kmpatra Δημ. August 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2020 ισχυει η ανανεωση των 6, πολλες φορες δεν εχει το on με τα 6 ευρω,λειτουργει κανονικά ωστόσο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alnotas Δημ. August 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2020 Σκέφτομαι να ενεργοποιήσω Q Star auto των 8,50€ Πείτε μου γιατί να ΜΗΝ το κάνω; Where is the catch? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soleman Δημ. August 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2020 Σκέφτομαι να ενεργοποιήσω Q Star auto των 8,50€ Πείτε μου γιατί να ΜΗΝ το κάνω; Where is the catch? Εγώ δεν το κάνω για να μην έχω την δέσμευση να πρέπει να το ταΐζω κάθε μήνα. Νομίζω ότι την βγάζω πιο φθηνά με τα καουνταουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. August 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2020 Εγώ δεν το κάνω για να μην έχω την δέσμευση να πρέπει να το ταΐζω κάθε μήνα. Νομίζω ότι την βγάζω πιο φθηνά με τα καουνταουν. Αν μιλά με ΕΕ δεν βλέπω τον λόγο να ΜΗΝ το κάνει !!! Εκτός αν μιλά πολύ λίγο και δεν τον ενδιαφέρει το rollover. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alnotas Δημ. August 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2020 Μιλάω πολύ λίγο και μου φαίνεται καλή φάση το rollover των ΜΒ. Ρώταω αν υπάρχει καμία "κρυφή" παράμετρος που αγνοώ. Τα 8,50€ δεν φαίνονται μεγάλη διαφορά από τα 6,90€ του ΑΠΠ ΠΑΚ που συνήθως βάζω, όταν δεν βολεύουν τα countdowns. Να υποθέσω ότι αν πχ δεν έχω 8,50 στην κάρτα, ακυρώνεται αυτόματα και χάνω τα rollovers? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetartos Δημ. August 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2020 Να υποθέσω ότι αν πχ δεν έχω 8,50 στην κάρτα, ακυρώνεται αυτόματα και χάνω τα rollovers? Αναμενόμενο δεν είναι αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. August 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2020 Εκτός της πρώτης φοράς όταν γράφεσαι, τις επόμενες φορές δεν τραβάει από το υπόλοιπο την αξία του πακέτου αλλά πρέπει να κάνεις ανανέωση χρόνου ομιλίας για να στο ξαναδώσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. August 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2020 κάθε μήνα βάζεις 10 ευρω το ίδιο σε f2g περίπου στοιχίζει 12 ευρω Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alnotas Δημ. August 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2020 Δηλαδή αν κατάλαβα καλά, βάζω 10€ τον μήνα, βγαίνουν περίπου 8,50€, και τα αφαιρεί αυτόματα; Παίρνω το +1GB δώρο συν 1000' προς Q που κανονικά συνεπάγονται της ανανέωσης των 10€? ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και αν είναι έτσι, ποια ΜΒ ξοδεύονται πρώτα; Του bonus των 10€ ή από τα 750 του πακέτου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. August 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2020 μπαινουν 8,63 και αφαιρουνται μετα τα 8,5. Εχω την εντυπωση οτι εφοσον ληγουν την ιδια ημερομηνια προηγειται το μπονους. Αλλα δεν ειμαι σιγουρος. προς q παιρνεις 1500' πλεον,αλλα προσοχη γιατι αν βαλεις 12 αφαιρειται 1,7 για το συγκεκριμενο μπονους 2 φορες το χρονο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atux_null Δημ. August 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2020 (edited) Καλησπέρα. Έχω ένα samaung tab 23g και έχει android 6. Πήρα μια κάρτα για να έχω τα 15gb αλλά δεν μπορώ να ενεργοποιήσω τα δεδομένα στην ταμπλέτα. Πρώτη φορά βλέπω να μην υπάρχει switch ενεργοποίησης. Έχεις κάνει ιδέα πως το ενεργοποιω? Ενώ έχω πάει στις ρυθμίσεις, data usage και έχω ενεργοποιήσει τα cellular data, δεν συνδέεται στο internet. Χρειάζεται κάποια άλλη ρύθμιση? Edited August 18, 2020 by atux_null Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. August 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2020 (edited) To apn έλεγξες αν ειναι σωστό? πρέπει να ειναι η λέξη myq και επισης να ανοιξεις και την περιαγωγή δεδομένων λόγω Q που κάνει roaming στο δίκτυο της wind Edited August 18, 2020 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. August 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2020 Μια παλιά συνταγή λέει: α) Data Roaming ON ( Η Q κάνει roaming στην WIND ) b) APN : myq Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atux_null Δημ. August 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2020 Έτσι τα είχα. Ξαφνικά μετά από κανένα 3ωρο ξεκολλήσε κ συνδέθηκε χωρίς να κάνω κάτι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. August 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2020 Αν ήταν η πρώτη φορά που χρησιμοποιείς την κάρτα παίρνει κάποια ώρα μέχρι να συνδεθεί και πρέπει να κάνεις και μια εξερχόμενη κλήση για να πάρει μπροστά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetartos Δημ. August 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2020 200 λεπτά, 400mb με 3€ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. August 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2020 δεν ειναι κακό Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. August 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2020 αυτο θα το τιμήσω Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- αλλά στέλνει μηνύματα πριν περάσει ο μήνας της πρώτης ανανεωσης και πάρε ....και παίρνεις τα γνωστά στις ******** πρώτη όπως πάντα Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. August 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2020 Αν μιλά με ΕΕ δεν βλέπω τον λόγο να ΜΗΝ το κάνει !!! Εκτός αν μιλά πολύ λίγο και δεν τον ενδιαφέρει το rollover. Αν μιλάς με εξωτερικό, είναι προτιμότερο να το γυρίσεις στην κόκκινη (ίδιες παροχές πιο φθηνά). Ειλικρινά δεν υπάρχει λόγος να μένει κάνεις στην Q για τα βασικά πακέτα της. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. August 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2020 (edited) Για ομιλία για εξωτερικό δεν υπάρχει άλλη λύση εκτός από voip εφαρμογές δείτε telz και calling gredit κ. τ. λ οποία άλλη λύση είναι απλά ασύμφορη Ερωτηση Ποια εταιρία από κινητό ή από σταθερό Ελλάδας θα δώσει τέτοια χρέωση σε Γερμανία. Απάντηση = καμία Το παρακάτω είναι από την εφαρμογή telz Edited August 20, 2020 by oxxy Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paolo1 Δημ. August 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2020 Καλησπέρα σε όλους. Χθες πήρα την "προσφορά summer με q" 10€/15GB και ενώ εχω ήδη 528 MB τα οποία λήγουν στις 06/09/2020 βλέπω ότι δεν καταναλώνει από αυτά τα data που λήγουν νωρίτερα (όπως θα έπρεπε) αλλά καταναλώνει από τα 15GB που πήρα χθες και λήγουν λογικά σε ένα μήνα δηλ. 20/09/2020. Έχει συμβεί και σε άλλους αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user_one Δημ. August 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2020 " Ο αριθμός που καλέσατε δεν υπάρχει ή δεν είναι προσβάσιμος από το δίκτυο μας. Παρακαλώ καλέστε το 18818 πληροφορίες καταλόγου Ελλάδος" Αυτό το μήνυμα βγαίνει πολλές φορές όταν με καλούν. Το τηλέφωνο εμφανίζει ότι έχει σήμα. Συμβαίνει σε κανέναν άλλο; Το χειρότερο είναι ότι όταν βγει αυτό το μήνυμα, δε θα έρθει καν ειδοποίηση κλήσεων.. Παράθεση link υπογραφής: https://myphone.gr/forum/settings/signature/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. August 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2020 (edited) " Ο αριθμός που καλέσατε δεν υπάρχει ή δεν είναι προσβάσιμος από το δίκτυο μας. Παρακαλώ καλέστε το 18818 πληροφορίες καταλόγου Ελλάδος" Αυτό το μήνυμα βγαίνει πολλές φορές όταν με καλούν. Το τηλέφωνο εμφανίζει ότι έχει σήμα. Συμβαίνει σε κανέναν άλλο; Το χειρότερο είναι ότι όταν βγει αυτό το μήνυμα, δε θα έρθει καν ειδοποίηση κλήσεων..Καμία φορά όταν βλέπεις 1-2 γραμμές σήμα είναι εικονικό αν μιλάς για 4-5 γραμμές σήμα πάρε τηλέφωνο στο 13700 και δήλωσε βλάβη και εξήγησε τι ακριβώς συμβαίνει Edited August 21, 2020 by oxxy Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
notisjunior Δημ. August 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2020 (edited) Αξίζει κάποιος να πάρει καρτοκινητο q για να το έχει μόνο όταν έρχεται διακοπές στην Ελλάδα για να το βρίσκουν ή να προτιμήσει άλλη καρτοκινητή; Ισχύουν αυτά που είχε για προσφορά για δωρεάν data για WhatsApp και το δικαίωμα ανανέωσης με 6€? Edited August 21, 2020 by notisjunior Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. August 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2020 Αν και είναι καθαρά προσωπική εκτίμηση και επιλογή, εγώ θεωρώ ότι αξίζει διότι είναι μία καρτοκινητή που βγάζει συχνά προσφορές και εξαευρες ανανεώσεις. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts