Jump to content

Τα πάντα για την Q card

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Από 3 ευρώ, πήγε στα 4 ευρώ το πακέτο προς όλους.

Να δω πόσοι θα φύγουνε, με ελαφρά πηδηματάκια (εμού συμπεριλαμβανομένου).

Πολλα αλλαξαν στην Q δυστυχως τελευταια. 30 ευρω η φορητοτητα, 4 ευρω απο 3.02 κλπ κλπ.

Αλλα ειμαι βεβαιος οτι η αγορα θα τους "ανταμειψει" καταλληλα, οπως ολα. Vote with your wallet που λεμε.

Παραμένει το δευτερόλεπτο με περισσότερα data και παραμένουν και τα Online bonus Μια χαρά ειναι η Q παραμένει ο φθηνότερος παίχτης στην αγορά.

Παραμένει το δευτερόλεπτο με περισσότερα data και παραμένουν και τα Online bonus Μια χαρά ειναι η Q παραμένει ο φθηνότερος παίχτης στην αγορά.

Δε νομίζω. Υπάρχει καρτοκινητή, με ανά δευτερόλεπτο χρέωση, 120' προς όλους κάθε 2 εβδομάδες με 3,02€ και 4 GB με 4,44€. Μάλλον τη σκόνη της θα φάει η Q.

Για μένα η Q τέλειωσε, δεν με συμφέρει πια. Έχω 3 νουν στην Q ένα εγώ, ένα ο γιος μου κ ένα ο άνδρας μου και θα τα καταργήσω όλα, άλλωστε είναι ήδη μηδενικά τα υπόλοιπα απλά δεν θα ξαναβάλω χρήματα και θα τα αφήσω να λήξουν. Παλιότερα είχα πάρει 2 φορές την πρόσφορα με τα 8 ευρώ για 1 γιγα το μήνα για 8 μήνες, και στα 3 νουμ, την τελευταία φορά που το έδωσε δεν το πήρα σε κανένα από μας γιατί δεν με συμφέρει να δώσω σύνολο 60 ευρώ για 3 νουμ (για 7 μήνες όπως έμαθα αργότερα) μιας και η ανανεώσεις τώρα είναι 3μηνες , χώρια το σήμα της που ήταν χάλια, τουλάχιστον στην περιοχή που κινούμε εγώ. Όποτε bye bye Q. Τέλος για μένα και την οικογένειά μου πάμε για άλλα… Edited by strass32

Για μένα πια η Q τέλειωσε, δεν με συμφέρει πια. Έχω 3 νουν στην Q ένα εγώ, ένα ο γιος μου κ ένα ο άνδρας μου και θα τα καταργήσω όλα, άλλωστε είναι ήδη μηδενικά τα υπόλοιπα απλά δεν θα ξαναβάλω χρήματα και θα τα αφήσω να λήξουν. Παλιότερα είχα πάρει 2 φορές την πρόσφορα με τα 8 ευρώ για 1 γιγα το μήνα για 8 μήνες, και στα 3 νουμ, την τελευταία φορά που το έδωσε δεν το πήρα σε κανένα από μας γιατί δεν με συμφέρει να δώσω σύνολο 60 ευρώ για 3 νουμ (για 7 μήνες όπως έμαθα αργότερα) μιας και η ανανεώσεις τώρα είναι 3μηνες , χώρια το σήμα της που ήταν χάλια, τουλάχιστον στην περιοχή που κινούμε εγώ. Όποτε bye bye Q. Τέλος για μένα και την οικογένειά μου πάμε για άλλα…

Σωστα ολα αυτα, αλλα η εναλλακτικη δεν υπαρχει δυστυχως. Παλι η Q ειναι μονοδρομος για οσους την διαλεξαν για συγκεκριμενες υπηρεσιες (χρεωση ανα δευτερολεπτο πχ).

Ελπιζω οι μικρο-εκπληξο-προσφορες να συνεχισουν βεβαια καπου-καπου....

Δε νομίζω. Υπάρχει καρτοκινητή, με ανά δευτερόλεπτο χρέωση, 120' προς όλους κάθε 2 εβδομάδες με 3,02€ και 4 GB με 4,44€. Μάλλον τη σκόνη της θα φάει η Q.

Αυτό ακριβώς, άσε που η καρτοκινητή που λες έχει και την καλύτερή κάλυψη 3G-4G από όλους στην Ελλάδα...

Τελείωσε η Κιού κύριοι! Όσο έδινε περισσότερα και φτηνότερα από τον ανταγωνισμό, επιβίωνε. Τώρα όμως ΚΑΙ να δίνει λιγότερα, ΚΑΙ πιο ακριβή, ΚΑΙ με τη χειρότερη κάλυψη;

Αυτό ακριβώς, άσε που η καρτοκινητή που λες έχει και την καλύτερή κάλυψη 3G-4G από όλους στην Ελλάδα...

Τελείωσε η Κιού κύριοι! Όσο έδινε περισσότερα και φτηνότερα από τον ανταγωνισμό, επιβίωνε. Τώρα όμως ΚΑΙ να δίνει λιγότερα, ΚΑΙ πιο ακριβή, ΚΑΙ με τη χειρότερη κάλυψη;

Για εκεί είμαι και εγώ, αυτό ακριβώς εννοώ, κάκιστο σήμα, έμενα μόνο γιατί με συνέφερνε, τώρα θα τα δίνω αλλού τα λεφτά μου, καλύτερη κάλυψη, καλύτερο σήμα και χρέωση ανά δευτερόλεπτο.

Edited by strass32

Παιδια ποια ειναι η εναλλακτικη που ολοι λετε αλλα χωρις ονομα ? Αν γινεται μας λετε και σε εμας που δεν ειμαστε μεσα στα πραγματα ?

Για εκεί είμαι και εγώ, αυτό ακριβώς εννοώ, κάκιστο σήμα, έμενα μόνο γιατί με συνέφερνε, τώρα θα τα δίνω αλλού τα λεφτά μου, καλύτερη κάλυψη, καλύτερο σήμα και χρέωση ανά δευτερόλεπτο.

Εγώ την επόμενη φορά που θα ξαναβάλω κάρτα σε Κιού θα είναι ΜΟΝΟ ΕΑΝ δώσει όλα της τα πακέτα στη μισή τιμή.... Αλλιώς στο 12μηνο θα εκπνεύσει το νουμεράκι...

Εγώ την επόμενη φορά που θα ξαναβάλω κάρτα σε Κιού θα είναι ΜΟΝΟ ΕΑΝ δώσει όλα της τα πακέτα στη μισή τιμή.... Αλλιώς στο 12μηνο θα εκπνεύσει το νουμεράκι...

Συμφωνώ και επαυξάνω.

παιδιά δεν ξέρω τι λέτε αλλά το πακετάκι με τα 150 προς όλους και 150 προς wind και q (q economy) τα σπάει στα 3.5 ευρώ από το app. Ok ανεβαίνουν όλα σιγά σιγά άλλα ήταν αναμενόμενο όσο θα αναβαθμίζεται περισσότερο το δίκτυο σε 4g και όσο τα κονομάει από τα καρτοκινητά και όχι από τα συμβόλαια.

Είπαμε εδώ στο ελλαδισταν όλα ανεβαίνουν με αρχηγό το κράτος που δίνει πάντα το “καλό” παράδειγμα.

Powered by Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. 

το 150+150 είναι το καλύτερο πακετάκι τους .& -

αν βάλεις και το 1€/1GB ....

Μακράν Q έστω και με μικρή αύξηση.

Ι need a six month vacation, twice a year.

Η εναλλακτική επειδή αναρωτιούνται κάποιοι είναι η φρογκ. Δεν ξέρουμε βέβαια για ποσο καιρό θα ειναι φτηνότερη ακόμα. Ασε που για λεπτά προς το ίδιο δίκτυο δίνει μόνο προς φρογκ και οχι προς ολη την κοσμοτέ. Στα της q τώρα,έχουμε αλλαγές και στο 12200. Τα παλιά πακέτα των 3 ευρώ πήραν την θέση των πακέτων των 2 ευρώ στην επιλογή 2 αν θυμαμαι καλά. Άρα με 4 ευρώ από 12200 έχουμε 100' προς όλους ή 450mb ή 90 sms προς όλους.

Με 3 ευρώ από12200 έχουμε 80' προς όλους ή 80 sms προς όλους ή 350 mb.

Τα πακέτα 800' ή 800sms προς wind/q στο 12200 παραμένουν στα 3,02 ευρώ.

Μάλλον κάποιοι δεν κατάλαβαν καλά. Το Q Economy Talk έχει 150 λεπτά προς όλους και 150 λεπτά προς q. Από 3,02 πήγε 3,5. Το πακέτο to all έχει 120 λεπτά προς όλους και από 3 πήγε 4 ευρώ. Δεν δίνει κάτι παραπάνω. Δίνεις παραπάνω ;)

Καθαρή αύξηση στο Q Economy Talk χωρίς καμία επιπλέον παροχή.:mad:

Στα 4€, 120' προς όλους. Στα 7€, πόσα? Μέθοδος των τριών: Στα 7€, 210' προς όλους. Κοίτα που φτάσαμε να συμφέρει να ενεργοποιούμε το no borders, αντί του πακέτου προς όλους. Μπορεί να δίνει 10' λιγότερα, αλλά σε τελική ανάλυση, χρησιμοποιούνται και για κλήσεις προς 23 χώρες του εξωτερικού. Επιπλέον, αν συνεχίσουν έτσι, για internet θα συμφέρει περισσότερο να ενεργοποιήσεις το πακέτο προς Αλβανία με τα 500 MB, παρά το πακέτο των MB

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Δίνει 20 προς όλους παραπάνω. Θα έπρεπε όμως να έδινε τουλάχιστον 150' με 4€, ώστε να συμφέρει πραγματικά η αύξηση.

Έχεις απόλυτο δίκιο, αλλά πάλι το ερώτημα είναι, πόσοι χρειάζονται τα επιπλέον???:X

Κι αν δεν φύγουν όλοι, σίγουρα δεν συστήνουν σε άλλους να πάνε και περιορίζουν την χρήση.:!:

Η "πιο οικονομική καρτοκινητή" εξελίσσεται άσχημα, με υπέρογκες αυξήσεις τόσο σε κατανάλωση εκτός πακέτων (ομιλία, sms) όσο και στο κόστος των πακέτων (400%)!!!!!!:blink::wacko::ninja:

Παντως εγω μολις πριν 1 λεπτο ενεργοποιησα COUNTDOWN TO ALL & SURF με 3.04 ευρω για 100 λεπτα και 300 mb. Μια χαρα νομιζω.

Κανείς δεν λέει το αντίθετο αλλά είναι εντελώς προσωρινή η προσφορά αυτή ενώ οι αυξήσεις μόνιμες...:blink:

Κανείς δεν λέει το αντίθετο αλλά είναι εντελώς προσωρινή η προσφορά αυτή ενώ οι αυξήσεις μόνιμες...:blink:

Σαφως, οι αυξησεις ειναι σαφεις και κανεις δεν αντιλεγει. Απλα λεω οτι με αυτες τις ψιλοπροσφορες, ακομα η Q ειναι η πλεον συμφέρουσα.

δυστυχώς παρά τις αυξήσεις παραμένει πιο οικονομική με χρήση και όσο υπάρχει το q-economy (3,5 τα 150+150' με το δευτερόλεπτο όμως) το οποίο ενεργοποιείται από την εφαρμογή myq κινητού μόνο. ΔΕΝ υπάρχει ακόμα φτηνότερη εταιρία με βάση αυτό το πακέτο. Το ξέρουν και πάνω σε αυτό κάνουν αυξήσεις. Εσείς που λέτε θα την κάνετε, να πάτε που; :confused:

Όσοι θέλετε λιγότερα λεπτά (60' ή 120 σε προσφορά κάποιες φορές δε ξέρω για τώρα) μπορείτε να πάτε για μισό (0,5Ε) ευρώ (το μήνα) σε frog που έχει ακόμα πακέτο με 3€ αλλα δεν ειναι (συνολικά) φτηνότερη και το ξέρετε και εσείς (πλην συγκεκριμένων "σεναρίων" χρήσης και παλαιών αριθμών με διπλασιασμό ίσως αν παίζει αυτό ακόμα). Άσε που δεν έχει ουτε app να ξέρεις τι σου γίνεται έχοντας μίνει στο 2000 σε επίπεδο site και τρόπου χρήσης (ενημέρωση με sms και δεν ξέρω γω τι).

Η άλλη λύση είναι να βρείτε "φοιτητικό" αριθμό σε οποιαδήποτε εταιρία. Κάτι άλλο δεν παίζει. Όσοι είναι να φύγετε πείτε μας που θα πάτε (να χαμογελάσουμε :rolleyes:).

Υ.Γ. Προφανώς η Q ήταν πιο φτηνή με επιθετική πολιτική να μαζέψει κόσμο και τα κατάφερε (πολλοί φίλοι μου έγιναν q) και τώρα θα ανεβάσει τις τιμές αλλα πάλι θα φροντίσει να είναι φτηνότερη. Το q-economy είναι το προπύργιό της.

από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith

Είναι η ιδέα μου ή η κατάσταση έφερε ,για την ώρα,την κοσμοτε τη φθηνότερη;

COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK.

Είναι η ιδέα μου ή η κατάσταση έφερε ,για την ώρα,την κοσμοτε τη φθηνότερη;

Απο την στιγμή που βγήκαν τα αποτελέσματα και είδε ότι έχασε αρκετό κόσμο έχει κάνει μια ωραία προσπάθεια ή τουλάχιστον δεν έχει ακολουθήσει τόσο έντονα τις άλλες 2..Ελπίζω να έβαλαν μυαλό και να μην το κάνουν μόνο για να ξαναγυρισει ο κόσμος.. Σορρυ για το off topic

εξαρταται τι ακριβως συγκρινεις. Τα 120' της φρογκ δεν ειναι σταθερη προσφορα και δινονται καθε 2 βδομαδες περιπου.Πακετα προς ολη την κοσμοτε δεν εχει,μονο προς φρογκ. Αργα ή γρηγορα νομιζω οτι το φρογκ θα κανει και αυτο αυξηση,εκτος αν θελησουν να πνιξουν το βατραχι σε κανενα ποταμι και να ησυχασουν μιας και δεν το φροντιζουν και ιδιαιτερα. Χωρις ανανεωση το site,εφαρμογη της προκοπης δεν εχουν οποτε μαλλον δεν πολυενδιαφερονται.Πιο πολύ με whatsup και κοσμοκαρτα κανουν παιχνιδι.

Ενω στην q ολο και κατι κινειται και εχει πιασει κοσμο.

Edited by kmpatra

Καλά, όσοι λέτε ότι θα πάτε στην cosmote, που έχει και καλύτερο σήμα, μην ορκίζεστε κιόλας γι' αυτό... Έχω βάλει τα 4gb και ζήτημα εκεί να τα τελειώσω, αφού μόνο H πιάνω σπάνια. Για 4g ούτε λόγος (κάτι σπάνιες στιγμές, που πέφτει σε 3g).

P.S.: Καινούρια είναι η sim.

Huawei Nova 5T

Το μισό € παραπάνω το μήνα να το δώσω με όλη μου την καρδιά. :)

Εναν καφέ παίρνεις και δίνεις 1,5 τη φορά. Το πιο άσχημο είναι όταν βλέπεις το sms "χθές χρεωθήκατε 1 €". Αυτό προσωπικά με ενοχλεί πολύ.

Το έχω φάει αυτό το πακέτο με το 1 ευρώ χρέωση αρκετές φορές και έχω διαμαρτυρηθεί κιόλα αφού δεν είχα ακουμπήσει την συσκευή κάποιες φορές.

Μου λένε διάφορες δικαιολογίες αλλά μου επιστρέφουν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο το ευρώ.

Έτσι τσιμπάνε αρκετά ευρώ αφού πολλοί δεν το παίρνουν χαμπάρι άλλοι λένε δεν βαριέσαι και άλλοι δεν ασχολούνται για το 1 ευρώ.

Όταν δεν έχω πακέτο με δεδομένα τους καλώ στο chat και απενεργοποιούν τα δεδομένα.

Δεν είναι δουλειά αυτή αλλά δεν έχω και άλλη επιλογή.

Edited by Vox

• This topic was unpinned, featured and pinned