Jump to content

Τα πάντα για την Q card

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Συμφωνω, αλλά έχω και εγώ την αίσθηση όπως και ο φίλος πιο πάνω ότι δεν θα μείνει για πάρα πολύ έτσι... Εύχομαι να διαψευστούμε

1 minute ago, VIPdriver said:

Εγω αρχισα να το παιρνω αποφαση το 13αρι. Στη χειροτερη 3αρι. Εννοείται κοσμοτε.

Εγώ είμαι φάση χωρίς σταθερό και με 5g router. Οπότε ψάχνω 200άρια Vodafone και unlimited Nova..

Επίσης από το σπίτι μου έχω οπτική επαφή με βουνό με κεραίες όλων των εταιρειών οπότε δεν έχω θέμα με οποιαδήποτε εταιρεία.

1 hour ago, sou_d said:

Αυτό με το χαράτσι, δεν το παρατήρησα γμτ. Και θα βάλω κάρτα, σε 3 μήνες τώρα

Είδες;; Παλιός ξεπαλιός στην Q, την πάτησες! 😉🙂😜

1 ώρα πριν, kmpatra said:

Υπολογίζοντας και το χαράτσι 0,30, θέλεις 9€ επι countdown. Σε κατάστημα θυμίζω δεν υπάρχει 8€ για την q.

Παρόλα αυτά εξακολουθεί και είναι χωρίς συναγωνισμό το πακέτο. 9€ τον μήνα απεριόριστο ίντερνετ χωρίς κόφτες κλπ δεν υπάρχει πλέον. Στο f2g δεν υπάρχει 0,30. Φαίνεται ότι θα δώσει εκεί βάρος.

Έναν μήνα 9 τον άλλον 8 ο.κ.ε. για κάποιον που το χρειάζεται και έχει σήμα.

Προσοχή μην αφήνετε λεφτά μέσα πάνω από 1-2€ μετά την ανανέωση και αγορά του πακέτου. Προσωρινά ο αφέτης κατέβασε το πιστόλι.😄😄

2 minutes ago, dimitroula10 said:

Παρόλα αυτά εξακολουθεί και είναι χωρίς συναγωνισμό το πακέτο. 9€ τον μήνα απεριόριστο ίντερνετ χωρίς κόφτες κλπ δεν υπάρχει πλέον. Στο f2g δεν υπάρχει 0,30. Φαίνεται ότι θα δώσει εκεί βάρος.

Έναν μήνα 9 τον άλλον 8 ο.κ.ε. για κάποιον που το χρειάζεται και έχει σήμα.

Προσοχή μην αφήνετε λεφτά μέσα πάνω από 1-2€ μετά την ανανέωση και αγορά του πακέτου. Προσωρινά ο αφέτης κατέβασε το πιστόλι.😄😄

Μόλις θα σε tagαρα.. πάλι ευνοημένοι βγαίνουμε με τις Q εμείς του unlimited γιατί στο free2go θα μαζευόταν τα λεφτά και δεν θα μας έδιναν την προσφορά μετά. Ενώ με τις ανανεώσεις 8-9€ θα είμαστε χαμηλά και ας τρώει 0,30..

14 minutes ago, VIPdriver said:

Εαν το έκαναν μονιμο στα 15€, θα τους κάναμε πλουσιους (αλλά πού μυαλό...)

Εγώ θα ήθελα 100GB 10€. Αλλά δεν το δίνει κανείς. Και ξέρεις γιατί; Γιατί αυτή είναι η μέση κατανάλωση.

37 minutes ago, Teiresias_ said:

Εγώ θα ήθελα 100GB 10€. Αλλά δεν το δίνει κανείς. Και ξέρεις γιατί; Γιατί αυτή είναι η μέση κατανάλωση.

Εμ, ένας που το έδινε, τον φάγατε 😂

9 minutes ago, sou_d said:

Εμ, ένας που το έδινε, τον φάγατε 😂

Ναι, εμεις φταίμε που βγάζει 1δις και τσιγκουνευεται και το σταματησε... 😛

2 ώρες πριν, VIPdriver said:

Οι άλλοι θα το πάνε 13 και μετά 12 κλπ. Οπότε 7€ τώρα και 8 αργότερα διαλύει τον ανταγωνισμό αθόρυβα.

Το κόλπο είναι να ανεβείς στο τρένο.

4 ώρες πριν, Don_VitoCorleone said:

Σε μενα αυτο το μηνα κοπηκε το 1000+unlimited (πρεπει να το ειχα σερι απο Οκτωβρη-Νοεμβρη) ,βγηκαν 2 προσφορες 8GB+400λ 9,8€ και 20GB 11,5€ με ληξη 6/6

Το υπολοιπο μου ειναι 7,23€ εδω κι ενα μηνα 🤨 να πεις οτι αφησα τοσο χρημα μεσα. Αν δε γινει κατι μαγικο ως αυριο θα αναγκαστω να βαλω ενα countdown με 3GB/30μερες γιατι 20/5 μου τελειωνει το προηγουμενο 1000+unlimited που ειχα.

Κι εγώ έτσι την πάτησα. Έβαλα λεφτά για να αγοράσω πακέτο, δεν χρειάστηκε και μείνανε τα λεφτά και μου ήλθε αυτή η προσφορά. Αναγκαστικά τα έφαγα και τον επόμενο μήνα ξαναγύρισε η άσωτη.

ΔΕΝ αφήνουμε λεφτά μέσα.

Edited by dimitroula10

5 ώρες πριν, VIPdriver said:

Κάποτε το είχε κάνει η F2G. Αλλά στο καρτέλ δε χωράνε μαγκιες.

Edited by gpapas640

Μπορει καποιος να μου υπενθυμισει που αναγραφεται οτι η min καρτα online (εστω οταν εχει Countdown) ειναι 8€;

Η οποτε θελουν την κοβουν την online 8€ χωρις να απαιτειται ανακοινωση της εταιριας εστω 1 μηνα πιο πριν και δε θα μπορει να ζητησει κανεις τα ρεστα, και θα πρεπει να πηγαινουμε σε καταστηματα για καρτα 8€?

5 minutes ago, alteisei said:

Μπορει καποιος να μου υπενθυμισει που αναγραφεται οτι η min καρτα online (εστω οταν εχει Countdown) ειναι 8€;

Η οποτε θελουν την κοβουν την online 8€ χωρις να απαιτειται ανακοινωση της εταιριας εστω 1 μηνα πιο πριν και δε θα μπορει να ζητησει κανεις τα ρεστα, και θα πρεπει να πηγαινουμε σε καταστηματα για καρτα 8€?

Ότι θέλουν κάνουν. Δεν υπάρχει κάποια υποχρέωση πέρα από την ανακοίνωση πριν το κάνουν ότι θα το κάνουν.😁

42 minutes ago, alteisei said:

Δεν αναγράφεται πουθενά. Απλά στο app όταν έχει countdown και για όσο διαρκεί αυτό εμφανίζεται επιλογή για ανανέωση από 8€, Δεν υπάρχει δέσμευση από την πλευρά της εταιρείας. Ειναι κάτι σαν έξτρα προσφορά έστω και περιοδική. Στα καταστήματα η ανανέωση είναι από 13€ για την Q.

Τώρα μπερδεύτηκα!!!

Ήταν να πάω σήμερα να το γυρίσω σε frog και με αυτά που διαβάζω με τα countdown της Q κόλλησα!

Τελικά ρε παιδιά με μία χρήση περίπου 300-400 λεπτά και 500 - 700MB τι θα μου βγαίνει πιο φθηνό το μήνα... frog η Q?

Edited by nessus
" Ηδω ειμη κι ση καμαρωνω μουργου"

2 minutes ago, nessus said:

Τώρα μπερδεύτηκα!!!

Ήταν να πάω σήμερα να το γυρίσω σε frog και με αυτά που διαβάζω με τα countdown της Q κόλλησα!

Τελικά ρε παιδιά με μία χρήση περίπου 300-400 λεπτά και 500 - 700MB τι θα μου βγαίνει πιο φθηνό το μήνα... frog η Q?

Εαν μπορεις να δινεις 9,80€/μηνα (12€ με φορους/τελη/χαρατσι) τοτε σε βολεύει το Q Star (μόνιμο πακετο). Αλλιως δεν νομιζω να αξιζει να παιζεις λοττο κάθε μήνα εαν θα σου ερθει η προσωπικη προσφορα που σε βολευει.

2 ώρες πριν, nessus said:

Για λεπτά ομιλίας φρόγκ. Για δεδομένα πρέπει να έχεις καβατζα λίγα δεδομένα όταν δεν σου δίνει η φρόγκ με μία σιμ Ευρώπης όπου δίνει 0,90€/γβ/μήνα ή 2€/γβ αορίστου χρόνου, χωρίς λήξη. Αυτό απαιτεί δικαρτο κινητό. Αυτά μόνο ως φτηνότερη λύση. Αλλιώς ότι σε φωτίσει ο κύριος.

Μία χαρά είναι η Q και αν κινηθείς έξυπνα και πάρεις προσφορές, απογειώθηκες.

Είχα υπόλοιπο 2,92 που έληγε αύριο, έβαλα ανανέωση 8, για να αγοράσω τη σημερινή προσφορά, πήγε υπόλοιπο 9,89€ (σωστό), με λήξη 20/7/24, και βλέπω με έκπληξη να έχω 1000' ομιλία και απεριόριστα data.!!!

Φυσικά δεν αγόρασα τη σημερινή προσφορά

2 ώρες πριν, makap said:

Είχα υπόλοιπο 2,92 που έληγε αύριο, έβαλα ανανέωση 8, για να αγοράσω τη σημερινή προσφορά, πήγε υπόλοιπο 9,89€ (σωστό), με λήξη 20/7/24, και βλέπω με έκπληξη να έχω 1000' ομιλία και απεριόριστα data.!!!

Φυσικά δεν αγόρασα τη σημερινή προσφορά

Δεν είχες κουτάκι προσφορας στην εφαρμογή;

4 minutes ago, VIPdriver said:

Δεν είχες κουτάκι προσφορας στην εφαρμογή;

Υπήρχε  για πακέτο με 7€ για 30 μέρες (δεν θυμάμαι λεπτομέρειες).

Μου ήρθε αναπάντεχο το δωρεάν.....

Edited by makap

• This topic was unpinned, featured and pinned