NIKOSKOKOTS Δημ. 17 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Φεβρουαρίου Λίζα Παυλίδου 2495300687 / 6946421857 www.linkedin.com/company/pavlidoudigital 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 17 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Φεβρουαρίου (edited) 49 minutes ago, NIKOSKOKOTS said: εγω πηγα cu με 110 ετησιο + 5 ευρω κουριερ και δωρο 15 ευρω snapii αφου δεν θελουν Τι δεν θέλουν; @VIPdriver Edited 17 Φεβρουαρίου by cu2goup Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOSKOKOTS Δημ. 17 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Φεβρουαρίου 1 minute ago, cu2goup said: Τι δεν θέλουν; η q δεν μου το εδινε 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 17 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Φεβρουαρίου 13 minutes ago, NIKOSKOKOTS said: Λίζα Παυλίδου 2495300687 / 6946421857 www.linkedin.com/company/pavlidoudigital Ρωτήσεις και σε άλλα καταστήματα; Όπως το Giga Shop στη Λάρισα; Θα είχε ενδιαφέρον να βρούμε τι έξοδα αποστολής ζητάει ο καθενας .. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 17 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Φεβρουαρίου 1 hour ago, HEO said: γιατι οχι αυτο;; και κραταει και το νουμερο του Το πακέτο BIG DATA STAR δίνει 5GΒ με 9,8€. Super προσφορά με επιπλέον 200 λεπτά ομιλίας προς όλους Bonus, σύνολο 5GB και 200’ ομιλίας προς όλα τα εθνικά δικτυα. Τα MBs του πακέτου καταναλώνονται ανά Kb. Ισχύουν και για περιαγωγή εντός ΕΕ. Η διάρκεια του πακέτου είναι 30 ημέρες. Εαν του φτανουν τα 5 gb νο προμπλεμ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spoukos Δημ. 17 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Φεβρουαρίου 4 ώρες πριν, cu2goup said: Προφανώς μόνο με τον τρόπο που δούλεψε και σε εσένα γίνεται. Στην ίδια συσκευή δεν δέχεται εσωτερικό vowifi. 2 ώρες πριν, HEO said: πολυ σωστα, εκανα ενα μικρο πειραμα με 2 εξυπνα κινητα που εχω εδω, η ιδεα μου ειναι ανεφαρμοστη δεν υπαρχει τροπος για εσωτερικο vowifi διοτι δεν μπορεις να απομωνοσεις μονο το GSM-LTE σημα στην μια καρτα οπως κανεις με την λειτουργια πτησης ισως σε καποια τηλεφωνα να γινεται με καποιο κρυφο μενου Σχετικά με το vowifi, σε εμένα σε iphone 15 δουλέυει τέλεια το vowifi με χρήση δεδομένων της δεύτερης κάρτας. Όταν δεν έχει σήμα η κάρτα της nova, συνδέεται με vowifi από τα cosmote δεδομένα μου και λέει αντί για nova wifi calling nova με χρήση δεδομένων κινητής τηλεφωνίας. Είναι πολύ βολικό. Σε εξωτερικό δεν το έχω δοκιμάσει πάντως. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. 17 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Φεβρουαρίου Αν εχεις συσκευη που υποστηριζει e-sim τοτε δες και την ελληνικη myesim.gr Ενδεικτικα για Βουλγαρια 3gb/15ημερες στα 2,86€ https://myesim.gr/p/bulgaria Αν παλι οχι ή θες περισσοτερα gb, πανε στο πακέτο της Q Super Data Offer με τα 250GB στα 11.6€ που σου δινει 17GB για ΕΕ αλλα χωρις ομιλια. Αν θες και εξερχομενη ομιλια το πακετο με τα 9.8€ που ειπε ο φιλος παραπανω. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. 17 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Φεβρουαρίου 2 ώρες πριν, spoukos said: Σχετικά με το vowifi, σε εμένα σε iphone 15 δουλέυει τέλεια το vowifi με χρήση δεδομένων της δεύτερης κάρτας. Όταν δεν έχει σήμα η κάρτα της nova, συνδέεται με vowifi από τα cosmote δεδομένα μου και λέει αντί για nova wifi calling nova με χρήση δεδομένων κινητής τηλεφωνίας. Είναι πολύ βολικό. Σε εξωτερικό δεν το έχω δοκιμάσει πάντως. Το έψαξα και έχει προστεθεί και στα πρόσφατα android, το ονομάζουν backup calling. Στα γρήγορα που είδα, αν δεν το έχει μπλοκάρει ο κατασκευαστής και εφόσον ισχύουν αυτά που διάβαζα, θέλει να έχεις ενεργοποιημένη esim, ενεργοποιημένη αυτόματη εναλλαγή δεδομένων sim, να μην υπάρχει wifi, τα δεδομένα να έρχονται από κάρτα που δε βρίσκεται σε roaming και η άλλη κάρτα να είναι σε roaming με ενεργοποιημένο το wifi calling. Πολύ περιοριστικό το βλέπω. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristarxos1978 Δημ. 18 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Φεβρουαρίου On 17/2/2026 at 4:21 ΜΜ, cu2goup said: Τελικά δίνουν στα Q την προσφορά vip σε προσωπική προσφορά; Το screenshot ακόμα το περιμένουμε... 4 2 Παράθεση One Plus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bedazzled Δημ. 19 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Φεβρουαρίου 17 ώρες πριν, aristarxos1978 said: Στο βγάζει μόνο στην εφαρμογή ή και στο website; Το Q VIP σου πότε λήγει; (υποψιάζομαι τέλη Φεβρουαρίου, γι' αυτό και η προσφορά για retention) 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristarxos1978 Δημ. 19 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Φεβρουαρίου 1 hour ago, bedazzled said: Στο βγάζει μόνο στην εφαρμογή ή και στο website; Το Q VIP σου πότε λήγει; (υποψιάζομαι τέλη Φεβρουαρίου, γι' αυτό και η προσφορά για retention) Το νούμερο μου δεν ήταν ποτέ vip η μόνη προσφορα που είχα εδώ και κανά χρονο είναι τα 600λεπτα Κ 600mb κάθε μήνα .για το σάιτ δεν ξέρω δεν μπαίνω ποτέ ,μόνο την εφαρμογή χρησιμοποιώ. 3 Παράθεση One Plus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bedazzled Δημ. 24 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Φεβρουαρίου (edited) Μου ήρθε email και ψήνομαι σοβαρά για Frog unlimited data με €144: Η προηγούμενη προσφορά μπορεί να ολοκληρώθηκε, αλλά εμείς κάναμε το καλύτερο δυνατό για να τη «ματσάρουμε» και να σου προσφέρουμε ένα πακέτο εξίσου δυνατό. Μπορεί να μην γράφει «απεριόριστα» παντού, αλλά με 3.000 GB bonus + 50 GB κάθε μήνα, στην πράξη είναι ακριβώς αυτό! Φροντίσαμε να σου δώσουμε τόσα πολλά, που δεν θα χρειαστεί να κοιτάξεις ποτέ ξανά το υπόλοιπό σου. Με το νέο ετήσιο πρόγραμμα απολαμβάνεις: 3.000 GB Bonus για όλο το χρόνο (Ναι, σωστά διάβασες!). + 50 GB κάθε μήνα για να είσαι πάντα online. Απεριόριστη ομιλία προς όλους. 300 SMS κάθε μήνα. Τι σημαίνουν 3.000GB; Σημαίνουν ασταμάτητο streaming, gaming και video calls χωρίς καμία διακοπή. Είναι ο ορισμός της απόλυτης ελευθερίας! Ένα Δώρο Τεχνολογίας Μοναδικό στην Αγορά! Με τη νέα σου ενεργοποίηση, σου κάνουμε δώρο ένα Smartwatch αξίας 50€! Κανένα άλλο πακέτο στην αγορά δεν χαρίζει τέτοιο δώρο – γιατί εμείς θέλουμε να ξεκινήσεις τη νέα σου ετήσια συνδρομή με το πιο stylish gadget στον καρπό σου. Σημείωση: Μπορείς να βρεις αναλυτικά όλες τις δυνατότητες και τα τεχνικά χαρακτηριστικά του ρολογιού στο επισυναπτόμενο αρχείο PDF. Γιατί να το επιλέξεις ΤΩΡΑ: Ξενοιασιά για 1 χρόνο: Μία πληρωμή (120€) και τέλος οι κάρτες για τους επόμενους 12 μήνες. Value for Money: Με μόλις 10€ το μήνα, έχεις παροχές που άλλοι πληρώνουν διπλάσια. Εγγυημένη Επικοινωνία: Μιλάς όσο θες, με όποιον θες. Μην το αφήσεις για αύριο! Η προσφορά ισχύει για περιορισμένο χρονικό διάστημα. Σημαντική Ενημέρωση για Υφιστάμενους Συνδρομητές: Για εσένα που έχεις ήδη ενεργοποιημένη την προηγούμενη προσφορά μας, οι παροχές του απεριόριστου ισχύουν κανονικά μέχρι τη συμπλήρωση 12 μηνών από τη στιγμή της δικής σου ενεργοποίησης. Μην ανησυχείς για τη συνέχεια: η ομάδα μας θα σε ειδοποιήσει τηλεφωνικώς λίγο πριν τη λήξη, ώστε να προχωρήσεις στην ανανέωση του πακέτου σου. Κάλεσε τώρα στο 210 999 5100 και η ομάδα μας θα σε καθοδηγήσει για την άμεση ενεργοποίηση της γραμμής σου. Συνέχισε να κερδίζεις με την Q! Με εκτίμηση, Ομάδα Εξυπηρέτησης Καρτοκινητής Nova FREE2GO & Q Edited 24 Φεβρουαρίου by bedazzled Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 24 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Φεβρουαρίου (edited) 4 minutes ago, bedazzled said: Μου ήρθε email και ψήνομαι σοβαρά για Frog unlimited data με €144: Τι σχέση έχει αυτό με το υπόλοιπο κείμενο; Αν ανανεώσεις ως παλιός θα πάρεις απεριόριστα. Σου είπαν κάτι διαφορετικό; Edited 24 Φεβρουαρίου by cu2goup 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 24 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Φεβρουαρίου Just now, cu2goup said: Τι σχέση έχει αυτό με το υπόλοιπο κείμενο; Μάλλον εννοεί ότι το Qvip δεν συμφέρει τόσο, όσο το φρογκ. Βέβαια για κάποιον που του φτάνουν τα GB και θέλει ένα smartwatch, κουτί θα του έρθει. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bedazzled Δημ. 24 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Φεβρουαρίου 2 minutes ago, cu2goup said: Τι σχέση έχει αυτό με το υπόλοιπο κείμενο; Αν ανανεώσεις ως παλιός θα πάρεις απεριόριστα. Σου είπαν κάτι διαφορετικό; Μου είπαν αυτό που διάβασες στο email, όχι απεριόριστα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 24 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Φεβρουαρίου (edited) 3 minutes ago, bedazzled said: Μου είπαν αυτό που διάβασες στο email, όχι απεριόριστα. Κάτσε να πάρω κι εγώ να δούμε.. επειδή εμένα μου είπαν ότι σαν παλιός θα πάρω το ίδιο. Edit: @bedazzled πήρα και μου επιβεβαίωσαν πως θα παραμείνω 99€ απεριόριστα μετά τον πρώτο χρόνο. Edited 24 Φεβρουαρίου by cu2goup 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bedazzled Δημ. 24 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Φεβρουαρίου 2 minutes ago, cu2goup said: Κάτσε να πάρω κι εγώ να δούμε.. επειδή εμένα μου είπαν ότι σαν παλιός θα πάρω το ίδιο. Edit: @bedazzled πήρα και μου επιβεβαίωσαν πως θα παραμείνω 99€ απεριόριστα μετά τον πρώτο χρόνο. Ζήτα το γραπτώς, γιατί τα λόγια είναι λόγια του αέρα... οι πωλητές λένε πολλά για να σε κρατήσουν. Το email μου ήρθε από Prepaid_registration@nova.gr Εκεί είχα κάνει αίτηση πέρσι τον Μάιο. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 24 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Φεβρουαρίου Just now, bedazzled said: Ζήτα το γραπτώς, γιατί τα λόγια είναι λόγια του αέρα... οι πωλητές λένε πολλά για να σε κρατήσουν. Στα @@ μου θα πάω Voda που έχει και roaming. Εξάλλου εσύ ζήτησες γραπτώς το ότι τον δεύτερο χρόνο θα πάει στο νέο καθεστώς; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bedazzled Δημ. 24 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Φεβρουαρίου 2 minutes ago, cu2goup said: Στα @@ μου θα πάω Voda που έχει και roaming. Εξάλλου εσύ ζήτησες γραπτώς το ότι τον δεύτερο χρόνο θα πάει στο νέο καθεστώς; Μόνοι τους το έστειλαν. Αν φύγει πολύς κόσμος από Nova (Q VIP) προς Vodafone/Cosmote, δεν νομίζεις ότι θα συνετιστούν; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis8607 Δημ. 24 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Φεβρουαρίου Σε αυτήν τη τιμή και χωρίς roaming ειναι μονόδρομος το frog 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 24 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Φεβρουαρίου 4 minutes ago, bedazzled said: Μόνοι τους το έστειλαν. Αν φύγει πολύς κόσμος από Nova (Q VIP) προς Vodafone/Cosmote, δεν νομίζεις ότι θα συνετιστούν; Αυτό που στείλανε δεν μιλάει ξεκάθαρα για τους παλιούς κατόχους qvip. Από την άλλη αν πραγματικά μας κοροϊδεύουν, αυτοί θα χάσουν. Εγώ προσωπικά δεν χαλιέμαι ακόμη και με τη νέα προσφορά. Τα δεδομένα μου αρκούν. Αλλά αν είναι να είσαι Nova με 300 χωρίς roaming, γιατί να μην είσαι Voda με 300, roaming και 10€ λιγότερο κόστος; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 24 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Φεβρουαρίου Να ξέτε ότι τα 50gb των 120ε δεν έχουν ρολοβερ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 24 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Φεβρουαρίου 22 minutes ago, VIPdriver said: Να ξέτε ότι τα 50gb των 120ε δεν έχουν ρολοβερ Και τι έγινε; Αν προηγούνται στην κατανάλωση από τα 3TB αυτό μας πείραξε; Εκτός κι αν κάποιος θέλει να τρώει κάθε μήνα 10GB και στο τέλος 3.480GB. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 24 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Φεβρουαρίου 1 minute ago, cu2goup said: Και τι έγινε; Αν προηγούνται στην κατανάλωση από τα 3TB αυτό μας πείραξε; Εκτός κι αν κάποιος θέλει να τρώει κάθε μήνα 10GB και στο τέλος 3.480GB. Ενημερωτικά το έγραψα, ριλάξ μπρο... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bedazzled Δημ. 24 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Φεβρουαρίου 300GB/μήνα δεν φτάνουν για όσους από εμάς δεν έχουν DSL/FTTH (περιμένω ΔΕΗ για Β' Φάση/floorbox και αργούν πολύ). Χθες κατέβασα Apex Legends & Fortnite και έφαγα 200GB σε μια μέρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts