Jump to content

Τα πάντα για την Q card

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πάντως προς ενημέρωση (αν και off topic) για το φίλο παραπάνω,το φοιτητικό της Vodafone (CU) θα πάει 28 μέρες αλλά η τιμή των πακέτων θα είναι ίδια.Αυτο προς ενημέρωση και συγγνώμη για το off topic

σήμερα παρατήρησα πως στις ρυθμίσεις του iphone 6 μου εχω ανενεργό το "περιαγωγή δεδομένων" αλλά παρ όλα αυτά εχω κανονικά data στην Q

[ f i l i p p o s ]

Γνωρίζει κανείς πως πάει το ίντερνετ στην Μύρινα της Λήμνου;

Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂
Φορητότητα προς Frog

Κοιτα, αν ηταν το προβλημα σε 4G θα το καταλαβαινα οτι μαλλον ηταν θεμα καρτας. Νομιζω ομως οτι 2G, 3G υποστηριζονται κανονικα.

Μπες στο τσατ τους αρχικα και ζητα τους να κανουν ελεγχο στην γραμμη σου. Ειναι κουφο να δουλευε πριν και να σταματησε μονο το 3G. Παντως και αυτοι μαλλον θα σου πουν να πας σε καταστημα για αλλαγη καρτας.

from mobile using tapatalk

Αδελφούλη, άλλαξε avatar, έχει...:lol:

2 φορές τον μήνα μπορείς να το ενεργοποιείς, κάθε μήνα.

Πως ενεργοποιειτε η προσφορα?

Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!!

Καλημέρα φίλοι μου!!!

4μελής οικογένεια, έχουμε μέχρι σήμερα 4 καρτοκινητά vodafone cu με τις εξής (πάνω κάτω) χρήσεις:

Εγώ: Βαριά χρήση ίντερνετ και κλήσεων μικρής διάρκειας. Τηλέφωνα περίπου 200 λεπτά τον μήνα, απαιτούμενα data περίπου 1-1,5 GB τον μήνα

Σύζυγος: μέτρια χρήση τηλεφωνίας, κατά κύριο λόγο ενδοοικογενειακά και κάποια τηλέφωνα πέριξ. δεν ξεπερνά τα 100 λεπτά τον μήνα. Internet να δούμε κανέναν καιρό και viber

παιδί 1: φοιτητής γαρ, ότι και αν του δώσεις θα το φάει..... (ασχολίαστο χαχαχαχα)

παιδί 2: ανήλικο, κλήσεις μόνο προς και από γονείς και αδελφό, viber και περίπου 400-500 ΜΒ τον μήνα συνολική χρήση

Μέχρι σήμερα μας σύμφερε η vodafone cu μιας και είχαμε αρκετά bonus με τις ανανεώσεις, αλλά και τον κουμπαρά της μεταφοράς υπολοίπων από τον προηγούμενο μήνα στον νέο

Μετά όμως τις απαράδεκτες αυξήσεις που ανακοίνωσε και το κόψιμο πακέτων και bonus, έφυγα.....

Περιοχή κάλυψης η Πάτρα και η ευρύτερη περιοχή, άρα δεν νομίζω να έχω θέμα με καλή ή κακή συνδεσιμότητα.

Με όλα τα παραπάνω βλέπετε να έρχομαι στην γειτονιά σας ή να κοιτάξω σε κάποια άλλη καρτοκινητή (ποια άλλη.... μόνο το F2G μένει....)

Τη καλυτερη δουλεια θα κανετε να ερθετε.Οσο για το παιδι που ειναι φοιτητης αφηστε τον στο φοιτητικο και μπορει να παρει καρτα Q σαν 2η και να βαζει 5€ το διμηνο ωστε να παιρνει 600 λεπτα προς Wind/Q με 2€.Οσο για το αλλο παιδι,μπορει να χρησιμοποιει και το whatsapp που δεν χρεωνεται δεδομενα στην Q για μηνυματα.

Προτεινω και εσυ και η συζυγος να κανετε το ιδιο για μηνυματα μεταξυ σας.

Επειδη και εγω ειμαι ιδια περιπτωση με το παιδι 2 μπορει να κανει το εξης.6€ σε καταστημα το μηνα και να βαζει 600MB 3€ και 600' με 2€ απο το 12200.Επισης με 30 λεπτα θα παιρνει και 120MB στο καταστημα οποτε θα εχει 720MB και 600' προς Wind/Q.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

σήμερα παρατήρησα πως στις ρυθμίσεις του iphone 6 μου εχω ανενεργό το "περιαγωγή δεδομένων" αλλά παρ όλα αυτά εχω κανονικά data στην Q

Κάνε μια επανεκκίνηση και ξαναδες το.

Είναι απαραίτητο αυτό για την Q; Αλλιώς δεν δουλέυουν τα data;

7+ years with the legend...

Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a

Apple Watch SE

Apple iPad (6th gen)

Σε πολλά τηλέφωνα διαχωρίζουν το roaming και το national roaming, υπάρχει ενδεχόμενο το National roaming να είναι ανοιχτό στο Iphone οπότε να έχει κανονικά data, κάποια στιγμή σε κάποιες ρομ (ειδικά cyanogen) είχε επιλογή on/off για την κάθε επιλογή ξεχωριστά...

μπορεί να παίζει κάτι τέτοιο, ...

πάντως σε άλλα κινητά που έλεγξα το R για roaming ακόμα το βγάζει, άρα δεν το κατάργησαν. στο δικό μου δεν μπορώ να το δω γιατί έχω το Xposed με το module για το national roaming...

στο iPhone πιθανότατα να μην θεωρεί την εσωτερική περιαγωγή ως περιαγωγή γιατί αφενός έκανα restart κι εξακολουθώ να έχω data με την αντίστοιχη επιλογή κλειστή αφετέρου δεν εμφανίζει το σήμα της περιαγωγής όπως κάνει πχ σε άλλα κινητά ή όταν βρίσκομαι στο εξωτερικό, που τότε μου εμφανίζει το σηματάκι.

[ f i l i p p o s ]

Και στο δικό μου πάντως (OP3) δουλεύει σωστά χωρίς ενεργοποίηση της περιαγωγής.

Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

ενημερωση...

http://i66.tinypic.com/29546xs.jpg

http://i68.tinypic.com/28r13xv.jpg

Edited by oxxy

http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg

https://telegram.org

Πολύ καιρό τώρα μάλλον ΔΕΝ υπάρχει περιαγωγή στην Q. Σε εμένα (android) απενεργοποίησα τα δεδομένα στην περιαγωγή και εξακολουθεί να λειτουργει η q με εξαίρεση κάποιες ελάχιστες φορές που έχανε τα δεδομένα λέγοντας πως δεν έχει επειδή είναι σε περιαγωγή. (κάποιες φορές μόνο, ίσως κάποιες κυψέλες την θέτουν σε περιαγωγή). Ομοίως το σήμα R (roaming) μόνο κάποιες φορές στο restart το βλέπω λίγο μέρχι να εξαφανιστεί μετά από μερικά δευτερόλεπτα.

Όπότε, ναι, κάτι έχει αλλάξει σε σχέση με παλια σε σχέση με το roamming.

από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith

Πολύ καιρό τώρα μάλλον ΔΕΝ υπάρχει περιαγωγή στην Q. Σε εμένα (android) απενεργοποίησα τα δεδομένα στην περιαγωγή και εξακολουθεί να λειτουργει η q με εξαίρεση κάποιες ελάχιστες φορές που έχανε τα δεδομένα λέγοντας πως δεν έχει επειδή είναι σε περιαγωγή. (κάποιες φορές μόνο, ίσως κάποιες κυψέλες την θέτουν σε περιαγωγή). Ομοίως το σήμα R (roaming) μόνο κάποιες φορές στο restart το βλέπω λίγο μέρχι να εξαφανιστεί μετά από μερικά δευτερόλεπτα.

Όπότε, ναι, κάτι έχει αλλάξει σε σχέση με παλια σε σχέση με το roamming.

Εγω μολις κλεινω χανει τη συνδεση.Μηπως γινεται σταδιακη ενοποιηση;

COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK.

Σε οσους δεν βγαζει την ενδειξη roaming ας μας πουν σε ποιες περιοχες ειναι, Θεσσαλονικη παντως την βγαζει κανονικα.

Κυκλάδες βγάζει κανονικά την ένδειξη για roaming και φυσικά κόβεται η σύνδεση αν επενεργοποιήσω την περιαγωγή στα δεδομένα.

Εγώ στον Βολο.

Σε iphone ποτε δεν μου έβγαζε ένδειξη για roaming αλλά την επιλογή για data roaming απενεργοποιημένη τώρα την παρατήρησα γιατί είχα βγει εξωτερικό και τώρα που επεστρεψα ξέχασα να την ενεργοποιήσω αλλά εξακολουθώ να έχω data εντός συνόρων.

[ f i l i p p o s ]

καλιησπερα καλω στο 1222 και μου λεει οτι δεν υπαρχει εχω υπολοιπο 1 ευρω για καποιο λογο στελνω μνμ και αποτυγχανει η αποστολη και τωρα δε βγααζει και κληση τι κουφο ειανει αυτο

Γνωρίζει κανείς πως πάει το ίντερνετ στην Μύρινα της Λήμνου;

Ήμουν εκεί πριν 1.5 μήνα για 3 μέρες.

Δεν θυμάμαι να υπήρχε πρόβλημα με το ίντερνετ μέσα στην Μύρινα που ήμουν, απλά ας έχεις κατά νου ότι σε πολλά μέρη που γεμίζουν κόσμο τον Αύγουστο υπάρχει πρόβλημα χωρητικότητας δικτύου.

• This topic was unpinned, featured and pinned