και φυσικα ολα αυτα (χωρις διαθεση πολιτικοποιησης της συζητησης) δεν οφειλονται σε κανενα μνημονιο, αλλα στην ανικανοτητα της ΕΕΤΤ και των λοιπων ελεγκτικων φορεων να κανουνε τη δουλεια τους. Τα καρτελ στην κινητη τηλεφωνια αλωνιζουν, οι καταγγελιες εχουν αυξηθει κατακορυφα και σημερα ειναι αλλη μια Κυριακη. 4. Τελος, το πλεον απαραδεκτο στη WIND γενικοτερα ειναι η εξυπηρετηση. Το εχουμε δει σε πολλες εκδοχες, με αποκορυφωμα το daily internet που εχει χαρισει εκατονταδες χιλιαδες μονοευρα στην εταιρια. Χτες μολις, εγω πηγα να κανω online ανανεωση με 5ε και ενω το συστημα μου εβγαλε οτι η συναλλαγη δεν πραγματοποιηθηκε, τα χρηματα τραβηχτηκαν κανονικα απο το λογαριασμο μου. Αποτελεσμα: να καταληξω στην εξυπηρετηση να μου λενε "παρε μια καρτα απο περιπτερο ή πες καποιον γνωστο σου να σου παρει" για να μη χασω το υπολοιπο μου (το οποιο εληγε χτες), λες και αν ειχα λεφτα να μου τρεχουν απ τα μπατζακια θα περιμενα την τελευταια μερα να κανω ανανεωση με το ελαχιστο ποσο. Σημερα το υπολοιπο μου ειναι 0ε (δηλ δε μπορω να παρω κανενα τηλεφωνο) και περιμενω απο βδομαδα να επικοινωνησει η Wind με την τραπεζα για να δουμε ποτε θα μου μπει η καρτα των 5ε ή αν θα μου επιστραφουν τα χρηματα στο λογαριασμο μου. Φυσικα δεν αφησα το υπολοιπο μου χαθει ετσι, το κατεγραψα και ζητησα να μου το ξαναβαλουν οταν λυθει το θεμα. Ομως, το οτι ορισμενους ολες αυτες οι αλλαγες τους δε τους αγγιζουν, δε σημαινει οτι σε καποιους αλλους δεν εχουν δημιουργησει αδιεξοδα. Ας μην κρινουμε εξ ιδιων τα αλλοτρια. Αλλωστε για να μαθαινουμε τι συμβαινει γενικα ειμαστε εδω μεσα. Εχεις δικαιο σε πολλα,το κινητο πλεον ειναι αναγκη.Εν τω μεταξυ εχω την μια γιαγια μου που την εχω με 10€ καρτα στο κινητο για να παιρνει τηλεφωνο,αφου εκοψε εδω και χρονια το σταθερο. Η αλλη γιαγια μου,εχει σταθερο και αρνειται πεισματικα να βαλει κινητο,ενω θα μπορουσα να την βαλω σε Q ή στο βατραχο και να βαζω 5-6€ το μηνα καρτα. Οσο για το αν μιλαω,οπως το υπολογιζω συνηθως κανω κλησεις κατω απο 3 λεπτα,μετρημενες φορες εκανα μεγαλες κλησεις για να πω οκ,δεν με κλεβε το τριωρο.Η μεταφορα λεπτων αδιαφορη...γιατι μαζευα και τα εχασα 2-3 φορες. Αν θα παρατουσα τις καρτες μου,θα γυρνουσα Q με 1GB/4€ και το economy talk,δηλαδη 10€ τον μηνα. Αντε θα εβαζα και 10Gb νυχτερινα. Το δικτυο με κραταει που ακομα σε νομους στην μακεδονια εχει Gprs και 3G-UMTS εν ετει 2018,ενω αλλοι ειναι με 4G. Για παραδειγμα στην Ημαθια εβγαζα 4G οριακο απο πιερια σε Πλατανο,Κλειδι και τρικαλα με 5Mbps.Και εχει H+ το οποιο σερνεται και μπηκε απλα για καλυψη γιατι στα χωρια δεν ειχε ουτε 2G σημα με διακοπες ηχου στις κλησεις. Οσο για την εξυπερετηση,οι online ανανεωσεις απο το myQ και myf2g γινονται κανονικα καθως και daily internet 2-3 φορες χρεωθηκε ο πατερας μου σε F2G.Προχθες χρεωθηκε και μηδενιστικε το υπολοιπο επειδη δεν αλλαξε την καρτα για δεδομενα και νομιζε οτι ειχε MB στην Wind.Δεν ηταν συστημικο λαθος.Και ειχε ξαναγινει μια φορα ακομα το ιδιο. Οσο για την Q,κλεινεις την περιαγωγη δεδομενων κατα τις 8-9 το βραδυ την ημερα που ληγει το πακετο ωστε να μην συνδεθει στο ιντερνετ. Δεν χρειαζεται ψευτικο apn οπως εκανα σε F2G. Edited April 15, 2018 by Nikolas14 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. April 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2018 Το οτι 2 κινητά βρίσκονται δίπλα δίπλα δεν σημαίνει οτι συνδέονται στην ίδια κεραία. Κατα πάσα πιθανότητα να είχε γεμίσει η 4G απο χρήστες και να σε δρομολογούσε σε άλλη κεραία/κυψέλη Ξεχνάς ότι υπάρχουν εφαρμογές που βλέπεις σε ποια κεραία είσαι συνδεδεμένος ;) Το πιστεύεις ή όχι, ΓΙΝΕΤΑΙ. τώρα να κάτσω να σου εξηγήσω ότι δεν είμαι ελέφαντας.... δεν θα μπω στην διαδικασία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. April 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2018 (edited) . Οσο για την Q,κλεινεις την περιαγωγη δεδομενων κατα τις 8-9 το βραδυ την ημερα που ληγει το πακετο ωστε να μην συνδεθει στο ιντερνετ. Δεν χρειαζεται ψευτικο apn οπως εκανα σε F2G. μόνο την περιαγωγή ή και data συν περιαγωγή? χρήσιμη πληροφορία πάντως αυτό το q economy μου έρχεται λουκούμι .... Edited April 15, 2018 by Vasileios σύγκριση εταιρειών Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetartos Δημ. April 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2018 μόνο την περιαγωγή ή και data συν περιαγωγή? Αν είναι να γλιτώσεις από την ακούσια χρέωση, κλείσε ό,τι μπορείς... Αν βέβαια χρησιμοποιείς το κινητό με data ανά πάσα στιγμή, τότε περισσότερο νόημα έχει να υπάρχει ενεργό συνέχεια τουλάχιστον ένα πακέτο data. Και για ασφάλεια και για τη χρήση που θα του κάνεις έτσι κι αλλιώς. Εκτός από το Q economy, βγαίνουν κατά καιρούς συνδυαστικά πακέτα με data και από τα countdown offers. Υπολόγιζε ότι κάθε πακέτο που αγοράζεις έχει ξεχωριστή διάρκεια 30 ημερών και ότι καταναλώνεται πρώτα αυτό που ενεργοποίησες πρώτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. April 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2018 μόνο την περιαγωγή ή και data συν περιαγωγή? χρήσιμη πληροφορία πάντως αυτό το q economy μου έρχεται λουκούμι .... Μονο την περιαγωγη δεδομενων να κλεισεις τα data δεν δουλευουν αν ανοιξεις απλα τα δεδομενα.Γιατι εμφανιζεται το σημα του Roaming ως R πανω απο τις γραμμες σηματος στο κινητο.Και γραφει Q-Telcom το δικτυο και οχι Wind GR εκτος απο την αναζητηση δικτυου γραφει ομως Wind GR.Αυτα σε Android. Σε iPhone καταλαβαινει οτι η Q συνδεεται με national roaming στο δικτυο της Wind.Και γραφει πανω Wind ως ονομα παροχου και το 4G ως LTE γιατι δεν εχει Carrier settings,στην εκδοση φορεα γραφει carrier 28.2.5 σε μενα που εχω ios 10.3.3.Αν βαλω F2G καρτα και γενικα καρτα Wind γραφει αντι για carrier Wind 28.2.5.Επισης στο iPhone για να εχεις 4G ιντερνετ πρεπει να ρυθμισεις του apn του κινητου εκτος απο το να ειναι ενεργο στην γραμμη σου.Στο iPhone 5s που εχω ειχα βαλει πανω την Q sim που ειχα καθως και Wind. Επειδη εγραψα ομως μακρυναρι και επειδη μπορει να μπερδεψω κοσμο θα τα συνοψισω ως εξης: Android κινητο με καρτα Q Περιαγωγη δεδομενων για χρηση δεδομενων ανοιχτη,αν την εχεις κλειστη δεν χρεωνεσαι και ουτε καταναλωνονται τα MB. Το σημα R=Roaming εμφανιζεται στην σταθμη σηματος.Αντι για Wind GR ομως εμφανιζει Q-Telcom σε lock screen,στην γραμμη ειδοποιησεων. Στην αναζητηση δικτυου μονο θα δειτε το Wind GR. 4G ανοιχτο απο το κινητο αν το υποστηρηζει,για android συσκευες του 2013-2014 τελευταιες ενημερωσεις λογισμικου ωστε να βλεπετε 4G. Για iPhone: iPhone 5-5s-5c πρεπει να εχεις ios 8 και μετα γιατι τοτε εμφανιστηκε το 4G ως επιλογη στις καρτες Wind.Απο iPhone 6 ή 6 Plus και μετα εχετε κανονικα 4G. Το 4G εμφανιζεται ως LTE και σας βγαζει προειδοποιηση καθε φορα που το ανοιγετε. Στην λιστα των Apn settings γρφετε στο apn για 4G myQ εκτος απο το να ειναι ενεργοποιημενο στην γραμμη σας ή να αλλαξετε sim παιρνοντας multi sim πορτοκαλι καρτα για οσους την ασπρη με το μπλε σημα της Q. Περιαγωγη δεδομενων ανοιχτη για 4G δεδομενα. Πανω αριστερα διπλα στις κουκκιδες ή μπαρες σηματος σε ios 6 και πισω ή ios 11 το ονομα παροχου γραφει Wind,το ιδιο και στην αναζητηση δικτυου ως Wind GR. Για iOS 7 και πισω μπορει να γραφει Wind GR και οχι σκετο Wind οπως γραφει απο iOS 8 και μετα. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. April 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2018 παιδια το οτι μπορεις να κλεισεις τα data 2 μερες πριν,να βαλεις ψευτικο apn και να βαλεις φωτια στο τηλεφωνο για να μην συνδεθει,αν τα θεωρειτε λυσεις υπαρχει προβλημα. Το να βρισκουμε πατεντες για να μην πεφτουμε στην κομπινα της wind και να θεωρουμε μετα οτι αυτο ειναι το normal με ξεπερναει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetartos Δημ. April 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2018 παιδια το οτι μπορεις να κλεισεις τα data 2 μερες πριν,να βαλεις ψευτικο apn και να βαλεις φωτια στο τηλεφωνο για να μην συνδεθει,αν τα θεωρειτε λυσεις υπαρχει προβλημα. Το να βρισκουμε πατεντες για να μην πεφτουμε στην κομπινα της wind και να θεωρουμε μετα οτι αυτο ειναι το normal με ξεπερναει Όχι βέβαια, δεν έπρεπε καν να υπάρχει αυτό το θέμα και είναι υποτιμητικό (τουλάχιστον). Σε κάθε περίπτωση υπάρχει ξεχωριστό νήμα ακριβώς γι' αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keysmith Δημ. April 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2018 παιδια το οτι μπορεις να κλεισεις τα data 2 μερες πριν,να βαλεις ψευτικο apn και να βαλεις φωτια στο τηλεφωνο για να μην συνδεθει :lol::lol: να μην έχει "αντιδράσεις" αυτό το forum.. άκου "να βάλεις φωτιά στο τηλέφωνο"... :lol::lol: ακόμα γελάω.. Παράθεση από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimos_Vav Δημ. April 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2018 Μονο την περιαγωγη δεδομενων να κλεισεις τα data δεν δουλευουν αν ανοιξεις απλα τα δεδομενα.Γιατι εμφανιζεται το σημα του Roaming ως R πανω απο τις γραμμες σηματος στο κινητο.Και γραφει Q-Telcom το δικτυο και οχι Wind GR εκτος απο την αναζητηση δικτυου γραφει ομως Wind GR.Αυτα σε Android. Σε iPhone καταλαβαινει οτι η Q συνδεεται με national roaming στο δικτυο της Wind.Και γραφει πανω Wind ως ονομα παροχου και το 4G ως LTE γιατι δεν εχει Carrier settings,στην εκδοση φορεα γραφει carrier 28.2.5 σε μενα που εχω ios 10.3.3.Αν βαλω F2G καρτα και γενικα καρτα Wind γραφει αντι για carrier Wind 28.2.5.Επισης στο iPhone για να εχεις 4G ιντερνετ πρεπει να ρυθμισεις του apn του κινητου εκτος απο το να ειναι ενεργο στην γραμμη σου.Στο iPhone 5s που εχω ειχα βαλει πανω την Q sim που ειχα καθως και Wind. Επειδη εγραψα ομως μακρυναρι και επειδη μπορει να μπερδεψω κοσμο θα τα συνοψισω ως εξης: Android κινητο με καρτα Q Περιαγωγη δεδομενων για χρηση δεδομενων ανοιχτη,αν την εχεις κλειστη δεν χρεωνεσαι και ουτε καταναλωνονται τα MB. Το σημα R=Roaming εμφανιζεται στην σταθμη σηματος.Αντι για Wind GR ομως εμφανιζει Q-Telcom σε lock screen,στην γραμμη ειδοποιησεων. Στην αναζητηση δικτυου μονο θα δειτε το Wind GR. 4G ανοιχτο απο το κινητο αν το υποστηρηζει,για android συσκευες του 2013-2014 τελευταιες ενημερωσεις λογισμικου ωστε να βλεπετε 4G. Για iPhone: iPhone 5-5s-5c πρεπει να εχεις ios 8 και μετα γιατι τοτε εμφανιστηκε το 4G ως επιλογη στις καρτες Wind.Απο iPhone 6 ή 6 Plus και μετα εχετε κανονικα 4G. Το 4G εμφανιζεται ως LTE και σας βγαζει προειδοποιηση καθε φορα που το ανοιγετε. Στην λιστα των Apn settings γρφετε στο apn για 4G myQ εκτος απο το να ειναι ενεργοποιημενο στην γραμμη σας ή να αλλαξετε sim παιρνοντας multi sim πορτοκαλι καρτα για οσους την ασπρη με το μπλε σημα της Q. Περιαγωγη δεδομενων ανοιχτη για 4G δεδομενα. Πανω αριστερα διπλα στις κουκκιδες ή μπαρες σηματος σε ios 6 και πισω ή ios 11 το ονομα παροχου γραφει Wind,το ιδιο και στην αναζητηση δικτυου ως Wind GR. Για iOS 7 και πισω μπορει να γραφει Wind GR και οχι σκετο Wind οπως γραφει απο iOS 8 και μετα. Το να έχεις κλείσει την περιαγωγή δεδομένων δεν σου διασφαλίζει ότι δεν θα έχεις χρεώσεις σε Android κινητά με την Q. Στο ΖΤΕ που είχα παλιότερα αλλά και στο Xiaomi που έχω τώρα η Q μου συνδέεται κανονικά όταν έχω ανοικτά τα δεδομένα ακόμα και με την περιαγωγή δεδομένων κλειστή. Παράθεση Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
survivorgr Δημ. April 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2018 Όσο αφορά το χαράτσι των 0,30 θα το διπλοπληρωσω εαν πάρω χαρτάκι από περίπτερο; Επειδή και εκείνοι χρεώνουν έξτρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cca Δημ. April 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2018 Το να έχεις κλείσει την περιαγωγή δεδομένων δεν σου διασφαλίζει ότι δεν θα έχεις χρεώσεις σε Android κινητά με την Q. Στο ΖΤΕ που είχα παλιότερα αλλά και στο Xiaomi που έχω τώρα η Q μου συνδέεται κανονικά όταν έχω ανοικτά τα δεδομένα ακόμα και με την περιαγωγή δεδομένων κλειστή. +1 κι απο εμένα σε αυτή την παρατήρηση, σε AOSP Android βλέπει την Q σαν roaming συνήθως αλλά οι περισσότερες ROMs των κατασκευαστών πλέον είναι ρυθμισμένες κατάλληλα και δεν θεωρούν οτι βρίσκονται σε περιαγωγή όταν συνδέονται στο δίκτυο της Wind με SIM της Q. Οπότε προσοχή, αν η συσκευή δεν εμφανίζει το "R" θεωρεί οτι δεν βρίσκεται σε περιαγωγή (roaming). Παράθεση Βασική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 5 Global (whyred) -- OS: MiUI 10 Global Beta (Android 8.1) Εφεδρική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 4 Global (mido) -- OS: LineageOS 15.1 (Android 8.1) Δίκτυο: WIND Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. April 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2018 άρα την γ.........ε χαχαχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. April 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2018 Δεν θέλω να δημιουργήσω νέο κύκλο αντιπαραθεσης αλλά και σε κινητό της μητέρας μου που έκανα ανανέωση 5 ευρώ σήμερα πάλι δεν κράτησε 0.30 Μία πιθανή εξήγηση είναι ότι στη πρώτη ανανέωση που παρατείνει το χρόνο για δύο μήνες δεν κρατάει το 0.30. Κάτι άλλο δεν μπορώ να σκεφτώ προς το παρόν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetartos Δημ. April 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2018 Για PayPal μιλάμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bebes Δημ. April 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2018 Δεν θέλω να δημιουργήσω νέο κύκλο αντιπαραθεσης αλλά και σε κινητό της μητέρας μου που έκανα ανανέωση 5 ευρώ σήμερα πάλι δεν κράτησε 0.30 Μία πιθανή εξήγηση είναι ότι στη πρώτη ανανέωση που παρατείνει το χρόνο για δύο μήνες δεν κρατάει το 0.30. Κάτι άλλο δεν μπορώ να σκεφτώ προς το παρόν 0,30€ κρατανε για ανανέωση σε κατάστημα. Online δεν έχει κάποια επιβάρυνση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. April 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2018 από την εφαρμογή και κάρτα ανανέωσης κρατάνε άραγε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
survivorgr Δημ. April 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2018 Δεν θέλω να δημιουργήσω νέο κύκλο αντιπαραθεσης αλλά και σε κινητό της μητέρας μου που έκανα ανανέωση 5 ευρώ σήμερα πάλι δεν κράτησε 0.30 Μία πιθανή εξήγηση είναι ότι στη πρώτη ανανέωση που παρατείνει το χρόνο για δύο μήνες δεν κρατάει το 0.30. Κάτι άλλο δεν μπορώ να σκεφτώ προς το παρόν Χρεωστική κάρτα χρησιμοποίησες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. April 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2018 Με χρεωστική ανανεωσα. Κυριως στο θεμα των καρτοκινητών συζητιεται τις τελευταίες μερες οτι πλεον κρατειται το 0.30 και online και σε q και σε f2g στους περισσότερους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. April 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2018 Σήμερα μου έχουν στείλει 3 sms προσφορών από την Q. Δεν έχουν ορίσει ανώτατο όριο μηνυμάτων ανα μέρα ή βδομάδα; Αυτό είναι σχεδόν spam Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephant Δημ. April 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2018 Είχε έρθει πρόσφατα ένα μήνυμα για μία προσφορά με 5 Gigabyte με 5 ευρώ. Το έσβησα καταλάθος. Ξέρει κανείς μήπως πώς ενεργοποιείται; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paolo1 Δημ. April 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2018 Σήμερα μου έχουν στείλει 3 sms προσφορών από την Q. Δεν έχουν ορίσει ανώτατο όριο μηνυμάτων ανα μέρα ή βδομάδα; Αυτό είναι σχεδόν spam Εμενα με εχουν τρελανει στα μυνηματα για προσφορες αχρηστες για εμενα.Τους στελνω στο facebook οτι για να μην κουραζονται η μονη προσφορα που θα δεχτω ειναι τα 8 γιγα για 8 μηνες με 8 ευρω.Μου απαντανε(για να αποφυγουν) οτι αν με ενοχλουν τα μηνυματα μπορω να ζητησω απο την εξυπηρετηση να μην μου ερχονται.Τους απανταω "Οκ τοτε μεχρι να παρω αυτο που ΘΕΛΩ ΕΓΩ εσεις θα γραφετε ενα κατεβατο με ασχετες προσφορες και εγω απλως θα πατω το κουμπι της διαγραφης" ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!Στο τελος αυτοι χανουν θα τσεπωσουν με τη μια 8 ευρω συν το 5ευρο καθε δυο μηνες απο την ανανεωση!!!!! ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΩΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΕΞΥΠΝΑ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. April 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2018 όλες το κάνουν αυτό,άχρηστες πραγματικά για σένα,ενώ ξέρουν τι χρειάζεσαι και δεν στέλνουν την κατάλληλη να τους τα €€€€€ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts