Jump to content

noter

Members
  • Δημοσιεύσεις

    105
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by noter

  1. Gigamax family unlimited μου ζητάει 2,20 για Ε.Ε. Είναι σωστό; Δωρεάν δεν έπρεπε να είναι;
  2. Έχεις δίκιο αλλά δεν περίμενα και ποτέ ότι θα τις σταματήσουν. Αν και μου περνάει από το μυαλό ότι το κάνουν για να βγάλουν τις κάρτες που θα δουλεύουν με τον ίδιο αριθμό σαν επέκταση πχ για Apple Watch. Κάτι που για χρόνια κανένας δεν υποστηρίζει στην Ελλάδα αλλά υπήρχαν κάποιες ενδείξεις από Cosmote ότι κάτι ετοιμάζεται… Μπορεί να είναι αυτή η μετάβαση… θα δείξει.
  3. Καλημέρα σε όλους. Η παύση στις έξτρα σιμ ισχύει για τα νέα συμβόλαια; Μπορώ να ζητησω εγώ που εκανα συμβόλαιο τον Δεκέμβρη ή έχει παύσει για όλους;
  4. Σήμερα πήρα κι εγώ προσφορά για 2 γραμμές με κουμπωμένο σταθερό των γονιών στα 49,3 και οι 2 γραμμές με φορητοτητα από Vodafone. Περιμενω κούριερ από βδομάδα!
  5. Καλησπέρα. Από ποτέ μπορούμε να φύγουμε ατελώς σε 2 συνδέσεις που έχω κινητής unlimited και ένα σταθερό; Οι συνδέσεις λένε στο λογαριασμό αλλαγή στους όρους από 1η Δεκεμβρίου. Το σταθερό έχει πάρει ήδη αύξηση 1€. Θέλω να κάνω φορητοτητα στη Cosmote. Δεν είμαι ευχαριστημένος γενικά με τη κάλυψη δικτύου στο κινητό. Οι τιμές είναι πολύ καλές 12,5€ το ένα κ 22 το άλλο κάπου άλλο τόσο το σταθερό αλλά τι να το κάνω όπου χάνω κλήσεις και δεν έχω ταχύτητες καλές;
  6. Οι τιμολογιακές αλλαγές ισχύουν και για τα Κινητα; Νόμιζα ότι ήταν μόνο το 1€ στο σταθερό η έκπτωση του ebill η οποία κόβεται. Από ποτέ μπορούμε να φύγουμε αζημίως; Η σύζυγος έχει πάρει συνδυαστικό πακέτο το σταθερό και το κινητό της. Μπορεί να φύγει μονο το κινητό; Αν ισχύει θα το σκεφτώ πολύ καλά για αίτημα φορητοτητας σε COSMOTE. Έχω τουλάχιστον 6-7 χαμένες κλήσεις από τη κακή κάλυψη δικτύου στη περιοχή μου. Δεν με ακούν, δεν τους ακούω… Κ κλείσε να ξανά πάρω… Ειχα καιρό να ασχοληθώ με κάλυψη εδώ κ 7 χρόνια σε what’s up. Αν ισχύει και ψάχνεις ακόμα, ενημέρωσε με να επικοινωνήσω με τη κοπέλα που μου έκανε το δικό μου εμένα τότε και είχα προωθήσει και κάποια παιδιά από εδώ μέσα. Δεν έχω τηλέφωνο της, στείλε μου το δικό σου να της στείλω email αρχικά να δούμε αν υπάρχει η προσφορά + πάγιο δώρο όπως ήταν τότε.
  7. Θα το είχες σήμερα. Αυτό αλλάζει. Κάτι τέτοια δεν τους χαρίζω κάστανο. Πρώτα απ όλα δεν θα έφευγα από το κατάστημα. Εκεί θα έπαιρνα επιτόπου την εξυπηρετηση πελατών. Δεν στο χαρίζουν. Θα το πληρώνεις. Να απαιτείς τα δικαιώματα σου, όπως θα απαιτήσουν και αυτοί μεθαύριο τη πληρωμή!
  8. Επικοινωνία με την εξυπηρετηση. Καταθέτεις το παράπονο σου, να δεις για ποτέ θα γίνει διαθέσιμο. Τουλάχιστον για εσένα.
  9. Δεν είναι το ίδιο πρόγραμμα το business με τους ιδιώτες. Κάπου τα μπερδεύεις. Λεπτα προς εξωτερικό δεν δίνει στους ιδιώτες. Επίσης παίζουν πολλά πράγματα ρόλο όταν θες να συγκρίνεις τις ταχύτητες. Παίζει ρόλο σε τι συσκευή είναι η κάθε κάρτα. Σε ποια κεραία κ συχνότητα έχει κλειδώσει μέχρι και οι ρυθμίσεις apn….
  10. Νομιζω ότι τα business lite και max έχουν μέχρι συγκεκριμένη ταχύτητα. Το ultra business είναι με τη μέγιστη.
  11. Είχα ανοίξει τεχνικό θέμα με μη επαρκή κάλυψη δικτύου στη περιοχή μου. Τους ανέφερα ότι ή μου δίνουν την έξτρα σιμ χωρίς χρέωση να τη βάλω σε ένα mifi να έχω κλήσεις μέσω Wi-Fi calling ή θα εκανα υπαναχώρηση σύμβασης ατελώς. Το τεχνικό τμήμα έδινε ότι δεν θα λειτουργήσει μέσω mifi το Wi-Fi calling κάτι που τους απέκλεισα εγώ γιατί το είχα δοκιμάσει με άλλη συσκευή. Γι αυτό το λόγο μου έδωσαν δωρεάν την κάρτα και μου πιστώσαν και τα χρήματα από την αγορά του mifi. Τουλάχιστον έτσι μου ειπαν. Θα φανεί στο λογαριασμό.
  12. Δοκίμασε σε άλλο κατάστημα. Εμένα μου έλεγαν όλες τις εκδοχές. Από κατάστημα μέχρι τηλεφωνική εξυπηρετηση πελατών. Μου είχαν πει για δωρεάν κάρτα άνευ σταθερού, κ επέμεναν με ονοματεπώνυμο να τους καλέσει ο υπάλληλος του καταστήματος. Μετά μ ειπαν για σταθερό μαζί με το κινητό για να τη πάρω δωρεάν, μετά μου έλεγαν 3€ ο μήνας, μετά άλλος πάλι δωρεάν. Είναι που θα πέσεις. Επισης εμένα, δεν ξέρω αν ήταν θέμα καταστήματος, ενώ πήρα τη κάρτα κ μ λέει σε 20 λεπτά περίπου θα ενεργοποηθει, με κάλεσε πίσω αφού εφυγα και μ είπε να μιλήσω εγώ με το τμήμα εξυπηρέτησης εταιρικών γιατί υπάρχει ένα θέμα επειδή το πρόγραμμα είναι εταιρικό, αλλά ανήκει σε κάποιο “project” λόγω της ειδικής τιμής και το αφμ που δεν εμπίπτει σε εταιρία, δεν τον αφήνει να κάνει την ενεργοποίηση. Θα την κάνουν από το 1399. Οντως κάλεσα εγώ. Μου ζήτησαν τον αριθμό της καινούριας κάρτας και την συνέδεσαν με τον αριθμό μου. Επειδή μεσολάβησε Σάββατο ενεργοποιήθηκα Δευτέρα. Δοκιμασε πάλι σε άλλο κατάστημα λέγοντας ότι θες έξτρα σιμ δωρεάν. Δωσε τους τον αριθμό, θα σε ρωτήσουν αν υπάρχει σταθερό, πες ναι και δες τι θα σου πουν.
  13. Ακριβώς αυτό. Κι εγώ έχω το giga wifi on the spot που απ ότι φαίνεται θα το ακυρώσω.. Ή το αφήνω να υπάρχει..Φαντάσου το τεχνικό τους τμήμα, ήταν και το upper level που μίλησα.. και μου λέει δεν περνάνε οι κλήσεις από εκεί γιατί είναι τα data από τον ίδιο αριθμό…😂😂 Λεω συγνώμη η i4s κάρτα θα βγει με τον αριθμό μου; Απ όσο γνωρίζω βγαίνει νέος αριθμός…ναι αλλά μου λέει φανταστείτε τα data σε ένα Κούβα που θα μοιράζονται. Ότι να ναι. Τ λέω δεν έχω δίκτυο κ μιλάμε τώρα από αυτό. Εντάξει μ λέει αν το δοκιμάσατε.
  14. Εμένα προσωπικά, επειδή δεν ζήτησα εκείνη την ώρα της τηλεφωνικής επικοινωνία έξτρα σιμ, γιατί πίστευα ότι δεν την χρειάζομαι, μετά από 2-3 μέρες που τη ζήτησα λόγω κάλυψης δικτύου να περάσω το σήμα μέσω mifi σε ένα περίεργο σημείο, ενώ στηβ αρχή μ έλεγαν δωρεάν από την εξυπηρετηση, σε κατάστημα μ ειπαν 3€. Ξανά επικοινωνία κ με όποιον συνδεόμουνα έλεγε τα δικά του. Με τα πολλά μίλησα με το τεχνικό, ενώ μ έλεγαν δεν γίνεται να περάσω στο mifi το Wi-Fi calling που ήθελα, για να μην χάνω κλήσεις, αυτό ήταν άκυρο. Οι κλήσεις περνανε μέσα από αυτό κανονικά. Το δοκίμασα με τη συσκευή mifi της συζύγου. Τελικά το τεχνικό μ λέει αφού το λέτε οκ. Πάλι αναλαμβάνει η εξυπηρετηση πελατών. Μ είπε να πάω να βγάλω τη κάρτα. Μη δώσω σημασία στη χρέωση, όπως κ και το μήνυμα αποδοχής που θα έρθει που θα έχει μέσα τη χρέωση, και θα μου πιστώνουν αυτοί κάθε μήνα τη χρέωση της έξτρα σιμ 3€. Για το mifi τους είχα πει ότι θα πάω να το αγοράσω εγώ κ μ είπε μολις το αγοράσω να τους στείλω απόδειξη να πιστωθούν τα χρήματα. (Δεν το ζήτησα εγώ) Σημερα ηρθε το μήνυμα αποδοχής του συμβολαίου για την έξτρα σιμ το ποιο αλλάζει κ το κανονικό μου νούμερο σε τιμή. Από 22 λέει 25. Δεν δινω σημασία όπως μ είπε. Θα το δω στο λογαριασμό.
  15. Για λόγους ασφαλείας σβησε τον αριθμό σου. Τωρα λογικά έχεις πάνω από 2 γραμμές με απεριοριστα και πήρες έκπτωση παγίου λόγω συνδιασμου σε ένα αφμ. Θα φανεί στο λογαριασμό ή η εξυπηρετηση θα μπορέσει να σου πει.
  16. 22€. Δεν βρήκα κάτι άλλο στα έντυπα. Σου έχουν περάσει και την έξτρα σιμ i4s λέγεται στα έντυπα; Σου ειπαν θα την στείλουν μαζί;
  17. Όλα οκ. Πριν λίγο με πήραν, το έκανα στη σύζυγο, και σ ένα φίλο ακόμα. Με έξτρα sim και ένα πάγιο δώρο. Τελική τιμή ποσό σου ειπαν μαζί με έξτρα σιμ;
  18. Και με τα 2. Με mail η πιο σύντομη διαδικασία. Υπογράφεις 3 σελίδες βγάζεις φωτό στέλνεις κ παραλαμβάνεις σιμ.
  19. Γειτονακια ειμαστε. Συνδύασες κ το σταθερό γι αυτό.
  20. Ναι Αν δεις ότι μέχρι 3-4 δεν σε έχουν καλέσει ξανά στείλε μου να το ξανά στείλω. Ορίστε κ η έξτρα Σιμ Μολις ενεργοποιήθηκε.
  21. Ναι εννοείται. Απλά αν έχεις σταθερό την δίνουν δωρεάν. Αν δεν έχεις σταθερό ζητάνε χρέωση 3€ το μήνα περιοου
  22. Εγώ την έχω πάρει από κατάστημα. Περιμενω ενεργοποίηση σήμερα.
×
×
  • Create New...