t300 Δημ. January 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2020 Μάλλον θα εφαρμοστούν κανονικά Μου ήρθε sms ότι με ανανέωση 10€ παίρνω 1GB και 1500' προς Q. Παράθεση I can't tell you what the Cuore Sportivo is... You have to see it for yourself. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. January 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2020 Μάλλον θα εφαρμοστούν κανονικά Μου ήρθε sms ότι με ανανέωση 10€ παίρνω 1GB και 1500' προς Q. Άρα, είναι σίγουρο. ΥΓ. Στο app, δεν έχει εμφανιστεί ακόμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bebes Δημ. January 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2020 Τα 1GB και 1500' προς Q ίσχυαν απο τον Δεκέμβρη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. January 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2020 Τα 1GB και 1500' προς Q ίσχυαν απο τον Δεκέμβρη ΣΙΓΟΥΡΑ ? Τότε, στο app σου λέει ανανέωσε και πάρε 1000' προς Q, αλλά σου δίνει 1500' !!!!??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. January 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2020 ΣΙΓΟΥΡΑ ? Τότε, στο app σου λέει ανανέωσε και πάρε 1000' προς Q, αλλά σου δίνει 1500' !!!!??? Εδω στο σάιτ στο ενα section αναφέρει 1000' και στο αλλο 1500'. Το μποτ του messenger λέει 1000'. :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. January 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2020 Έχετε πάρει αυτή την προσφορά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. January 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2020 1500 είναι, τα πήρα πριν λίγες μέρες. Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. January 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2020 Στην εφαρμογη πως κανουμε ανανεωση 6ε αντι για 10? Και αλλη μια,οταν λεει οτι τα data πχ που εχεις ληγουν στις 10/1 σημαινει οτι με το που μπει 10/1 ληγουν η με το που μπει 11/1? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. January 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2020 Όταν έχει countdown Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. January 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2020 Όταν έχει countdown Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalkαπο το app στο "ανανεωση" δηλαδη εμφανιζει 6ε επιλογη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. January 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2020 Ναι..... Το βράδυ στις 10/1 αλλά εσύ πάρε καλού κακού πριν,το απόγευμα π.χ,μη βρεθείς πρό εκπλήξεως Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. January 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2020 Ναι..... Το βράδυ στις 10/1 αλλά εσύ πάρε καλού κακού πριν,το απόγευμα π.χ,μη βρεθείς πρό εκπλήξεως Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalkthanks akalos! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetartos Δημ. January 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2020 Έχετε πάρει αυτή την προσφορά? Την πρώτη ναι. Την δεύτερη όχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boltsis Δημ. January 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2020 Έχω πάρει μήνυμα και εγω σα τη πρώτη προσφορά αλλά πως τυχαίνει και δε χρειάζομαι ανανέωση σε αυτές τις 2 ημέρες, ουτε καν πλησιάζει προς το τέλος της ανανέωσης, τυχαίο? Παράθεση Xiaomi Mi Mix 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. January 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2020 Θα κάνεις την πρώτη αγορά σε ημέρα προσφοράς, ανεξάρτητα αν έχεις επικάλυψη λίγων ημερών, και από τότε και μετά θα ακολουθείς τις μέρες προσφοράς. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. January 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2020 Σήμερα βγήκαν καινούργιες προσφορές στα δωράκια (προσωπικές). -700' & 1,5 γίγα με 8.5€ -500' & 1,5 γίγα με 7.5€ -2 γίγα με 3€ Η παρατήρηση γενικά και στις τρεις είναι ότι ανεβαίνουν μεν οι παροχές κατά πολύ αλλά ανεβαίνουν και οι τιμές στο επίπεδο των παλιών πακέτων. Νομίζω είναι η πρώτη φορά που έρχονται προσωπικές προσφορές με τιμή άνω των 4.5 - 5 ευρώ... ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Έχω πάρει μήνυμα και εγω σα τη πρώτη προσφορά αλλά πως τυχαίνει και δε χρειάζομαι ανανέωση σε αυτές τις 2 ημέρες, ουτε καν πλησιάζει προς το τέλος της ανανέωσης, τυχαίο? Το χειρότερο που τύχαινε παλιά ξέρεις ποιο είναι? ότι έρχονταν τέτοια μηνύματα ακριβώς μετά από μία ανανέωση ή την ίδια μέρα ή την επόμενη... Προσωπικά "χτύπαγα το κεφάλι μου στον τοίχο" :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimispapas Δημ. January 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2020 Καλησπερα Στα δωρακια μετα απο 1,5 μηνα περιπου ειχα την πρωτη προσφορα 10γιγα με 8 € για 30 ημερες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. January 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2020 Καλησπερα Στα δωρακια μετα απο 1,5 μηνα περιπου ειχα την πρωτη προσφορα 10γιγα με 8 € για 30 ημερες Πολυ καλή προσφορά αυτή! Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimispapas Δημ. January 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2020 Πολυ καλή προσφορά αυτή! Μετα απο 1,5 μηνα ξηρασια κ απο πολυ μπινελικη που τους εριξα κ αφου εβαλα 150+150+300 με 5,9€ αρχισαν τις ακυρες προσφορες ωπ ηρθε κ αλλη 60sms προς ολους +60 προς q με 1,5€ εντ' μεταξυ οσο καιρο ειμαι στην q δεν εχω κανει χρηση sms ουτε ενα κ δεν εχω χρησιμοποιησει πανω απο 2 γιγα το μηνα ομιλια που θελω 200αντε 250 λεπτα τπτ ακομη κ παντα οι προσφορες αφου δνεργοποιησεις πακετο Οσες φορες εκανα επικαληψη παλι καταφεραν κ με ταπωσαν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. January 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2020 τα 5.9 έγιναν 6.9 πλέον. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. January 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2020 Παρόλα αυτά παραμένει η φθηνότερη και προφανώς θα συνεχίσουν να υπάρχουν και τα countdown και τα μωβ δωράκια και όλοι ικανοποιημενοι.. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mikakilo Δημ. January 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2020 Το πιο φτηνό πακέτο ομιλίας προς όλους κοστίζει 6,90€ το οποίο αχρηστεύει το πλεονέκτημα την 6ευρης ανανέωσης. Μόνο τα καουνταουν σώζουν την Κιού. Τα μωβ δωράκια είναι στην πλειοψηφία τους άνω των 7 ευρω. Πάντα μιλαω για ομιλία. Το ίντερνετ το θεωρώ δώρο άδωρο αφού έχει τη χειρότερη κάλυψη. Να σκεφτείτε μου δίνει 3γιγα με 1ε και δεν το παίρνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimispapas Δημ. January 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2020 τα 5.9 έγιναν 6.9 πλέον. Τα προλαβα την τελευταια τους μερα ως 5,9 ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το πιο φτηνό πακέτο ομιλίας προς όλους κοστίζει 6,90€ το οποίο αχρηστεύει το πλεονέκτημα την 6ευρης ανανέωσης. Μόνο τα καουνταουν σώζουν την Κιού. Τα μωβ δωράκια είναι στην πλειοψηφία τους άνω των 7 ευρω. Πάντα μιλαω για ομιλία. Το ίντερνετ το θεωρώ δώρο άδωρο αφού έχει τη χειρότερη κάλυψη. Να σκεφτείτε μου δίνει 3γιγα με 1ε και δεν το παίρνω. Στα μοβ μου εδινε 400 προς ολους κ 1 γιγα με 5€ με βολευε απιστευτα Τωρα εφερε τα πραγματα στα μετρα της Στην περιοχη μου απο καλυψη ειναι 99% οποτε εκανα ανοιγμα προς βοηπ μερια μακαρι να μου εδινε κ τα 3 με 1€ να με κανει τσαμπα μαγκα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetartos Δημ. January 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2020 Έχω πάρει μήνυμα και εγω σα τη πρώτη προσφορά αλλά πως τυχαίνει και δε χρειάζομαι ανανέωση σε αυτές τις 2 ημέρες, ουτε καν πλησιάζει προς το τέλος της ανανέωσης, τυχαίο? Όχι βέβαια. Αλλά ΑΝ είναι να το χρησιμοποιήσεις κάπως το υπόλοιπο, το δώρο είναι δελεαστικό. Παρόλα αυτά παραμένει η φθηνότερη και προφανώς θα συνεχίσουν να υπάρχουν και τα countdown και τα μωβ δωράκια και όλοι ικανοποιημενοι.. Εγώ που μόνο κατα λάθος έχω ενεργοποιήσει κανονικό πακέτο, ναι :p. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. January 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2020 Για όσους ξέχασαν 4€/4gb σήμερα για λίγο ακόμα Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το πιο φτηνό πακέτο ομιλίας προς όλους κοστίζει 6,90€ το οποίο αχρηστεύει το πλεονέκτημα την 6ευρης ανανέωσης. Μόνο τα καουνταουν σώζουν την Κιού. Τα μωβ δωράκια είναι στην πλειοψηφία τους άνω των 7 ευρω. Πάντα μιλαω για ομιλία. Το ίντερνετ το θεωρώ δώρο άδωρο αφού έχει τη χειρότερη κάλυψη. Να σκεφτείτε μου δίνει 3γιγα με 1ε και δεν το παίρνω.Για αυτό στο δίνει :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts