Jump to content

Τα πάντα για την Q card

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλούτσικο countdown (150 + 500 = 3). Οι προσωπικές προσφορές πάντως έχουν παγιωθεί.

Αν έχεις ένα 10ευρω πακέτο που λήγει π.χ. στις 15 του Δεκεμβρίου και αγοράσεις σήμερα αυτό το countdown, τότε

1. δεν είσαι υποχρεωμένος να αγοράσεις καινούργιο πακέτο ( ανανέωση ) στις 14 του μήνα;

2. ποιος χρόνος ομιλίας και ποια data καταναλώνονται πρώτα, του αρχικού πακέτου ή του countdown;

3. στις 15 του Δεκεμβρίου χάνονται ότι χρόνος ομιλίας και data έχουν μείνει από το αρχικό 10ευρω πακέτο; και

4. πόσο χρόνο έχεις για να καταναλώσεις τις παροχές του countdown;

Ευχαριστώ προκαταβολικά για τον χρόνο σας.

Καλό countdown, αλλά χωρίς 2ευρο πακετο θα αναγκαστεί κάποιος να βάλει 10€/2μηνο. Οι περισσότεροι όμως θα βάλουν 2 Χ 6ευρες νομίζοντας ότι γλιτώνουν χρήματα, ενώ στην πραγματικότητα δίνουν περισσοτερα. Πανέξυπνο τρικ η 6ευρη ανανέωση! Και γλιτώνει και να δίνει και το μπόνους ανανέωσης των 10€ η Κιού!
Αν βάλουν 2 εξαευρες θα περισσέψουν χρήματα να αγοράσουν τρίτο πακέτο χωρίς να βάλουν λεφτά, οπότε βγαίνουν 3 μήνες με 2 εξαευρες. :lol: :lol:

Γιατί να βάλει 10 € ανά δίμηνο και όχι 12 €(2χ6) ανά τρίμηνο για να έχει χρόνο ομιλίας?

Edited by pavlitakis1

Αν έχεις ένα 10ευρω πακέτο που λήγει π.χ. στις 15 του Δεκεμβρίου και αγοράσεις σήμερα αυτό το countdown, τότε

1. δεν είσαι υποχρεωμένος να αγοράσεις καινούργιο πακέτο ( ανανέωση ) στις 14 του μήνα;

2. ποιος χρόνος ομιλίας και ποια data καταναλώνονται πρώτα, του αρχικού πακέτου ή του countdown;

3. στις 15 του Δεκεμβρίου χάνονται ότι χρόνος ομιλίας και data έχουν μείνει από το αρχικό 10ευρω πακέτο; και

4. πόσο χρόνο έχεις για να καταναλώσεις τις παροχές του countdown;

Ευχαριστώ προκαταβολικά για τον χρόνο σας.

1.Η αγορά πακέτου, αν λήγει μετά την λήξη των χρημάτων, δίνει επέκταση του χρόνου λήξης του υπόλοιπου σε €.

2 καταναλώνεται αυτό το πακέτο που λήγει πρώτα.

3 Τα πακέτα λήγουν με την λήξη τους.

Αν δεν το έχεις καταναλώσει χάνεται ότι έχει απομείνει ακόμα και αν αγοράσεις πριν την λήξη του καινούργιο πακέτο.

Rollover έχει μόνο το Qstar.

4 Όλα τα countdown έχουν διάρκεια 30 ημέρες όπως γράφουν, αν και το σημερινό δεν γράφει. :lol:

Για πες μας πως γίνεται με 2 Χ 6ευρες να έχει κάποιος ομιλία για 3 μήνες.... ;
Με τρία καουντντάουν των 3 € :lol: :lol:

Με 2 countdown των 3€ και 1 countdown των 4€.

Δυστυχώς θέλει πολλη τυχη να πετυχεις αυτά τα 3 κάθε 30 ημέρες. Όλο αλλάζουν οι ημερομηνίες και οι ώρες και αρχίσαμε να βλέπουμε και 5ευρα countdown με πλειοψηφια τα 4ευρα countdown. Σήμερα έδωσε 3ευρο, αλλά κάποιος που έχει ήδη αγοράσει το προηγουμενο 4ευρο δεν το θέλει.

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Αγοράζοντας 2 Χ 4ευρα πακετα (που είναι η πλειοψηφια των countdown) δεν σου φτάνουν χρήματα για άλλο πακετο.

Δυστυχώς θέλει πολλη τυχη να πετυχεις αυτά τα 3 κάθε 30 ημέρες. Όλο αλλάζουν οι ημερομηνίες και οι ώρες και αρχίσαμε να βλέπουμε και 5ευρα countdown με πλειοψηφια τα 4ευρα countdown. Σήμερα έδωσε 3ευρο, αλλά κάποιος που έχει ήδη αγοράσει το προηγουμενο 4ευρο δεν το θέλει.

Αγοράζοντας 2 Χ 4ευρα πακετα (που είναι η πλειοψηφια των countdown) δεν σου φτάνουν χρήματα για άλλο πακετο.

Τα countdown έχουν μία κυκλική εμφάνιση και αν είσαι παλιός χρήστης μόλις λήγει το ένα έρχεται το επόμενο ίσως 1-2 μέρες διαφορά που δεν είναι σημαντικό.

Άλλωστε αν σε ενδιαφέρει μόνο η οικονομία αγοράζεις μόνο ίντερνετ και δρομολογείς τις κλήσεις σου μέσω διαδικτύου και δεν σε ενδιαφέρουν τα πακέτα ομιλίας.

Αν δεις το 3ευρο πακέτο έρχεται κάθε μήνα τις ίδιες περίπου μέρες.

Δεν καταλαβαίνω όμως γιατί συνεχίζεις και παραμένεις στην Q αφού θεωρείς ότι δεν σε συμφέρει? :lol: :lol:

Edited by pavlitakis1

Με 2 countdown των 3€ και 1 countdown των 4€.
γιατί αν είναι και το τρίτο των 3 πειράζει ?

δεν μπορώ να βρω που είναι η πρωτοτυπία σε αυτό που είπες και βέβαια ξεχνάς εσκεμμένα ότι τα countdown δεν δίνονται στις ίδιες ημερομηνίες κάθε μήνα,οπότε το τρίμηνο απλά δεν ισχύει για να έχεις συνεχώς λεπτά ομιλίας και φυσικά ούτε το 12€ στο τρίμηνο,είπαμε είναι πονηροί όχι χαζοί,με απλά λόγια μέσα στο τρίμηνο θα υπάρχουν μέρες που δεν θα έχεις λεπτά ομιλία προς ολους

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

Edited by akalos

1.Η αγορά πακέτου, αν λήγει μετά την λήξη των χρημάτων, δίνει επέκταση του χρόνου λήξης του υπόλοιπου σε €.

2 καταναλώνεται αυτό το πακέτο που λήγει πρώτα.

3 Τα πακέτα λήγουν με την λήξη τους.

Αν δεν το έχεις καταναλώσει χάνεται ότι έχει απομείνει ακόμα και αν αγοράσεις πριν την λήξη του καινούργιο πακέτο.

Rollover έχει μόνο το Qstar.

4 Όλα τα countdown έχουν διάρκεια 30 ημέρες όπως γράφουν, αν και το σημερινό δεν γράφει. :lol:

Με τρία καουντντάουν των 3 € :lol: :lol:

Δηλαδή, αν αγοράσω countdown σήμερα, το οποίο θα λήγει 09-01-2021, θα μου ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ στην ΙΔΙΑ ημερομηνία και το υπόλοιπο μου ?

γιατί αν είναι και το τρίτο των 3 πειράζει ?

δεν μπορώ να βρω που είναι η πρωτοτυπία σε αυτό που είπες και βέβαια ξεχνάς εσκεμμένα ότι τα countdown δεν δίνονται στις ίδιες ημερομηνίες κάθε μήνα,οπότε το τρίμηνο απλά δεν ισχύει για να έχεις συνεχώς λεπτά ομιλίας και φυσικά ούτε το 12€ στο τρίμηνο,είπαμε είναι πονηροί όχι χαζοί

Αν έχεις ανάγκη να μην ξεμείνεις ούτε 1 ημέρα, τότε σε φθάνει για 80 ημέρες.

Αντίθετα, αν έχεις το περιθώριο αυτό, μπορεί να πας και 100 ημέρες.

Δηλαδή, αν αγοράσω countdown σήμερα, το οποίο θα λήγει 09-01-2021, θα μου ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ στην ΙΔΙΑ ημερομηνία και το υπόλοιπο μου ?.

Θεωρητικά ναι.

Μέχρι σήμερα το έχω κάνει 2 φορές με ντατα και ΣΜΣ στον δικό μου λογαριασμό.

Αύριο θα δοκιμάσω και τρίτη φορά να δω αν ισχύει, για να μην μαζεύω λεφτά.

Θα ενημερώσω.

Το έχουν κάνει και φίλοι από μία φορά.

Υποθέτω ότι έφαγε πρόστιμο από την εεττ και το αφήνει στα κρυφά να μην το χρησιμοποιούν όλοι.

Edited by pavlitakis1

Τα countdown έχουν μία κυκλική εμφάνιση και αν είσαι παλιός χρήστης μόλις λήγει το ένα έρχεται το επόμενο ίσως 1-2 μέρες διαφορά που δεν είναι σημαντικό.

Άλλωστε αν σε ενδιαφέρει μόνο η οικονομία αγοράζεις μόνο ίντερνετ και δρομολογείς τις κλήσεις σου μέσω διαδικτύου και δεν σε ενδιαφέρουν τα πακέτα ομιλίας.

Αν δεις το 3ευρο πακέτο έρχεται κάθε μήνα τις ίδιες περίπου μέρες.

Δεν καταλαβαίνω όμως γιατί συνεχίζεις και παραμένεις στην Q αφού θεωρείς ότι δεν σε συμφέρει? :lol: :lol:

Αγαπητέ χαρούμενε φιλε μου:

Α) δεν ειμαστε όλοι παιδάκια να ψάχνουμε 4g με τα κυάλια και να μην μας ενοχλούν οι κομμένες κλήσεις. Ασε που για σοβαρό ίντερνετ ευτυχώς υπάρχουν οι άλλες 2 εταιρίες.

Β) δεν θα σου δωσω λογαριασμό εαν θα μεινω ή θα φύγω. Εαν δεν σου αρεσουν αυτά που γραφω, προσπέρνα. Εάν έχεις όρεξη για τρολαρισμα, κακώς σε αφήνουν οι διαχειριστές.

Δηλαδή, αν αγοράσω countdown σήμερα, το οποίο θα λήγει 09-01-2021, θα μου ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ στην ΙΔΙΑ ημερομηνία και το υπόλοιπο μου ?

Αν έχεις ανάγκη να μην ξεμείνεις ούτε 1 ημέρα, τότε σε φθάνει για 80 ημέρες.

Αντίθετα, αν έχεις το περιθώριο αυτό, μπορεί να πας και 100 ημέρες.

άρα ξεμενεις !!!το πόσο δεν είναι στο χέρι μας,άρα αυτό που έγραψες πιο πάνω απλα δεν ισχύει,τώρα βέβαια αν θέλεις άρον άρον να κάνεις οικονομία απλά δεν βάζεις κανένα πακέτο,βάζεις 6€ μια φορά το δίμηνο και οπου φτάσουν και άλλη μια τον τρίτο μήνα και έτσι για 4 μήνες με 12€ έχεις χρόνο ομιλίας συνεχώς,είπαμε είναι πονηροί όχι χαζοί,το καλό στην Q είναι ότι η χρέωση είναι ανά δευτερόλεπτο από το πρώτο δευτερόλεπτο

Αγαπητέ χαρούμενε φιλε μου:

. Εάν έχεις όρεξη για τρολαρισμα, κακώς σε αφήνουν οι διαχειριστές.

Νομίζω ότι 2 άτομα τρολαρουν συνεχώς εδώ και εγώ δεν είμαι από αυτούς.:lol: :lol:

Πάντως εμένα η "sockαριστική" προσφορά με "σόκαρε" για δύο λόγους. Ένα που μου έστειλε push notification το app ενώ είχα κλείσει όλες τις διαφημιστικές επιλογές που δίνει (έφαγε άμεσα και κόψιμο των ειδοποιήσεων από το Android) και δεύτερον γιατί προχτές είχα βάλει 200 λεπτά, 20sms και 1gb με 3 ευρώ προσωπικής προσφοράς και τώρα πάει να μου πουλήσει 150 και 500 με τα ίδια λεφτά σαν σοκ.

Φάε την κάλτσα μου.

Πάντως εμένα η "sockαριστική" προσφορά με "σόκαρε" για δύο λόγους. Ένα που μου έστειλε push notification το app ενώ είχα κλείσει όλες τις διαφημιστικές επιλογές που δίνει (έφαγε άμεσα και κόψιμο των ειδοποιήσεων από το Android) και δεύτερον γιατί προχτές είχα βάλει 200 λεπτά, 20sms και 1gb με 3 ευρώ προσωπικής προσφοράς και τώρα πάει να μου πουλήσει 150 και 500 με τα ίδια λεφτά σαν σοκ.

Φάε την κάλτσα μου.

αφού σου κάνει εσένα τέτοιες προσφορές είσαι πολύ τυχερός η καινούριος είσαι η έχεις μέσον,χαχα,εμένα μου έχει την προσφορά και καλά των 8.50€ για μήνες τώρα

Φάε την κάλτσα μου.

Μα ακόμα και μέσα στην εφαρμογή έχει με 6,90€ ένα πακέτο με 160' προς όλους και ένα πακέτο με 150'+150'+500MB.

Κάτι θα ξέρουν.

Οι προσωπικές προσφορές πάνε σε όλους και ενεργοποιούνται με ΣΜΣ ενώ τα καουντντάουν σε χρήστες μέσω ίντερνετ.

Οι προσωπικές προσφορές πάνε σε όλους και ενεργοποιούνται με ΣΜΣ

Πάλι παραπληροφορείς...

IMG-20201210-144823.jpg

- Προσωπική προσφορά

- Ενεργοποίηση πατωντας το κουμπάκι...

βασικα δεν παραπληροφορει τωρα,απλα εκανε ενα μικρο λαθος...ενεργοποιουνται ΚΑΙ με sms. Προσεξτε δε οτι αν το ενεργοποιησετε απο το κουμπακι η προσφορα συνηθως εξαφανιζεται. Ενω απο το sms μπορει να ενεργοποιηθει πανω απο μια φορες και δεν εξαφανιζεται απο την εφαρμογη. Μεσα στη διαρκεια της ισχυος των προσωπικων προσφορων ερχονται παντα τα αντιστοιχα μηνυματα με τον τροπο ενεργοποιησης. Σε ελαχιστες περιπτωσεις παρατηρηθηκε να υπαρχουν προσφορες που επαιζαν μονο μεσα απο την εφαρμογη. Οι συνηθεις ομως που τρεχουν κατα διαστηματα παντα εχουν και την επιλογη της ενεργοποιησης με μηνυμα.

μηπως ειχατε ζητησει ποτε την εξαιρεση απο μηνυματα της εταιριας μεσα απο την επιλογη του myq.gr ή της εφαρμογής?

----- προσθήκη μηνύματος 76 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

λογικα αν στειλετε τον αντιστοιχο κωδικο στο 12410 θα σας αφηνει να τις ενεργοποιησετε αν υπαρχουν ηδη στην εφαρμογη...

Πάλι παραπληροφορείς...

IMG-20201210-144823.jpg

- Προσωπική προσφορά

- Ενεργοποίηση πατωντας το κουμπάκι...

Δεν παραπληροφορω.

Οι προσωπικές/αποκλειστικές προσφορές ενεργοποιούνται και με ΣΜΣ και έχουν στόχο κυρίως απλούς χρήστες χωρίς εφαρμογές και σμαρτφον.

Οι προσφορές καουντντάουν είναι μόνο μέσω διαδικτύου για πιο προχωρημένους χρήστες.

Το ότι φαίνονται και στην εφαρμογή σε όσους την έχουν είναι φυσιολογικό.

Οι προχωρημένοι χρήστες της q είναι λιγότεροι από τους μισούς. Οι περισσότεροι απλώς αγοράζουν κάρτα από το περίπτερο και από καταστήματα που τους βάζουν το qstar.

dfea6717bc7786ad6fae0cc5c9db3dc0.jpg

Edited by pavlitakis1

Οι προχωρημένοι χρήστες της q είναι λιγότεροι από τους μισούς. Οι περισσότεροι απλώς αγοράζουν κάρτα από το περίπτερο και από καταστήματα που τους βάζουν το qstar.

dfea6717bc7786ad6fae0cc5c9db3dc0.jpg

Από πού προκύπτει αυτό;

Έχει γίνει κάποια σχετική κοινωνιολογικη έρευνα;

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

Από πού προκύπτει αυτό;

Έχει γίνει κάποια σχετική κοινωνιολογικη έρευνα;

Θα το πίστευα γιατί μιλώντας για πρόγραμμα "χαμηλού κόστους" θα έχει μαζεμένους από προχωρημένες ηλικίες (που το έχουν σαν νούμερο πολύ συντηρητικής χρήσης δηλαδή), που δεν θα ασχολούνται σοβαρά με τα ηλεκτρονικά μέσα.

Όχι ότι έχει κανένα νόημα η συζήτηση αυτή...

• This topic was unpinned, featured and pinned