Jump to content

Τα πάντα για την Q card

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

1000 λεπτά είχες λόγω σταθερού, όχι απεριόριστα.

• Απαντήσεις 36,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

έκανα αίτηση φορητοτητας στον δευτερο αριθμό μου και επιστρέφω παλι σε Qcard από cosmote,πιστευω οτι έκανα καλη επιλογή μια που η Q ειναι η πιο φθηνή καρτοκινητή αυτή τη στιγμή και με 15€ καρτα είσαι οκ!! 

Edited by odim

*#*#86583#*#* εμφανίζει την επιλογή voLTE σε Xiaomi smartphone.

*#*#869434#*#* εμφανίζει την επιλογή voWIFI σε Xiaomi smartphone.

On 11/4/2026 at 4:53 ΠΜ, kmpatra said:

Μαζι με τη σιμ είχε καρτα ανανέωσης 15€ ή μπήκαν τα λεφτά απευθείας μέσα οταν ενεργοποιήθηκε η σύνδεση?

Είχε ξεχωριστά κάρτα ανανέωσης.
Ναι δεν πρόκειται να ασχοληθώ άλλο με το αν και πότε θα έρθει η "προσφορά" που τελικά μπορεί και να μην έρθει και ποτέ.
Απλά ενημέρωσα γι αυτούς που σκέφτονταν ότι ίσως με νέα σιμ θα μπορούσαν να έχουν τα απεριόριστα με 99€. Δυστυχώς δεν παίζει.
Well, υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές.

2 ώρες πριν, filippos said:

προσφέρουν esim στην Q ή το αφήσαν μονο σε f2g;

Μόνο σε FREE2GO.

Πήγα από cosmote σε Qcard(με αριθμό που προέρχεται απο Qcard αρχίζει με το πρόθεμα 699xxxxxx,η φορητότητα πραγματοποιήθηκε μέσα σε ενα 24ωρο,μπράβο nova!!! 

Αυτό που παρατήρησα είναι ότι το εικονίδιο volte δεν είναι ενεργό,ενώ όταν είχα F2g το εικονίδιο ήταν εμφανές δίπλα στις μπάρες σήματος.

5 minutes ago, odim said:

Πήγα από cosmote σε Qcard(με αριθμό που προέρχεται απο Qcard αρχίζει με το πρόθεμα 699xxxxxx,η φορητότητα πραγματοποιήθηκε μέσα σε ενα 24ωρο,μπράβο nova!!! 

Αυτό που παρατήρησα είναι ότι το εικονίδιο volte δεν είναι ενεργό,ενώ όταν είχα F2g το εικονίδιο ήταν εμφανές δίπλα στις μπάρες σήματος.

Σε Cosmote και Nova πάντα φαίνεται είτε είναι καρτοκινητό, είτε συμβόλαιο. 

Θα ανοίξει σε μερικές ώρες, θα λάβεις SMS. Εάν δεν ανοίξει μέχρι τη Κυριακή ζητά το τους στο chat.

Και μην ξεχάσεις να ζητήσεις απενεργοποίηση του q fee στο chat.

Υπάρχει ακόμα το q fee? Έχω χρόνια που έχω φύγει από q αλλά θα γυρίσω τώρα που τελείωσαν τα απεριόριστα του instagram στο cu. 

4 ώρες πριν, Driver_3 said:

Υπάρχει ακόμα το q fee? Έχω χρόνια που έχω φύγει από q αλλά θα γυρίσω τώρα που τελείωσαν τα απεριόριστα του instagram στο cu. 

Είμαστε πολλοί που λοξοκοιτάμε προς QVip τώρα που τελείωσαν τα CU απεριόριστα από ινστα.

Edited by opmgls

Qfee και πονηριές, ο ένας λόγος που έφυγα ήταν γιατί , στην επικοινωνία που είχα, επέμεναν ότι δεν βγαίνει. 
Ο άλλος λόγος ήταν το χάλασμα των πακέτων και το κουραστικό κάθε λίγο countdown. Τώρα με το νιρ δε χρειάζεται. 

6 ώρες πριν, Driver_3 said:

Αν γυρίσεις ως vip, δεν σε ενδιαφέρει το qfee (τουλάχιστον για έναν χρόνο) αφού δεν θα έχεις ανανεώσεις..

2 ώρες πριν, opmgls said:

Είμαστε πολλοί που λοξοκοιτάμε προς QVip τώρα που τελείωσαν τα CU απεριόριστα από ινστα.

Πάντως εγώ θα πήγαινα λίγο από Cosmote ώστε να γυρίσω ξανά σε ετήσιο cu.

Είναι κρίμα να την αφήσουμε μετά το τόσο μεγάλο δώρο που μας έκανε..

18 ώρες πριν, kmpatra said:

Και μην ξεχάσεις να ζητήσεις απενεργοποίηση του q fee στο chat.

τι είναι το Q fee??

36 minutes ago, odim said:

τι είναι το Q fee??

Το Q fee (ή τέλος διατήρησης προνομιακού σχήματος) είναι μια αυτόματη χρέωση που εφαρμόζει η Q (καρτοκινητό) σε κάθε ανανέωση αξίας 10€ και άνω.

Τι ακριβώς είναι:
Πρόκειται για χρέωση ~1,70€ που αφαιρείται αυτόματα από την κάρτα σου κάθε φορά που ανανεώνεις αξία 10€ ή παραπάνω. Ως αντάλλαγμα, διατηρείς την παροχή 3.000 λεπτών προς Q για 30 ημέρες με χρέωση ανά δευτερόλεπτο.

Πώς να το απενεργοποιήσεις
Αν δεν θέλεις να πληρώνεις το Q fee, μπορείς εύκολα να το απενεργοποιήσεις καλώντας στο 13800 (χρέωση 0,25€ ανεξαρτήτως διάρκειας) και ζητώντας κατάργηση της υπηρεσίας. Μπορείς επίσης να ζητήσεις επιστροφή χρημάτων αν χρεώθηκες χωρίς να το γνωρίζεις.

καλά που μου το είπατε μολις επικοινωνησα με εξυπηρέτηση πελατών,το απενεργοποίησαν,μου έγινε πίστωση 1,90€  και για ποιο λογο το έχουν από τη στιγμή που δεν το επιλέγει ο συνδρομητής? νόμιζα οτι τα 3000 λεπτά προς Q είναι δωρεάν με την ανανέωση,μεγάλο ατόπημα αυτό για την Qcard.

Δεν το επιλεγει, με το ζόρι το κρατάνε οταν βαλεις πανω απο 10€. Και πού να δεις την άλλη κοτσάνα που την έχουν κρατήσει εδώ και χρόνια ενώ την κατάργησαν από το f2g. Μιλαω για το τέλος ανανέωσης 0,30 που κρατάει σε κάθε ανανέωση.

3 ώρες πριν, cu2goup said:

Πάντως εγώ θα πήγαινα λίγο από Cosmote ώστε να γυρίσω ξανά σε ετήσιο cu.
Είναι κρίμα να την αφήσουμε μετά το τόσο μεγάλο δώρο που μας έκανε..

Δίκαιο και σωστό αυτό που λες μεν, αλλά έναν ολόκληρο χρόνο στο δίκτυο vodafone σε 2 περιοχές που κινούμε δεινοπάθησα.
Είχα πολύ συχνά κολλήματα και χαμηλές ταχύτητες. Δηλαδή αν το ειχα πληρώσει (έστω και 100€ το ετήσιο) θα βλαστημούσα.
Αυτός είναι κι ο λόγος που δεν έβαλα το 15θημερο πακέτο που δίνει τώρα προσφορά το CU.
Προς το παρον κάνω τεστ για 2 μήνες το μηνιαίο 250GB/15€ στο f2g και μετά θα αποφασίσω. Είναι πιο σταθερό στην περιπτωσή μου το δίκτυο της Nova.

1 hour ago, odim said:

καλά που μου το είπατε μολις επικοινωνησα με εξυπηρέτηση πελατών,το απενεργοποίησαν,μου έγινε πίστωση 1,90€  και για ποιο λογο το έχουν από τη στιγμή που δεν το επιλέγει ο συνδρομητής? νόμιζα οτι τα 3000 λεπτά προς Q είναι δωρεάν με την ανανέωση,μεγάλο ατόπημα αυτό για την Qcard.

Πιο παλια ήταν δωρεαν. 

2 minutes ago, opmgls said:

Δίκαιο και σωστό αυτό που λες μεν, αλλά έναν ολόκληρο χρόνο στο δίκτυο vodafone σε 2 περιοχές που κινούμε δεινοπάθησα.
Είχα πολύ συχνά κολλήματα και χαμηλές ταχύτητες. Δηλαδή αν το ειχα πληρώσει (έστω και 100€ το ετήσιο) θα βλαστημούσα.
Αυτός είναι κι ο λόγος που δεν έβαλα το 15θημερο πακέτο που δίνει τώρα προσφορά το CU.
Προς το παρον κάνω τεστ για 2 μήνες το μηνιαίο 250GB/15€ στο f2g και μετά θα αποφασίσω. Είναι πιο σταθερό στην περιπτωσή μου το δίκτυο της Nova.

Γενικά η Νόβα είναι πιο σταθερή από τη Βόντα. Και δεν δείχνει "εικονικό" 4G όπως έχω παρατηρησει χρόνια τώρα με την Βόντα. Πόσες φορές έβλεπα 4G και δεν άνοιγε σελίδα... 

50 minutes ago, VIPdriver said:

Πόσες φορές έβλεπα 4G και δεν άνοιγε σελίδα... 

Εγώ έχω δει 5g και να μην κουνιέται φύλλο! Βέβαια ήμουν στη Θάσο σε μέρος με πίτα κόσμο. Έχει χρόνια όμως η ιστορία. Πέρυσι δεν έγινε κάτι τέτοιο. Μόνο χαμηλές πτήσεις τις ώρες αιχμής.

2 ώρες πριν, cu2goup said:

Εγώ έχω δει 5g και να μην κουνιέται φύλλο! Βέβαια ήμουν στη Θάσο σε μέρος με πίτα κόσμο. Έχει χρόνια όμως η ιστορία. Πέρυσι δεν έγινε κάτι τέτοιο. Μόνο χαμηλές πτήσεις τις ώρες αιχμής.

Ναι να το πω κι εγώ, ότι τους τελευταίους 2-3 μήνες έχω δει βελτίωση και πιο σταθερή σύνδεση (όχι ιδιαίτερα πιο γρήγορη) στη Voda.

από ότι είδα στο όνομα δικτύου αντί για nova γράφει Q-telecom,δεν υπάρχει όμως πλέον εταιρεία Q-telecom δεν έπρεπε να το γυρίσουνε σε nova??

6 ώρες πριν, kmpatra said:

Δεν το επιλεγει, με το ζόρι το κρατάνε οταν βαλεις πανω απο 10€. Και πού να δεις την άλλη κοτσάνα που την έχουν κρατήσει εδώ και χρόνια ενώ την κατάργησαν από το f2g. Μιλαω για το τέλος ανανέωσης 0,30 που κρατάει σε κάθε ανανέωση.

όσο αναφορά το τέλος ανανέωσης 0,30 € δεν υπάρχει,υπάρχει το τέλος καρτοκινητής τηλεφωνίας 10%,έτσι μου είπαν από την εξυπηρέτηση πελατών,μήπως υπήρχε πιο παλιά και το κατήργησαν τώρα??? 

Edited by odim

8 ώρες πριν, odim said:

όσο αναφορά το τέλος ανανέωσης 0,30 € δεν υπάρχει,υπάρχει το τέλος καρτοκινητής τηλεφωνίας 10%,έτσι μου είπαν από την εξυπηρέτηση πελατών,μήπως υπήρχε πιο παλιά και το κατήργησαν τώρα??? 

Η εξυπηρέτηση πελατών είναι για τα πεύκα, το chatgpt 1.0 να ρωτήσεις καλύτερες απαντήσεις παίρνεις. 

https://www.myq.gr/gr/support/ipolipo-ananeosi-chronou-omilias/pies-ine-i-diathesimes-axies-ananeosis-chronou-omilias

IMG_20260419_111631.thumb.jpg.7330defe23b3865374024f4fdcc98aad.jpg

14 ώρες πριν, VIPdriver said:

Πιο παλια ήταν δωρεαν. 

Γενικά η Νόβα είναι πιο σταθερή από τη Βόντα. Και δεν δείχνει "εικονικό" 4G όπως έχω παρατηρησει χρόνια τώρα με την Βόντα. Πόσες φορές έβλεπα 4G και δεν άνοιγε σελίδα... 

Και τεχνικά ισχύει αυτό που λες. Η Nova έχει τέτοια thresholds ώστε να κάνει handover σε 2G ευκολότερα από την Vodafone και ειδικά την Cosmote. Γι αυτό είναι σπάνιο να βλέπεις 4G-5G και να μη δουλεύει. 

Κατά τα άλλα, σε πολλές καταστάσεις cell edge η Nova έχει πιο «καθαρό» σήμα σε σχέση με τις άλλες γι αυτό και είναι πιο λειτουργική. Αν δεν έχεις πολύ φάσμα βρίσκεις άλλους τρόπους να αναπληρώσεις αυτή την έλλειψη. 

13 ώρες πριν, cu2goup said:

Αυτό λογικό είναι σε ένα βαθμο αν κι έχουν διορθωθεί οι ατέλειες των Huawei που «σκότωναν» το δίκτυο σε ώρες αιχμής 

On 18/4/2026 at 11:16 ΠΜ, kmpatra said:

Ζει και βασιλεύει.

To Q fee είναι σαν τον έρπη. Υπάρχει σιωπηλά μέσα σου και εκδηλώνεται όταν βρει την ευκαιρία.

18 ώρες πριν, Cris4524 said:

Πώς να το απενεργοποιήσεις

Αν δεν θέλεις να πληρώνεις το Q fee, μπορείς εύκολα να το απενεργοποιήσεις καλώντας στο 13800 (χρέωση 0,25€ ανεξαρτήτως διάρκειας) και ζητώντας κατάργηση της υπηρεσίας. Μπορείς επίσης να ζητήσεις επιστροφή χρημάτων αν χρεώθηκες χωρίς να το γνωρίζεις.

Μπορείς να το ζητήσεις και μέσω chat ή φόρμας επικοινωνίας, για να μη χρεωθείς την κλήση στο 13800.

2 ώρες πριν, spiliot said:

Η εξυπηρέτηση πελατών είναι για τα πεύκα, το chatgpt 1.0 να ρωτήσεις καλύτερες απαντήσεις παίρνεις. 

Νιώθω την ανάγκη να αναφέρω ένα άτομο από την εξυπηρέτηση της Q το οποίο είναι από τα πιο εξυπηρετικά, και μάλλον δεν είναι τυχαίο που δουλεύει τόσα χρόνια σερί.

Ονομάζεται Ρετζέπ, πριν 7-8 χρόνια με είχε ξελασπωσει στο τσακ μπαμ όταν προσπαθούσα να ζητήσω επιστροφή υπολοίπου σε IBAN λόγω τιμολογιακών αλλαγών (όταν είχε πρωτοεφαρμοστεί), έχοντας μιλήσει στο τσατ με άπειρος ατομα που δεν ήξεραν την τύφλα τους και έστελναν copy paste απαντήσεις για να σε ξεφορτωθούν.

Αυτό το παλικάρι μου έχει πιστώσει μικροποσα τύπου 0,10€ επειδή η κάρτα έφτανε ακριβώς για το πακέτο data που ήθελα και το σύστημα δεν άφηνε να ενεργοποιηθεί, τη στιγμή που άλλοι θα σου έλεγαν απλώς να βάλεις κάρτα.

Nova, δώσε καμιά αύξηση και καμιά προαγωγή στο τσακαλάκι, μπας και δουλέψει καλύτερα το μαγαζί σας.

Edited by gpapas640