Jump to content

samarithan

Members
  • Δημοσιεύσεις

    245
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About samarithan

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 2

samarithan's Achievements

  1. Εδω τα κουπόνια που οι ίδιοι δίνουν, (προσωπικά μεου έχουν δώσει ένα 20/ευρώ) δεν μπορείς να τα εξαργυρώσεις σε ον λαϊν αγορά γιατί δεν τα βλέπει το σύστημα, οι δήθεν προσφορές τους μάραναν!:angry:
  2. Aυτά τα οποία συνέβηκαν είναι ξεκάθαρο ποιά είναι (πάρκιν και συμβόλαιο) , τα άλλα με φωτιές και κλοπές είναι ακραία παραδείγματα :)
  3. Πολύ απλά χάνει τα κλειδιά του και όταν συμβεί αυτό να μην αλλάξει αφαλό, ξεχνώντας ανοικτό το διαμέρισμα (ξεκλείδωτο, πόσες γυναίκες δεν το κάνουν...), φεύγει απο το διαμέρισμα και αφήνει όλα τα παράθυρα και τις μπαλκονόπορτες τέντα ιδιαίτερα τωρα το καλοκαίρι, προσλαμβάνοντας καθαρίστρια αλλοδαπή που όσο και να φανεί ρατσιστικό λειτουργεί το 90% σαν ρουφιάνος των κλεφτών, αυτά ετσι εν τάχει.
  4. Mάλιστα ξεκάθαρο, και μια τελευταία ερώτηση, αν πχ. η αρχική πόρτα των 1500 ευρώ αντικατασταθεί με λειτουργική πόρτα αρκετα μικρότερης αξίας αυτό δίνει στον ενοικιαστή το δικαίωμα να σπάσει το συμβόλαιο;
  5. Τραβηγμένο παράδειγμα ήταν, δηλαδή οτι ζημιά και να γίνει στο διαμέρισμα απο θέμα κλοπής σπάσιμο τζαμιών, καταστροφή αλουμινίων - πόρτας τα πληρώνει ο ιδιοκτήτης ανεξαρτήτως υπαιτιότητας; Να δείς που θα τον κλέψουν τον μ@@@@α και θα μου ζητάει να κάνω αντιαρματικές τάφρους γύρω γύρω απο την πολυκατοικία, και να του βάλω φρουρό να τον φυλάει!!!:protest::lol::lol::lol::thanks:
  6. Αυτό ακριβώς ρωτάω φίλε μου, καίγεται το σπίτι σου που το νοικιάζεις σε κάποιον επειδή αυτός ξέχασε την κοθζίνα ανοιχτή με ένα τηγάνι λάδι και πήγε για μπάνιο στο μάτι, ποιός πληρώνει το σπίτι ο ιδιοκτήτης ή ο νοικιάρης; Κλέβουν το σπίτι διαλύοντας την θωρακισμένη πόρτα που πλήρωσες στην ανακαίνηση 1500 ευρώ, επειδη ο νοικιάρης εχει κάνει βούκινο στην γειτονιά οτι κρύβει λίρες, ποιός πληρώνει την πόρτα ο ιδιοκτήτης ή ο νοικιάρης; Καταλαβαίνω τι λέει η λογική αλλά όπως στην περιπτωσή μου, οπου αυτή απουσιάζει, τι λέει ο ο νόμος; Πως θα μπορούσα να γλίτωνα με δυο παραγράφους παραπάνω στο συμβόλαιο αυτήν την κακοτοπιά; Αυτό ρωτάω και οχι πως θα παρανομήσω!:) Οσο για την πληρωμή αυτός που μου έτυχε είναι κύριος σε αυτό, πάλι καλά με τόση παραξενιά που κουβαλάει!
  7. Τα παράπονα τα τελευταία μετά απο 2,5 μήνες απο την αρχή είχε διάφορες μικροπαραξενιές του στυλ, το ράφι της ντουλάπας έχει μια γραντζουνιά, να φτιαχτεί, τα καρφιά δεν τρυπάνε τον τοίχο να του φέρω μάστορα για να τρυπήσει να βάλει κάδρα, κτλ Στο συμβόλαιο ο Θεός με φύλαξε ή με λυπήθηκε διαλέξτε, και έφερε δικό του τυπωμένο που έλεγε ''6. ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΜΙΣΘΙΟΥ Ο μισθωτής παρέλαβε το μίσθιο αφού το εξέτασε και το βρήκε της τελείας αρεσκείας του, σε καλη κατάσταση και απόλυτα κατάλληλο για τη χρήση που μισθώθηκε.'' επίσης συνέταξε και δισέλιδη επιστολή με κουφές βλάβες του σπιτιού όπως θεωρούσε, πχ αποχρωματισμός του 3ου πλακιδίου στην 4η σειρά στο μπάνιο όπως μπαίνεις δεξιά και τέτοια. Υπέγραψα το δισέλιδο αφου το διάβασα καλά μην λέει και τίποτα σοβαρό, και του είπα να μην ανυσηχεί για αυτά, και πως θα μείνουν ώς έχουν χωρίς να του ζητήσω καμία ευθύνη, και έτσι υπόγραψε συμβόλαιο 3/τές. Τωρα να ρωτήσω και κάτι άλλο γιατι όποιος καεί με τον χυλό, φυσάει και το γιαούρτι, πως προστατεύται ο ιδιοκτήτης στις περιπτώσεις της κλοπής και της φωτιάς που αναφέρθηκαν ποιό πάνω; Τι πρόσθετους όρους πρέπει να βάλουν στο συμβόλαιο;:)
  8. Αφορμή μπορεί να ψάχνει όσο θέλει και όπου θέλει, το συμβόλαιο που αυτός στην οποία συνέταξε, βάζοντας τα όλα μέσα για είναι καλύμμένος ,έτσι έλεγε, είναι η ταφοπλακά του, μα@@@ες πλέον δεν υπάρχουν, αν κάνει καμιά μαγκιά θα τον κλαίνε και οι ρέγκες, 34 μήνες χ 700 ευρώ θα σκάσει και χαλάλι ο δικηγόρος που θα τον δαγκώσει !;)
  9. Mάγος είσαι; Το πρώτο πράγμα που τον ενόχλησε είναι ο τι καπνίζει ο γείτονας στον 8ο και τι θα κάνουμε για αυτό! Το δεύτερο ήταν να πάω απο την Καβάλα Αθήνα να του καθαρίσω τα λούκια που κατεβάζουν τα όμβρια νερά γιατί βούλωσαν πλημμυρίζει το μπαλκόνι και μπαίνουν νερά στο σπίτι, και το τρίτο το πάρκιν, το οποίο είναι υπόγειο με πόρτα, ατομικό κοντρολάκι για τον καθένα να ανοιγοκλείνει την πόρτα, ασανσέρ με κλειδί ,και η ράμπα του οποίου για να κατέβεις είναι τουλάχιστο 12 μέτρα, παρκάρουν άλλοι 20 εκεί χωρίς παράπονο, και βρέθηκε ο μ@@@@κας ο άχρηστος να μην μπορεί να παρκάρει που; στην ΑΘΗΝΑ που αμα δεν ξέρεις να παρκάρεις κοιμάσαι μέσα στο αμάξι:lol: Και βέβαι το είχε δεί αλλά τώρα κάνει τον κινέζο! Ευτυχώς λόγω καραντίνας είχαμε κάνει μόνο στην εφορία όπως τα παλιά συμβόλαια που ήταν περιγραφικότατο, και αναλυτικό απο δικιά του ανωμαλία πάντα, και απλά ο λογιστής το αντέγραψε ως έχει στους όρους του συμβολαίου του τάξις! Θεία δίκη φίλε μην την ψάχνεις απο το θέμα συμβόλαιο την έχει πατήσει απο εδω ως την Αμερική:lol::lol::lol:
  10. Παληκάρια καλημέρα, σε πρόσφατη ενοικίαση ενός διαμερίσματος με υπόγειο πάρκιν στην Αθήνα, και ενω ο ενοικιάστής μου ζάλισε τα α@@@ά με τις παραξενιές του (απαιτούσε να είναι παρόν στο βάψιμο, στην συντήρηση των κλιματιστικών, την αλλαγή βρυσών οι οποίες δεν είχαν τίποτα, ακόμα και τον καθαρισμό του διαμερίσματος μετά την ανακαίνηση με καθαρίστρια που έπαιρνε 11 ευρώ την ώρα και έκανε 11 ώρες να καθαρισει 65 τετραγωνικά, κτλ.). Τώρα επειδή ανακάλυψε οτι δεν μπορεί να παρκάρει στο φυλασσόμενο υπόγειο πάρκιν, που παρκάρουν άλλοι 15 νοματαίοι μια χαρά, και θέλει επειδή θεωρεί οτι το μισθιό έχει ελάττωμα, να του βρω και να του πληρώσω άλλο πάρκιν που να μπορεί να παρκάρει!!!!!!! Γιατί η θέση στάθμευσης ήταν καθοριστική για την επιλογή του διαμερίσματος λέει... Αυτοί οι αστείοι ισχυρισμοί έχουν νομική βάση; μπορεί να πετύχει κάτι δικαστικά; Με αυτούς τους αστείους ισχυρισμούς και ενω υπάρχει συμβόλαιο στο ταξις ενεργό, μπορεί να φύγει με το έτσι θέλω (κάνοντας ένα εξώδικο πχ) και αν το κάνει πως μπορώ και αν αξιζει να τον να τον κυνηγήσω νομικά για τα υπόλοιπα μισθώματα του συμβολαίου; ΥΣ. Οτι θα πάω σε δικηγόρο σίγουρα δεν το γλυτώνω, αλλα έτσι ρωτάω να πάρω και την άποψη σας, γιατι βλέπω οτι γνωρίζετε τα κατατόπια!:)
  11. Kαι η ΕΛΙΝ με την electricon τα προσφέρει αυτά και χωρίς ΟΤΣ χωρίς ψιλά γράμματα:)
  12. Kαλησπέρα, και χρόνια πολλά. Το παραπάνω πακετάκι ''3€ 120 προς όλους και 400μβ'' που ακριβώς το βρίσκεις και το βάζεις;
×
×
  • Create New...