Monae99 Δημ. May 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2021 Όσοι έχουν ενεργοποιήσει το κονέ (μεταξύ αυτών και εγώ), έχουν λύσει το πρόβλημα των data για ένα χρόνο. Εαν οι ανάγκες σου για data είναι λιγοτερες από 1 γιγα κάθε μήνα, συμφωνώ. Εγώ τους περισσότερους που ξέρω δεν τους φτάνουν 50 γιγα κάθε μήνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. May 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2021 Σε εμενα βγηκε προσφορα 20GB/10,40€ αλλα οχι αυτη που λεει ο φιλος και ειναι καλη. Επειδη εχασα καποια ποστς,αφορα μονο νεες συνδεσεις ή τυχαια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. May 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2021 Προσπάθησα να κάνω κονέ, με την πρόσκληση ενός συμφορουμίτη (18/4/21) στο σχετικό νήμα, σε άλλο αριθμό που είναι στο όνομά μου πολλά χρόνια, αλλά απέτυχε Η αιτία είναι ότι ο αριθμός δεν είναι φρέσκος στο κονέ ή ότι δεν έχει κάνει πρόσφατα ανανέωση 10€ ή άλλη; Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. May 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2021 Πρεπει να εχει ενεργοποιηθει το πολυ εως 2 εβδομαδες πριν ο νεος και να ειναι πανω απο 30 ημερες ο παλιος. Και οι δυο θα πρεπει να εχουν βαλει 10αρα καρτα (ο νεος λογικα θα εβαλε κατα την ενεργοποιηση) Και εγω προσπαθησα προσφατα να κανω κονε με μελος εδω,στελνοντας εγω το λινκ του κονε ως πιο παλιο νουμερο και παρολο που ειχα βαλει και καρτα 10ευρη πριν,καπου σκαλωσε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. May 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2021 Στείλε μήνυμα στην φόρμα να στο φτιάξουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. May 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2021 Kαι εγω το ενεργοποιησα και πηρα δωρακι για τον πρωτο μηνα....Ελπιζω να συνεχιστει.....και τους αλλους 2!!! Ευχαριστω για την υποδειξη ΝΕΟ COUNT DOWN για αλλες λιγες ωρες.....6 ωριτσες ακομη!!! Countdown extra Data 3 GB€ 2 :):):) Γεια σου Q με τα ωραία σου!!!!:):):) ΣΠΑΝΙΑ έχει countdown με 2€. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickolasemp Δημ. May 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2021 (edited) Σε εμενα βγηκε προσφορα 20GB/10,40€ αλλα οχι αυτη που λεει ο φιλος και ειναι καλη. Επειδη εχασα καποια ποστς,αφορα μονο νεες συνδεσεις ή τυχαια; Είναι τυχαία. Εξαρτάται για τί την θες. Κι εγώ τα κοιτάω, η Vodafone έχει 40GB με 10€ το μήνα κι αν χρειαστεί βάζεις κι άλλα 40GB/10€ μέσα στο μήνα. Edited May 29, 2021 by nickolasemp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. May 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2021 Εξαρτάται για τί την θες. Κι εγώ τα κοιτάω, η Vodafone έχει 40GB με 10€ το μήνα κι αν χρειαστεί βάζεις κι άλλα 40GB/10€ μέσα στο μήνα Προσωπικα οχι,δεν τα χρειαζομαι. Απλα δεν βγαζει τοσο συχνα τα 20gb οποτε ενημερωσα αν καποιος τα χρησιμοποιει και τον βολευουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atux_null Δημ. May 31, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2021 καλημέρα κ καλή εβδομάδα. Υπάρχει τρόπος να ενεργοποιήσω το πακέτο 20GB με 10€? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. May 31, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2021 Eιναι προσωπικη προσφορά. Αν σου την βγάλει στα πορτοκαλί δωράκια στην εφαρμογή, μπορείς να την ενεργοποιήσεις Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. May 31, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2021 Έχω προσφορά στο πορτοκαλί κουτάκι. Επεκτείνει το υπόλοιπο κατά 30 ημέρες ? Το έχει κάνει κανείς πρόσφατα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. May 31, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2021 Έχω προσφορά στο πορτοκαλί κουτάκι. Επεκτείνει το υπόλοιπο κατά 30 ημέρες ? Το έχει κάνει κανείς πρόσφατα ? Ναι.................... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianos Δημ. June 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2021 Καλησπέρα και καλό μήνα σε όλους. 60 sms προς όλους και 60 sms προς wind/q Για 30 ημέρες με 1,5 ευρώ δίνει παράταση στο υπόλοιπο της κάρτας??? ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- 200 συν 120 συν 20 σμσ συν 1 γιγα για 30 μερες με 3 ευρώ δωράκι πανω δεξιά ξέρουμε εαν δίνει και αυτό παράταση υπολοίπου??? Το έχει ενεργοποίηση κανένας??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. June 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2021 Καλησπέρα και καλό μήνα σε όλους. 60 sms προς όλους και 60 sms προς wind/q Για 30 ημέρες με 1,5 ευρώ δίνει παράταση στο υπόλοιπο της κάρτας??? 200 συν 120 συν 20 σμσ συν 1 γιγα για 30 μερες με 3 ευρώ δωράκι πανω δεξιά ξέρουμε εαν δίνει και αυτό παράταση υπολοίπου??? Το έχει ενεργοποίηση κανένας???Ναι όλα δίνουν παράταση κανονικά, αν το υπόλοιπο λήγει πριν την λήξη του πακέτου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user_one Δημ. June 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2021 (edited) Μια ερώτηση: Το "κονέ" μπορεί να δωθεί και σε χρήστη F2G ο οποίος θα το μετατρέψει σε Q ή αφορά μόνο νέο νούμερο / φορητότητα. Στους όρους χρήσης του, δε διευκρινίζεται (νομίζω) https://www.myq.gr/gr/support/paketa-ipiresies/ti-ine-to-q-kone-ke-pos-to-energopio Edited June 1, 2021 by user_one Παράθεση link υπογραφής: https://myphone.gr/forum/settings/signature/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. June 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2021 Μια ερώτηση: Το "κονέ" μπορεί να δωθεί και σε χρήστη F2G ο οποίος θα το μετατρέψει σε Q ή ισχεύει μόνο για νέο νούμερο / φορητότητα. Στους όρους χρήσης του, δε διευκρινίζεται (νομίζω) https://www.myq.gr/gr/support/paketa-ipiresies/ti-ine-to-q-kone-ke-pos-to-energopio Όταν το μεταφέρει στην Q μπορεί να πάρει το κονέ. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. June 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2021 Μια ερώτηση: Το "κονέ" μπορεί να δωθεί και σε χρήστη F2G ο οποίος θα το μετατρέψει σε Q ή αφορά μόνο νέο νούμερο / φορητότητα. Στους όρους χρήσης του, δε διευκρινίζεται (νομίζω) https://www.myq.gr/gr/support/paketa-ipiresies/ti-ine-to-q-kone-ke-pos-to-energopioΦορητότητα σε Q είναι αυτό και δεν κοστίζει τίποτα. Πρόσεξε μην σε χρεώσουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noter Δημ. June 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2021 Καλημέρα. Δεν μπορώ με τπτ από εχθές που ενεργοποίησα την κάρτα να έχω σημα 4g. LTE μου βγάζει συνέχεια. Η συσκευή μου είναι iPhone XS Max. Καμία βοήθεια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. June 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2021 LTE = 4g. Μήπως έχεις κατώτερη του αναμενόμενου ταχύτητα και αυτο σε κάνει να νομίζεις οτι δεν είναι 4g αυτο που εχεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noter Δημ. June 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2021 Εγώ γιατί διαβάζω ότι το lte είναι κατώτερο του 4g? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. June 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2021 Το ίδιο είναι. Ανάλογα με τον κατασκευαστή μπορεί να το γράφει είτε ως LTE είτε ως 4G στην ένδειξη. Sent from my Galaxy S10e Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user_one Δημ. June 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2021 Όταν το μεταφέρει στην Q μπορεί να πάρει το κονέ. Φορητότητα σε Q είναι αυτό και δεν κοστίζει τίποτα. Πρόσεξε μην σε χρεώσουν. Ευχαριστώ παιδιά Παράθεση link υπογραφής: https://myphone.gr/forum/settings/signature/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pedro_G Δημ. June 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2021 2 GB ΔΩΡΑΚΙ και αλλα 500' με διαρκεια 1 μηνα και τα 12 ευρω μενουν μεσα (αφου αφαιρεθουν καποιες κρατησεις) και φυσικα το αποδεχτηκα .....ηρθε ειδδοποιηση σε sms στο κινητο!!! ΓΕΙΑ σου QQQQQQ με τις προσφορες σου!!!!!!!!:):):):):):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. June 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2021 2 GB ΔΩΡΑΚΙ και αλλα 500' με διαρκεια 1 μηνα και τα 12 ευρω μενουν μεσα (αφου αφαιρεθουν καποιες κρατησεις) και φυσικα το αποδεχτηκα .....ηρθε ειδδοποιηση σε sms στο κινητο!!! ΓΕΙΑ σου QQQQQQ με τις προσφορες σου!!!!!!!!:):):):):):)Έπρεπε να ρώταγες. Τα έπαιρνες και με 10€ και γλύτωνες το 1,70€ χαράτσι, αν δεν έχει αλλάξει κάτι αυτόν τον μήνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. June 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2021 Η Q εορτάζει 5 χρόνια και δίνει δώρο 5GB με το countdown. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts