Jump to content

Τα πάντα για την Q card

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

1 hour ago, VIPdriver said:

Ο βάτραχος είναι σε άλλο επίπεδο. Δίνει α) πραγματικα απεριόριστα, β) την μεγαλυτερη κάλυψη και γ) τις υψηλότερες ταχύτητες. Δεν έχει την ανάγκη να στα φέρει "στο πιατο" για να πουλήσει.

Τώρα να σου πω ότι κάθε δικτυο μπορεί να σε κάνει deprioritize και στην ουσία throttle και να μη το πάρεις ποτέ χαμπάρι; 

• Απαντήσεις 36,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

1 hour ago, VIPdriver said:

πραγματικα απεριόριστα

Q vip σε 5G ρουτερ ρουτερ εδώ κι ένα χρόνο 

1TB+ χρήση το μήνα και η ταχύτητα δεν έχει πέσει ποτέ κάτω από από 600mbps

Μεγάλη μαγκιά της νόβα να το βγάλει σε όλους. Να δούμε αν θα υπάρξει απάντηση απ τις άλλες 

52 minutes ago, cu2goup said:

Σίγουρα.. οι Πακιστανοί κάθονται και περιμένουν στις ουρές με τις ώρες..

Τσάμπα τόσο λιώσιμο στο φόρουμ όλη μέρα ε;

Τα απεριόριστα στο free2go , στο παλιό qvip και πλέον και στο νέο qvip που φαίνεται να δίνει από το app, δεν είναι πραγματικά;

Το πρώτο το επιβεβαιώνω 100% γιατί περνάω σχεδόν κάθε μέρα από κει

Edited by panos.k2

Στης μητέρας μου που τελειώνει ο χρόνος τον Οκτώβριο της βγάζει προσφορά στα δωράκια το πακέτο με τα 250giga και την απεριόριστη ομιλια στα 8,9€ εμένα τπτ. Και στα δύο νούμερα δεν έχει έρθει η προσφορά για τα 99€. Εμένα τελειώνει μέσα Ιουλίου. 

9 minutes ago, kostas123464 said:

Στης μητέρας μου που τελειώνει ο χρόνος τον Οκτώβριο της βγάζει προσφορά στα δωράκια το πακέτο με τα 250giga και την απεριόριστη ομιλια στα 8,9€ εμένα τπτ. Και στα δύο νούμερα δεν έχει έρθει η προσφορά για τα 99€. Εμένα τελειώνει μέσα Ιουλίου. 

Θα σας το δώσει το κέντρο καρτοκινητής έτσι κι αλλιώς. Με 99€ όπως τον πρώτο χρόνο.

11 minutes ago, cu2goup said:

Θα σας το δώσει το κέντρο καρτοκινητής έτσι κι αλλιώς. Με 99€ όπως τον πρώτο χρόνο.

Μακάρι. Μας έχει βολέψει ταμαλα

34 minutes ago, panos.k2 said:

Το πρώτο το επιβεβαιώνω 100% γιατί περνάω σχεδόν κάθε μέρα από κει

Και τι σημαίνει αυτο;

37 minutes ago, evang.t said:

Τώρα να σου πω ότι κάθε δικτυο μπορεί να σε κάνει deprioritize και στην ουσία throttle και να μη το πάρεις ποτέ χαμπάρι; 

Τουλάχιστον δεν εχει μονιμο throttling οπως η βονταφονάρα...

1 hour ago, cu2goup said:

Σίγουρα.. οι Πακιστανοί κάθονται και περιμένουν στις ουρές με τις ώρες..

Και τι σημαινει για σενα αυτο;

1 ώρα πριν, VIPdriver said:

Και τι σημαινει για σενα αυτο;

Για εμένα προσωπικά;; Πολύ κακό για το τίποτα.

Επίσης όπως έχει γραφτεί, ο μέσος όρος χρήσης δεδομένων είναι 12GB το μήνα αν δεν κάνω λάθος. Άρα όσο και να χρυπιούνται μερικοί ότι τα 300 της Vodafone δεν είναι απεριόριστα, για την πλειοψηφία είναι υπερβολικά πολλά. (Κι εδώ που τα λέμε, ευτυχώς δεν αποβλακώνεται στα κινητά ο κόσμος)

Άρα το επιχείρημα περί απεριόριστων αφορά ειδικές περιπτώσεις και μόνο.

Εμένα τίποτα ακόμα και ξεκίνησα Q VIP τον Μάιο του 2025.

Εντωμεταξύ δεν είναι πιο λογικό να το δίνει απευθείας η Nova, παρά συνεργάτες;

Ο συνεργάτης θέλει προμήθεια για να φέρει πελάτες (ας πούμε 20%), άρα στα €100 η Nova θα πάρει μόνο €80, ενώ ο συνεργάτης €20.

Γιατί να μην πάρει όλο το ποσό η Nova; Έτσι δεν χρειάζεται να κάνει και αύξηση τιμής και παραμένει ανταγωνιστική έναντι του Frog.

23 minutes ago, bedazzled said:

Εντωμεταξύ δεν είναι πιο λογικό να το δίνει απευθείας η Nova, παρά συνεργάτες;

ο συνεργατης κανει το τρεξιμο -> προωθηση στα σοσιαλ

και εισπρατει μια μικρη προμηθεια

πολλες εταιρειες δεν θελουν να προσλαμβανουν προσωπικο για κατι τετοιο που ειναι ευκαιριακο

Edited by HEO

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

-----------------------------------------------

Cat Festival 2026
25-26 Απριλίου 2026
Παλιό Αμαξοστάσιο ΟΣΥ, Γκάζι

5 ώρες πριν, evang.t said:

Αυτό πως γίνεται σε σταθμό/ κεραία ξεχωριστά ή γενικά? 

39 minutes ago, HEO said:

ο συνεργατης κανει το τρεξιμο -> προωθηση στα σοσιαλ

και εισπρατει μια μικρη προμηθεια

πολλες εταιρειες δεν θελουν να προσλαμβανουν προσωπικο για κατι τετοιο που ειναι ευκαιριακο

Υπάρχει και το word of mouth advertising.

Μια καλή προσφορά δεν θέλει πολύ marketing για να μαθευτεί... ο καθένας ξέρει 10 άτομα, αυτά τα 10 άτομα ξέρουν άλλα 10 άτομα ο καθένας κοκ.

6 ώρες πριν, hercoulis said:

Αυτό πως γίνεται σε σταθμό/ κεραία ξεχωριστά ή γενικά? 

Γίνεται και σε επίπεδο κεραίες με cell level throttling, που αν το δίκτυο αναγνωρίζει υπερβολική χρήση σε περιοριζει (λιγότερα resource blocks και time slots άρα και μικρότερη ταχύτητα, εδώ μπαίνει και το qos που είναι πιο περίπλοκο σαν λειτουργία) 

Μετα υπάρχουν και συστήματα που καταγράφουν μοτίβα χρήσης. Το δίκτυο καταλαβαίνει πως το χρησιμοποιείς, αν κάνεις tethering ή αν έχεις router, ενώ με dpi  φαίνεται αν κάνεις streaming, FaceTime ή παίζεις παιχνίδια.
Γι αυτό αν δείτε σε αρκετές χώρες(ΗΠΑ) με απεριόριστα προγράμματα και χωρις Περιορισμό ταχύτητας, το streaming κολλάει στα 480p ή 720p. 

Και εννοείται traffic shaping γίνεται και σε επίπεδο δικτύου κορμού 

Αυτο γινεται συγκεντρωτικά? πχ. Αν μια κεραία καλύπτει 100 νούμερα και τα μισά κάνουν tethering. (& εγώ κάνω από το κινητό στο tablet λόγω μεγαλύτερης οθόνης). Είναι κινητά όμως και θα μπαινοβγαίνουν και άλλα σε αυτήν την κεραία.  
 Η γίνεται κάποιος έλεγχος αφού παρουσιαστεί κάποιο σφάλμα, δηλ. μη λειτουργική κεραία / σήματος?

26 minutes ago, hercoulis said:

Αυτο γινεται συγκεντρωτικά? πχ. Αν μια κεραία καλύπτει 100 νούμερα και τα μισά κάνουν tethering. (& εγώ κάνω από το κινητό στο tablet λόγω μεγαλύτερης οθόνης). Είναι κινητά όμως και θα μπαινοβγαίνουν και άλλα σε αυτήν την κεραία.  

Όλα αυτά είναι δυναμικά κι αλλάζουν από στιγμή σε στιγμή. έχει να κάνει με το χρήστη  και τη χρήση που κάνει, δεν είναι κάτι γενικό αν εννοείς αυτό. 

Και βεβαιως όσα λέω εχουν νόημα σε περιοχες με συμφόρηση δικτύου. Αν είσαι throttled και παράλληλα συνδεδεμένος σε μια κεραία/pci με ελάχιστη κίνηση δεν το καταλαβαινεις δηλαδή

Απο κει και πέρα για να αποφευχθούν παρανοήσεις, throttled γίνονται αυτοί που «κακοποιούν» το δίκτυο με εκατοντάδες GB κατανάλωση μέσα σε λίγες μέρες ή ώρες. Τα 20GB που μπορεί να χαλάσεις εσύ σε μια μέρα με tethering στο iPad δεν θεωρούνται πολλά. 

26 minutes ago, hercoulis said:

Η γίνεται κάποιος έλεγχος αφού παρουσιαστεί κάποιο σφάλμα, δηλ. μη λειτουργική κεραία / σήματος?

Οχι όχι είναι κατά βάση λειτουργίες του core 

Τελικά υπάρχει κανένας που δεν έχει ήδη ενεργό το VIP και δεν του το εμφανίζει ως διαθέσιμο στο myq;

Τι πιστεύετε, σε καινούρια κάρτα Q θα το δώσει;

Σε κάποιους έχει εμφανίσει την προσφορά χωρίς να έχουν το vip. Τώρα για αυτό που ρωτάς δεν μπορεί να σου απαντήσει κανένας με σιγουριά. Επειδή όλοι το είδαμε σχεδόν την ίδια στιγμή να έρχεται ως προσφορά στο app, και δεν εχει αναφερθεί δευτερο κύμα αποστολής, υποψιάζομαι οτι δεν θα το δεις εξαρχής.

Edited by kmpatra

2 ώρες πριν, spiliot said:

Σε q vip από πέρυσι (λήγει Μάη νομίζω) ΔΕΝ έχει βγάλει την προσφορά με τα 99 για ανανέωση, μόνο τα 250gb με 8.90 για 30 μέρες.

Αν δεν το βγάλει η εφαρμογή μέχρι τότε παρε εσύ τηλέφωνο 10 μέρες πριν λήξει το ετήσιο πακέτο τον εξωτερικό συνεργάτη από οπου το πήρες πρώτη φορά για να στο ξαναδώσει.
Υποτίθεται ότι θα σε πάρουν αυτοι 1-2 εβδομάδες πριν την λήξη του.

3 minutes ago, opmgls said:

Αν δεν το βγάλει η εφαρμογή μέχρι τότε παρε εσύ τηλέφωνο 10 μέρες πριν λήξει το ετήσιο πακέτο τον εξωτερικό συνεργάτη από οπου το πήρες πρώτη φορά για να στο ξαναδώσει.
Υποτίθεται ότι θα σε πάρουν αυτοι 1-2 εβδομάδες πριν την λήξη του.

Εγώ αυτό θα κάνω. Αν και τελειώνει μέσα Ιουλίου. Αρχές Ιουλίου θα τους καλέσω για να το ξαναπάρω το πακετάκι αυτό οεο. 

Εχει παραγγειλει κανεις σιμ απο το site της q (ή του f2g)? Η κάρτα ανανέωσης 13-15€ που αναφέρεται στέλνεται σε φυσική μορφή ή απλά πιστωνουν το ποσό στο νούμερο?

1 minute ago, kmpatra said:

Εχει παραγγειλει κανεις σιμ απο το site της q (ή του f2g)? Η κάρτα ανανέωσης 13-15€ που αναφέρεται στέλνεται σε φυσική μορφή ή απλά πιστωνουν το ποσό στο νούμερο?

Έρχεται νομίζω σε φυσική μορφή 

Ώστε ο χρήστης να προλάβει να έχει κλειστά τα δεδομένα του ώστε να μην του τραβήξει επειδή δεν εχει ίντερνετ ώστε να προλάβει να βαλει πακέτο και να κανει μια εξερχόμενη κίνηση ώστε το νούμερο του να ενεργοποιηθεί πλήρως 

Vodafone The only scam company you can trust