dim74 Δημ. May 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2017 αν δεν το κανει θα το μαθουμε να το κανει!εγω στην πολη μου ενα εχω καταστημα wind αν δεν το κανει τι θα κανω;θα παω σε αλλη πολη; επι τοπου τηλεφωνο στην wind η μεσω της εφαρμογης f2g ερωτηση στο τσατ και απαντηση live... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teampx Δημ. May 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2017 (edited) χαιρετω την παρεα, ειμαι νεος κατοχος καρτας q. ερωτηση: γιατι καθε φορα που κανω κληση ακουω το μηνυμα οτι δεν εχω διαθεσιμο υπολοιπο, ενω εχω φυσικα και στην 2η προσπαθεια κλησης αμεσως μετα καλει κανονικα? να προσθεσω οτι εχω το κινητο vernee apollo lite και χρησιμοποιώ 2 καρτες, και στην 2η θεση εχω την Q ενω στην 1η θεση Vodafone Edited May 5, 2017 by teampx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasSC Δημ. May 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2017 Δεν έχεις επαρκές υπόλοιπο σε € για αυτό σου το λέει.... Μάλλον έχεις κάτω από 1€...ανεξάρτητα από τα λεπτά ομιλίας που έχεις από πακέτο.. Νομίζω στο λέει κάθε μέρα στην πρώτη κλήση που θα κάνεις.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAZ207 Δημ. May 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2017 χαιρετω την παρεα, ειμαι νεος κατοχος καρτας q. ερωτηση: γιατι καθε φορα που κανω κληση ακουω το μηνυμα οτι δεν εχω διαθεσιμο υπολοιπο, ενω εχω φυσικα και στην 2η προσπαθεια κλησης αμεσως μετα καλει κανονικα? να προσθεσω οτι εχω το κινητο vernee apollo lite και χρησιμοποιώ 2 καρτες, και στην 2η θεση εχω την Q ενω στην 1η θεση Vodafone Και εγώ το ίδιο κινητό έχω και μάλιστα έχει σχεδόν κάνα μήνα που έχω Q, δεν έχω τέτοια προβλήματα, μάλλον χαμηλό υπόλοιπο ομιλίας πρέπει να έχεις. Παράθεση Nokia 5800,Nokia Lumia 930,Microsoft Lumia 535 DS,Vernee Apollo Lite,Nokia 6.1 , xiaomi mi 9T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. May 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2017 χαιρετω την παρεα, ειμαι νεος κατοχος καρτας q. ερωτηση: γιατι καθε φορα που κανω κληση ακουω το μηνυμα οτι δεν εχω διαθεσιμο υπολοιπο, ενω εχω φυσικα και στην 2η προσπαθεια κλησης αμεσως μετα καλει κανονικα? να προσθεσω οτι εχω το κινητο vernee apollo lite και χρησιμοποιώ 2 καρτες, και στην 2η θεση εχω την Q ενω στην 1η θεση Vodafone Όταν το υπόλοιπο σου είναι κάτω από ένα ευρώ, θα ακούς το συγκεκριμένο μήνυμα στην πρώτη κλήση που θα κάνεις μέσα στην ημέρα. Μην το δίνεις καμία σημασία, όλα λειτουργούν κανονικά. :) Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasgr86 Δημ. May 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2017 Μια επιλεκτικη προσφορά που είχε αναφερθεί παλαιότερα για 4GB με 4.4 ευρώ πως μπορώ να (δοκιμάσω να) την ενεργοποιήσω; Sent from my HTC 10 using Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amyntaios Δημ. May 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2017 Μια επιλεκτικη προσφορά που είχε αναφερθεί παλαιότερα για 4GB με 4.4 ευρώ πως μπορώ να (δοκιμάσω να) την ενεργοποιήσω; Sent from my HTC 10 using Tapatalk http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7115378 Παράθεση Είμαι αυτός που όταν ήμουν μικρός ήθελα να του μοιάσω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. May 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2017 Μια επιλεκτικη προσφορά που είχε αναφερθεί παλαιότερα για 4GB με 4.4 ευρώ πως μπορώ να (δοκιμάσω να) την ενεργοποιήσω; Sent from my HTC 10 using Tapatalk Δοκίμασα να το ενεργοποιήσω αλλά λέει πως δεν υπάρχει Στάλθηκε από το Nexus 5X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. May 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2017 Σε κάποια πακέτα q city/q international που μοίραζαν στο δρόμο ίσχυε το συγκεκριμένο δεν είναι για όλους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelique_dim Δημ. May 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2017 Όταν το υπόλοιπο σου είναι κάτω από ένα ευρώ, θα ακούς το συγκεκριμένο μήνυμα στην πρώτη κλήση που θα κάνεις μέσα στην ημέρα. Μην το δίνεις καμία σημασία, όλα λειτουργούν κανονικά. :) Έτσι πάει. Κάποια στιγμή το ξεχνάς αν και αρχικά είναι "κάπως" να το ακούς... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leasedline Δημ. May 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2017 Πήρα το gb 1η Μαΐου. Αν σας πω ότι σήμερα δεν έχει μείνει τίποτα; είναι δυνατόν; και σπίτι - δουλειά μπαίνω από wifi. Παλιά μου κρατούσε όλο το μήνα! Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Παράθεση εσπρεσοσυζητήσεις www.e-spresso.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. May 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2017 Πήρα το gb 1η Μαΐου. Αν σας πω ότι σήμερα δεν έχει μείνει τίποτα; είναι δυνατόν; και σπίτι - δουλειά μπαίνω από wifi. Παλιά μου κρατούσε όλο το μήνα! Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Κλεινεις 4G,Youtube για αρχη.Μετα Video facebook απο το App,τα speedtests καθως και ενημερωσεις του Play Store χειροκινητα με wifi. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosss567 Δημ. May 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2017 Πήρα το gb 1η Μαΐου. Αν σας πω ότι σήμερα δεν έχει μείνει τίποτα; είναι δυνατόν; και σπίτι - δουλειά μπαίνω από wifi. Παλιά μου κρατούσε όλο το μήνα! Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Μήπως μηδενίστηκε το υπόλοιπό σου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leasedline Δημ. May 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2017 Όχι έχω 100mb ακόμα! Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Παράθεση εσπρεσοσυζητήσεις www.e-spresso.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. May 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2017 Το απόγευμα πήγα σε κατάστημα της wind και αγόρασα q νουμεράκι , η υπάλληλος μου ζήτησε 10Ε και μένουν όλα στην κάρτα. Να πως είναι τα νέα πακετάκια, έχουν multi-sim και λέγονται NEW Q on net promo http://i66.tinypic.com/jtuzjr.jpg Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. May 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2017 Μέχρι πότε όμως μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις αυτά τα 10 ευρώ,ισχύουν για 3 μήνες? Αν κάποια στιγμή υπάρχει η δυνατότητα και η ανάγκη δοκίμασε μήπως ισχύει το πακέτο με τα 4 γιγα/4.4 ευρω στο νούμερο σου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. May 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2017 (edited) Μέχρι πότε όμως μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις αυτά τα 10 ευρώ,ισχύουν για 3 μήνες? Αν κάποια στιγμή υπάρχει η δυνατότητα και η ανάγκη δοκίμασε μήπως ισχύει το πακέτο με τα 4 γιγα/4.4 ευρω στο νούμερο σου... Έχω στην κάρτα 8,77Ε εκ των οποίων τα 8,68Ε ισχύουν για ένα μήνα (8/6)...απατεωνίες έχω να πω, ενω τα υπόλοιπα 0,09 ληγουν στις 8/8! Δεν είναι δικαιολογία οτι ειναι ο 1ος μήνας. Επίσης πρώτη φορά βλέπω να λήγει έτσι διαφορετικά το υπόλοιπο , σπάζοντας σε δυο χρονικά κομμάτια. Επίσης έχω στην διάθεση μου για εναν μήνα , 1000 λεπτά προς Q , 20 sms προς εθνικα δικτυα, 1744mb + 500mb(myQ) = 2244mb Θα ενεργοποιησω την προσφορα με τα mb ίσως αργότερα. Edited May 10, 2017 by Inevar Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. May 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2017 καλησπερα παιδια. διαβασα καπου για μια καρτα q που δινει 1500 λεπτα προσ ολους κ 1500mb με νομιζω 4 ευρω. ή κατι τετοιο. παιζει αυτο? πως μπορω να παρω τετοιο νουμερακι? ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. May 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2017 8,07 ευρω για 1500' και 1,5 γιγα το μηνα. Τα μοιραζουν στο δρομο συνηθως. Καποια τηλεφωνα πωλητων υπαρχουν,δεν ξερω αν εχουν διατηρηθει δημοσιευμενα εδω,αν καποιος εχει θα μπορουσε να στο στειλει με προσωπικο μηνυμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators XP130TD Δημ. May 10, 2017 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2017 Καποια τηλεφωνα πωλητων υπαρχουν,δεν ξερω αν εχουν διατηρηθει δημοσιευμενα εδω Καλημέρα. Προσωπικά δεδομένα όπως τηλεφωνικοί αριθμοί δεν επιτρέπεται σύμφωνα με τους όρους να δημοσιεύονται. Όποιος θέλει να ανταλλάξει τηλέφωνο ας το κάνει με προσωπικό μήνυμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spykal Δημ. May 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2017 κανένα τηλέφωνο πωλητή για το πακετάκι q city είναι εύκολο να μου στείλετε σε pm ?Ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. May 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2017 Θέλω και εγώ το τηλέφωνο με μήνυμα οποίος το έχει ή το πάρει. Στάλθηκε από το SGP621 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strass32 Δημ. May 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2017 και σε μένα επίσης αν υπάρχει νουμ τηλ για κιου σιτι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aachen Δημ. May 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2017 Εγω φευγω απο την q,εναν μηνα ετυχε να μην βαλω καρτα και επειδη ειχα μηδεν υπολοιπο τον επομενο μηνα δεν μου εβαλαν το 1gb,τον επομενο μηνα που εβαλα καρτα δεν μου το εδωσε παλι και υστερα απο αιτημα μου μου το εβαλαν για τον συγκεκριμενο μηνα μονο σαν εηξυπηρετηση και μου ειπαν οτι εληξε η προσφορα απο την στιγμη που δεν εβαλα καρτα σε εναν μηνα,τα 8 ευρω ομως τα πηραν,το θεωρω κοροιδια ολο αυτο,φευγω αρκετα ασχοληθηκα μαζι τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sak8265 Δημ. May 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2017 Ξερει κανεις της ρυθμησεις ιντερνετ? Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts