HEO Δημ. 15 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Ιουνίου (edited) 2 ώρες πριν, elephant said: 2. Παλιότερα μπορούσες έναν αριθμό Q να τον κρατάς ανοιχτό για εισερχόμενες κλήσεις με μια ανανέωση το χρόνο. Ισχύει ακόμα ; για Q δεν ξερω, αλλα για f2g (Ιδια εταιρεια) που εχω αρκετα νουμερα για κανονικη χρηση και σε ΙοΤ κατασκευες, παντα ανοικτα κραταει μεχρι 13 μηνες να δεχεται κλησεις και μηνυματα Edited 15 Ιουνίου by HEO 2 1 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. 15 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Ιουνίου 1 hour ago, kmpatra said: Δεν ισχύει ακριβώς αυτό που λέει. Επειδή τώρα αλλάζουν ταυτότητες, η αλήθεια είναι ότι πρέπει να έχει ενημερωθεί ο παλιός πάροχος, πριν τη φορητότητα με την καινούργια ταυτότητα, απο όποιον την έχει αλλάξει. Πρέπει να συμπίπτουν τα στοιχεία του παλιού παρόχου με αυτά που θα δηλώσεις στον καινούργιο Το πάντως θετικο είναι ότι σε βάζουν να αγοράσεις το πακέτο μέσω e shop και όχι με κατάθεση, το οποίο σημαίνει ότι σε περίπτωση οποιασδήποτε στραβής διεκδικείς πιο εύκολα τα χρήματα σου 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balkos Δημ. 15 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Ιουνίου On 3/6/2026 at 8:20 ΜΜ, cu2goup said: Μίλα στο τσατ και πες τους το.. θα σου βάλουν μερικά λεπτά του € για να μην γίνεται αυτό. Τους μίλησα. Μου βάλανε 2 €. Πολύ large τους είδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisg4 Δημ. 15 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Ιουνίου Σας έχει έρθει κάτι τέτοιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANAGNPANA Δημ. 15 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Ιουνίου 19 minutes ago, makisg4 said: Σας έχει έρθει κάτι τέτοιο; Τι εννοεί ο ποιητής άραγε ;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. 15 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Ιουνίου Ποιο vip εχεις; Το παλιο ορθοδοξο ή το νεο; 2 Παράθεση Δημήτρης - Motorola Edge 60 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 16 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Ιουνίου (edited) Μάλλον του το μετατρέπουν στο νέο καθεστώς. Απεριόριστο με τον κόφτη στην ταχύτητα. Μπορεί και στο παλιό το ορθόδοξο. Θα δείξει. Κράτησέ μας ενήμερους @makisg4 Edited 16 Ιουνίου by cu2goup 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisg4 Δημ. 16 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Ιουνίου 18 ώρες πριν, r31134 said: Ποιο vip εχεις; Το παλιο ορθοδοξο ή το νεο; Το Μάρτιο το έκανα. Το θέμα είναι ότι δεν βρίσκω πουθενά διευκρινήσεις. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 16 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Ιουνίου 1 minute ago, makisg4 said: Το Μάρτιο το έκανα. Το θέμα είναι ότι δεν βρίσκω πουθενά διευκρινήσεις. Πάρε σε αυτούς που σου το κάνανε και ρώτα αν ξέρουν. Σου βγάζει το σημαδάκι του άπειρου;; Όπως εμένα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisg4 Δημ. 16 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Ιουνίου (edited) Σήμερα γίνεται η ανανέωση από μήνα σε μήνα οπότε θα δω αύριο.... Edited 16 Ιουνίου by makisg4 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 16 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Ιουνίου Q VIP με απεριόριστα GB στα 140€/έτος και κοφτερ στα 3Mbps μετά από 300GB χρήσης. Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 16 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Ιουνίου 1 hour ago, elkons said: Q VIP με απεριόριστα GB στα 140€/έτος και κοφτερ στα 3Mbps μετά από 300GB χρήσης. Μπορεί να μείνει το cu στα 95€ ; Μπορούν μία φορά να αποδείξουν πως δεν είναι καρτέλ; (Προφανώς και είναι αλλά να'χαμε να λέγαμε) 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. 16 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Ιουνίου Τα λεπτα ομιλιας του vip ειναι διαθεσιμα στην ΕΕ; Παράθεση Δημήτρης - Motorola Edge 60 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dasnowy Δημ. 16 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Ιουνίου 1 minute ago, r31134 said: Τα λεπτα ομιλιας του vip ειναι διαθεσιμα στην ΕΕ; Όχι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. 16 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Ιουνίου Κληση κανω κανονικα Παράθεση Δημήτρης - Motorola Edge 60 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dasnowy Δημ. 16 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Ιουνίου (edited) 1 minute ago, r31134 said: Κληση κανω κανονικα Μήπως έχεις υπόλοιπο στην κάρτα και σε χρεώνει από εκεί ή είσαι με vowifi; Edited 16 Ιουνίου by dasnowy Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. 16 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Ιουνίου (edited) 6 minutes ago, dasnowy said: Μήπως έχεις υπόλοιπο στην κάρτα και σε χρεώνει από εκεί ή είσαι με vowifi; Οχι δεν ειμαι wifi. 80cents εχω μεσα. Θα δοκιμασω αργοτερα γιατι χρησιμοποιω voip. Με μπερδεψε το sms Edited 16 Ιουνίου by r31134 Παράθεση Δημήτρης - Motorola Edge 60 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dasnowy Δημ. 16 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Ιουνίου (edited) 4 minutes ago, r31134 said: Οχι δεν ειμαι wifi. 80cents εχω μεσα. Θα δοκιμασω αργοτερα γιατι χρησιμοποιω voip. Με μπερδεψε το sms Η χρέωση είναι 0,93/λεπτό αλλά η χρέωση είναι ανά δευτερόλεπτο και για αυτό σε αφήνει να κάνεις κλήσεις. Το sms που στέλνουν είναι στάνταρ για όλους. Edited 16 Ιουνίου by dasnowy 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eridion25 Δημ. 17 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Ιουνίου (edited) Μέλης παρέλαβα την νέα κάρτα sim Q μέσω Speedex την έβαλα τώρα άλλα πως την ενεργοποιώ δεν έχει ούτε γράμμα για την διαδικασία Edited 17 Ιουνίου by eridion25 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. 17 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Ιουνίου 6 minutes ago, eridion25 said: Μολης παρέλαβα την νέα κάρτα sim Q μέσω Speedez την έβαλα τωρα αλλα πως την ενεργοποιώ δεν εχει ουτε γράμμα για την διαδικασία Μόλις ολοκλήρωσα τη διαδικασία για το QVIP των €120. Έλαβα χθες το απόγευμα τη sim, τους πήρα τηλέφωνο να τους ενημερώσω σχετικά, σημείωσαν κάτι και μου είπαν ότι την επόμενη μέρα θα ενεργοποιηθώ στην Q. Πριν από 10 λεπτά με κάλεσαν από κινητό Nova να με ρωτήσουν αν θέλω να γίνει άμεσα η ενεργοποίηση, συμφώνησα (αφού είχα φάει το πακέτο του CU που είχα) και σε 15 λεπτά χάθηκε το σήμα της Vodafone. Μετά: 1. έβαλα τη νέα sim 2. έκανα μια κλήση στο σταθερό μου 3. άκουσα το μήνυμα καλοσωρίσματος στην Q 4. ενεργοποιήθηκε αυτόματα το πακέτο QVIP 5. Ήρθαν σχετικά SMS καλωσορίσματος Είχα βάλει και το app της Q από χθες, οπότε δημιούργησα λογαριασμό και βλέπω απεριόριστα data, χρόνο ομιλίας και 300 SMS το μήνα. Καλώς σας βρήκα λοιπόν! 4 Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus -> Motorola moto g54 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eridion25 Δημ. 17 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Ιουνίου 6 minutes ago, geoponer said: Μόλις ολοκλήρωσα τη διαδικασία για το QVIP των €120. Έλαβα χθες το απόγευμα τη sim, τους πήρα τηλέφωνο να τους ενημερώσω σχετικά, σημείωσαν κάτι και μου είπαν ότι την επόμενη μέρα θα ενεργοποιηθώ στην Q. Πριν από 10 λεπτά με κάλεσαν από κινητό Nova να με ρωτήσουν αν θέλω να γίνει άμεσα η ενεργοποίηση, συμφώνησα (αφού είχα φάει το πακέτο του CU που είχα) και σε 15 λεπτά χάθηκε το σήμα της Vodafone. Μετά: 1. έβαλα τη νέα sim 2. έκανα μια κλήση στο σταθερό μου 3. άκουσα το μήνυμα καλοσωρίσματος στην Q 4. ενεργοποιήθηκε αυτόματα το πακέτο QVIP 5. Ήρθαν σχετικά SMS καλωσορίσματος Είχα βάλει και το app της Q από χθες, οπότε δημιούργησα λογαριασμό και βλέπω απεριόριστα data, χρόνο ομιλίας και 300 SMS το μήνα. Καλώς σας βρήκα λοιπόν! Ναι αλλα εγω μιλάω για αντικατάσταση sim διότι η sim που είχα δεν υποστηρίζε volte Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. 17 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Ιουνίου 1 minute ago, eridion25 said: Ναι αλλα εγω μιλάω για αντικατάσταση sim διότι η sim που είχα δεν υποστηρίζε volte Sorry, δεν είχα διαβάσει τα προηγούμενα μηνύματα... ελπίζω κάποιος άλλος να βρει χρήσιμο το μήνυμά μου! 🙂 1 Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus -> Motorola moto g54 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 17 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Ιουνίου 15 minutes ago, geoponer said: Μόλις ολοκλήρωσα τη διαδικασία για το QVIP των €120. ........ .................................................................... Είχα βάλει και το app της Q από χθες, οπότε δημιούργησα λογαριασμό και βλέπω απεριόριστα data, χρόνο ομιλίας και 300 SMS το μήνα. Από οσο έχει γραφτεί εδω μέσα το QVip στα €120 δίνει δώρο από την αρχή 3ΤΒ για ένα χρόνο +50Gb/μηνα. Αξιοσημείωτο ότι το app σου δείχνει απεριόριστα δεδομένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 17 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Ιουνίου 3 minutes ago, opmgls said: Από οσο έχει γραφτεί εδω μέσα το QVip στα €120 δίνει δώρο από την αρχή 3ΤΒ για ένα χρόνο +50Gb/μηνα. Αξιοσημείωτο ότι το app σου δείχνει απεριόριστα δεδομένα. Μπορεί να του ενεργοποίησαν το ορθόδοξο το καλό... 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 17 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Ιουνίου 1 hour ago, eridion25 said: Μέλης παρέλαβα την νέα κάρτα sim Q μέσω Speedex την έβαλα τώρα άλλα πως την ενεργοποιώ δεν έχει ούτε γράμμα για την διαδικασία Εχει σημα ακόμη η παλια? Λογικά ή θα ενημερωθούν από την κούριερ και θα στην ενεργοποιήσουν (οπότε θα χάσει το σήμα η παλιά) ή αλλιώς μίλα τους στο chat για να το κάνουν απευθείας αν γίνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts