hercoulis Δημ. 13 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Φεβρουαρίου Άλλο λεφτά στο λογαριασμό, άλλο το πακέτο. Για να αγοράσεις πακέτο θέλει να έχεις,λεφτά στο λογαριασμό. Για να εμφανιστούν τα χίλια θέλει ή να βάλεις λεφτά, ή να αγοράσεις πακέτο. Μάλιστα, ίσως εννοείς ότι βάζεις λεφτά, και αγοράζεις και πακέτο? Αν βάλεις λεφτά, τον πρώτο μήνα δεν θέλει να αγοράσεις τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 13 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Φεβρουαρίου (edited) 16 minutes ago, tempo said: είχα την εντύπωση (και το έχω διαπιστώσει αρκετές φορές) ότι στην Q (δεν ξέρω αν ισχύει στην Nova γενικότερα) όταν αγοράζεις κάποιο πακέτο πχ ενός (1) μήνα τότε η ημερομηνία λήξης μετατίθεται κατά αυτόν τον 1 μήνα και το υπόλοιπο δεν χάνεται (σε αντίθεση με cosmote όπου παίρνεις και χρησιμοποιείς το πακέτο αλλά το χρηματικό υπόλοιπο μηδενίζει). Εχει αλλάξει και στην Q αυτό που λέω; Μήπως τον τελευταίο καιρό και εγώ δεν το πήρα χαμπάρι; Αυτο συνεχίζει να ισχυει, και αυτό ακριβώς λέμε για την επέκταση του υπολοίπου του χρηματικού πριν λήξει, χωρίς να ανανεωσεις. 11 minutes ago, hercoulis said: Άλλο λεφτά στο λογαριασμό, άλλο το πακέτο. Για να αγοράσεις πακέτο θέλει να έχεις,λεφτά στο λογαριασμό. Για να εμφανιστούν τα χίλια θέλει ή να βάλεις λεφτά, ή να αγοράσεις πακέτο. Μάλιστα, ίσως εννοείς ότι βάζεις λεφτά, και αγοράζεις και πακέτο? Αν βάλεις λεφτά, τον πρώτο μήνα δεν θέλει να αγοράσεις τίποτα. Για την ληξη του υπόλοιπου λεει. Edited 13 Φεβρουαρίου by kmpatra 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 13 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Φεβρουαρίου Η μοναδική προυποθεση είναι να μην φαίνεται 0€ στο υπολοιπο. Εαν βαλεις πχ σημερα λεφτα, 1 μερα πριν το 2μηνο θα αγορασεις 1 πακετο ωστε το χρηματικό υπολοιπο να παραταθει κατα 30 ή 60 μερες. ΥΓ: εγω στο f2g βαζω το πακετο τωβ 4.5ε/3gb και μετα το ξαναβαζω και μου βγαζει 4 μηνες με 13€. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 13 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Φεβρουαρίου Σωστά. Στην q το μόνο δίμηνο που παίζει είναι αυτό που έχει τελευταία εμφανιστεί στις προσωπικές προσφορές με 16,10. Στα countdown αυτο με τα 8 ΣΚ δεν το βάζει. Μόνο στο f2g το κάνει. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. 13 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Φεβρουαρίου Ηρθε και sms για συμμετοχή σε ερευνα για το qvip. Πρωτα το πετσοκοβουν και μετα κανουν ερευνα... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristarxos1978 Δημ. 14 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Φεβρουαρίου Καλησπέρα Μου ήρθε σαν αποκλειστικη προσφορά στην εφαρμογή της q πάνω δεξιά στο κουτάκι μετά δώρα το qvip με 99e , το λινό με πάει κατευθείαν στη σελίδα για ανανέωση με 99€. Το αύριον Κ σε άλλους? 5 Παράθεση One Plus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wayfunbug Δημ. 14 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Φεβρουαρίου Είχες το qvip παλιότερα ή είναι απλός Q ο αριθμός σου; Αν μπορείς να ανεβάσεις 1-2 screenshots να μας δείξεις και τι όρους/διαδικασία γράφει 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 14 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Φεβρουαρίου 58 minutes ago, aristarxos1978 said: Καλησπέρα Μου ήρθε σαν αποκλειστικη προσφορά στην εφαρμογή της q πάνω δεξιά στο κουτάκι μετά δώρα το qvip με 99e , το λινό με πάει κατευθείαν στη σελίδα για ανανέωση με 99€. Το αύριον Κ σε άλλους? Πολυ ενδιαφέρον αυτό. Τι χρήση κάνεις στο q σου; Ποιο πακετο αγοράζεις συνήθως; Πόσο συχνά βάζεις χρήματα; Εάν θέλεις, πριν μας στειλεις την απάντηση σου, έλεγξε το κείμενο που έγραψες, διότι η αυτόματη διόρθωση κειμένου που έχεις είναι λίγο μεθυσμένη... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 14 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Φεβρουαρίου 27 minutes ago, VIPdriver said: έλεγξε το κείμενο που έγραψες, διότι η αυτόματη διόρθωση κειμένου που έχεις είναι λίγο μεθυσμένη... Αντι για λινκ έγραψε λινό.. σιγά τα eggs. 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristarxos1978 Δημ. 14 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Φεβρουαρίου 9 minutes ago, cu2goup said: Αντι για λινκ έγραψε λινό.. σιγά τα eggs. Αυτό λέω και εγώ!!! Μια χαρά ύφασμα είναι το λινό ❤️❤️😏😏 2 Παράθεση One Plus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 14 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Φεβρουαρίου "Το αύριον Κ σε άλλους?"?????????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristarxos1978 Δημ. 14 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Φεβρουαρίου (edited) 45 minutes ago, VIPdriver said: Πολυ ενδιαφέρον αυτό. Τι χρήση κάνεις στο q σου; Ποιο πακετο αγοράζεις συνήθως; Πόσο συχνά βάζεις χρήματα; Εάν θέλεις, πριν μας στειλεις την απάντηση σου, έλεγξε το κείμενο που έγραψες, διότι η αυτόματη διόρθωση κειμένου που έχεις είναι λίγο μεθυσμένη... Η χρήση που κάνω μπορώ να πω είναι μικρή . κανά δεκαρικό κάθε 3-4 μήνες για Κ βάζω την προσφορά που στέλνουν συχνά με 8.90 τα 250g Κ απεριόριστα λεπτά. Edited 14 Φεβρουαρίου by aristarxos1978 3 Παράθεση One Plus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 14 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Φεβρουαρίου Δωστο ρε Q σε όλα τα νουμερα να τελειώνουμε τη μπουγάδα με καταστήματα και πρηξιματα! 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 14 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Φεβρουαρίου 51 minutes ago, VIPdriver said: "Το αύριον Κ σε άλλους?"?????????? https://www.google.com/amp/s/www.mixanitouxronou.gr/quot-es-ayrion-ta-spoydaia-quot-poios-archaios-ellinas-eipe-tin-perifimi-frasi-poy-telika-tin-plirose-me-ti-zoi-toy/amp/ 2 ώρες πριν, aristarxos1978 said: Καλησπέρα Μου ήρθε σαν αποκλειστικη προσφορά στην εφαρμογή της q πάνω δεξιά στο κουτάκι μετά δώρα το qvip με 99e , το λινό με πάει κατευθείαν στη σελίδα για ανανέωση με 99€. Το αύριον Κ σε άλλους? Συγγνώμη εσύ έχεις ήδη qvip ή όχι; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristarxos1978 Δημ. 14 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Φεβρουαρίου 1 hour ago, cu2goup said: https://www.google.com/amp/s/www.mixanitouxronou.gr/quot-es-ayrion-ta-spoydaia-quot-poios-archaios-ellinas-eipe-tin-perifimi-frasi-poy-telika-tin-plirose-me-ti-zoi-toy/amp/ Συγγνώμη εσύ έχεις ήδη qvip ή όχι; Όχι δεν εχω 1 Παράθεση One Plus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 15 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Φεβρουαρίου 11 ώρες πριν, cu2goup said: Συγγνώμη εσύ έχεις ήδη qvip ή όχι; 9 ώρες πριν, aristarxos1978 said: Όχι δεν εχω Ίσως η νόβα να είδε ότι δίνοντας το ετήσιο σε νέα νουμερα μόνο, χάνει περισσοτερο ήδη συνδρομητές της (που θέλοντας το ετησιο, αναγκάστηκαν να πανε σε αντίστοιχα του ανταγωνισμού) και είπε να το δώσει και σε ήδη συνδρομητές της. Ελπίζω να το ξεκινήσει και ο ανταγωνισμός. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 15 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Φεβρουαρίου 10 ώρες πριν, aristarxos1978 said: Όχι δεν εχω Και ποιο qvip σου δίνει; Αυτό με τα απεριόριστα δεδομένα ή το καινούριο με τα 3600GB; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bedazzled Δημ. 15 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Φεβρουαρίου Θεωρώ θα ήταν έξυπνη κίνηση να συνεχίσει να δίνει για πάντα Q VIP με €99/χρόνο μόνο στους ήδη υπάρχοντες συνδρομητές. Θα ήταν τρελό κίνητρο για retention και να φύγει κάθε σκέψη φορητότητας... ΥΓ: Περιμένω κι εγώ να δω screenshot, γιατί δεν βλέπω κάτι στο MyQ. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 15 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Φεβρουαρίου 1 ώρα πριν, bedazzled said: Θεωρώ θα ήταν έξυπνη κίνηση να συνεχίσει να δίνει για πάντα Q VIP με €99/χρόνο μόνο στους ήδη υπάρχοντες συνδρομητές. Θα ήταν τρελό κίνητρο για retention και να φύγει κάθε σκέψη φορητότητας... ΥΓ: Περιμένω κι εγώ να δω screenshot, γιατί δεν βλέπω κάτι στο MyQ. Πάντως δείχνει να παγιώνεται το ετήσιο σε όλες τις εταιρείες. Το κακό είναι ότι κανιβαλίζουν τα ίδια τους τα συμβόλαια αλλά και την καρτοκινητή. Δεν ξέρω πού θα οδηγήσει αυτό.. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 15 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Φεβρουαρίου 2 minutes ago, cu2goup said: Πάντως δείχνει να παγιώνεται το ετήσιο σε όλες τις εταιρείες. Το κακό είναι ότι κανιβαλίζουν τα ίδια τους τα συμβόλαια αλλά και την καρτοκινητή. Δεν ξέρω πού θα οδηγήσει αυτό.. Δεν συμφωνώ. Μια χαρά θα υπάρχουν οι οπαδοί συμβολαιων. Λαός που ξαναψηφίσει τους υπεύθυνους των Τεμπών, δεν θα βάλει ποτε μυαλό! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 15 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Φεβρουαρίου 17 minutes ago, VIPdriver said: Δεν συμφωνώ. Μια χαρά θα υπάρχουν οι οπαδοί συμβολαιων. Λαός που ξαναψηφίσει τους υπεύθυνους των Τεμπών, δεν θα βάλει ποτε μυαλό! Μέσα στον λαό αυτό είναι και αυτοί που απέχουν και αφήνουν τους άλλους να ξαναβγάλουν την ίδια κυβέρνηση.. τεσπα δεν γίνεται να το αναλύσουμε εδώ αυτό το θέμα. Και sorry για το off topic. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 15 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Φεβρουαρίου 1 hour ago, cu2goup said: Μέσα στον λαό αυτό είναι και αυτοί που απέχουν και αφήνουν τους άλλους να ξαναβγάλουν την ίδια κυβέρνηση.. τεσπα δεν γίνεται να το αναλύσουμε εδώ αυτό το θέμα. Και sorry για το off topic. Συμφωνω και προσθετω ότι και αυτοι που απέχουν απο τις εκλογες, απεχουν και απο το ν'ασχοληθουν με την καρτοκινητη και χωρις να ψαξουν μπαινουν σε οποιο συμβολαιο βρουν μπροστα τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. 15 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Φεβρουαρίου Καλημέρα. Χαζή ερώτηση και δεν ξέρω αν έχει απαντήθη. Όσοι έχουνε το q vip τον δεύτερο χρόνο θα τους ανανεωθεί στα 99€ με τα απεριόριστα η θα γίνει 120€ με 50giga; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 15 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Φεβρουαρίου 15 minutes ago, kostas123464 said: Καλημέρα. Χαζή ερώτηση και δεν ξέρω αν έχει απαντήθη. Όσοι έχουνε το q vip τον δεύτερο χρόνο θα τους ανανεωθεί στα 99€ με τα απεριόριστα η θα γίνει 120€ με 50giga; Το 2ο. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 15 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Φεβρουαρίου 3 minutes ago, elkons said: Το 2ο. Πού το έμαθες αυτό; Εμένα μου είπανε από το κέντρο καρτοκινητής ότι θα ανανεωθούμε με 99€ και απεριόριστα. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts