Jump to content

Τα πάντα για την Q card

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Χρειάζεται ψυχανάλυση η διοίκηση της Q για την απόφασή της να βάλλει για αυτή την εβδομάδα 2 φορές την ίδια προσφορά και μάλιστα με διάρκεια 30 ημερών !!! 

Γιατί, ειχε λήξει και ξαναμπήκε? 6 μερες και κατι ηταν οταν προτοεμφανιστηκε την Δευτέρα αν θυμάμαι καλά.

2 ώρες πριν, stefman said:

Ηράκλειο Κρήτης ανατολικά προάστια έχει πέσει το δίκτυο κινητής nova

https://www.zarpanews.gr/choris-sima-oli-mera-christes-tis-wind-stin-kriti-ti-symvainei/?fbclid=IwAR1iVEkXE6wB8Rcv9i0fVfkKn4mFfcDcjSf2GgxfR8QQyWalT-9Zo0oRTxo

• 2 weeks later...

η προσωπικη προσφορα που δεχομαι τους τελευταιους τουλαχιστον 6-8 μηνες ειναι κολημμενη στο 1,5 ευρω 60 SMS δωρεαν σε ολα τα δικτυα!!

Πεστε μου ρε παιδια τι να κανω να ξεκολησει ...βαζω κανονικα πανω απο 1 φορα καρτα 12ευρω το μηνα και κανω χρηση και καουντ νταουν οταν εχει 30 ημερων και του προγραμματος STAR με 8,9 ευρω!!!

13 ώρες πριν, Pedro_G said:

η προσωπικη προσφορα που δεχομαι τους τελευταιους τουλαχιστον 6-8 μηνες ειναι κολημμενη στο 1,5 ευρω 60 SMS δωρεαν σε ολα τα δικτυα!!

Πεστε μου ρε παιδια τι να κανω να ξεκολησει ...βαζω κανονικα πανω απο 1 φορα καρτα 12ευρω το μηνα και κανω χρηση και καουντ νταουν οταν εχει 30 ημερων και του προγραμματος STAR με 8,9 ευρω!!!

Με τη συγκεκριμένη χρήση που κανείς να λες πάλι καλά που έχεις και προσωπικές προσφορές.

Άστο ατάιστο 1-2 μήνες.

13 ώρες πριν, Pedro_G said:

Ο λόγος που η Q δίνει "προσωπικές" προσφορές δεν είναι για να επιβραβεύσει τους πελάτες που κάνουν τακτική και κανονική χρήση των υπηρεσίών της αλλά για να δελεάσει όσους κάνουν ελάχισστη ή σχεδόν καθόλου χρήση να ξοδέψουν. Αν κάποιος βάζει τακτικά 10+ ευρω κάθε μήνα και ενεργοποιεί αντίστοιχο πακέτο το έχουν σίγουρο αυτό το ποσό άρα γιατί να του κάνουν 5ευρη προσφορά ή κάτι αναλογο. 
Όπως έγραψε ο gpapas640 αν μπορείς μην του βάλεις καθόλου χρήματα και μην αγοράσεις πακέτο για 2-3 μηνες. Στην ανάγκη πάρε δεύτερο νούμερο σε δίκαρτο κινητό και βλέπεις πως θα πάει. Είναι κάποιος κόπος όλο αυτό αλλά είναι ο μόνος τρόπος ίσως να σου δώσει συμφέρουσες προσωπικές προσφορές.

Καποτε σε q που διαχειρίζομαι και παίρνει τα 1000',ξέχασα να ανανεώσω και χάθηκαν ολα. Το πήρα χαμπάρι μέρες μετά,και μετά την ανανέωση (στα μέσα του μήνα) εμφανίστηκαν πάλι τα 1000'. Έχει κανείς ίδια εμπειρία?

Θέλω να βαλω 8 ευρω στο επόμενο countdown (Παρασκευή) και το υπόλοιπο λήγει σήμερα. Το νούμερο χρησιμοποιείται μόνο για ομιλία (πολύ λίγη) ακομα και 8 ευρώ ειναι πολλά,τα ξοδεύω σε άχρηστα πακέτα ισα για παράταση 1 μηνα.  Τώρα ομως πρέπει να μπουν λεφτά.

12 ώρες πριν, kmpatra said:

Καποτε σε q που διαχειρίζομαι και παίρνει τα 1000',ξέχασα να ανανεώσω και χάθηκαν ολα. Το πήρα χαμπάρι μέρες μετά,και μετά την ανανέωση (στα μέσα του μήνα) εμφανίστηκαν πάλι τα 1000'. Έχει κανείς ίδια εμπειρία?

Θέλω να βαλω 8 ευρω στο επόμενο countdown (Παρασκευή) και το υπόλοιπο λήγει σήμερα. Το νούμερο χρησιμοποιείται μόνο για ομιλία (πολύ λίγη) ακομα και 8 ευρώ ειναι πολλά,τα ξοδεύω σε άχρηστα πακέτα ισα για παράταση 1 μηνα.  Τώρα ομως πρέπει να μπουν λεφτά.

Αν οι συνθήκες χρήσης του αριθμού είναι όπως τις περιγράφεις γιατί δεν πας και αυτό το νούμερο σε νέο f2g με ανανέωση 1€; Θα υπάρχει κάποιος τρόπος να πάρεις τα 1000΄ εκεί άμα γκρινιάξεις/κλαφτείς λίγο. Αφού δεν χρησιμοποιείται και ιδιαίτερα αυτό τον νούμερο θα βγαίνει φτηνότερο.

Είναι ηλικιωμένο άτομο ο χρήστης,δυσκολα θα μπει τώρα σε αυτή τη διαδικασία,ενω το νούμερο ηταν δηλωμένο στο buymore από παλιά (120'),σε συνδυασμό με σταθερό του σπιτιού που δεν είναι στο ιδιο αφμ. Άτυπα το δέχονταν τότε για να το περάσεις. Αν αλλάξει σε f2g δεν θα πάρει τα 1000' πάλι.

Το σημερινό countdown,3.5€ για15 μέρες με 150' και 100 sms. Και ενα update γι'αυτό που έλεγα χτες: αφησα κι έληξε το υπόλοιπο τα μεσάνυχτα,μηδένισαν όλα. Βάζοντας τώρα 8 ευρώ, επέστρεψαν ταυτόχρονα τα 1000' με ημερομηνία λήξης σε 1 μήνα.

On 7/9/2023 at 2:33 ΜΜ, stefman said:

Ηράκλειο Κρήτης ανατολικά προάστια έχει πέσει το δίκτυο κινητής nova

Βλάβη. Θα ξαναπεράσουν βέβαια! Αναβάθμιση backhaul, επέκταση, νέες κεραίες. 

Η Q μόλις έβγαλε προσφορά που ισχύει μέχρι 3/10. Aπεριοστιστά data και 1000' προς όλους για 30 μέρες με 5€ άμα στείλεις UD στο 12410 ThankQ i guess

Είναι για όλους η προσφορά ή προσωπική; 

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

13 minutes ago, p_k said:

Είναι για όλους η προσφορά ή προσωπική; 

δεν ξέρω μάλλον για όλους είναι

Ήρθε και σ' εμένα μαζί με άλλη προσφορά για 3GB με 3€ για 30 μέρες στέλνοντας 71 στο 12410.

Ειναι προσωπικές όλες αυτές με το 12410, έρχονται σε πολλούς κατά καιρούς.

Edited by kmpatra

Καλησπέρα σε όλους!

Με ενδιαφέρει νέος αριθμός για εξερχόμενες κλήσεις (όχι δεδομενα, όχι μηνυματα) για περιπου 20 μέρες (μετά θα είναι μόνο για εισερχόμενες). Ο χρόνος ομιλίας που θα χρειασθω είναι 1-2 ωρες. Ποιά είναι η πιο οικονομική λύση;

Ευχαριστώ πολύ!

7 ώρες πριν, aristoksenos said:

Καλησπέρα σε όλους!

Με ενδιαφέρει νέος αριθμός για εξερχόμενες κλήσεις (όχι δεδομενα, όχι μηνυματα) για περιπου 20 μέρες (μετά θα είναι μόνο για εισερχόμενες). Ο χρόνος ομιλίας που θα χρειασθω είναι 1-2 ωρες. Ποιά είναι η πιο οικονομική λύση;

Ευχαριστώ πολύ!

Ρίξε μία ματιά στο σάιτ του frogmobile

On 29/9/2023 at 4:58 ΜΜ, eridion25 said:

Η Q μόλις έβγαλε προσφορά που ισχύει μέχρι 3/10. Aπεριοστιστά data και 1000' προς όλους για 30 μέρες με 5€ άμα στείλεις UD στο 12410 ThankQ i guess

Αυτή που λες σε μένα εμφανίζεται εδώ και ένα μήνα. Θα την ενεργοποίησω μεθαύριο γιατί κανείς δεν ξέρει αν θα υπάρχει στις 4 Οκτώβρη. 

14 ώρες πριν, aristoksenos said:

Καλησπέρα σε όλους!

Ευχαριστώ πολύ!

Q η nova. Κρατάνε περισσότερο για εισερχόμενες από τις άλλες δυο. 

Εσύ θέλεις κ για χρήση τους πρώτους μήνες. Me αυτά τα δεδομένα θα πήγαινα στη Q.

12 ώρες πριν, VIPdriver said:

Ρίξε μία ματιά στο σάιτ του frogmobile

Καλησπέρα και σε ευχαριστώ!

Εριξα μια ματιά και υπάρχει ενα ενδιαφερον για την περιπτωση πακέτο για εθνικές κλησεις με μόνο 3,02 αλλά δεν βρισκω πουθενα κοστος απόκτησης του αριθμου και πόσο κραταει μετα η καρτα μεχρι να μπει φραγη εισερχομένων. Μήπως γνωριζεις; 

5 ώρες πριν, hercoulis said:

Εσύ θέλεις κ για χρήση τους πρώτους μήνες. Me αυτά τα δεδομένα θα πήγαινα στη Q.

Καλησπέρα και σε ευχαριστώ! Το πιο οικονομικο πακετο λεει για 8,90 ευρώ, αυτό  εννοούσες; Έχεις ιδεα για κοστος αποκτησης του αριθμού; Εχει διαφορα το καταστημα από online παραγγελία (αν υπαρχει η δυνατότητα) ως προς το κόστος;

43 minutes ago, aristoksenos said:

Καλησπέρα και σε ευχαριστώ!

Εριξα μια ματιά και υπάρχει ενα ενδιαφερον για την περιπτωση πακέτο για εθνικές κλησεις με μόνο 3,02 αλλά δεν βρισκω πουθενα κοστος απόκτησης του αριθμου και πόσο κραταει μετα η καρτα μεχρι να μπει φραγη εισερχομένων. Μήπως γνωριζεις; 

Καλησπέρα και σε ευχαριστώ! Το πιο οικονομικο πακετο λεει για 8,90 ευρώ, αυτό  εννοούσες; Έχεις ιδεα για κοστος αποκτησης του αριθμού; Εχει διαφορα το καταστημα από online παραγγελία (αν υπαρχει η δυνατότητα) ως προς το κόστος;

Και στα 2 δεν υπαρχει κοστος αποκτησης. Τα λεφτα που δινεις μπαινουν στο υπολοιπο της καρτας (μετά απο αφαίρεση τελων και φορου). 

Και στα 2 τα λεφτά ληγουν στο τελος του 2ου μηνα (εκτός εαν ανανεωσεις πριν και ολα μαζι παιρνουν νεα ημερομηνία 2 μηνων). Στο φρογκ μετα το τελος του 3ου μηνα χωρις ανανεωση σταματας να εχεις εισερχομενες. Στο κιου δεχεσαι (ανεπισημα) εισερχόμενες για ακομη 9 μηνες. 

1 ώρα πριν, VIPdriver said:

Και στα 2 δεν υπαρχει κοστος αποκτησης. Τα λεφτα που δινεις μπαινουν στο υπολοιπο της καρτας (μετά απο αφαίρεση τελων και φορου). 

Και στα 2 τα λεφτά ληγουν στο τελος του 2ου μηνα (εκτός εαν ανανεωσεις πριν και ολα μαζι παιρνουν νεα ημερομηνία 2 μηνων). Στο φρογκ μετα το τελος του 3ου μηνα χωρις ανανεωση σταματας να εχεις εισερχομενες. Στο κιου δεχεσαι (ανεπισημα) εισερχόμενες για ακομη 9 μηνες. 

Διευκρίνισέ μου κάτι γιατί μάλλον δεν ήμουν σαφής. Όταν λέω κοστος απόκτησης εννοω τί πρέπει να πληρωσω για να εχω νεο αριθμο με δυνατοτητα να εχω πακετο είτε το 3,02 ευρω στο φρογκ (γι`αυτο παω σε καταστημα κοσμοτε;) είτε καποιο αντιστοιχο σε γουιντ φρι του γκο ή κιου. "Τα λεφτα που δίνεις" , που λες κι εσύ, πόσα ειναι για την περίπτωση μου; Επίσης άλλες οι τιμές σε καταστημα και άλλες ηλεκτρονικώς;

Τέλος,, ξερει κανεις τί παίζει  με αυτά https://www.powercore.gr/ΚΑΡΤΕΣ-SIM-ΚΙΝΗΤΩΝ ;

Ευχαριστώ πολύ!!

7 ώρες πριν, hercoulis said:

Και κάτι ακόμα. Συγκρινοντας τα πακέτα βλεπω πως το φρεε του γκο ειναι πιο οικονομικό για  την περίπτωσή μου, μήπως υπάρχει κάτι άλλο και μου πρότεινες κιου; Ευχαριστώ!

• This topic was unpinned, featured and pinned