Jump to content

kotsaris40

Members
  • Δημοσιεύσεις

    174
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About kotsaris40

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 22

kotsaris40's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλημέρα στο forum. Ακολουθόντας τον οδηγό για IP TV ρύθμισα το Kodi Jarvis και πρόσθεσα μια playlist m3u. Τώρα έχω το εξής πρόβλημα. Βλέποντας ένα κανάλι μετά από λίγο κλείνει. Αυτό γίνεται σε όλα τα κανάλια. Υπάρχει κάποια ρύθμιση που δεν έχω λάβει υπόψη?
  2. Υπάρχει κάποια εφαρμογή για την προγραμματισμένη ενεργοποίηση και απενεργοποίηση του κινητού? Έχω το LG Optimus 4X (p880) με custom rom και δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα στις ρυθμίσεις της.
  3. Το έχω κάνει ήδη, αλλά τίποτα. Σε παρακαλώ πες μου λίγο ποια εφαρμογή να κατεβάσω από το playstore?
  4. Καλημέρα, έχω το εξής πρόβλημα. Τα 3 κουμπιά αφής (home, πίσω και εφαρμογές) στο κάτω μέρος του κινητού δεν λειτουργούν πλέον. Έχει αντιμετωπίσει κανείς το ίδιο πρόβλημα? Και αν ναι βρήκε λύση για να τα ξαναδουλέψει? Τι μπορώ να κάνω? Ευχαριστώ για την όποια βοήθεια.
  5. Φίλε, σ' ευχαριστώ. Μόλις το έκανα αλλά κατέβασα αυτή την έκδοση Version: 5.2.1.136797460-preload-arm64-v8a (25520109) arm64 και μου κάνει κάτι τρελά τώρα. Ανοίγει κλείνει εφαρμογές κλπ. Λες να κόλλησε ιό, παρ´ όλου που λέει verified, safe to install. Μήπως κατέβασα λάθος έκδοση? Όλα καλά. Κατέβασα άλλη έκδοση και πλέον λειτουργεί. Σ' ευχαριστώ.
  6. Καλημέρα, μετά από επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων δεν έχω πληκτρολόγιο και δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Τι μπορώ να κάνω?
  7. Καλημέρα, έχω το εξής πρόβλημα. Έχω το Malwarebytes εγκαταστημένο και μου βγάζει ότι το κινητό έχει μολυνθεί από androi/trojan.dropper.agent.aaf το οποίο είναι μάλλον ένα αρχείο στα downloads: ckz.vfn.zkd1.0.apk. Κάνω ότι μου λέει, δηλαδή το σβήνει και μετά από λίγο πάλι εμφανίζεται. Τι μπορεί να κάνω?
  8. Γιατί μιλάτε για 3λεπτες κλήσεις, ανά δευτερόλεπτα είναι σε μένα.
  9. Μάλλον κάποιοι δεν κατάλαβαν καλά. Το Q Economy Talk έχει 150 λεπτά προς όλους και 150 λεπτά προς q. Από 3,02 πήγε 3,5. Το πακέτο to all έχει 120 λεπτά προς όλους και από 3 πήγε 4 ευρώ. Δεν δίνει κάτι παραπάνω. Δίνεις παραπάνω ;)
  10. Να τα μας. Η καλή μας Q ανέβασε τις τιμές. Πλέον το Q economy talk στα 3,5, τα 3€ to all έγινε 4€ to all
  11. Καλημέρα. Είμαι πλέον με την omnirom μετά από πολλές δοκιμές και ευχαριστημένος. Έχω δύο θεματάκια μόνο που αν μπορούσα να τα λύσω θα ήταν τέλειο το κινητό. 1. Πως μπορώ να ανεβάσω τον ήχο κλήσης και τον ήχο την συνομιλίας? 2. Ένα πάρα πολύ χρήσιμο εργαλείο για μένα ήταν η προγραμματισμένη ενεργοποίηση και απενεργοποίηση. Δεν υπάρχει στην συγκεκριμένη ρομ. Υπάρχει η δυνατότητα να μπει κάπως?
  12. Ευχαριστώ. Δεν ήξερα ότι σταμάτησε. Μόλις πάω σπίτι θα δοκιμάσω το fix.
  13. Καλησπέρα, έχω δύο προβληματάκια. 1. Το olympus παίζει σε σας? Γιατί σε μένα βγάζει σφάλμα. 2. Πέρασα το kodi 16.1 σε ένα ταμπλετάκι και ενώ στο sportsdevil βλέπω κανονικά ποδόσφαιρο με ήχο και εικόνα στο zemtv στο 365 μόνο ήχο έχω. Τι κάνω λάθος.
  14. δηλαδή, αν κατάλαβα καλά, οι 8 μήνες των 8gb θα ξεκινήσουν να μετρούν από την ημέρα ενεργοποίησή τους, αν ενεργοποιήσω σήμερα θα λήξουν 25.06.2017? αν είναι έτσι μάλιστα, γιατί την προηγούμενη φορά μας έφαγαν έναν μήνα.
  15. Δεν ανταποκρίνεται τίποτα. Μόνο η πάνω μπάρα κατεβαίνει που μπορώ να ενεργοποιήσω το wifi κλπ.
×
×
  • Create New...