Jump to content

notisjunior

Members
  • Δημοσιεύσεις

    285
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by notisjunior

  1. Μεγάλη βλακεία, ειδικά αν σκεφτεί κανείς πως πήγα εκεί για να έχω απλά ένα νούμερο να με βρίσκουν στις διακοπές. Άρα πάμε για αλλαγή.
  2. Να ρωτήσω κάτι; μέχρι πριν κάποιο καιρό έβαζε κάποιος αν ήθελε κάρτα μέσω της εφαρμογής και πλήρωνε και μέσω paypal. Σήμερα μπήκα να βάλω και μου ζήτησε visa. Έτσι το έχουν όλες οι εταιρίες;
  3. Είναι εντελώς κουραστικό όλο αυτό που δημιούργησε ο φίλος με διαφημίσεις συμβολαίων σε λήμμα καρτοκινητής, ονοματίζοντας εταιρίες και ειδικές προσφορές. ευχαριστώ για τις απαντήσεις, το ενδιαφέρον και την κατανόηση. ακόμα και η προσπάθειά μου να αποφύγω, περιττές απαντήσεις και προσφορές ή ιδέες (όπως μου έχει συμβεί εδώ παλαιότερα), με το κάνε αυτό και χρησιμοποίησε εκεί την κάρτα σου, μου βγήκε σε ξινό, αφού πέσαμε στο σύνηθες φαινόμενο του Έλληνα. Θα αφαιρέσω τα περιεχόμενα, που αφορούν μη θέματα της Q για να μείνει on topic και να μην ενοχλώ κανέναν.
  4. Ζήσε όπου θες, δεν σου είπα τι να κάνεις. απλά θεωρώ άδικες και υπερκοστολογημένες τις χρεώσεις και τις παροχές στην Ελλάδα. Αν εσύ τις θεωρείς φθηνές, τότε τα βλέπουμε αλλιώς.
  5. απλά έκανα σύγκριση. αν σε ενόχλησε το μήνυμά μου περί σύγκρισης, αγνόησέ το. ούτε όνομα εταιρίας άλλης είπα, ούτε χώρα για διαφήμιση. αν κάποιος ξέρει το άλλο που ρώτησα καλώς. και πάλι ευχαριστώ για το χρόνο σας.
  6. ναι απλά μίλησε για φραγή εισερχομένων. αυτή είναι 2 μήνες. εκτός κι αν τα άλλαξαν από πέρυσι. πράγμα που δεν νομίζω, γιατί κοιτάνε να βγάλουν λεφτά και για την ακρίβεια να στα τρώνε, αν δεν τα χρησιμοποιήσεις. ΑΚ περί αδικαιολογήτου πλουτισμού και αισχροκέρδιας, αλλά τι να λέμε τώρα. τέλος πάντων ξέρει κανείς να πει αν στα count down έχει ανανέωση μικρότερη του 10€;
  7. γίνεται φραγή και εισερχομένων αν είχα προσέξει καλά πέρυσι μετά από 2-3 μήνες από την ανανέωσή του. Επειδή πάντως είχα δει και ερώτηση άλλου πιο πάνω, τα δωρεάν πακέτα στο εξωτερικό δεν ισχύουν. τουλάχιστον τα δεδομένα. Το έχω γράψει και αλλού ή άλλες φορές. Είναι ασύμφορο το κόστος στην Ελλάδα. Το δικό μου πακέτο με καλύπτει πλήρως. Θέλει πολύ δρόμο μέχρι η Ελλάδα να γίνει Ευρώπη.
  8. Όχι δεν έχει δοθεί κάπου. Ξέρουμε και τι συμφέρει σε θέμα κόστος διατήρησης αριθμού; Στο count down offer υπάρχει ακόμα δυνατότητα να βάλεις μικρότερο ποσό κάρτα από το όριο; κι αν ναι ποιο;
  9. Καλημέρα. Μια απλή ερώτηση θέλω να κάνω και αν μπορεί κάποιος και ξέρει ας μου απαντήσει. Είμαι κάτοικος εξωτερικού κι έχω Q καρτοκινητό. Το χρησιμοποιώ μόνο αν είμαι Ελλάδα και μόνο να με καλούν άλλοι από Ελλάδα. Το είχα αγοράσει πριν δύο χρόνια γιατί τότε είχε κάποια + (με δωρεάν δεδομένα, whatsapp κλπ). Αξίζει να το κρατήσω ή να αλλάξω εταιρία αφού κάνω σπάνια χρήση; Τι παίζει με σήμα, κάλυψη; Υ.Γ. για πακέτα δεν θα ενδιαφερθώ πολύ, γιατί έχω κάλυψη στην Ελλάδα από το ξένο νούμερο, που μου δίνει απεριόριστα λεπτά και μηνύματα και σε ελληνικούς αριθμούς (και σταθερά) όταν είμαι Ελλάδα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον χρόνο σας.
  10. από ότι βλέπω στην εφαρμογή λέει: ενεργοποιημένα πακέτα: my Q app bonus + Q online registration bonus. στα υπόλοιπα λέει στα mb 3 διαφορετικά πακέτα 500 (revolver) + 2650 bonus bonus + 5500 mb. 20 SMS 1500΄ σε Q και 200 σε Ελλάδα / ΕΕ / ΗΠΑ / Καναδά.
  11. επειδή δεν το είχα δοκιμάσει τόσες μέρες έστειλα το μήνυμα που είπατε. ως δια μαγείας ήρθε ένα μήνυμα: ΟΥΠΣ! ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ TO KIOY ΣΤΑΡ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙΣ. Τελικά δεν ξέρω τι έχει γίνει με τις κάρτες που αγόρασα. Η δε Q στο messenger μου είπαν πως είναι αυτόματα πακέτα και για να δω γιατί μου τα ενεργοποίησαν και δεν με ενημέρωσαν θα πρέπει να πάω στο κατάστημα για να δω αν με ενημέρωσαν ή όχι (λες και δυο άτομα δεν καταλάβαμε τι έλεγαν).
  12. αν περιμένει να ζήσει από τις κάρτες (χααχα 1 περίπου τον χρόνο;) που θα βάλω, καλύτερα να γίνει διανομέας φυλλαδίων.
  13. Καλώς ή μάλλον κακώς δεν ζήτησα ποτέ κάποιο πακέτο. Όσο για την παραμεθόριο, όχι εκτός κι αν έγινε ο νόμος Αχαΐας. έγραψα στο messenger της q και περιμένω απάντηση.
  14. τώρα είδα τι έχεις πει. α) έχω και άλλη sim μόνιμη που είναι για να χρησιμοποιώ στην χώρα που μένω. και β) ρώταγα για ελληνικό νούμερο κυρίως για να μπορούν να με καλούν και αυτοί οι γνωστοί όταν έρχομαι Ελλάδα ή όταν αυτοί έρχονται στην χώρα που μένω μόνιμα. άυλη κάρτα χρόνου ομιλίας 10 ευρώ (2 ίδιες αποδείξεις). Εγώ ζήτησα απλά δύο αριθμούς. Το R γιατί είναι λογικό δεν ξέρω. δηλαδή όταν γυρίσω εξωτερικό τι θα λέει; άλλο γράμμα;
  15. σόρρυ κιόλας αλλά μερικά πράγματα που διαπιστώνω φαίνονται λίγο περίεργα. α) ζήτησα ηλεκτρονικά να αποκτήσω νούμερο Q. με τα πολλά με κάλεσαν και μου είπαν να πάω σε κατάστημα. είχα ζητήσει δύο συνεχόμενους αριθμούς κι μας είπαν πως μόνο εκεί μπορεί να γίνει. β) στο κατάστημα και αφού δεν είχαν συνεχόμενους αριθμούς, μας έδωσαν δύο που κάπως πλησίαζαν. αφού μας πήραν 10 ευρώ βάζοντάς τις sim στα κινητά διαπιστώσαμε πως έχουμε μόνο 0,24 υπόλοιπό και είχαν ενεργοποιήσει, χωρίς ποτέ να το ζητήσουμε ένα πακέτο που μας εξαφάνισε την κάρτα. γ) ενώ βρισκόμαστε στην Ελλάδα η κάρτα (που στην συσκευή δείχνει q telekom) κατά 99% είναι σε σύνδεση roaming. όλα αυτά τα βρίσκει κάποιος λογικά;
  16. ΜΤΚ επεξεργαστής; Μην Το Κοιτάς :lol:
  17. Ακόμα κι αυτό περί Δωδεκανήσου αξίζει. Κυρίως ως μόνιμος κάτοικος εξωτερικού θέλω να έχω αυτή την ελευθερία. Δεν το χρησιμοποιώ για να καλέσω αλλά να μπορεί κάποιος να με βρει από Ελλάδα αν θέλει. Αν ισχύει το 12μηνο αξίζει τον κόπο.
  18. Αξίζει κάποιος να πάρει καρτοκινητο q για να το έχει μόνο όταν έρχεται διακοπές στην Ελλάδα για να το βρίσκουν ή να προτιμήσει άλλη καρτοκινητή; Ισχύουν αυτά που είχε για προσφορά για δωρεάν data για WhatsApp και το δικαίωμα ανανέωσης με 6€?
  19. το πανηγύρι με το αν μπαίνει ή δεν μπαίνει το εξήγησα κι εγώ. του Bulkin043 ή πλέον Parrot043 θέλει να σβήσεις κάθε άλλη gcam που μπορεί να εμπλέκεται για να εγκατασταθεί. δουλεύει παράλληλα όμως και με κανά δυο άλλες που έχω αναφέρει σε δικό μου σχόλιο. το τροποποίησα κιόλας αρκετές φορές καταλήγοντας σε νέα συμπεράσματα κάνοντας αρκετές δοκιμές για να ξέρει ο καθένας τι μπαίνει και τι όχι. αναφέρω εκεί συχνά το astrography γιατί είδα συχνά στο διαδίκτυο να αναφέρουν πως δίνει πιο ζωντανά χρώματα και λεπτομέρειες σε φωτογραφίες... κυρίως νύχτα. ίσως μπλέξαμε μόνο στα δύο ονόματα του parrot. εγώ τον αναφέρω όπως το έχει τώρα. του cstark27 επειδή είναι για Pixel phones την περνάει ξεχωριστά αλλά δουλεύει άψογα και στο δικό μας. αυτό με το κρασάρισμα στα πορτραίτα που λες εννοείς που μπαίνεις να την δεις και δεν κάνει ζουμ; αυτό το είδα κι εγώ σε όλες τις εκδόσεις. θα τεστάρω κανά δυό ακόμα που βρήκα. σε γενικές γραμμές πάντως είναι πολύ καλές.
  20. ανέφερα μετά πως το android 9 είναι το miui 11. ίσως αυτό φταίει. και του Parrot043 το λέει και στο Infos της εφαρμογής. τώρα για αυτού που λες δεν την βρήκα ακόμα.
  21. δεν την εγκαθιστά. ίσως φταίει το miui 11. άλλου δημιουργού την πέρασε κανονικά - BSG. MGC_7.2.018_RPII.MiVIII_V0b.apk έχει διαφορές στο μενού της, κυρίως στις ρυθμίσεις σε σχέση με εκδόσεις που είναι βασισμένες στην 6. δεν έχει astrography (ίσως η μοναδική). - cstark27 μπήκε η έκδοση (PXv4.2_GoogleCamera_7.2.014) (χτεσινή) και δούλεψε. δεν εμπλέκεται και με τις άλλες. η συγκεκριμένη έχει και το astrography + dev ρυθμίσεις να πειράξεις. - marlin-ku (GCam_7.2.018_Nokia_8.1_V004) πάτησε πάνω στην hyper cam (και είναι και για nokia 8.1). έχει κι αυτή astrography συν κάποιες ρυθμίσεις. - the_dise (DMGC_7.2.018_ver.3.10) έγινε εγκατάσταση. - εμπλέκεται με του BSG. έχει το astrography + μερικές ακόμα ρυθμίσεις. - Urnyx05 (GCam_7.2.010_Urnyx05-v1.8) πάτησε πάνω στην hyper cam κι αυτή. έχει το astrography + αρκετές ακόμα ρυθμίσεις. - Parrot043 (PMGC_7.2.014_Relesed_V1) για να εγκατασταθεί θέλει αφαίρεση άλλων εκδόσεων από άλλους χρήστες. αρκετές ρυθμίσεις. βέβαια όλα είναι στα αγγλικά (σε άλλες version είναι και στα ελληνικά). Μπορεί να συνυπάρχει μαζί με τις εκδόσεις των marlin-ku ή Urnyx05. αυτή συν αυτή από τον cstark27 έχουν τις περισσότερες ρυθμίσεις από τις άλλες εφαρμογές. κατέληξα σε 3 για να τσεκάρω καλύτερα στις Parrot043, Urnyx05, cstark27. αυτά τσέκαρα από το celsoazevedo γιατί κάποιος να προτιμήσει τις εκδόσεις 6 που αναφέρετε (βλέπε hyper και fu24) και όχι τις 7.2???
  22. δεν είναι 3. μου το είπε επίσημα η q. το έχω ποστάρει μερικές σελίδες πριν.
  23. αν ισχύει με συμφέρει. γιατί σκέφτομαι να αλλάξω εταιρία. γιατί το κρατώ μόνο για να με βρίσκουν, αφού μένω εκτός χώρας και το θέλω για τις διακοπές μου κυρίως. αυτά από την επίσημη Q. αυτό κι αν είναι βολικό.
  24. επειδή δεν μπόρεσα να διαβάσω τόσες σελίδες, ως κάτοικος γερμανίας εδώ και χρόνια, για καρτοκινητό... υπάρχουν λύσεις τύπου lebera (που τις προτιμούν κάτοικοι που καλούν πολύ σε τρίτες χώρες ή εκτός γερμανίας λόγω χρέωσης), αλλά και άλλες οικονομικές λύσεις βλέπε Aldi - που είναι πακέτο θυγατρικό της E-Plus. Προσωπικά με έχει βολέψει ειδικά όταν κατεβαίνω Ελλάδα, γιατί με σχεδόν 8 ευρώ μπορείς για ένα μήνα να έχει απεριόριστα προς όλα τα γερμανικά και τα νούμερα της χώρας που πας και ισχύει το roaming (σταθερά και κινητά)... συν πακέτο ίντερνετ 2gb. Για περισσότερα δεδομένα πάει και παραπάνω το ποσό. https://www.alditalk.de/ Μεγάλη ευκολία, του να μπορείς να βάζεις κάρτα από το κινητό σου μέσω εφαρμογής και πληρωμή μέσω ebanking δωρεάν (τα τραβάει αυτόματα, από οπουδήποτε στον κόσμο).
×
×
  • Create New...