tetartos Δημ. September 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2020 Αυτό εμφανίζει στην εφαρμογή, με q star ενεργοποιημένο. https://imgur.com/a/HPF1UgD Ξεκαθάρισε μεταξύ q star και q star auto. Από την αρχική σελίδα της εφαρμογής στο πρώτο πλακίδιο με τα υπόλοιπα, πάτα αναλυτικά και μετά καρτέλα ενεργοποιημένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. September 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2020 (edited) Ξεκαθάρισε μεταξύ q star και q star auto. Από την αρχική σελίδα της εφαρμογής στο πρώτο πλακίδιο με τα υπόλοιπα, πάτα αναλυτικά και μετά καρτέλα ενεργοποιημένα. Ένα από τα sms, ακριβώς μετά την ενεργοποίηση του αριθμού. https://imgur.com/a/S2Z9Ysy Και τα screenshots, από το app. https://imgur.com/a/4m4zflA Edit: Στο κατάστημα, πριν την ανανέωση, ο υπάλληλος ενημέρωσε για χρέωση €1,7, για το q star πακέτο που έχω ενεργοποιημένο. @kmpatra, το NO, στο 12000 δε δούλεψε τελικά. Edited September 27, 2020 by mr_47 Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WPerty Δημ. September 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2020 (edited) Απ' ότι φαίνεται, σου έχουν ενεργοποιήσει το πακέτο Κίου σταρ. Αυτό δεν ενεργοποιείται μόνο του, εκτός αν το επιλέξεις ο ίδιος κάθε φορά. Edited September 27, 2020 by WPerty Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetartos Δημ. September 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2020 Απ ότι φαίνεται δηλαδή ενεργοποιήθηκε άπαξ το απλό Q star. Πήρες τις παροχές που αναφέρονται και μετά από 30 μέρες λήγει, εκτός αν ΘΕΛΕΙΣ να εκμεταλλευτείς το roll over (αν έχει περισσέψει κάτι) για να μεταφερθεί στο επόμενο 30ήμερο, οπότε το ενεργοποιείς εκ νέου. Δεν βλέπω κάτι να γίνεται αυτόματα, γι αυτό μάλλον δεν έπιασε και το μήνυμα ΝΟ στο 12000, γι αυτό μπερδεύτηκαν και οι άνθρωποι στην εξυπηρέτηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. September 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2020 Απ' ότι φαίνεται, σου έχουν ενεργοποιήσει το πακέτο Κίου σταρ. Αυτό δεν ενεργοποιείται μόνο του, εκτός αν το επιλέξεις ο ίδιος κάθε φορά. Αυτό ελπίζω κι εγώ. Απ ότι φαίνεται δηλαδή ενεργοποιήθηκε άπαξ το απλό Q star. Πήρες τις παροχές που αναφέρονται και μετά από 30 μέρες λήγει, εκτός αν ΘΕΛΕΙΣ να εκμεταλλευτείς το roll over (αν έχει περισσέψει κάτι) για να μεταφερθεί στο επόμενο 30ήμερο, οπότε το ενεργοποιείς εκ νέου. Δεν βλέπω κάτι να γίνεται αυτόματα, γι αυτό μάλλον δεν έπιασε και το μήνυμα ΝΟ στο 12000, γι αυτό μπερδεύτηκαν και οι άνθρωποι στην εξυπηρέτηση. Αυτό ελπίζω. Σας ευχαριστώ όλους. Θα φανεί στην επόμενη ανανέωση. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. September 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2020 (edited) Πάντως σε άλλη περίπτωση όπως έχουμε πει ξανά, μέσω της εξυπηρέτησης πελατών επέστρεψαν τα λεφτά του πακέτου που έβαλε ο υπάλληλος χωρίς να ρωτήσει. Εσύ ίσως τους ζήτησες κάτι διαφορετικό, απενεργοποίηση του Κίου σταρ auto που δεν έχεις, η ακύρωση πακέτου (που παίζει όντως να μη γίνεται ή τουλάχιστον να μη το κάνουν για ψίλου πήδημα). Ίσως αν τους μιλήσεις πάλι και επιμείνεις ότι έβαλες κάρτα στο κατάστημα, δε ζήτησες πακέτο και έχει χαθεί η κάρτα γιατί έβαλε πακέτο ο υπάλληλος μόνος του, να σου επιστρέψουν το κόστος της κάρτας, αλλά μπορεί και να άλλαξαν πολιτική και να μη το κάνουν πια. Το χαράτσι του 1.7 δεν αφορά το Κιου σταρ αλλά χρεώνεται στη πρώτη ανανέωση των 12 ευρώ ή μεγαλύτερη κάθε ημερολογιακό τετράμηνο. Αν ανανεώνεις με λιγότερα δε χρεώνεται. Παλιά ήταν κάθε εξάμηνο, μη νομίζεις ότι ενημερώνονται ή τα θυμούνται όλοι οι υπάλληλοι. Edited September 27, 2020 by spiliot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. September 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2020 Φώτο στο προφίλ της εφαρμογής δεν μπορώ να βάλω. Μου λέει σφάλμα κλπ Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keysmith Δημ. September 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2020 Φώτο στο προφίλ της εφαρμογής δεν μπορώ να βάλω. Μου λέει σφάλμα κλπκαθώς μονο εσύ βλέπεις αυτό το avatar δεν νομίζω ότι χρειάζεται πουθενά. μικρό το "κακό" :rolleyes: Παράθεση από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. September 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2020 καθώς μονο εσύ βλέπεις αυτό το avatar δεν νομίζω ότι χρειάζεται πουθενά. μικρό το "κακό" :rolleyes: Απλά επειδή έχω τρεις λογαριασμούς για να τους ξεχωρίζω εύκολα Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. September 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2020 Απλά επειδή έχω τρεις λογαριασμούς για να τους ξεχωρίζω εύκολαΚαι εγώ έχω 10 στο f2g αφού ο καθένας έχει διαφορετικό username ξεχωρίζουν Εκτός και εάν έχει γίνει εγγραφή με αριθμό κινητού Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simaras Δημ. September 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2020 Μια ερώτηση για όποιον γνωρίζει. Το καλοκαίρι η q έβγαλε ένα πακέτο διακοπών 15 gb με 10 ευρώ αν θυμάμαι καλά. Τα gb αυτά, αφού ενεργοποιηθεί το πακέτο, λήγουν ένα μήνα μετά; Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. September 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2020 Μια ερώτηση για όποιον γνωρίζει. Το καλοκαίρι η q έβγαλε ένα πακέτο διακοπών 15 gb με 10 ευρώ αν θυμάμαι καλά. Τα gb αυτά, αφού ενεργοποιηθεί το πακέτο, λήγουν ένα μήνα μετά; Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Πολύ σωστά. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimos_Vav Δημ. September 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2020 Δυνατό countdown offer από σήμερα μέχρι την Τετάρτη το απόγευμα. 200' προς όλους, 200' προς Wind/Q και 400 ΜΒ με 4€. Παράθεση Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johntua Δημ. September 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2020 για πειτε μια γνωμη και απο εδω ρε παιδια γιατι ενα διλημα το εχω. Εχω εναν αριθμο cosmote , αλλα δεν μπορω να τον ταϊζω συνεχεια καθως εχω και αλλους στην κατοχη μου . Ενεργοποιω κανα πακετο τον μηνα με λιγο χρονο ομιλιας καθως ειναι frog κραταω το υπολοιπο για τον επομενο κλπ. Το ζητημα ειναι οι εισερχομενες που θελω να εχω για περισσοτερους απο 3 μηνες . Στα f2g και q η φραγη γινεται στο 4μηνο με ανεπισημο μεν οτι δεν γινεται καθολου. Οποτε το ερωτημα ειναι τωρα f2g ή q ? Καθε αποψη ευπροσδεκτη Ps αν και φιλος μου επιβεβαιωσε (στο θεμα του f2g) οτι δεν πεφτει φραγη ουτε στην Q μπορει καποιος να μου δωσει ενα παραδειγμα ποσο το εχει αφησει χωρις καρτα και δεν εχει μπει φραγη ? Ευχαριστω και παλι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. September 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2020 μεχρι προχτες 13 μηνες + 5 μερες απο την τελευταια ανανεωση,οπου και καταργηθηκε εντελως νουμερο q που ειχα,ειχε κανονικα εισερχομενες. Υπαρχουν ωστοστο και λιγες αναφορες για φραγη στους 4 μηνες,κυριως σε νουμερα που δεν ανοιγαν,τα ειχαν σε συρταρια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johntua Δημ. September 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2020 μεχρι προχτες 13 μηνες + 5 μερες απο την τελευταια ανανεωση,οπου και καταργηθηκε εντελως νουμερο q που ειχα,ειχε κανονικα εισερχομενες. Υπαρχουν ωστοστο και λιγες αναφορες για φραγη στους 4 μηνες,κυριως σε νουμερα που δεν ανοιγαν,τα ειχαν σε συρταρια. Ευχαριστω πολυ φιλε μου. Να δω πως μπορω να κανω φορητοτητα ... παιρνω σε εξυπηρετιση μου λενε σε καταστημα , τους εξηγω οτι καταστημα δεν υπαρχει εδω καθως ειμαι σε επαρχια . Μου απαντουν σε καταστημα ... Συμπληρωνω την φορμα δεν με καλει κανεις .... Μιλαω στο chat ... μου απανταει το bot ειτε στειλνοντας μου το link για παραγγελια νεας σιμ , ειτε μου λεει "σε βοηθησα ναι -οχι " και οταν παταω το οχι ξαναρωταει το ιδιο.... Μπαχαλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keysmith Δημ. September 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2020 Ps αν και φιλος μου επιβεβαιωσε (στο θεμα του f2g) οτι δεν πεφτει φραγη ουτε στην Q μπορει καποιος να μου δωσει ενα παραδειγμα ποσο το εχει αφησει χωρις καρτα και δεν εχει μπει φραγη ? Ευχαριστω και παλι Ναι πάει πάνω από 6μηνο (ίσως έτος) που δεν κάνουν φραγή εισερχομένων ακόμα και αν δεν εχεις βάλει κάρτα. Δεν ξέρω απλά αν αφορά παλαιά νούμερα ή/και νεα. Ας πει κάποιος άλλος. Για παλαιά δεν τα "φράσει" πάντως στα εισερχόμενα για πάνω από 6μηνο (πιθανόν έτος). Παράθεση από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paolo1 Δημ. September 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2020 Καλησπέρα. Δε δουλεύει η εφαρμογή της κιου και θέλω να κάνω ανανέωση χρόνου ομιλίας για να προλάβω τα 6 ευρώ. Συμβαίνει και σε άλλους; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. September 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2020 Ναι δεν μπαίνει με τίποτα. Μέχρι αύριο πρέπει να είναι η 6ευρη ανανέωση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Frpix Δημ. September 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2020 Θέλω το τρέχον countdown και σε δύο λογαριασμούς που χειρίζομαι δεν μπαίνει με τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. September 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2020 Παιδιά, νομίζω οτι κ η 6ευρη ανανεωση, και το countdown γίνονται και μεσω του σαιτ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelakis1914 Δημ. September 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2020 (edited) Υπάρχει πρόβλημα και στην ιστοσελίδα της Q. Όταν πηγαίνεις να κάνεις login σε κάνει redirecting στην κεντρική σελίδα της εταιρείας τηλεπικοινωνιών. EDIT: Tο πρόβλημα φαίνεται να διορθώθηκε τώρα. Edited September 30, 2020 by stelakis1914 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crapatzi Δημ. September 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2020 (edited) Υπαρχει καποιο pattern για τις countdown προσφορες; Για παραδειγμα βγαινουν καθε Δευτερα και Παρασκευη (ποιες μερες); Πανε εναλαξ ομιλια/data/sms; Edited September 30, 2020 by crapatzi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetartos Δημ. September 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2020 Υπαρχει καποιο pattern για τις countdown προσφορες; Για παραδειγμα βγαινουν καθε Δευτερα και Παρασκευη (ποιες μερες); Πανε εναλαξ ομιλια/data/sms; Όχι τέτοιο που να βοηθά στην αναμονή του επόμενου. Πάντα δηλαδή θα έχεις ένα μεγάλο βαθμό αβεβαιότητας, ώστε αν πας να εξαρτηθείς από αυτά θα την πατήσεις. Είναι ευπρόσδεκτα όταν έρχονται και ταιριάζουν με την επιθυμία σου, αλλά ασφαλές πλάνο δεν μπορείς να φτιάξεις. Ούτε σε μέρες ούτε σε περιεχόμενο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nightcrawler Δημ. September 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2020 έχω καποιες απορίες για το Rollover του q star 1. Εφοσον επιλέξω την αυτόματη ενεργοποίηση του πακέτου και επιλέξω και αυτόματη ανανέωση απ την κάρτα μου, τα mb και ο χρονος ομιλίας δεν λήγουν ποτε; δηλαδή έστω οτι μου δίνει το πακέτo 200 λεπτά το μήνα και εχω χρησιμοποιώ τα 50 λεπτά μονο τα υπόλοιπα θα μεταφέρονται και έτσι μετα απο 6 μηνες πχ μπορει να έχω 900 λεπτά που θα έχουν μαζευτει; 2. Όταν μπαινει η πρώτη αυτόματη κάρτα του μήνα θα παίρνω κανονικά και το μπονους ανανεωσης 1gb ή δεν δίνεται στην περίπτωση αυτη; αν δίνεται ποιο καταναλωνεται πρώτο το μπονους ανανεωσης ή τα mb απ το q star? μιας και τα 2 θα έχουν μπει την ίδια ημέρα ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts