Gm87 Δημ. March 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2018 Σήμερα μπήκε αυτόματα και χωρίς να έρθει μήνυμα, το δεύτερο GB της προσφοράς με τα 8 GB/8€. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keysmith Δημ. March 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2018 Είναι πάρα πολύ πονηρό το marketing της Wind. Σου δίνει πάντα κάτι πολύ καλό, αφού βεβαιωθεί ότι κατά 99%, δεν πρόκειται να το χρειαστείς στη δεδομένη χρονική στιγμή. :whistle: το επιβεβαιώνω και εγώ κάποιον καιρό μου έκανε αυτό ακριβώς το πράγμα. Μόλις είχα πακέτο ή είχα κάνει ενέργεια ανανέωσης πχ μου έστελνε "δόλωμα" να βάλω και άλλα ή να ενεργοποιήσω καλό πακέτο.. Με τα χρόνια που "κατάλαβε" ότι δεν τσιμπάω σταμάτησε τις "προσφορές" και έχω πολύ καιρό να δω τέτοιες.. :rolleyes: Σε άλλο νούμερο που έχω για συγγενικό πρόσωπο μου που το τροφοδοτώ με 120' δωρεάν από σταθερό wind μου στέλνει τακτικά "συμφέρουσες προσφορές" που όμως δεν ενεργοποιώ γιατί τα 120' είναι αρκετά. Παράθεση από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gm87 Δημ. March 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2018 :whistle: το επιβεβαιώνω και εγώ κάποιον καιρό μου έκανε αυτό ακριβώς το πράγμα. Μόλις είχα πακέτο ή είχα κάνει ενέργεια ανανέωσης πχ μου έστελνε "δόλωμα" να βάλω και άλλα ή να ενεργοποιήσω καλό πακέτο.. Με τα χρόνια που "κατάλαβε" ότι δεν τσιμπάω σταμάτησε τις "προσφορές" και έχω πολύ καιρό να δω τέτοιες.. :rolleyes: Σε άλλο νούμερο που έχω για συγγενικό πρόσωπο μου που το τροφοδοτώ με 120' δωρεάν από σταθερό wind μου στέλνει τακτικά "συμφέρουσες προσφορές" που όμως δεν ενεργοποιώ γιατί τα 120' είναι αρκετά. Ορίστε! Πώς να το αγνοήσω και να θεωρήσω πως είναι τυχαίο? Σήμερα, αφού μπήκε το δεύτερο GB της οκτάμηνης προσφοράς, μου ήρθε μήνυμα για 3 GB με 1€. Και γιατί ρε παραμύθες δε μου το στέλνατε νωρίτερα που χρειαζόμουν MB? Έ λοιπόν όχι, δε θα το ενεργοποιήσω, και ας είναι πάρα πολύ καλό, μόνο και μόνο για να τους τη σπάσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keysmith Δημ. March 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2018 Ορίστε! Πώς να το αγνοήσω και να θεωρήσω πως είναι τυχαίο? Σήμερα, αφού μπήκε το δεύτερο GB της οκτάμηνης προσφοράς, μου ήρθε μήνυμα για 3 GB με 1€. Και γιατί ρε παραμύθες δε μου το στέλνατε νωρίτερα που χρειαζόμουν MB? Έ λοιπόν όχι, δε θα το ενεργοποιήσω, και ας είναι πάρα πολύ καλό, μόνο και μόνο για να τους τη σπάσω. Πραγματικά δεν ξέρω πως σκέφτονται αυτοί στο μαρκετινκ της wind/q. Με τέτοιες "ανόητες" προσφορές που έρχονται αμέσως μόλις δεν τις χρειάζεσαι (γιατί μόλις πλήρωσες λίγο πριν για κάτι αντίστοιχο) προκαλούν απλά "αγανάκτηση/απογοήτευση" (frustration) και σε κάνει να διερωτάσαι "γιατί με trollaρουν έτσι?".. Δεν τους κάνει καλό να τις προωθούν ακόμα και αν μερικοί τσιμπάνε την πρώτη φορά καθώς συνολικά νομίζω βλάπτει την εικόνα της εταιρίας. Σωστό το "αμα δεν την θες μην την βάζεις" αλλά η τσαντίλα που σου δημιουργεί έχοντας το συναίσθημα ότι σε δουλεύουν λειτουργεί αρνητικά από τον σκοπό να δείξω ότι δίνω σούπερ προσφορές.. :ninja: Πρέπει να αλλάξουν τον αλγόριθμος (ΑΙ) τρολλαρίσματος.. εεε συγνώμη απόδοσης εξατομικευμένων "προσφορών" :lol: Παράθεση από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. March 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2018 Πρέπει να αλλάξουν τον αλγόριθμος (ΑΙ) τρολλαρίσματος.. εεε συγνώμη απόδοσης εξατομικευμένων "προσφορών" :lol: χαχαχαχχ :lol: :lol: Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetartos Δημ. March 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2018 Το παράδειγμα με τα 3GB με 1€ μπορεί να το δει κανείς και σαν έξτρα προσφορά ΠΑΝΩ στο 1gb που ήδη έχει. Άλλος δηλαδή με θετική σκέψη, μπορεί να το δει και να πει ευχαριστώ. Στο θέμα του 1/8/8 επιβεβαιώνω ότι στέλνει μόνο ενημερωτικό λήξης, ενώ η έναρξη του νέου δωρεάν μήνα γίνεται αυτόματα και χωρίς ειδοποίηση. Ευχάριστη έκπληξη είναι προς το παρόν το χουβαρνταλίκι που δείχνει στην ημερομηνία λήξης. Πρώτη ενεργοποίηση 4/2->6/3 (31 μέρες). Σήμερα 7/3 με λήξη 7/4 (32 μέρες). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetartos Δημ. March 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2018 Countdown 350MB 1€ 30 μέρες. Δεν είναι αυτό έξυπνο marketing; :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Allare Δημ. March 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2018 Μου ήρθε σήμερα πάλι το μήνυμα των 8γιγα/8€. (8G στο 12000 έως 09/03 στις 16:00) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gm87 Δημ. March 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2018 Countdown 350MB 1€ 30 μέρες. Δεν είναι αυτό έξυπνο marketing; :D Σίγουρα πλάκα κάνεις. Τα 350 MB, δε φτάνουν ούτε για δύο μέρες, όχι για ένα μήνα. Γέλια, γέλια, γέλια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leasedline Δημ. March 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2018 Σίγουρα πλάκα κάνεις. Τα 350 MB, δε φτάνουν ούτε για δύο μέρες, όχι για ένα μήνα. Γέλια, γέλια, γέλια! τους το έχω γράψει χίλιες φορές, αλλά δε χαμπαριάζουν, να δώσουν 1GB για 24 ώρες, θα κάναν χρυσές δουλειές και θα μας βόλευε πάρα πολύ! Παράθεση εσπρεσοσυζητήσεις www.e-spresso.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. March 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2018 1,050GB με 3€ για ένα μήνα... not bad Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. March 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2018 Η Q εχει φοιτητικό πακέτο; Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2018 Οχι δεν εχει Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. March 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2018 Οχι δεν εχει Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Υπαρχει μια καταχωρηση στο Facebook απο καποιον που λεει οτι διαθετει τετοια πακετα. Ειναι απατη; Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. March 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2018 Είχανε βγεί σε περιορισμένο αριθμό. Το καλό είναι ότι κρατάει 30 ημέρες και όχι μόνο 25. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. March 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2018 :whistle: το επιβεβαιώνω και εγώ κάποιον καιρό μου έκανε αυτό ακριβώς το πράγμα. Μόλις είχα πακέτο ή είχα κάνει ενέργεια ανανέωσης πχ μου έστελνε "δόλωμα" να βάλω και άλλα ή να ενεργοποιήσω καλό πακέτο.. Με τα χρόνια που "κατάλαβε" ότι δεν τσιμπάω σταμάτησε τις "προσφορές" και έχω πολύ καιρό να δω τέτοιες.. :rolleyes: Σε άλλο νούμερο που έχω για συγγενικό πρόσωπο μου που το τροφοδοτώ με 120' δωρεάν από σταθερό wind μου στέλνει τακτικά "συμφέρουσες προσφορές" που όμως δεν ενεργοποιώ γιατί τα 120' είναι αρκετά.κι εμενα το ιδιο,προφανως ειναι συστημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trust0 Δημ. March 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2018 Τον προηγούμενο μήνα ενεργοποίησα το 3 gb με 1 ευρώ. Η διάρκεια είναι 30 μέρες, αν και δεν το λέει στο μήνυμα. Κάνα δυο μέρες αφότου έληξε και χωρίς να έχω ενεργοποιήσει άλλο πακέτο μου ξαναδωσαν την προσφορά 3 gb 1€. Εντελώς πληροφοριακά το αναφέρω. Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. March 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2018 Είχανε βγεί σε περιορισμένο αριθμό. Το καλό είναι ότι κρατάει 30 ημέρες και όχι μόνο 25. Μου προτειναν ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ Q με 1700 ' προς όλους με χρεωση ανα δευτερόλεπτο + 3500 ΜΒ Internet + 20 SMS προς όλους με 8 € το μήνα. Στο ονομα σας Καινουργιο νουμερο 10 ευρω ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ Να το εμπιστευτω ; να ειναι ετσι ; Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. March 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2018 Μου προτειναν Να το εμπιστευτω ; να ειναι ετσι ; Φαίνεται για καλό πακετάκι. Να φανταστείς πως με 8,5€ δίνουν 1500 λεπτά προς όλους και 1500ΜΒ ιντερνετ σε όσους κατάφεραν να το ενεργοποιήσουν στο Q τους. Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. March 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2018 Απλά μια διευκρίνηση για να το ξέρεις,πιθανόν η τιμή του να είναι 8,5€ και όχι 8. Η αλλαγή δεν ειχε ανακοινωθεί επίσημα. Μιλάμε για το ειδικό πακέτο που ενεργοποιείται στην q με μήνυμα 1500 στο 12410 ή με κλήση στο 12200. Αυτό που σου δίνουν εχει και επιπλέον παροχές βέβαια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WPerty Δημ. March 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2018 Countdown 350MB 1€ 30 μέρες. Δεν είναι αυτό έξυπνο marketing; :DΕντάξει τα countdown δεν είναι στοχευμένα, είναι για όλους. Αν τα παρακολουθείς συχνά, τα μυρίζεσαι να έρχονται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephant Δημ. March 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2018 Αυτό το νέο φοιτητικό πακέτο που μπορεί να το βρει κανείς; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atux_null Δημ. March 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2018 πως το καταφέρατε ρε παιδιά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trust0 Δημ. March 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2018 Στείλανε σε κάποια νούμερα sms με προσφορά, για ενεργοποίηση του ειδικού πακέτου. Έτσι έκανα το δικό μου "φοιτητικό". Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. March 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2018 εγώ τους το ζήτησα μεσω facebook αλλιώς θα έκανα φορητότητα σε cosmote whats up με την συγκεκριμένη προσφορά. Σε λιγες μερες μου απάντησαν πως το ενεργοποίησαν στο νουμερο μου. Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts