Jump to content

Τα πάντα για την Q card

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχω να πω πως το σήμα σε σχέση με Vodafone ειναι μακρως καλύτερο ειδικά στο xiaomi μου και στο Samsung 

Vodafone The only scam company you can trust 

• Απαντήσεις 36,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

1 hour ago, Dimitris_15 said:

Έχω να πω πως το σήμα σε σχέση με Vodafone ειναι μακρως καλύτερο ειδικά στο xiaomi μου και στο Samsung 

Θύμισε μου περιοχές που το βλέπεις αυτό. 

15 minutes ago, VIPdriver said:

Θύμισε μου περιοχές που το βλέπεις αυτό. 

Το βλέπω στο Αιγάλεω στο σύνταγμα και γενικά 

Edited by Dimitris_15

Και έχω να πω ότι το Q fee ήταν απενεργοποιημένο από την ώρα που ενεργοποιήθηκε η σύνδεση και έκανα την πρώτη ανανέωση χρόνου χωρίς καν να το έχω ζητήσει απενεργοποιημένο 

Μάλλον μου φαίνεται θα πάει για κατάργηση το Q fee

Ερωτηση. Ειμαι δυτικη θεσσαλονικη. Χθες μεχρι σημερα δεν μου επαιζε το wifi calling ειτε σε λειτουργια πτησης ειτε οχι, στο wifi του σπιτιου μου (nova). Το volte εμφανιζεται κανονικα εντος κι εκτος σπιτιου.

Πριν λιγη ωρα επανηλθε αφου εκανα και 2ο reboot το κινητο.

Παρατηρησε κανεις αλλος κατι αντιστοιχο; Για να δουμε τι απ ολα μπορει να φταιει

Δημήτρης - Motorola Edge 60 Pro

37 minutes ago, Dimitris_15 said:

Και έχω να πω ότι το Q fee ήταν απενεργοποιημένο από την ώρα που ενεργοποιήθηκε η σύνδεση και έκανα την πρώτη ανανέωση χρόνου χωρίς καν να το έχω ζητήσει απενεργοποιημένο 

Μάλλον μου φαίνεται θα πάει για κατάργηση το Q fee

Μην το παίξεις στοίχημα αυτό... :classic_smile:
...το Q fee θα υπάρχει και μετά το τέλος της ανθρωπότητας.  :classic_ninja:

ΥΓ. Πάντως είναι καλό που είσαι ευχαριστημένός από την νέα σου σύνδεση.
Κι εγώ στην Αθήνα σε γενικές γραμμές είμαι περισσότερο ευχαριστημένος με f2g παρά με CU.
Αναφέρω καρτοκινητή γιατί μπορεί στα συμβόλαια η Voda να έχει διαφορετική μεταχείρηση σε κίνηση δεδομένων.
Έπίσης, επειδή δεν το γνωρίζω, απο που είδες ότι το Q fee ήταν απενεργοποιημένο; Που φαίνεται αυτό;

59 minutes ago, opmgls said:

Μην το παίξεις στοίχημα αυτό... :classic_smile:
...το Q fee θα υπάρχει και μετά το τέλος της ανθρωπότητας.  :classic_ninja:

ΥΓ. Πάντως είναι καλό που είσαι ευχαριστημένός από την νέα σου σύνδεση.
Κι εγώ στην Αθήνα σε γενικές γραμμές είμαι περισσότερο ευχαριστημένος με f2g παρά με CU.
Αναφέρω καρτοκινητή γιατί μπορεί στα συμβόλαια η Voda να έχει διαφορετική μεταχείρηση σε κίνηση δεδομένων.
Έπίσης, επειδή δεν το γνωρίζω, απο που είδες ότι το Q fee ήταν απενεργοποιημένο; Που φαίνεται αυτό;

Επειδή εκανα ανανέωση χρόνου ομιλίας σήμερα δεν έλαβα καθόλου το Q fee και ρωτάω στο chat και μου λένε είναι απενεργοποιημένη η υπηρεσία είδη και δεν το ειχα ζητήσει καν

Και ειμαι ευχαριστημένος διότι όπου και να πήγαινα η Vodafone δεν έπιανε και τέλειο σήμα οι ταχύτητες μέτριες 

Ενω η nova πιάνει καθαρό σήμα και επιπλέον ειδικά στα απλά 4G Samsung σαν το δικό μου το Α15 δεν ζορίζεται και έχει καλή κατανάλωση μπαταρίας συν οτι η Vodafone δεν μου ειχε καλές παροχές σε πακέτα εδώ έκοψε τις free δεδομένα προσφορές με απεριόριστα εδώ το big bang τα έκανε ολα πληρωτικά και συν οταν ήθελα δεδομένα συν κλήσεις έπρεπε να βαζω καρτα 20€

Έδινα 20€ στην Vodafone(βασικο νούμερο) και δεν με κάλυπταν οι παροχές και 15€ στην Q(δεύτερο νούμερο) πριν το παω σε άλλη εταιρεία και ξανα πίσω ώστε να το κανω ετήσιο το 99€ και πριν που το είχα απλο Q με το πακέτο το 11.63€ που έδινε απεριόριστα gb ίντερνετ 100 sms 1500 λεπτά ομιλίας και απεριόριστες κλήσεις προς το ίδιο δίκτυο και nova μαζί και 100 λεπτά προς Πακιστάν Μπαγκλαντές και Ινδία ολα αυτά για 30 ημέρες φουλ

Και να ξέρεις αυτό το πακέτο με τις παροχές που ειπα με κόστος 11.63€ ενεργοποιείται μέσω sms 1015 στο 12000 και αυτο δηλαδη με καλύπτει πλήρως διότι δινω μονο 15€ το μήνα και εχω αυτό το πακέτο για έναν ολόκληρο μήνα 

On 11/5/2026 at 8:23 ΜΜ, gpapas640 said:

Ζήτα απενεργοποίηση του Q fee από το τσατ. Για να μη σε χρεώνουν αυτόματα 1,7€ σε κάθε ανανέωση με το φοβερό αντάλλαγμα 3000 λεπτά προς Q

On 11/5/2026 at 8:38 ΜΜ, Dimitris_15 said:

Το έχω ζητήσει να ειναι απενεργοποιημένο απο την αρχή που εκανα την αίτηση φορητότητας 

Το ειχες ζητησει εξ'αρχης και το μεταβίβασε το αιτημα το κατάστημα ή το έκανε ο υπάλληλος απο το σύστημα (αν υπάρχει δυνατότητα)

Just now, kmpatra said:

Το ειχες ζητησει εξ'αρχης και το μεταβίβασε το αιτημα το κατάστημα ή το έκανε ο υπάλληλος απο το σύστημα (αν υπάρχει δυνατότητα)

Μάλλον πρέπει να το είχαν απενεργοποιημένο θα το κοιτάξω όταν όλη οι οικογένεια μου πάει στην nova στο Q

Υπάρχει άλλη προσφορά για το QVip πέρα από αυτήν που δίνει το κέντρο καρτοκινητής στην Πατρα με €120;
Δηλαδή παίζει πουθενά η παλιά προσφορά με €99 ή €110; 
ΫΓ. Για καινούργα σύνδεση στο δίκτυο της Q/Nova εννοώ, όχι για κάποιαν/ον που ήταν ήδη QVip και θέλει να το ξαναπάρει.

37 minutes ago, opmgls said:

Υπάρχει άλλη προσφορά για το QVip πέρα από αυτήν που δίνει το κέντρο καρτοκινητής στην Πατρα με €120;
ΫΓ. Για καινούργα σύνδεση στο δίκτυο της Q/Nova εννοώ, όχι για κάποιαν/ον που ήταν ήδη QVip και θέλει να το ξαναπάρει.

Περιοχή;

45 minutes ago, opmgls said:

Όχι δυστυχώς..

7 minutes ago, VIPdriver said:

Περιοχή;

Τι ρόλο παίζει η περιοχή;

54 minutes ago, opmgls said:

Δες πιο πίσω το Σκουρλη Γιαννάκη. Νομίζω όμως και αυτός με 120€ δίνει.

Edit: Τώρα που το ξανα σκέφτομαι ήταν και ένα ιδιωτικό κεπ στο Μακρυχώρι που έδινε τέτοια προγράμματα. 

3 minutes ago, opmgls said:

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις!

@VIPdriver ελα μου ντε, τι σημασία έχει η περιοχή;

Σου έστειλα πμ

Ξεκίνησε και σε εμένα η ανανέωση για το δεύτερο έτος με τα 99 ευρώ. Αρχικά σε 2 από τις 6 συνολικά συνδέσεις που εχω. Μου έστειλαν mail από την white sailing αλλά με πήραν και τηλέφωνο (από τη Nova) για να με ρωτήσουν αν θα ανανεώσω.

Απόλογιστικά, μια χαρά! Χωρίς κανένα ιδιαίτερο πρόβλημα σε δεδομένα και ομιλία, δεν θυμάμαι να είχα πουθενά πρόβλημα όπου κι αν βρέθηκα. Λίγο στη Χίο κάποιες στιγμές ζοριστηκε αλλά και η frog που έχω σαν δεύτερη στη συσκευή μου ήταν τα ίδια. 

Δύο συνδέσεις ταξίδεψαν στο εξωτερικό (με το πακέτο combo με 200 λεπτά ομιλίας και 5 GB) χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα.

Εξοικονόμησα περίπου 250 ευρώ για την πρώτη χρονια κι άλλα τόσα για την δευτερη. Όλα καλά λοιπον, ελπίζω και σε τριτη χρονιά με 99 ευρώ. (Ξέρω, δύσκολο, αλλά εγώ το γράφω να το βλέπουν)

4 ώρες πριν, Steleon said:

Ξεκίνησε και σε εμένα η ανανέωση για το δεύτερο έτος με τα 99 ευρώ. Αρχικά σε 2 από τις 6 συνολικά συνδέσεις που εχω. Μου έστειλαν mail από την white sailing αλλά με πήραν και τηλέφωνο (από τη Nova) για να με ρωτήσουν αν θα ανανεώσω.

Απόλογιστικά, μια χαρά! Χωρίς κανένα ιδιαίτερο πρόβλημα σε δεδομένα και ομιλία, δεν θυμάμαι να είχα πουθενά πρόβλημα όπου κι αν βρέθηκα. Λίγο στη Χίο κάποιες στιγμές ζοριστηκε αλλά και η frog που έχω σαν δεύτερη στη συσκευή μου ήταν τα ίδια. 

Ομοίως και σ' εμένα.

[ f i l i p p o s ]

Έχω το ετήσιο 1 μήνα. Πολύ ικανοποιημένος. Ένα θέμα έχω μόνο.
Όταν καλώ ένα συγκεκριμένο σταθερό vodafone των γονέων μου έχει ηχώ (ακούω τη φωνή μου). Υπάρχει δυνατότητα μόνο για το συγκεκριμένο αριθμό η κλήση να γίνεται κανονικά και όχι μέσω VoLTE;

14 minutes ago, balkos said:

Όταν καλώ ένα συγκεκριμένο σταθερό vodafone των γονέων μου έχει ηχώ (ακούω τη φωνή μου). Υπάρχει δυνατότητα μόνο για το συγκεκριμένο αριθμό η κλήση να γίνεται κανονικά και όχι μέσω VoLTE;

Όχι.. εκτός κι αν κλείνεις το volte πριν καλέσεις στον συγκεκριμένο αριθμό.

12 ώρες πριν, balkos said:

Γύρνα σε 2G.

On 13/5/2026 at 7:43 ΜΜ, opmgls said:

Κάτι παίζει 

Screenshot_2026-05-19-02-38-01-51_56514063904998099a7290fdb861fa95.jpg

2 minutes ago, sou_d said:

Κάτι παίζει 

Screenshot_2026-05-19-02-38-01-51_56514063904998099a7290fdb861fa95.jpg

Και αν θυμάμαι καλά, είχα καλέσει για να πάρω αυτήν την προσφορά (με το powerbank), η οποία όπως μς ενημέρωσαν, δεν είναι πλέον σε ισχύ. Όταν τους πρότεινα για την προσφορά από lidl plus, μου απάντησαν για το ετήσιο με 99€

Screenshot_2026-05-19-02-40-49-70_0b342c26d6c44f3c8d2de40eabb4e1da.jpg

συμφέρει να έχεις Q ή F2g? δε βλέπω μεγάλες διαφορές γι αυτό ρωτάω...

*#*#86583#*#* εμφανίζει την επιλογή voLTE σε Xiaomi smartphone.

*#*#869434#*#* εμφανίζει την επιλογή voWIFI σε Xiaomi smartphone.

3 ώρες πριν, odim said:

συμφέρει να έχεις Q ή F2g? δε βλέπω μεγάλες διαφορές γι αυτό ρωτάω...

Ανάλογα με τις ανάγκες σου. Για μένα π.χ. δεν βρισκω βολικο που το κιου δεν έχει μηνιαιο πακετο data.