Tasos30 Δημ. May 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2017 το προσφερει σε νουμερα που εχουν λαβει το μηνυμα...μετα απο ποσο καιρο ενεργοποιησες το πακετο για πρωτη φορα? Και στην 2η τι πακετο σου εδωσε? μηπως εκανες λαθος την εντολη,τι μηνυμα εστειλες?? Ακριβώς η πρώτη πρότασή σου. Ορισμένα νούμερα λαμβάνουν την προσφορά και δεν είναι πακέτο που το λαμβάνουν όλοι οι συνδρομητές για να μην δημιουργείται λάθος εντύπωση. Την πρώτη φορά που το ενεργοποίησα (όχι στο q city) ήταν αμέσως μετά την λήψη του ενημερωτικού sms. Τον επόμενο μήνα στέλνοντας sms για την ενεργοποίηση του ίδιου πακέτου δεν κατέστη εφικτό, μίλησα στο chat και μου είπε πως αφού δεν είχα λάβει το sms από την Q για την ενεργοποίηση του πακέτου τότε δεν μπορώ να το ενεργοποιήσω, ανεξάρτητα αν τον προηγούμενο μήνα το είχα ενεργοποιήσει!. Για αυτό μου φαίνεται περίεργο (δεν το αμφισβητώ) γιατί σε ορισμένα νούμερα ενεργοποιείται το πακέτο χωρίς προηγουμένως να έχει σταλεί ενημερωτικό sms από Q. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. May 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2017 απ'οσο εχει αναφερθει εδω,οποιοι το πηραν μια φορα μπορουσαν να το ξαναπαρουν.Μπορει να αλλαξαν τακτικη και να το εκαναν μονο για μια φορα πλεον... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill27 Δημ. May 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2017 1GB με 2 ευρω στο countdown offer Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelakis1914 Δημ. May 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2017 1GB με 2 ευρω στο countdown offer Την επόμενη εβδομάδα έπρεπε να μας το δώσουν που θα λήξει και η προσφορά των 8 μηνών με τα 8€. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. May 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2017 εγω εχω βολευτει ουτως η αλλως με το 1 γιγα που δινει δωρο με καθε 10ευρη ανανεωση online καθε μηνα. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill27 Δημ. May 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2017 (edited) Την επόμενη εβδομάδα έπρεπε να μας το δώσουν που θα λήξει και η προσφορά των 8 μηνών με τα 8€. Αν το ενεργοποιησεις την κυριακη που ληγει,τοτε μεχρι και της 26 Ιουνη θα εχεις data, οποτε καθολου ασχημα... Παντως αυτη η προσφορα με 8 GB για 8 μηνες ηταν πολυ καλη Εγω θα το ενεργοποιησω την Κυριακη Edited May 26, 2017 by bill27 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. May 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2017 Τον Οκτώβριο προς το τέλος την είχαν στείλει την προσφορά,24/10 την είχα ενεργοποιήσει. Το count down πάντως βολεύει για να μην ξεμείνουμε μέχρι τέλη του επόμενου μήνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. May 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2017 Σκεφτομαι και γω τωρα τελευταία να βγαλω από το συρτάρι τον Q αριθμο κυριως λόγω της χρέωσης ανα δευτερόλεπτο στα πακέτα και των countdown προσφορών..Αυτο που με σταματάει τόσο καιρό ειναι οτι έχω το F2G με τα 300' με 10€ + την ειδική με τα 1.500' και δεν ξέρω αν αξίζει να ξεθαψω την Q. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelakis1914 Δημ. May 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2017 Αν το ενεργοποιησεις την κυριακη που ληγει,τοτε μεχρι και της 26 Ιουνη θα εχεις data, οποτε καθολου ασχημα... Παντως αυτη η προσφορα με 8 GB για 8 μηνες ηταν πολυ καλη Εγω θα το ενεργοποιησω την Κυριακη Το έχω στο νου μου και εγώ για την Κυριακή αλλά σκέφτομαι ότι μπορεί να δώσουν κανένα μήνα bonus στην προσφορά και μείνουν αχρείαστα. Μεγάλο το δίλημμα :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill27 Δημ. May 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2017 Σκεφτομαι και γω τωρα τελευταία να βγαλω από το συρτάρι τον Q αριθμο κυριως λόγω της χρέωσης ανα δευτερόλεπτο στα πακέτα και των countdown προσφορών..Αυτο που με σταματάει τόσο καιρό ειναι οτι έχω το F2G με τα 300' με 10€ + την ειδική με τα 1.500' και δεν ξέρω αν αξίζει να ξεθαψω την Q. Αυτο δεν μπορουμε να το ξερουμε εμεις...μονος σου θα υπολογισεις τι και ποσα χρειαζεσαι και αν σε συνφερει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. May 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2017 Αυτο δεν μπορουμε να το ξερουμε εμεις...μονος σου θα υπολογισεις τι και ποσα χρειαζεσαι και αν σε συνφερει... Σίγουρα χρειάζομαι λιγότερα λεπτά από όσα μου προσφερει το F2G αλλα το θεμα ειναι οτι με 10€ περναω 2-2,5 μηνες..!Μια καλή προσφορά της Q περιμένω για να έχω το κίνητρο να την χρησιμοποιήσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seilogeo Δημ. May 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2017 Πηρα την καρτα απο κατάστημα και εκανα το προγραμμα 8 ευρω 4 γιγα, δοκίμασα το 70 στο 12000 δεν μου δουλεύει, δεν ειναι για το πακετο μου. Ενημερώνω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill27 Δημ. May 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2017 τι προγραμμα ειναι αυτο με 8 ευρω 4 gb??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. May 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2017 4,4 ευρω για 4 γιγα ειναι,οχι 8.Αυτό εννοεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seilogeo Δημ. May 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2017 (edited) To 8 ευρω 4 γιγα ειναι προσφορά κατάστηματος. Μπορεις να το κανεις αλλα καθε φορα που θελεις να το ενεργοποιήσεις πρεπει να πηγαινεις στο κατάστημα. Δεν υπαρχει πουθενα αλλου. Edited May 28, 2017 by seilogeo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. May 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2017 Αλλο αυτό,δεν εχει σχεση με το 70 στο 12000. Ετσι οπως το εγραψες νομισα οτι το sms δινει τα 4 γιγα με 8 ευρώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seilogeo Δημ. May 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2017 Παρεξήγηση, σορρυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samarithan Δημ. May 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2017 Καλημέρα σε όλους, θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιος εύκολος τρόπος να χρησιμοποιήσω το app της Q, ενω δεν έχω τηλέφωνο android ούτε IPHONE, δηλαδή σε windows phone ή σε υπολογιστή σταθερό (desktop):) Σας ευχαριστώ προκαταβολικά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leasedline Δημ. May 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2017 Καλημέρα σε όλους, θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιος εύκολος τρόπος να χρησιμοποιήσω το app της Q, ενω δεν έχω τηλέφωνο android ούτε IPHONE, δηλαδή σε windows phone ή σε υπολογιστή σταθερό (desktop):) Σας ευχαριστώ προκαταβολικά! εγκατέστησε τον bluestacks emulator Παράθεση εσπρεσοσυζητήσεις www.e-spresso.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gfilip Δημ. May 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2017 Μόλις μου ήρθε μήνυμα για 1500 λεπτά προς όλους και 1.5 gb με 8.07 το μήνα.,το οποίο και ενεργοποίησα.Γραφει ότι μπορώ να το ενεργοποιω κάθε μήνα. Στάλθηκε από το SM-T715 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. May 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2017 Θυμήσου αν μπορείς να μας πεις αν θα σε αφησει να το κάνεις και τον αλλο μηνα γιατι αναφερθηκε οτι σε καποιους δωθηκε για 1 μηνα και μόνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gfilip Δημ. May 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2017 Μου γράφει "μην ξεχνάς να ενεργοποιης το πακέτο κάθε μήνα" Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. May 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2017 εγκατέστησε τον bluestacks emulator Σωστά.Και αν δεν παίξει αυτό http://www.android-x86.org/ μπουτάρεις απο ένα usb stick android x86 και είναι σαν κανονικό android tablet όπου παίζουν οι περισσότερες εφαρμογές Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. May 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2017 Σωστά.Και αν δεν παίξει αυτό http://www.android-x86.org/ μπουτάρεις απο ένα usb stick android x86 και είναι σαν κανονικό android tablet όπου παίζουν οι περισσότερες εφαρμογές τρέξε το antutu να δεις τι πλάκα έχει σε κανένα τούμπανο μηχάνημα :lol: Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samarithan Δημ. May 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2017 εγκατέστησε τον bluestacks emulator Το έβαλα και δουλεύει ρολόϊ :D, χίλια ευχαριστώ!!!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts