Jump to content

Τα πάντα για την Q card

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

1 ώρα πριν, cu2goup said:

Για το Qvip άρχισαν να ξεφουρνίζουν στα social πως θα υπάρξει προοπτική για δεύτερο χρόνο αλλά δεν ξέρουν ακόμα την τιμή.

Σε κάθε περίπτωση (λέει) θα μας καλέσουν, θα μας πούνε την τιμή και αν θέλουμε, συνεχίζουμε. Αν όχι, μπούλο!

Το είδα που το ρώτησε κάποιος και του το απάντησαν 

μακάρι και λογικό να γίνει αφού βλέπουν ότι πουλάει 

εγω έβαλα 3 νούμερα 

• Απαντήσεις 36,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

1 ώρα πριν, cu2goup said:

Για το Qvip άρχισαν να ξεφουρνίζουν στα social πως θα υπάρξει προοπτική για δεύτερο χρόνο αλλά δεν ξέρουν ακόμα την τιμή.

Σε κάθε περίπτωση (λέει) θα μας καλέσουν, θα μας πούνε την τιμή και αν θέλουμε, συνεχίζουμε. Αν όχι, μπούλο!

Πολυ καλα θα κανουν. Μου χει λυσει τα χερια το Qvip. Το μαθε πολυς κοσμος και τρεχουν να φυγουν και απο εταιρικα πακετα γι αυτο το λογο.

Δημήτρης - Motorola Edge 60 Pro

6 ώρες πριν, r31134 said:

Πολυ καλα θα κανουν. Μου χει λυσει τα χερια το Qvip. Το μαθε πολυς κοσμος και τρεχουν να φυγουν και απο εταιρικα πακετα γι αυτο το λογο.

Ε δεν θέλουμε να το μάθει και η κουτσή Μαρία που χρυσοπληρώνει συμβόλαια...

Ο νόμος της προσφοράς/ζήτησης λέει ότι θα ανέβουν οι τιμές αν το μάθει ο καθένας.

4 ώρες πριν, bedazzled said:

Ο νόμος της προσφοράς/ζήτησης λέει ότι θα ανέβουν οι τιμές αν το μάθει ο καθένας.

Αν ανέβουν οι τιμές, θα υπάρξει κάτι άλλο φθηνό που δεν θα το ξέρει ακόμα η κουτσή Μαρία και θα το ξέρουμε εμείς! Έτσι πάει..

14 ώρες πριν, cu2goup said:

Εμένα πάντως με έχει καταβολεψη το q vip. Άμα η τιμή είναι στα ίδια περίπου λεφτά θα το ξαναπροτιμησω. Αλλιώς οποίος βγάλει κάτι φθηνότερο φορητότητα και να δεις πως θα με παρακαλάνε μετά οεο

2 ώρες πριν, kostas123464 said:

Εμένα πάντως με έχει καταβολεψη το q vip. Άμα η τιμή είναι στα ίδια περίπου λεφτά θα το ξαναπροτιμησω. Αλλιώς οποίος βγάλει κάτι φθηνότερο φορητότητα και να δεις πως θα με παρακαλάνε μετά οεο

Και εγώ φίλε τα ίδια 

έβαλα ένα νούμερο για το ίντερνετ σπίτι 

ένα για το κινητό μου 

και ένα για ίντερνετ στους γονείς μου …

9 ώρες πριν, bedazzled said:

μην ανησυχεις αδερφε, αν κρινω απο τον κυκλο μου (δουλεια+φιλοι+συγγενεις) μιλαμε για βοδια που δεν τους κουναει κανεις απο το συμβολιαιο τους

να μην σου πω οτι πλεον βλεπω πολλα ατομα απο τα καρτοκινητα να πηγαινουν σε συμβολαια, και μιλαμε για ατομα που βγαζουν λιγα και ζοριζονται

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

10 minutes ago, HEO said:

μην ανησυχεις αδερφε, αν κρινω απο τον κυκλο μου (δουλεια+φιλοι+συγγενεις) μιλαμε για βοδια που δεν τους κουναει κανεις απο το συμβολιαιο τους

να μην σου πω οτι πλεον βλεπω πολλα ατομα απο τα καρτοκινητα να πηγαινουν σε συμβολαια, και μιλαμε για ατομα που βγαζουν λιγα και ζοριζονται

Και μετά μιλάνε για ακρίβεια αλλά άμα ψάχνεις βρίσκεις λύσεις 

απλά κάποιοι τα θέλουν όλα έτοιμα στο πιάτο 

Βάζω τόσο αραιά κάρτα (κάθε 2 3 μήνες) που νόμιζα ότι ήταν τυχαίο πρόβλημα που αντιμετώπισα την προηγούμενη φορά που φόρτωσα χρήμα στον αριθμό. Παρατηρώ όμως ότι έχει γίνει μόνιμο πρόβλημα στην εφαρμογή. Όταν είμαι στο wifi του σπιτιού μου ενώ τα πάντα δουλεύουν κανονικά και η ίδια η εφαρμογή σε όλα τα υπόλοιπα, όταν πάω στην επιλογή top up μου λέει ότι δεν έχω ίντερνετ. Δοκίμασα απεγκατασταση της εφαρμογής και δε διορθώνεται. Αν ανοίξω δεδομένα η επιλογή φορτώνει κανονικά. Συμβαίνει και σε άλλον;

Screenshot_2025-10-21-15-13-50-102_co.trebbble.android.wind.q-edit.jpg

Εχεις βαλει καποιους αλλους dns ή vpn?

Εγώ το μόνιμο πρόβλημα που έχω με την εφαρμογή και σε android 14 και σε 15 είναι ότι δουλεύει με τη δεύτερη φορά η εφαρμογή, την πρωτη φαίνεται να ανοιγει και κλείνει άμεσα, και τη δεύτερη άνοιγει κανονικά.

On 17/10/2025 at 9:50 ΜΜ, cu2goup said:

Πώς το ξέρεις ότι θα είναι ως το τέλος του 25;

On 18/10/2025 at 10:52 ΠΜ, cu2goup said:

Δλδ το λες υποθετικά.. δεν ξέρεις τον συνεργάτη προσωπικά..

On 18/10/2025 at 11:01 ΠΜ, cu2goup said:

Θέλω να πω..

Άλλο να λες ότι θα γίνει αυτό επειδή τον ξέρεις και σου το είπε..

Κι άλλο να υποθέτεις ότι αν πάει καλά θα το συνεχίσει.

Τεσπα πρόκειται για "συνεργάτη" που δεν ψάχνει σε τυχαία τηλφ για πελάτες αλλά εχει πάρει σβάρνα τα HR μεγάλων εταιρειών, όπως στην περίπτωση μου, που επειδή μας κόβουν τα εταιρικά μας  το πλασάρουν και καλά σαν προσφορά μονο για μας, αλλά μπορεί να παει όποιος θέλει, κι εκτός εταιρίας.  Κι επειδή στο εσωτερικό memo δεν εχει κάποια deadline, υπέθεσα οτι θα το δίνουν για κάμποσους μήνες ακόμα.

1 ώρα πριν, kmpatra said:

Εχεις βαλει καποιους αλλους dns ή vpn?

Εγώ το μόνιμο πρόβλημα που έχω με την εφαρμογή και σε android 14 και σε 15 είναι ότι δουλεύει με τη δεύτερη φορά η εφαρμογή, την πρωτη φαίνεται να ανοιγει και κλείνει άμεσα, και τη δεύτερη άνοιγει κανονικά.

Έχω Adguard στο κινητό αλλά και όταν το κλείνω δε διορθώνεται. Το wifi δίκτυο του σπιτιού είναι από το 4G home internet της Nova. Κάτι άλλο δεν έχω πειράξει γενικά. Το Android στο τηλέφωνο είναι έκδοση 15.

Λοιπόν αυτή τη στιγμή είμαι σε ένα μαγαζί με wifi και η λειτουργία pop up λειτουργεί κανονικά...

Θα τρελαθουμε, το σταθερό ίντερνετ της Nova κόβει την ανανέωση της Q!

Screenshot_2025-10-21-17-00-53-982_co.trebbble.android.wind.q-edit.jpg

Edited by Don_VitoCorleone

55 minutes ago, Don_VitoCorleone said:

Έχω Adguard στο κινητό αλλά και όταν το κλείνω δε διορθώνεται. Το wifi δίκτυο του σπιτιού είναι από το 4G home internet της Nova. Κάτι άλλο δεν έχω πειράξει γενικά. Το Android στο τηλέφωνο είναι έκδοση 15

Εχω Adguard και εγώ, Android 15, ατάιστο από 22/7/25, μηδενικά όλα και στο Wifi ανοίγει κανονικά το topup.

Κάτι άλλο πρέπει να συμβαίνει στο δικό σου.

Με Adguard στο ρουτερ κι  εμενα δουλευει. Η υποψια μου είναι μηπως παιζει κατι απο το home internet, μήπως μπλοκάρει κατι. Αλλά μέχρι εκεί δεν μπορώ να καταλάβω κάτι παραπάνω...

Πρόσθεσα σχόλια στην τελευταία ανάρτηση... Το 4G home internet της Nova ευθύνεται, απίστευτο κι όμως αληθινό. Με ενεργό το Adguard λειτουργεί κανονικά η ανανέωση σε wifi καφετέριας εξάλλου εξίσου κανονικά λειτουργεί και με ανοιχτά τα δεδομένα στο τηλέφωνο.

Άλλο ζήτημα τώρα, το παρακάτω κουμπί υποτίθεται είναι chat με εξυπηρέτηση; Διότι ούτε αυτό λειτουργούσε στο σπίτι αλλά ούτε και στο μαγαζί που είμαι τώρα ούτε με δεδομένα

Screenshot_2025-10-21-17-06-23-908_co.trebbble.android.wind.q-edit.jpg

Screenshot_2025-10-21-17-07-11-840_co.trebbble.android.wind.q.jpg

Edited by Don_VitoCorleone

1 hour ago, gilbaba said:

Τεσπα πρόκειται για "συνεργάτη" που δεν ψάχνει σε τυχαία τηλφ για πελάτες αλλά εχει πάρει σβάρνα τα HR μεγάλων εταιρειών, όπως στην περίπτωση μου, που επειδή μας κόβουν τα εταιρικά μας  το πλασάρουν και καλά σαν προσφορά μονο για μας, αλλά μπορεί να παει όποιος θέλει, κι εκτός εταιρίας.  Κι επειδή στο εσωτερικό memo δεν εχει κάποια deadline, υπέθεσα οτι θα το δίνουν για κάμποσους μήνες ακόμα.

Είναι ήδη από το καλοκαίρι και βλέπουν ότι πουλάει ακόμα …

και ήδη ενημέρωσαν ότι θα υπάρχει ανανέωση του προγράμματος για ένα ακόμα χρόνο… οπότε λογικά θα τραβήξει … άκομα καιρό…

6 ώρες πριν, Don_VitoCorleone said:

Χωρίς σχόλια

Screenshot_2025-10-21-17-37-54-684_com.facebook.orca.jpg

Έχουν κοιτάξει τις σωλήνες νερού και τις μπογιές στο κτήριο της nova για μόλυβδο και αλλά βαριά μέταλλα; Δεν εξηγείται εύκολα η έκταση μειωμένης αντίληψης που εμφανίζει σχεδόν όλη η εξυπηρέτηση πελατών της.

Τους καταλαβαίνω από μια μερια. Έχουν 30 chat παράθυρα ανοικτά και προσπαθούν να λύσουν 30 διαφορετικα προβλήματα. Λέω εγώ τώρα.

Edited by HEO

1 hour ago, HEO said:

Τους καταλαβαίνω από μια μερια. Έχουν 30 chat παράθυρα ανοικτά και προσπαθούν να λύσουν 30 διαφορετικα προβλήματα. Λέω εγώ τώρα.

Δεν φταίμε εμείς εαν τσιγκουνεύονται τους υπαλλήλους 

εγώ όσες φορές τους χρειάστηκα με εξυπηρέτησαν αμέσως,είτε μέσω chat ειτε καλώντας στο 13800!!

*#*#86583#*#* εμφανίζει την επιλογή voLTE σε Xiaomi smartphone.

*#*#869434#*#* εμφανίζει την επιλογή voWIFI σε Xiaomi smartphone.

37 minutes ago, VIPdriver said:

Δεν φταίμε εμείς εαν τσιγκουνεύονται τους υπαλλήλους 

συμφωνω πλην ομως δεν φταιει ο φουκαρας που προσπαθει να εξυπηρετησει, ακομα και αν λεει μλκιες πανω στην συγχυση του