Dimitris_15 Δημ. 13 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 13 Μαΐου Έχω να πω πως το σήμα σε σχέση με Vodafone ειναι μακρως καλύτερο ειδικά στο xiaomi μου και στο Samsung 2 Παράθεση Vodafone The only scam company you can trust Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 13 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 13 Μαΐου 1 hour ago, Dimitris_15 said: Έχω να πω πως το σήμα σε σχέση με Vodafone ειναι μακρως καλύτερο ειδικά στο xiaomi μου και στο Samsung Θύμισε μου περιοχές που το βλέπεις αυτό. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_15 Δημ. 13 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 13 Μαΐου (edited) 15 minutes ago, VIPdriver said: Θύμισε μου περιοχές που το βλέπεις αυτό. Το βλέπω στο Αιγάλεω στο σύνταγμα και γενικά Edited 13 Μαΐου by Dimitris_15 1 Παράθεση Vodafone The only scam company you can trust Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_15 Δημ. 13 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 13 Μαΐου Και έχω να πω ότι το Q fee ήταν απενεργοποιημένο από την ώρα που ενεργοποιήθηκε η σύνδεση και έκανα την πρώτη ανανέωση χρόνου χωρίς καν να το έχω ζητήσει απενεργοποιημένο Μάλλον μου φαίνεται θα πάει για κατάργηση το Q fee Παράθεση Vodafone The only scam company you can trust Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. 13 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 13 Μαΐου Ερωτηση. Ειμαι δυτικη θεσσαλονικη. Χθες μεχρι σημερα δεν μου επαιζε το wifi calling ειτε σε λειτουργια πτησης ειτε οχι, στο wifi του σπιτιου μου (nova). Το volte εμφανιζεται κανονικα εντος κι εκτος σπιτιου. Πριν λιγη ωρα επανηλθε αφου εκανα και 2ο reboot το κινητο. Παρατηρησε κανεις αλλος κατι αντιστοιχο; Για να δουμε τι απ ολα μπορει να φταιει Παράθεση Δημήτρης - Motorola Edge 60 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 13 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 13 Μαΐου 37 minutes ago, Dimitris_15 said: Και έχω να πω ότι το Q fee ήταν απενεργοποιημένο από την ώρα που ενεργοποιήθηκε η σύνδεση και έκανα την πρώτη ανανέωση χρόνου χωρίς καν να το έχω ζητήσει απενεργοποιημένο Μάλλον μου φαίνεται θα πάει για κατάργηση το Q fee Μην το παίξεις στοίχημα αυτό... ...το Q fee θα υπάρχει και μετά το τέλος της ανθρωπότητας. ΥΓ. Πάντως είναι καλό που είσαι ευχαριστημένός από την νέα σου σύνδεση. Κι εγώ στην Αθήνα σε γενικές γραμμές είμαι περισσότερο ευχαριστημένος με f2g παρά με CU. Αναφέρω καρτοκινητή γιατί μπορεί στα συμβόλαια η Voda να έχει διαφορετική μεταχείρηση σε κίνηση δεδομένων. Έπίσης, επειδή δεν το γνωρίζω, απο που είδες ότι το Q fee ήταν απενεργοποιημένο; Που φαίνεται αυτό; 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_15 Δημ. 13 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 13 Μαΐου 59 minutes ago, opmgls said: Μην το παίξεις στοίχημα αυτό... ...το Q fee θα υπάρχει και μετά το τέλος της ανθρωπότητας. ΥΓ. Πάντως είναι καλό που είσαι ευχαριστημένός από την νέα σου σύνδεση. Κι εγώ στην Αθήνα σε γενικές γραμμές είμαι περισσότερο ευχαριστημένος με f2g παρά με CU. Αναφέρω καρτοκινητή γιατί μπορεί στα συμβόλαια η Voda να έχει διαφορετική μεταχείρηση σε κίνηση δεδομένων. Έπίσης, επειδή δεν το γνωρίζω, απο που είδες ότι το Q fee ήταν απενεργοποιημένο; Που φαίνεται αυτό; Επειδή εκανα ανανέωση χρόνου ομιλίας σήμερα δεν έλαβα καθόλου το Q fee και ρωτάω στο chat και μου λένε είναι απενεργοποιημένη η υπηρεσία είδη και δεν το ειχα ζητήσει καν Και ειμαι ευχαριστημένος διότι όπου και να πήγαινα η Vodafone δεν έπιανε και τέλειο σήμα οι ταχύτητες μέτριες Ενω η nova πιάνει καθαρό σήμα και επιπλέον ειδικά στα απλά 4G Samsung σαν το δικό μου το Α15 δεν ζορίζεται και έχει καλή κατανάλωση μπαταρίας συν οτι η Vodafone δεν μου ειχε καλές παροχές σε πακέτα εδώ έκοψε τις free δεδομένα προσφορές με απεριόριστα εδώ το big bang τα έκανε ολα πληρωτικά και συν οταν ήθελα δεδομένα συν κλήσεις έπρεπε να βαζω καρτα 20€ Έδινα 20€ στην Vodafone(βασικο νούμερο) και δεν με κάλυπταν οι παροχές και 15€ στην Q(δεύτερο νούμερο) πριν το παω σε άλλη εταιρεία και ξανα πίσω ώστε να το κανω ετήσιο το 99€ και πριν που το είχα απλο Q με το πακέτο το 11.63€ που έδινε απεριόριστα gb ίντερνετ 100 sms 1500 λεπτά ομιλίας και απεριόριστες κλήσεις προς το ίδιο δίκτυο και nova μαζί και 100 λεπτά προς Πακιστάν Μπαγκλαντές και Ινδία ολα αυτά για 30 ημέρες φουλ Και να ξέρεις αυτό το πακέτο με τις παροχές που ειπα με κόστος 11.63€ ενεργοποιείται μέσω sms 1015 στο 12000 και αυτο δηλαδη με καλύπτει πλήρως διότι δινω μονο 15€ το μήνα και εχω αυτό το πακέτο για έναν ολόκληρο μήνα 2 1 Παράθεση Vodafone The only scam company you can trust Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 13 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 13 Μαΐου On 11/5/2026 at 8:23 ΜΜ, gpapas640 said: Ζήτα απενεργοποίηση του Q fee από το τσατ. Για να μη σε χρεώνουν αυτόματα 1,7€ σε κάθε ανανέωση με το φοβερό αντάλλαγμα 3000 λεπτά προς Q On 11/5/2026 at 8:38 ΜΜ, Dimitris_15 said: Το έχω ζητήσει να ειναι απενεργοποιημένο απο την αρχή που εκανα την αίτηση φορητότητας Το ειχες ζητησει εξ'αρχης και το μεταβίβασε το αιτημα το κατάστημα ή το έκανε ο υπάλληλος απο το σύστημα (αν υπάρχει δυνατότητα) 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_15 Δημ. 13 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 13 Μαΐου Just now, kmpatra said: Το ειχες ζητησει εξ'αρχης και το μεταβίβασε το αιτημα το κατάστημα ή το έκανε ο υπάλληλος απο το σύστημα (αν υπάρχει δυνατότητα) Μάλλον πρέπει να το είχαν απενεργοποιημένο θα το κοιτάξω όταν όλη οι οικογένεια μου πάει στην nova στο Q 1 Παράθεση Vodafone The only scam company you can trust Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. Τετάρτη στις 04:43 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 04:43 μμ Υπάρχει άλλη προσφορά για το QVip πέρα από αυτήν που δίνει το κέντρο καρτοκινητής στην Πατρα με €120; Δηλαδή παίζει πουθενά η παλιά προσφορά με €99 ή €110; ΫΓ. Για καινούργα σύνδεση στο δίκτυο της Q/Nova εννοώ, όχι για κάποιαν/ον που ήταν ήδη QVip και θέλει να το ξαναπάρει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. Τετάρτη στις 05:21 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 05:21 μμ 37 minutes ago, opmgls said: Υπάρχει άλλη προσφορά για το QVip πέρα από αυτήν που δίνει το κέντρο καρτοκινητής στην Πατρα με €120; Δηλαδή παίζει πουθενά η παλιά προσφορά με €99 ή €110; ΫΓ. Για καινούργα σύνδεση στο δίκτυο της Q/Nova εννοώ, όχι για κάποιαν/ον που ήταν ήδη QVip και θέλει να το ξαναπάρει. Περιοχή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. Τετάρτη στις 05:28 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 05:28 μμ 45 minutes ago, opmgls said: Υπάρχει άλλη προσφορά για το QVip πέρα από αυτήν που δίνει το κέντρο καρτοκινητής στην Πατρα με €120; Δηλαδή παίζει πουθενά η παλιά προσφορά με €99 ή €110; ΫΓ. Για καινούργα σύνδεση στο δίκτυο της Q/Nova εννοώ, όχι για κάποιαν/ον που ήταν ήδη QVip και θέλει να το ξαναπάρει. Όχι δυστυχώς.. 7 minutes ago, VIPdriver said: Περιοχή; Τι ρόλο παίζει η περιοχή; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. Τετάρτη στις 05:39 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 05:39 μμ 54 minutes ago, opmgls said: Υπάρχει άλλη προσφορά για το QVip πέρα από αυτήν που δίνει το κέντρο καρτοκινητής στην Πατρα με €120; Δηλαδή παίζει πουθενά η παλιά προσφορά με €99 ή €110; ΫΓ. Για καινούργα σύνδεση στο δίκτυο της Q/Nova εννοώ, όχι για κάποιαν/ον που ήταν ήδη QVip και θέλει να το ξαναπάρει. Δες πιο πίσω το Σκουρλη Γιαννάκη. Νομίζω όμως και αυτός με 120€ δίνει. Edit: Τώρα που το ξανα σκέφτομαι ήταν και ένα ιδιωτικό κεπ στο Μακρυχώρι που έδινε τέτοια προγράμματα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. Τετάρτη στις 07:20 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 07:20 μμ Ευχαριστώ για τις απαντήσεις! @VIPdriver ελα μου ντε, τι σημασία έχει η περιοχή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. Τετάρτη στις 07:25 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 07:25 μμ 3 minutes ago, opmgls said: Ευχαριστώ για τις απαντήσεις! @VIPdriver ελα μου ντε, τι σημασία έχει η περιοχή; Σου έστειλα πμ 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Steleon Δημ. Παρασκευή στις 02:43 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 02:43 μμ Ξεκίνησε και σε εμένα η ανανέωση για το δεύτερο έτος με τα 99 ευρώ. Αρχικά σε 2 από τις 6 συνολικά συνδέσεις που εχω. Μου έστειλαν mail από την white sailing αλλά με πήραν και τηλέφωνο (από τη Nova) για να με ρωτήσουν αν θα ανανεώσω. Απόλογιστικά, μια χαρά! Χωρίς κανένα ιδιαίτερο πρόβλημα σε δεδομένα και ομιλία, δεν θυμάμαι να είχα πουθενά πρόβλημα όπου κι αν βρέθηκα. Λίγο στη Χίο κάποιες στιγμές ζοριστηκε αλλά και η frog που έχω σαν δεύτερη στη συσκευή μου ήταν τα ίδια. Δύο συνδέσεις ταξίδεψαν στο εξωτερικό (με το πακέτο combo με 200 λεπτά ομιλίας και 5 GB) χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα. Εξοικονόμησα περίπου 250 ευρώ για την πρώτη χρονια κι άλλα τόσα για την δευτερη. Όλα καλά λοιπον, ελπίζω και σε τριτη χρονιά με 99 ευρώ. (Ξέρω, δύσκολο, αλλά εγώ το γράφω να το βλέπουν) 11 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. Παρασκευή στις 02:55 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 02:55 μμ On 13/5/2026 at 10:25 ΜΜ, VIPdriver said: Σου έστειλα πμ Έχουμε και τέτοια;; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. Παρασκευή στις 03:12 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 03:12 μμ 15 minutes ago, cu2goup said: Έχουμε και τέτοια;; Ναι, απαγορεύεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. Παρασκευή στις 07:08 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 07:08 μμ 4 ώρες πριν, Steleon said: Ξεκίνησε και σε εμένα η ανανέωση για το δεύτερο έτος με τα 99 ευρώ. Αρχικά σε 2 από τις 6 συνολικά συνδέσεις που εχω. Μου έστειλαν mail από την white sailing αλλά με πήραν και τηλέφωνο (από τη Nova) για να με ρωτήσουν αν θα ανανεώσω. Απόλογιστικά, μια χαρά! Χωρίς κανένα ιδιαίτερο πρόβλημα σε δεδομένα και ομιλία, δεν θυμάμαι να είχα πουθενά πρόβλημα όπου κι αν βρέθηκα. Λίγο στη Χίο κάποιες στιγμές ζοριστηκε αλλά και η frog που έχω σαν δεύτερη στη συσκευή μου ήταν τα ίδια. Ομοίως και σ' εμένα. 1 1 Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balkos Δημ. Σάββατο στις 05:46 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 05:46 μμ Έχω το ετήσιο 1 μήνα. Πολύ ικανοποιημένος. Ένα θέμα έχω μόνο. Όταν καλώ ένα συγκεκριμένο σταθερό vodafone των γονέων μου έχει ηχώ (ακούω τη φωνή μου). Υπάρχει δυνατότητα μόνο για το συγκεκριμένο αριθμό η κλήση να γίνεται κανονικά και όχι μέσω VoLTE; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. Σάββατο στις 06:01 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 06:01 μμ 14 minutes ago, balkos said: Έχω το ετήσιο 1 μήνα. Πολύ ικανοποιημένος. Ένα θέμα έχω μόνο. Όταν καλώ ένα συγκεκριμένο σταθερό vodafone των γονέων μου έχει ηχώ (ακούω τη φωνή μου). Υπάρχει δυνατότητα μόνο για το συγκεκριμένο αριθμό η κλήση να γίνεται κανονικά και όχι μέσω VoLTE; Όχι.. εκτός κι αν κλείνεις το volte πριν καλέσεις στον συγκεκριμένο αριθμό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bedazzled Δημ. Κυριακή στις 06:04 πμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 06:04 πμ 12 ώρες πριν, balkos said: Έχω το ετήσιο 1 μήνα. Πολύ ικανοποιημένος. Ένα θέμα έχω μόνο. Όταν καλώ ένα συγκεκριμένο σταθερό vodafone των γονέων μου έχει ηχώ (ακούω τη φωνή μου). Υπάρχει δυνατότητα μόνο για το συγκεκριμένο αριθμό η κλήση να γίνεται κανονικά και όχι μέσω VoLTE; Γύρνα σε 2G. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. 16 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 16 ώρες πριν On 13/5/2026 at 7:43 ΜΜ, opmgls said: Υπάρχει άλλη προσφορά για το QVip πέρα από αυτήν που δίνει το κέντρο καρτοκινητής στην Πατρα με €120; Δηλαδή παίζει πουθενά η παλιά προσφορά με €99 ή €110; ΫΓ. Για καινούργα σύνδεση στο δίκτυο της Q/Nova εννοώ, όχι για κάποιαν/ον που ήταν ήδη QVip και θέλει να το ξαναπάρει. Κάτι παίζει 2 minutes ago, sou_d said: Κάτι παίζει Και αν θυμάμαι καλά, είχα καλέσει για να πάρω αυτήν την προσφορά (με το powerbank), η οποία όπως μς ενημέρωσαν, δεν είναι πλέον σε ισχύ. Όταν τους πρότεινα για την προσφορά από lidl plus, μου απάντησαν για το ετήσιο με 99€ 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odim Δημ. 14 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 14 ώρες πριν συμφέρει να έχεις Q ή F2g? δε βλέπω μεγάλες διαφορές γι αυτό ρωτάω... Παράθεση *#*#86583#*#* εμφανίζει την επιλογή voLTE σε Xiaomi smartphone. *#*#869434#*#* εμφανίζει την επιλογή voWIFI σε Xiaomi smartphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 11 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 11 ώρες πριν 3 ώρες πριν, odim said: συμφέρει να έχεις Q ή F2g? δε βλέπω μεγάλες διαφορές γι αυτό ρωτάω... Ανάλογα με τις ανάγκες σου. Για μένα π.χ. δεν βρισκω βολικο που το κιου δεν έχει μηνιαιο πακετο data. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts