r31134 Δημ. June 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2021 Το εβαλα και εγω και πηρα δωρο και τα 5GB για 5 ημερες. Πολυ δυνατη προσφορα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. June 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2021 (edited) αύριο έληγαν τα χρήματα μου. Μου έδωσε 2 γίγα δώρο και παράταση ένα μήνα τα λεφτά μου Ξέρει κανείς γιατί? Προφανώς χωρίς να κάνω κάτι. Edited June 22, 2021 by CoyoteD Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. June 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2021 αύριο έληγαν τα χρήματα μου. Μου έδωσε 2 γίγα δώρο και παράταση ένα μήνα τα λεφτά μου Ξέρει κανείς γιατί? Προφανώς χωρίς να κάνω κάτι.Για να ισχύσει το δώρο δίνει παράταση πάντα, αν λήγει το υπόλοιπο πιο πριν. Τυχαία επιλογή μάλλον αφού βάζεις λεφτά. Αν δεν το θέλεις κάνε αναφορά στην ΕΕΤΤ:lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. June 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2021 Είχα 6 giga που εληγαν τον άλλο μήνα και μου έδωσε άλλα δύο giga το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι τον άλλο μήνα κλείνω 12 μήνες Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. June 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2021 (edited) Είχα 6 giga που εληγαν τον άλλο μήνα και μου έδωσε άλλα δύο giga το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι τον άλλο μήνα κλείνω 12 μήνες Αφού είχες 6 Γκίγκα που έληγαν τον άλλο μήνα πως έληγε το υπόλοιπο αύριο???. Δεν γίνεται το υπόλοιπο να λήγει πριν τα πακέτα. Κάτι δεν πρόσεξες. Μήπως ήταν έξι giga από κονέ? Αν ναι τότε σιωπηρά η κιού δίνει επέκταση υπολοίπου για να μη χαθεί το κονέ. Ακόμα καλύτερα. Edited June 22, 2021 by pavlitakis1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. June 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2021 Ναι ήταν το κονέ.... Έχεις δίκιο, για αυτό τα έδωσε θα έβαζα λεφτά βέβαια... αλλά τα γλύτωσα Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. June 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2021 Ναι ήταν το κονέ.... Έχεις δίκιο, για αυτό τα έδωσε θα έβαζα λεφτά βέβαια... αλλά τα γλύτωσαΠρέπει να δοκιμάσουμε στην πράξη αν ισχύει αυτό γιατί είναι μεγάλο πλεονέκτημα μετά την αυτόματη επέκταση στο δωρεάν πακέτο 200'/1γβ για τρεις μηνες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. June 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2021 Ναι ήταν το κονέ.... Έχεις δίκιο, για αυτό τα έδωσε θα έβαζα λεφτά βέβαια... αλλά τα γλύτωσα http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=8165075#post8165075 Λογικά είναι η τελευταία δόση των 2gb για τον 3ο μήνα που είχες γράψει τότε ότι σου έδωσε Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. June 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2021 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=8165075#post8165075 Λογικά είναι η τελευταία δόση των 2gb για τον 3ο μήνα που είχες γράψει τότε ότι σου έδωσεΑυτή είναι η σωστή εξήγηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Monae99 Δημ. June 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2021 (edited) Θέλω να κάνω κονε σε φίλη μου που θα έρθει κιου με τον αριθμό what's up που έχει. Η φίλη μου όμως έχει στο όνομα της και ένα άλλο νουμερο κιου, το οποίο χρησιμοποιεί η μαμά της. Άρα μάλλον δεν θα γίνει το κονε; Edited June 23, 2021 by Monae99 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. June 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2021 Δεν υπάρχει πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Monae99 Δημ. June 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2021 Το λέω επειδή στους όρους γράφει οτι δεν πρεπει να είναι ήδη συνδρομητής κιου το νέο νουμερο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. June 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2021 Εννοεί ότι το νούμερο που λαμβάνει το κονε (την πρόσκληση) πρέπει να έρθει στην Q τώρα, δηλαδή να μην είναι υφιστάμενος Q αριθμος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Monae99 Δημ. June 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2021 Εννοεί ότι το νούμερο που λαμβάνει το κονε (την πρόσκληση) πρέπει να έρθει στην Q τώρα, δηλαδή να μην είναι υφιστάμενος Q αριθμος. Α οκ, ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polakis Δημ. June 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2021 Ειναι δυνατον να μην εχουμε 5g δικτυο; Απαραδεκτο. Υπαρχει καποια ενημερωση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetartos Δημ. June 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2021 Ειναι δυνατον να μην εχουμε 5g δικτυο; Απαραδεκτο. Υπαρχει καποια ενημερωση; Και στις ΗΠΑ το ίδιο λένε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. June 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2021 Ειναι δυνατον να μην εχουμε 5g δικτυο; Απαραδεκτο. Υπαρχει καποια ενημερωση;Ετοιμάζομαι να φύγω. Δεν αντέχεται αυτή η κατάσταση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. June 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2021 Κατα τη γνωμη μου το wifi calling ειναι πιο απαραιτητο απο το 5G Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. June 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2021 (edited) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=8165075#post8165075 Λογικά είναι η τελευταία δόση των 2gb για τον 3ο μήνα που είχες γράψει τότε ότι σου έδωσε ήταν άλλος αριθμός που έχω πάρει τις 3 δόσεις !!!! σαν την έφερα και έχω κι άλλο αριθμό Μπορεί να έχετε δίκιο και δίκιο και να είχε πάρει ο μικρός και άλλη προσφορά στον αριθμό του και να μη το πρόσεξα .... Αλλά δίνει πχ δώρο 2 γίγα και ανανεώνει και ατα λεφτά μου αυτόματα για να ισχύει ή όποια προσφορά..... οπότε δε μηδενίζονται τα χρήματα.... Βρέχει ΜΒ.... τελικά τον άλλο μήνα θα βάλω λεφτα Ολα αυτά σε αριθμούς που δε γίνεται χρήση... απλά το αναφέρω.... Οπου αρχίζουν να κάνουν χρήση δεν έχει δώρα... Edited June 24, 2021 by CoyoteD Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Frpix Δημ. June 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2021 Θερινά data Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. June 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2021 Αντίστοιχα, το F2G δίνει απεριόριστα data με 9,90 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gm87 Δημ. June 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2021 Καλημέρα σε όλους! Επειδή χρειάζομαι αντικατάσταση κάρτας SIM στον Q αριθμό μου (έχω χάσει την παλιά μου SIM), μήπως γνωρίζει κάποιος, πόσο χρόνο κάνουν να ενεργοποιήσουν τη νέα κάρτα (λόγω SIM swapping)? Δηλαδή, αν την αντικαταστήσω σήμερα (Παρασκευή), θα ενεργοποιηθεί Δευτέρα ή σε καμία βδομάδα? Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. June 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2021 Μου έστειλαν μήνυμα να κάνω ανανέωση από 12€ για να πάρω ΔΩΡΟ. Μπορώ να το κάνω και με 10€ η δεν το δίνει πλέον ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. June 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2021 Κατα τη γνωμη μου το wifi calling ειναι πιο απαραιτητο απο το 5G Kατά την γνώμη μου στην επόμενη 3ετια η Q δε θα έχει ούτε volte,ούτε wifi calling. Κάτι που φυσικά τον συνειδητοποιημένο χρήστη Q που βρίσκεται στην εταιρεία λόγω των οικονομικών της πακέτων/προσφορών/countdown δεν τον ενδιαφέρει Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetartos Δημ. June 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2021 Στο θέμα των countdown λοιπόν, 3GB ανά 2€ για λίγες ώρες ακόμα. Για όσους ξέρω γω δεν έχουν επιλέξει τα summer data... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts