Jump to content

aristoksenos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    53
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About aristoksenos

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 2

Πρόσφατοι Επισκέπτες

Το μπλοκ πρόσφατων επισκεπτών είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες.

aristoksenos's Achievements

  1. Καλησπέρα! Μπορεί κάποιος να με ενημερώσει ποιό είναι πλέον το χαμηλοτερο ποσό για ανανέωση; Ευχαριστώ
  2. Διευκρίνισέ μου κάτι γιατί μάλλον δεν ήμουν σαφής. Όταν λέω κοστος απόκτησης εννοω τί πρέπει να πληρωσω για να εχω νεο αριθμο με δυνατοτητα να εχω πακετο είτε το 3,02 ευρω στο φρογκ (γι`αυτο παω σε καταστημα κοσμοτε;) είτε καποιο αντιστοιχο σε γουιντ φρι του γκο ή κιου. "Τα λεφτα που δίνεις" , που λες κι εσύ, πόσα ειναι για την περίπτωση μου; Επίσης άλλες οι τιμές σε καταστημα και άλλες ηλεκτρονικώς; Τέλος,, ξερει κανεις τί παίζει με αυτά https://www.powercore.gr/ΚΑΡΤΕΣ-SIM-ΚΙΝΗΤΩΝ ; Ευχαριστώ πολύ!! Και κάτι ακόμα. Συγκρινοντας τα πακέτα βλεπω πως το φρεε του γκο ειναι πιο οικονομικό για την περίπτωσή μου, μήπως υπάρχει κάτι άλλο και μου πρότεινες κιου; Ευχαριστώ!
  3. Καλησπέρα και σε ευχαριστώ! Εριξα μια ματιά και υπάρχει ενα ενδιαφερον για την περιπτωση πακέτο για εθνικές κλησεις με μόνο 3,02 αλλά δεν βρισκω πουθενα κοστος απόκτησης του αριθμου και πόσο κραταει μετα η καρτα μεχρι να μπει φραγη εισερχομένων. Μήπως γνωριζεις; Καλησπέρα και σε ευχαριστώ! Το πιο οικονομικο πακετο λεει για 8,90 ευρώ, αυτό εννοούσες; Έχεις ιδεα για κοστος αποκτησης του αριθμού; Εχει διαφορα το καταστημα από online παραγγελία (αν υπαρχει η δυνατότητα) ως προς το κόστος;
  4. Καλησπέρα σε όλους! Με ενδιαφέρει νέος αριθμός για εξερχόμενες κλήσεις (όχι δεδομενα, όχι μηνυματα) για περιπου 20 μέρες (μετά θα είναι μόνο για εισερχόμενες). Ο χρόνος ομιλίας που θα χρειασθω είναι 1-2 ωρες. Ποιά είναι η πιο οικονομική λύση; Ευχαριστώ πολύ!
  5. Καλησπέρα σε όλους! Με ενδιαφέρει νέος αριθμός για εξερχόμενες κλήσεις (όχι δεδομενα, όχι μηνυματα) για περιπου 20 μέρες (μετά θα είναι μόνο για εισερχόμενες). Ο χρόνος ομιλίας που θα χρειασθω είναι 1-2 ωρες. Ποιά είναι η πιο οικονομική λύση; Ευχαριστώ πολύ!
  6. Σε ευχαριστώ θερμότατα για το ενδιαφέρον. Αν δεν είναι πρόβλημα, θα σου στείλω αύριο κατα τις 8-9 το βραδυ για υπενθυμιση, και αν μπορεσεις να στειλεις, θα με εξυπηρετούσες πολύ. Σε ευχαριστώ και πάλι.
  7. Θα 'ηθελα να ζητήσω μια χάρη. Χρειαζομαι 1 κωδικό σι γιου για μπλου σταρ φερρις 1+1, αν κάποιος δεν τον χρειάζεται, θα του ήμουν ευγνωμων, αν μπορουσε να μου τον παραχωρησει. Αν υπάρχει καποιο κοστος για τον κωδικό, εννοειται θα σας το καταβάλω (με καταθεση ή από κοντά, αν βολεύει-Αθηνα). Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.
  8. Μπορείτε να με ενημερώσετε (σε π.μ., αν δεν επιτρεπεται εδώ) σε ποιά καταστηματα να αποτανθω γιατι σε 2 που ρωτησα στην περιοχή μου δεν το δεχονται; Ευχαριστω
  9. Κύριε Βασίλη ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. Θέλω κάποιες διευκρινησεις, αν μπορείτε. Εγω ρωτησα σε καταστημα για αποκτηση νεου αριθμόυ σι γιου και μου ειπαν 15 ευρώ, αλλοιως ηλεκτρονική παραγγελία με 12 ευρώ. Εσείς μου λέτε ότι μπορώ να πάρω μια καρτα δωρεάν από καταστημα και να έχω αριθμο (για να ενεργοποιηθει ο αριθμος δεν πρέπει να βάλω-πληρώσω κάρτα;) που θα μπορώ να δεχομαι εισερχόμενες κλήσεις και μηνυματα αλλά όχι να κανω εξερχομενες κλησεις και μηνύματα; Μπορώ δηλ να έχω αριθμό χωρίς να βάλω 8 ή 12 ευρω με τους περιορισμους που προανέφερα; Το έχετε κανει εσείς; Ευχαριστώ Αν και μαλλον θα το καταλαβες, να σου πω ότι δεν έχω ιδέα τί εννοείς, αν θες, αναλυσε το μου. Σε ευχαριστώ σε κάθε περίπτωση. Επειδή μάλλον έσβησα το μήνυμά μου (;), το ξαναγράφω. Από Δημητρούλα Εξαρτάται. Έχω φίλους στο εξωτερικό που έρχονται για τουρισμό και έχουν σιμ που τους έχω στείλει και έχουν ίντερνετ μόλις κατέβουν από το αεροπλάνο χωρίς πολλά πολλά. Πολλοί τουρίστες αγοράζουν και μόλις φύγουν την πετάνε. Επίσης πολλοί αγοράζουν για προσωπικό τηλέφωνο ώστε να μην μπλέκουν με το τηλέφωνο της δουλειάς. Κάτι ξέρουν οι εταιρείες που έχουν αυτό το προϊόν. Επίσης αν για κάποιον λόγο θέλεις μπορείς να κάνεις και μεταβίβαση. Αυτό που λες είναι πολύ ενδιαφέρον. Δηλ εκει που οι καρτες ανανεωσης ηταν 5 ευρω πριν 2-3 χρόνια και είχες παροχές για 1 έτος πλέον θες 12 ευρω (άντε 8 πλέον) για 2 μηνες, δηλ 72 ευρω το έτος. Από τα 5 στα 72 ευρώ. Και σε καποιες περιπτωσεις, στο οριο της νομιμότητος, μπορεις να αποκτησεις κάρτα για 2 ευρώ, όπως μας ενημερωνεις. Αυτό πώς ακριβως γίνεται; Δηλ συνεννοούνται οι εταιρείες με αλλοδαπούς για να το προωθούν; Και γιατι στα παιδια-υπαλλήλους που εχουν στον ηλεκτρικό και στο μετρό δεν υπάρχει τετοια δυνατότητα; Δηλ ο τουριστας που ενδιαφερεται για λιγες μέρες να εχει καρτοκινητο θα απευθυνθει πιο ευκολα στους αλλοδαπούς χωρις διακριτικα σε πάγκο με διαφορα αντικείμενα ή στους φοιτητες με τα διακριτικα της εκαστοτε εταιρείας που ασχολουνται μόνο με αυτό; Επίσης, αν καποιος θέλει να κανει μια εγκληματτική ενέργεια, αυτος ο τρόπος αποκτησης αριθμού δεν είναι ιδανικός; Προσωπικά ψυχανεμίζομαι ότι ειναι διαδεδομένος τροπος αποκτησης αριθμού για χιλιάδες αλλοδαπούς, αλλοιώς δεν βρίσκω λόγο να συναινούν οι εταιρείες σε αυτην την πρακτική. Δεν απευθυνομαι μόνο σε σένα, προς προβληματισμό όλων για το πώς λειτουργεί το θεμα και πόσο μπιπ είμαστε ως πελατες καρτοκινητών.
  10. K αλησπέρα σε όλους! Υπάρχει πιο οικονομικός τρόπος απόκτησης αριθμου σιγιου από τα 12 ευρώ της ηλεκτρονικής παραγγελίας; Επίσης, ισχύει ότι μπαινει φραγη εισερχομένων κλησεων σε περίπτωση μη ανανέωσης εντός 3μηνου; Ευχαριστώ!
  11. Κατ`αρχάς ευχαριστώ πολυ για την άμεση ανταποκριση και να ζητησω συγγνωμη γιατι προφανως δεν ημουν σαφής (όταν εισαι άσχετος, έτσι γινεται δυστυχώς). Η κάρτα ειναι καινουργια, δεν εχει ανοιχθει καν το πακέτο και δεν εχει παρελθει η ημερομηνία λήξεως (γραφει ενεργοποιηση εως 7-9-2022). Θέλω ενεργοποιηση ενός καινούργιου αριθμού. Κατ`αρχάς υπάρχει περιπτωση να εχει ήδη πληρωθει καποιο ποσο γι`αυτο το πακέτο ή μόνο δωρεάν τα δινουν; Κατα δευτερον είτε πάω σε καταστημα είτε κανω την διαδικασια ηλεκτρονικώς ίδια χρέωση έχω; 12 ευρώ; Έχει καποιο νοημα (οικονομικό) να μην ασχοληθω με το υπάρχον πακετο και να πάρω μια άλλη καινουργια σιμ; Ευχαριστώ πολύ!
  12. Kαλησπέρα και καλό καλοκαίρι! Αν μπορεί κάποιος να με κατατοπίσει, τον ευχαριστώ πολύ! Θέλω να ενεργοποιησω έναν αριθμο cu και έχω τις εξης απορίες 1) Επειδη υπάρχει ήδη ένα πακέτο με αριθμό (δεν θυμαμαι πώς βρεθηκε, υπάρχει ενδεχομενο να ειναι ηδη πληρωμενο;) μη ενεργοποιημενο, το πιο οικονομικό για την ενεργοποιηση ειναι να πάω σε καταστημα οπου θα περασθει και στο ονομά μου ή καποιος άλλος τροπος; Ειναι 12 ευρώ; Με λίγα λόγια ποιος ο φθηνοτερος τροπος για να εχω αριθμο σι γιου; 2) Τον αριθμο θα τον χρησιμοποιώ ελάχιστα, μετά από ποσους μηνες μπαίνει φραγη εισερχομένων κλήσεων, αν δεν γίνει ανανεωση; Ευχαριστώ πολύ!
  13. Χρόνια πολλά! Διευκρινίστε μου σας παρακαλώ κάτι. Βάσει αυτου του συνδέσμου https://www.myq.gr/gr/ela-stin-q/online-paraggelia/ η online αγορά νέου αριθμου με κόστος 10 ευρώ συνεπάγεται ότι πληρώνεις 10 ευρώ συνολικώς και έχεις δυνατότητα, πέραν του χρόνου ομιλίας που λέει, λήψης εισερχομενων κλήσεων για 12 μήνες (βάσει των ισχυοντων σημερα) ή πρέπει να κανεις επι πλέον ανανεωση 10 ευρώ (η 8 σε καουντνταουν) άρα συνολικό κοστος 20 (η 18) ευρώ για να έχεις το 12μηνο εισερχομένων; Ευχαριστώ!
  14. Καλησπέρα σε όλους! Εν τέλει η χαμηλότερη δυνατη ανανέωση σε q ποιά είναι πλέον; Έχει διαφορά σε καουντνταουν (και ποτε γινονται συνήθως αυτά;); Στο f2g ισχύει πλέον απο 12 ευρώ; Ευχαριστώ!
  15. Σε ευχαριστώ για την ιδέα. Είναι μια μικρη διευκολυνση κι αυτη αν και δεν με πολυεξυπηρετεί. Απαντώντας, για τυχον άλλους ενδιαφερομένους, σε μερικά ερωτήματα μου: Το χρηματικό σου υπόλοιπο διαγράφεται με την πάροδο 2 μηνών. • Σε περίπτωση που δεν ανανεωθεί το χρηματικό υπόλοιπο εντός 3 μηνών (90 ημέρες) εφαρμόζεται φραγή εισερχομένης και εξερχόμενης κίνησης, ενώ στους 13 μήνες, λήγει η σύνδεση και χάνεται ο τηλεφωνικός αριθμός.. https://www.whatsup.gr/energopoihsh-diarkeia Αν κάποιος μπορεί να απαντησει στα υπόλοιπα, τον ευχαριστω πολύ!
×
×
  • Create New...