johniq Δημ. May 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2017 Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα και δεν μπορώ να βρω λύση. Ενώ με τη Vodafone μπορώ να μπω στο NAS FILE SERVER του τοπικού δικτύου μου απομακρυσμένα, με τη κάρτα της q δεν μπαίνει. Κάτι το μπλοκάρει. Υπάρχουν κάποιες ρυθμίσεις στη κάρτα; Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. May 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2017 Καλησπέρα.Τα 1000' προς Q και 500mb με 10€ στην πρώτη ανανέωση του μηνα,τα παίρνουμε και με καρτα απο περίπτερο η μόνο online/κατάστημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. May 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2017 στην πρωτη περιπτωση παιρνεις 500 στη 2η 1 γιγα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. May 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2017 Ευχαριστώ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diplo Δημ. May 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2017 Ποιό είναι το φτηνότερο πακέτο για data ρε παλικάρια; Δε με ενδιαφέρει το μέγεθος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. May 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2017 Καλησπέρα.Τα 1000' προς Q και 500mb με 10€ στην πρώτη ανανέωση του μηνα,τα παίρνουμε και με καρτα απο περίπτερο η μόνο online/κατάστημα? στην πρωτη περιπτωση παιρνεις 500 στη 2η 1 γιγα. Δηλαδή αν βάλεις κάρτα εφόσον λήξουν τα πακέτα, αν πάρεις από περίπτερο / μίνι μάρκετ κτλ. θα λάβεις 500 ΜΒ. Μόνο μέσω Πιστωτικής /Χρεωστικής /PayPal δίνει 1 GB. Και όλα αυτά με 10€ ανανέωση. Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alnotas Δημ. May 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2017 Πήρα το 5ψήφιο πολύ γνωστής ασφαλιστικής εταιρίας. Μίλησα 4:13" Μου έφαγε 2,75€ :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. May 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2017 Δηλαδή αν βάλεις κάρτα εφόσον λήξουν τα πακέτα, αν πάρεις από περίπτερο / μίνι μάρκετ κτλ. θα λάβεις 500 ΜΒ. Μόνο μέσω Πιστωτικής /Χρεωστικής /PayPal δίνει 1 GB. Και όλα αυτά με 10€ ανανέωση. και στο καταστημα δινει 1 γιγα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. May 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2017 Ποιό είναι το φτηνότερο πακέτο για data ρε παλικάρια; Δε με ενδιαφέρει το μέγεθος. 4€ 450mb και άμα κάνεις online ενεργοποίηση σου δίνει 700mb.Και κάθε τόσο παίζουν και τα countdown offers που δίνουν πχ με 2€ 2gb για 15 ημέρες Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. May 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2017 Ποιό είναι το φτηνότερο πακέτο για data ρε παλικάρια; Δε με ενδιαφέρει το μέγεθος. μεσα απο την εφαρμογη ή το myq σε μονιμη βαση υπαρχει πακετο με 700mb με 4 ευρω. Κατα διαστηματα εμφανιζονται στην ενοτητα countdown offers και πιο φτηνα πακετα π.χ. 250 mb με 1 ευρώ για 1 μηνα ή 2 γιγα με 2 ευρω για 15 μερες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. May 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2017 Πήρα το 5ψήφιο πολύ γνωστής ασφαλιστικής εταιρίας. Μίλησα 4:13" Μου έφαγε 2,75€ :blink: Κι εγώ την έχω πατήσει με νούμερο ασφαλιστικής. Δυστυχώς τα 5ψηφία χρεώνονται ξεχωριστά. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill27 Δημ. May 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2017 Υπαρχουν συγκεκριμενες μερες που βγαινει το countdown η οποτε να ναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. May 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2017 τελευταια βγαινει Παρασκευη,αλλες φορες μεσοβδομαδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill27 Δημ. May 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2017 ευχαριστω,δηλαδη δεν βγαινει περισσοτερες απο 1 φορα την εβδομαδα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. May 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2017 δεν νομιζω να εχουν καποιο στανταρ προγραμμα, 1 φορα τουλαχιστον βγαζει, καποιες φορες θυμαμαι και 2 μεσα στην εβδομαδα ειδικα στην αρχη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laznokxd Δημ. May 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2017 Μπορεί να ελεγχεί εαν υπάρχει προσφορά μέσω του app της Q Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilhs_lamia Δημ. May 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2017 Καλησπερα εχω q κ wind σταθερο κ ιντερνετ μπωρο να να βαλω τα 120 λεπτα που δινει η wind σε καθε μηνα δωρεαν λογο σταθερου?σε q αριθμο? Στάλθηκε από το HUAWEI Y360-U61 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. May 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2017 Ναι μπορείς. Αν ομως ο αριθμός εχει ερθει απο αλλο δικτυο θα πρέπει να εχει κλείσει 6 μηνες στην wind/q για να μπορεί να μπει στο συνδυασμό. Αν έχει περάσει το 6μηνο απο τη φορητότητα μπορεις να το βαλεις χωρίς πρόβλημα. Αν παλι ηταν πάντα q το βάζεις ελεύθερα χωρις περιορισμό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user_one Δημ. May 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2017 Πού είναι το live chat που υπήρχε στη σελίδα τους; Καταργήθηκε; Παράθεση link υπογραφής: https://myphone.gr/forum/settings/signature/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. May 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2017 Απο τις 10 και μετα λειτουργεί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trust0 Δημ. May 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2017 Σήμερα ήταν η τελευταία μέρα που μπορούσα να ενεργοποιήσω με 3 ευρώ τα 300 λεπτά και 20 sms προς όλους. Ενημερωτικά....το έκανα και λίγες ώρες μετά μου ήρθε νέο μήνυμα για τα 1500 λεπτά και 1.5 gb με 8 ευρώ για 30 μέρες. Αυτό ξέρετε, αν μετά, έχει ισχύ για πάντα; Θα πρέπει κάθε μήνα να ενεργοποιώ το πακέτο για να μη μου το καταργήσουν; Στάλθηκε από το m2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. May 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2017 (edited) Πρέπει να το βάλεις έστω μία φορά κατά προτίμηση τώρα. Κάποτε έκαναν έλεγχο και το κόψανε σε όσους δεν το είχαν ενεργοποιήσει για έξι μήνες συνεχόμενους. Οπότε και να μην το βάλεις για ένα μήνα δεν τρέχει και τίποτα. Το για πάντα στα καρτοκινητά της wind είναι σχετικό. Πιστεύω επειδή είναι πολλοί αυτοί που το εχουν,θα υπάρξει έγκαιρη ενημέρωση για αλλαγή/κατάργηση. Να ρωτησω πόσα λεφτά βάζεις το μήνα και ποσα πακέτα ενεργοποιείς ? Για στατιστικούς λόγους ρωτάω για να δούμε σε ποιους προτιμούν να στέλνουν τέτοια μηνύματα. Edited May 24, 2017 by kmpatra Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trust0 Δημ. May 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2017 Βάζω 5 ευρώ ανά δίμηνο επειδή έχω και δεύτερο αριθμό και ενεργοποιώ το πακέτο με τα 3.5 ευρώ από την εφαρμογή. Στάλθηκε από το m2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. May 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2017 Σήμερα ήταν η τελευταία μέρα που μπορούσα να ενεργοποιήσω με 3 ευρώ τα 300 λεπτά και 20 sms προς όλους. Ενημερωτικά....το έκανα και λίγες ώρες μετά μου ήρθε νέο μήνυμα για τα 1500 λεπτά και 1.5 gb με 8 ευρώ για 30 μέρες. Στάλθηκε από το m2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μου ηρθε και μενα το μήνυμα με τα 300' + 20 SMS αλλα δεν το εβαλα.. Μωρέ λες να μου τύχαινε και μένα κατι παρόμοιο με τα 1500';;Ποιος ξερει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trust0 Δημ. May 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2017 Και εγώ σκέφτηκα ότι ίσως είχε σχέση το δεύτερο μήνυμα με τη ενεργοποίηση της πρώτης προσφοράς γι' αυτό και το είπα. Στάλθηκε από το m2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts