Don_VitoCorleone Δημ. 15 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Απριλίου 1000 λεπτά είχες λόγω σταθερού, όχι απεριόριστα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odim Δημ. 15 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Απριλίου (edited) έκανα αίτηση φορητοτητας στον δευτερο αριθμό μου και επιστρέφω παλι σε Qcard από cosmote,πιστευω οτι έκανα καλη επιλογή μια που η Q ειναι η πιο φθηνή καρτοκινητή αυτή τη στιγμή και με 15€ καρτα είσαι οκ!! Edited 15 Απριλίου by odim Παράθεση *#*#86583#*#* εμφανίζει την επιλογή voLTE σε Xiaomi smartphone. *#*#869434#*#* εμφανίζει την επιλογή voWIFI σε Xiaomi smartphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalvik Δημ. 16 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Απριλίου On 11/4/2026 at 4:53 ΠΜ, kmpatra said: Μαζι με τη σιμ είχε καρτα ανανέωσης 15€ ή μπήκαν τα λεφτά απευθείας μέσα οταν ενεργοποιήθηκε η σύνδεση? Είχε ξεχωριστά κάρτα ανανέωσης. Ναι δεν πρόκειται να ασχοληθώ άλλο με το αν και πότε θα έρθει η "προσφορά" που τελικά μπορεί και να μην έρθει και ποτέ. Απλά ενημέρωσα γι αυτούς που σκέφτονταν ότι ίσως με νέα σιμ θα μπορούσαν να έχουν τα απεριόριστα με 99€. Δυστυχώς δεν παίζει. Well, υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. 17 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Απριλίου προσφέρουν esim στην Q ή το αφήσαν μονο σε f2g; Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 17 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Απριλίου 2 ώρες πριν, filippos said: προσφέρουν esim στην Q ή το αφήσαν μονο σε f2g; Μόνο σε FREE2GO. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odim Δημ. 17 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Απριλίου Πήγα από cosmote σε Qcard(με αριθμό που προέρχεται απο Qcard αρχίζει με το πρόθεμα 699xxxxxx,η φορητότητα πραγματοποιήθηκε μέσα σε ενα 24ωρο,μπράβο nova!!! Αυτό που παρατήρησα είναι ότι το εικονίδιο volte δεν είναι ενεργό,ενώ όταν είχα F2g το εικονίδιο ήταν εμφανές δίπλα στις μπάρες σήματος. Παράθεση *#*#86583#*#* εμφανίζει την επιλογή voLTE σε Xiaomi smartphone. *#*#869434#*#* εμφανίζει την επιλογή voWIFI σε Xiaomi smartphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 17 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Απριλίου 5 minutes ago, odim said: Πήγα από cosmote σε Qcard(με αριθμό που προέρχεται απο Qcard αρχίζει με το πρόθεμα 699xxxxxx,η φορητότητα πραγματοποιήθηκε μέσα σε ενα 24ωρο,μπράβο nova!!! Αυτό που παρατήρησα είναι ότι το εικονίδιο volte δεν είναι ενεργό,ενώ όταν είχα F2g το εικονίδιο ήταν εμφανές δίπλα στις μπάρες σήματος. Σε Cosmote και Nova πάντα φαίνεται είτε είναι καρτοκινητό, είτε συμβόλαιο. Θα ανοίξει σε μερικές ώρες, θα λάβεις SMS. Εάν δεν ανοίξει μέχρι τη Κυριακή ζητά το τους στο chat. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 17 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Απριλίου Και μην ξεχάσεις να ζητήσεις απενεργοποίηση του q fee στο chat. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Driver_3 Δημ. 18 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Απριλίου Υπάρχει ακόμα το q fee? Έχω χρόνια που έχω φύγει από q αλλά θα γυρίσω τώρα που τελείωσαν τα απεριόριστα του instagram στο cu. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 18 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Απριλίου Ζει και βασιλεύει. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 18 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Απριλίου (edited) 4 ώρες πριν, Driver_3 said: Υπάρχει ακόμα το q fee? Έχω χρόνια που έχω φύγει από q αλλά θα γυρίσω τώρα που τελείωσαν τα απεριόριστα του instagram στο cu. Είμαστε πολλοί που λοξοκοιτάμε προς QVip τώρα που τελείωσαν τα CU απεριόριστα από ινστα. Edited 18 Απριλίου by opmgls 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. 18 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Απριλίου Qfee και πονηριές, ο ένας λόγος που έφυγα ήταν γιατί , στην επικοινωνία που είχα, επέμεναν ότι δεν βγαίνει. Ο άλλος λόγος ήταν το χάλασμα των πακέτων και το κουραστικό κάθε λίγο countdown. Τώρα με το νιρ δε χρειάζεται. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 18 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Απριλίου 6 ώρες πριν, Driver_3 said: Υπάρχει ακόμα το q fee? Έχω χρόνια που έχω φύγει από q αλλά θα γυρίσω τώρα που τελείωσαν τα απεριόριστα του instagram στο cu. Αν γυρίσεις ως vip, δεν σε ενδιαφέρει το qfee (τουλάχιστον για έναν χρόνο) αφού δεν θα έχεις ανανεώσεις.. 2 ώρες πριν, opmgls said: Είμαστε πολλοί που λοξοκοιτάμε προς QVip τώρα που τελείωσαν τα CU απεριόριστα από ινστα. Πάντως εγώ θα πήγαινα λίγο από Cosmote ώστε να γυρίσω ξανά σε ετήσιο cu. Είναι κρίμα να την αφήσουμε μετά το τόσο μεγάλο δώρο που μας έκανε.. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odim Δημ. 18 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Απριλίου 18 ώρες πριν, kmpatra said: Και μην ξεχάσεις να ζητήσεις απενεργοποίηση του q fee στο chat. τι είναι το Q fee?? Παράθεση *#*#86583#*#* εμφανίζει την επιλογή voLTE σε Xiaomi smartphone. *#*#869434#*#* εμφανίζει την επιλογή voWIFI σε Xiaomi smartphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cris4524 Δημ. 18 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Απριλίου 36 minutes ago, odim said: τι είναι το Q fee?? Το Q fee (ή τέλος διατήρησης προνομιακού σχήματος) είναι μια αυτόματη χρέωση που εφαρμόζει η Q (καρτοκινητό) σε κάθε ανανέωση αξίας 10€ και άνω. Τι ακριβώς είναι: Πρόκειται για χρέωση ~1,70€ που αφαιρείται αυτόματα από την κάρτα σου κάθε φορά που ανανεώνεις αξία 10€ ή παραπάνω. Ως αντάλλαγμα, διατηρείς την παροχή 3.000 λεπτών προς Q για 30 ημέρες με χρέωση ανά δευτερόλεπτο. Πώς να το απενεργοποιήσεις Αν δεν θέλεις να πληρώνεις το Q fee, μπορείς εύκολα να το απενεργοποιήσεις καλώντας στο 13800 (χρέωση 0,25€ ανεξαρτήτως διάρκειας) και ζητώντας κατάργηση της υπηρεσίας. Μπορείς επίσης να ζητήσεις επιστροφή χρημάτων αν χρεώθηκες χωρίς να το γνωρίζεις. 1 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odim Δημ. 18 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Απριλίου καλά που μου το είπατε μολις επικοινωνησα με εξυπηρέτηση πελατών,το απενεργοποίησαν,μου έγινε πίστωση 1,90€ και για ποιο λογο το έχουν από τη στιγμή που δεν το επιλέγει ο συνδρομητής? νόμιζα οτι τα 3000 λεπτά προς Q είναι δωρεάν με την ανανέωση,μεγάλο ατόπημα αυτό για την Qcard. 1 Παράθεση *#*#86583#*#* εμφανίζει την επιλογή voLTE σε Xiaomi smartphone. *#*#869434#*#* εμφανίζει την επιλογή voWIFI σε Xiaomi smartphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 18 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Απριλίου Δεν το επιλεγει, με το ζόρι το κρατάνε οταν βαλεις πανω απο 10€. Και πού να δεις την άλλη κοτσάνα που την έχουν κρατήσει εδώ και χρόνια ενώ την κατάργησαν από το f2g. Μιλαω για το τέλος ανανέωσης 0,30 που κρατάει σε κάθε ανανέωση. 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 18 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Απριλίου 3 ώρες πριν, cu2goup said: Πάντως εγώ θα πήγαινα λίγο από Cosmote ώστε να γυρίσω ξανά σε ετήσιο cu. Είναι κρίμα να την αφήσουμε μετά το τόσο μεγάλο δώρο που μας έκανε.. Δίκαιο και σωστό αυτό που λες μεν, αλλά έναν ολόκληρο χρόνο στο δίκτυο vodafone σε 2 περιοχές που κινούμε δεινοπάθησα. Είχα πολύ συχνά κολλήματα και χαμηλές ταχύτητες. Δηλαδή αν το ειχα πληρώσει (έστω και 100€ το ετήσιο) θα βλαστημούσα. Αυτός είναι κι ο λόγος που δεν έβαλα το 15θημερο πακέτο που δίνει τώρα προσφορά το CU. Προς το παρον κάνω τεστ για 2 μήνες το μηνιαίο 250GB/15€ στο f2g και μετά θα αποφασίσω. Είναι πιο σταθερό στην περιπτωσή μου το δίκτυο της Nova. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 18 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Απριλίου 1 hour ago, odim said: καλά που μου το είπατε μολις επικοινωνησα με εξυπηρέτηση πελατών,το απενεργοποίησαν,μου έγινε πίστωση 1,90€ και για ποιο λογο το έχουν από τη στιγμή που δεν το επιλέγει ο συνδρομητής? νόμιζα οτι τα 3000 λεπτά προς Q είναι δωρεάν με την ανανέωση,μεγάλο ατόπημα αυτό για την Qcard. Πιο παλια ήταν δωρεαν. 2 minutes ago, opmgls said: Δίκαιο και σωστό αυτό που λες μεν, αλλά έναν ολόκληρο χρόνο στο δίκτυο vodafone σε 2 περιοχές που κινούμε δεινοπάθησα. Είχα πολύ συχνά κολλήματα και χαμηλές ταχύτητες. Δηλαδή αν το ειχα πληρώσει (έστω και 100€ το ετήσιο) θα βλαστημούσα. Αυτός είναι κι ο λόγος που δεν έβαλα το 15θημερο πακέτο που δίνει τώρα προσφορά το CU. Προς το παρον κάνω τεστ για 2 μήνες το μηνιαίο 250GB/15€ στο f2g και μετά θα αποφασίσω. Είναι πιο σταθερό στην περιπτωσή μου το δίκτυο της Nova. Γενικά η Νόβα είναι πιο σταθερή από τη Βόντα. Και δεν δείχνει "εικονικό" 4G όπως έχω παρατηρησει χρόνια τώρα με την Βόντα. Πόσες φορές έβλεπα 4G και δεν άνοιγε σελίδα... 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 18 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Απριλίου 50 minutes ago, VIPdriver said: Πόσες φορές έβλεπα 4G και δεν άνοιγε σελίδα... Εγώ έχω δει 5g και να μην κουνιέται φύλλο! Βέβαια ήμουν στη Θάσο σε μέρος με πίτα κόσμο. Έχει χρόνια όμως η ιστορία. Πέρυσι δεν έγινε κάτι τέτοιο. Μόνο χαμηλές πτήσεις τις ώρες αιχμής. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 18 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Απριλίου 2 ώρες πριν, cu2goup said: Εγώ έχω δει 5g και να μην κουνιέται φύλλο! Βέβαια ήμουν στη Θάσο σε μέρος με πίτα κόσμο. Έχει χρόνια όμως η ιστορία. Πέρυσι δεν έγινε κάτι τέτοιο. Μόνο χαμηλές πτήσεις τις ώρες αιχμής. Ναι να το πω κι εγώ, ότι τους τελευταίους 2-3 μήνες έχω δει βελτίωση και πιο σταθερή σύνδεση (όχι ιδιαίτερα πιο γρήγορη) στη Voda. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odim Δημ. 18 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Απριλίου (edited) από ότι είδα στο όνομα δικτύου αντί για nova γράφει Q-telecom,δεν υπάρχει όμως πλέον εταιρεία Q-telecom δεν έπρεπε να το γυρίσουνε σε nova?? 6 ώρες πριν, kmpatra said: Δεν το επιλεγει, με το ζόρι το κρατάνε οταν βαλεις πανω απο 10€. Και πού να δεις την άλλη κοτσάνα που την έχουν κρατήσει εδώ και χρόνια ενώ την κατάργησαν από το f2g. Μιλαω για το τέλος ανανέωσης 0,30 που κρατάει σε κάθε ανανέωση. όσο αναφορά το τέλος ανανέωσης 0,30 € δεν υπάρχει,υπάρχει το τέλος καρτοκινητής τηλεφωνίας 10%,έτσι μου είπαν από την εξυπηρέτηση πελατών,μήπως υπήρχε πιο παλιά και το κατήργησαν τώρα??? Edited 18 Απριλίου by odim Παράθεση *#*#86583#*#* εμφανίζει την επιλογή voLTE σε Xiaomi smartphone. *#*#869434#*#* εμφανίζει την επιλογή voWIFI σε Xiaomi smartphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. 19 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Απριλίου 8 ώρες πριν, odim said: όσο αναφορά το τέλος ανανέωσης 0,30 € δεν υπάρχει,υπάρχει το τέλος καρτοκινητής τηλεφωνίας 10%,έτσι μου είπαν από την εξυπηρέτηση πελατών,μήπως υπήρχε πιο παλιά και το κατήργησαν τώρα??? Η εξυπηρέτηση πελατών είναι για τα πεύκα, το chatgpt 1.0 να ρωτήσεις καλύτερες απαντήσεις παίρνεις. https://www.myq.gr/gr/support/ipolipo-ananeosi-chronou-omilias/pies-ine-i-diathesimes-axies-ananeosis-chronou-omilias 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evang.t Δημ. 19 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Απριλίου 14 ώρες πριν, VIPdriver said: Πιο παλια ήταν δωρεαν. Γενικά η Νόβα είναι πιο σταθερή από τη Βόντα. Και δεν δείχνει "εικονικό" 4G όπως έχω παρατηρησει χρόνια τώρα με την Βόντα. Πόσες φορές έβλεπα 4G και δεν άνοιγε σελίδα... Και τεχνικά ισχύει αυτό που λες. Η Nova έχει τέτοια thresholds ώστε να κάνει handover σε 2G ευκολότερα από την Vodafone και ειδικά την Cosmote. Γι αυτό είναι σπάνιο να βλέπεις 4G-5G και να μη δουλεύει. Κατά τα άλλα, σε πολλές καταστάσεις cell edge η Nova έχει πιο «καθαρό» σήμα σε σχέση με τις άλλες γι αυτό και είναι πιο λειτουργική. Αν δεν έχεις πολύ φάσμα βρίσκεις άλλους τρόπους να αναπληρώσεις αυτή την έλλειψη. 13 ώρες πριν, cu2goup said: Εγώ έχω δει 5g και να μην κουνιέται φύλλο! Βέβαια ήμουν στη Θάσο σε μέρος με πίτα κόσμο. Έχει χρόνια όμως η ιστορία. Πέρυσι δεν έγινε κάτι τέτοιο. Μόνο χαμηλές πτήσεις τις ώρες αιχμής. Αυτό λογικό είναι σε ένα βαθμο αν κι έχουν διορθωθεί οι ατέλειες των Huawei που «σκότωναν» το δίκτυο σε ώρες αιχμής 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. 19 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Απριλίου (edited) On 18/4/2026 at 11:16 ΠΜ, kmpatra said: Ζει και βασιλεύει. To Q fee είναι σαν τον έρπη. Υπάρχει σιωπηλά μέσα σου και εκδηλώνεται όταν βρει την ευκαιρία. 18 ώρες πριν, Cris4524 said: Πώς να το απενεργοποιήσεις Αν δεν θέλεις να πληρώνεις το Q fee, μπορείς εύκολα να το απενεργοποιήσεις καλώντας στο 13800 (χρέωση 0,25€ ανεξαρτήτως διάρκειας) και ζητώντας κατάργηση της υπηρεσίας. Μπορείς επίσης να ζητήσεις επιστροφή χρημάτων αν χρεώθηκες χωρίς να το γνωρίζεις. Μπορείς να το ζητήσεις και μέσω chat ή φόρμας επικοινωνίας, για να μη χρεωθείς την κλήση στο 13800. 2 ώρες πριν, spiliot said: Η εξυπηρέτηση πελατών είναι για τα πεύκα, το chatgpt 1.0 να ρωτήσεις καλύτερες απαντήσεις παίρνεις. Νιώθω την ανάγκη να αναφέρω ένα άτομο από την εξυπηρέτηση της Q το οποίο είναι από τα πιο εξυπηρετικά, και μάλλον δεν είναι τυχαίο που δουλεύει τόσα χρόνια σερί. Ονομάζεται Ρετζέπ, πριν 7-8 χρόνια με είχε ξελασπωσει στο τσακ μπαμ όταν προσπαθούσα να ζητήσω επιστροφή υπολοίπου σε IBAN λόγω τιμολογιακών αλλαγών (όταν είχε πρωτοεφαρμοστεί), έχοντας μιλήσει στο τσατ με άπειρος ατομα που δεν ήξεραν την τύφλα τους και έστελναν copy paste απαντήσεις για να σε ξεφορτωθούν. Αυτό το παλικάρι μου έχει πιστώσει μικροποσα τύπου 0,10€ επειδή η κάρτα έφτανε ακριβώς για το πακέτο data που ήθελα και το σύστημα δεν άφηνε να ενεργοποιηθεί, τη στιγμή που άλλοι θα σου έλεγαν απλώς να βάλεις κάρτα. Nova, δώσε καμιά αύξηση και καμιά προαγωγή στο τσακαλάκι, μπας και δουλέψει καλύτερα το μαγαζί σας. Edited 19 Απριλίου by gpapas640 3 1 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts