Jump to content

MrMusicman

Members
  • Δημοσιεύσεις

    103
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

MrMusicman's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • Reacting Well Rare
  • Dedicated Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done Rare

Recent Badges

5

Φήμη

  1. MrMusicman

    5G NR

    Πάνω στον ιστό τους έπιασες... Περιμένουμε και τεστ όταν ανοίξει 😎
  2. MrMusicman

    5G NR

    Πειραιάς 17:34
  3. MrMusicman

    5G NR

    Πράγματι έχει γίνει απίστευτη προσπάθεια, στην Αθήνα πλέον βλέπεις πολλή n78, ακόμη και σε σημεία που παλιά το δίκτυο μπούκωνε για τα καλά. Οι ταχύτητες, βέβαια, πάντα έχουν και σχέση με την ώρα της μέτρησης, γι' αυτό ίσως είχες μετρήσει πιο χαμηλά. Το συγκεκριμένο τεστ έγινε στις 05:30 το πρωί.
  4. MrMusicman

    5G NR

    Εσωτερικά του σταθμού, στον χώρο των αφίξεων, μέσα από λεωφορείο 😆
  5. MrMusicman

    4G LTE

    ΚΤΕΛ Κηφισού
  6. MrMusicman

    5G NR

    ΚΤΕΛ Κηφισού (n78)
  7. MrMusicman

    4G LTE

    Ν. Πλάγια Χαλκιδικής. Για κάποιον λόγο, ενώ στην περιοχή έχει αναβαθμιστεί ο εξοπλισμός στους περισσότερους σταθμούς (εξαψήφια eNB), στον συγκεκριμένο (#3006) παραμένει ο παλιός εξοπλισμός ακόμη, μόνο με 4G, τουλάχιστον είναι ευτυχώς μεγαλύτερο πλέον το bandwidth σε σχέση με παλαιότερα. Η κίνηση στην περιοχή αυτές τις ημέρες είναι πολύ μεγάλη και φαίνεται χαρακτηριστικά από τις παρακάτω μετρήσεις, ότι στις ώρες αιχμής οι ταχύτητες πέφτουν απότομα, ενώ τις μεταμεσονύκτιες ώρες ανεβαίνουν. Πάντως, σε όλη τη διάρκεια της ημέρας παραμένει πλήρως λειτουργικό. Χθες στις 16:00 Σήμερα στις 03:30 Σήμερα στις 07:30
  8. Στα Ν. Φλογητά κι εγώ... Όπως τα είπες. Όλα τα δίκτυα γεμάτα, λογικό βέβαια!
  9. Εγώ, πάντως, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ο κόσμος κυνηγάει τόσο πολύ τις αυξημένες επιδόσεις με τέτοιου είδους πατέντες... Ακόμη και στα ελληνικά που έχω το τηλέφωνο μου είμαι μια χαρ... tout fonctionne parfaitement. Que fais-tu d'autre, d'accord ?
  10. MrMusicman

    5G NR

    Έχουν πράγματι κάνει πολύ καλή δουλειά. Ξέρουμε μήπως έχουν ανοίξει νέες συχνότητες στην Αθήνα, λόγω της ψηφιακής μετάβασης στην τηλεόραση;
  11. Μέχρι το επίσημο λανσάρισμα, ακόμη έχουμε πολλά να ακούσουμε, αλλά όπως πάντα στο τέλος προβλέπω να δίνεται η δυνατότητα σε όλους για εγκατάσταση, με ευθύνη του χρήστη φυσικά.
  12. Και εννοείται από αυτούς που θα το πουλάνε σε «τιμή ευκαιρίας», μόνο στη μισή τιμή του αυθεντικού. 🤨
  13. MrMusicman

    4G LTE

    Υπάρχει και η εφαρμογή Network Signal Guru (απαιτείται root) για επιλογή συχνοτήτων, αλλά δε γνωρίζω αν εξακολουθεί να λειτουργεί στα νεότερα μοντέλα/firmware της OnePlus.
  14. Σωστή η παρατήρηση, αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση ήταν απλώς ένα χιουμοριστικό σχόλιο που «εξομοιώνει» τις 2 εταιρίες, τίποτα παραπάνω. 🙂
  15. Πρόκειται για feauture που εισήχθη πρόσφατα με το iOS 14.5, αλλά απ' όσο γνωρίζω βρίσκεται ακόμη σε δοκιμαστική λειτουργία, οπότε πολύ πιθανό σε επόμενη αναβάθμιση να υποστηρίζει περισσότερες πληροφορίες ή/και περισσότερες τοποθεσίες.
×
×
  • Create New...