pexths Δημ. June 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2021 Θα πρέπει να επισκεφθεί το υποκατάστημα για να ζητήσει ωρίμανση δόσεων αν κατάλαβα σωστά ότι θελετε να εξοφλήσετε οριστικά την κάρτα. Θα πρέπει δηλαδή να σταλεί αίτημα στα κεντρικά. Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk Αν είναι alpha, δεν υπάρχει αυτή η επιλογη Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. June 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2021 Ποιο είναι το βασικό σου super market και ποιο το βενζινάδικο και ΑΝ αυτά μπορούν να αλλάξουν. Από εκεί ξεκινάς. Βενζινάδικο δεν έχω, Σκλαβενίτη εχψ και στην Αθήνα και στο χωριό (πλέον). Αγόρασα πέρσι τον Οκτώβρη με εθνική παπούτσια από ένα κατάστημα που έδινε το 20% σε πόντους & μου έδωσαν πίσω 5€ (σε πόντους) που εξαργύρωσα κανονικά στο Σκλαβενίτη. Δεν βλέπω η Πειραιώς να κάνει το ίδιο , μόνο δωροεπιταγές βλέπω και εκπτώσεις σε συγκεκριμένες εταιρείες Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. June 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2021 Μπορείς να εξαργυρώσεις τους πόντους (yellows) σου στον Σκλαβενίτη, δεν είναι υποχρεωτικό να πάρεις δωροεπιταγή. https://yellow.piraeusbank.gr/el/yellows/sunergates/megaloi-sunergates/sunergasia-me-ta-super-market-sklavenitis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. June 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2021 (edited) στον σκαλβενιτη δίνει 2 με χρεωστική και 4 πόντους σε πιστωτική,πλέον εξαργυρωνονται πόντοι και εκεί, Πειραιώς δεν έχω δεν ξέρω σε βενζινάδικα είναι 4 και 8 αντίστοιχα μόνο των εταιρειών όμως Έκο και shell,δεν ξέρω το γίνεται με άλλων Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Edited June 28, 2021 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. June 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2021 Μπορείς να εξαργυρώσεις τους πόντους (yellows) σου στον Σκλαβενίτη, δεν είναι υποχρεωτικό να πάρεις δωροεπιταγή. https://yellow.piraeusbank.gr/el/yellows/sunergates/megaloi-sunergates/sunergasia-me-ta-super-market-sklavenitis Με ο.τι ποσό θέλω; Γιατί και στη σελίδα που έστειλες βλέπω «δωροεπιταγή 10€, 5k yellows», ενώ στην Εθνική αν έχεις πάνω από 2k πόντους, και 2€ να είναι η έκπτωση με βάση τους πόντους, θα στην περάσουν Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. June 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2021 στην εθνική εφ'οσον έχεις 5€ αφαιρείται οποίο ποσό είναι μικρότερο ή ίσο με αυτο Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. June 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2021 Με ο.τι ποσό θέλω; Γιατί και στη σελίδα που έστειλες βλέπω «δωροεπιταγή 10€, 5k yellows», ενώ στην Εθνική αν έχεις πάνω από 2k πόντους, και 2€ να είναι η έκπτωση με βάση τους πόντους, θα στην περάσουν Με ό,τι ποσό θέλεις εξαργυρώνεις yellows σε Σκλαβενίτη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vercis Δημ. June 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2021 Να ρωτησω λιγο κατι? Επιτελους εγκριθηκε η πρωτη μου πιστωτικη στην Ελλαδα. Ειναι μια VISA Gold απο την Eurobank. 1. Η καρτα εχει ημ. ληξης 06/23 δηλαδη 2 χρονια μονο. Δεν ειναι πολυ λιγο? 2. Εχω την μισθοδοσια στην Eurobank θα ειναι δωρεαν η συνδρομη της ή ισχυει μονο για τις classic πιστωτικες? 3. Ποιες οι διαφορες Gold και Classic καρτων? Δεν βρηκα τιποτα αναλυτικο στο site της Eurobank. PS: Ειδα και την καρτα του Μασουτη που φαινεται αρκετα ενδιαφερον. Αξιζει λετε σαν δευτερη καρτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. June 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2021 Η κάρτα του Μασούτη είναι μόνο για ψωνια στον Μασούτη. Δεν μετέχει στο πρόγραμμα επιστροφή. Έχει όμως συνδρομή οπότε δεν βλέπω να συμφέρει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. June 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2021 Μια απορία, είδα ότι η Toyota Visa δεν χρεώνει έξοδα μετατροπής συναλλάγματος. είναι όντως έτσι;; Αν είναι όντως είναι καλή φάση για χρήση στα ταξίδια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. June 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2021 Η κάρτα του Μασούτη είναι μόνο για ψωνια στον Μασούτη. Δεν μετέχει στο πρόγραμμα επιστροφή. Έχει όμως συνδρομή οπότε δεν βλέπω να συμφέρει. Δεν συμμετέχει στο πρόγραμμα επιστροφή αλλά δίνει 4% στις αγορές στον Μασουτη και 1% στις υπόλοιπες συναλλαγές (εκτός από δημόσιο, πληρωμή δεκο και στοιχηματισμό). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. June 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2021 Χρησιμοποιείται σε όλες τις αγορές, όχι μόνο σε Μασουτη. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dennis99 Δημ. June 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2021 Πόσες μέρες χρειάζονται για να εγκριθεί μια αγορά σε eshop? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. June 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2021 Η έγκριση δίνεται άμεσα. Αν εννοείς πόσες μέρες θέλει μέχρι να εκκαθαριστεί (και συνήθως να εμφανιστεί στην ανάλυση κινήσεων η χρέωση), εξαρτάται από την τράπεζά σου και από την τράπεζα που έγινε η χρέωση. Μέσα στην ίδια τράπεζα, μπορεί να εμφανιστεί από άμεσα μέχρι και 1 μέρα. Σε άλλη τράπεζα, θέλει 2-4 εργάσιμες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GraveDigger Δημ. June 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2021 Να ρωτησω λιγο κατι? Επιτελους εγκριθηκε η πρωτη μου πιστωτικη στην Ελλαδα. Ειναι μια VISA Gold απο την Eurobank. 1. Η καρτα εχει ημ. ληξης 06/23 δηλαδη 2 χρονια μονο. Δεν ειναι πολυ λιγο? 2. Εχω την μισθοδοσια στην Eurobank θα ειναι δωρεαν η συνδρομη της ή ισχυει μονο για τις classic πιστωτικες? 3. Ποιες οι διαφορες Gold και Classic καρτων? Δεν βρηκα τιποτα αναλυτικο στο site της Eurobank. PS: Ειδα και την καρτα του Μασουτη που φαινεται αρκετα ενδιαφερον. Αξιζει λετε σαν δευτερη καρτα? Συγχαρητήρια! Υπάρχει κάποια πιστωτική κάρτα στο εξωτερικό που σου προσφέρει κάτι εξαιρετικό; 1. Το έχω δει κι εγώ σε ορισμένες περιπτώσεις. Μην σε απασχολεί διότι αν είσαι συνεπής, πριν την λήξη της θα σου στείλουν κάρτα αντικατάστασης με μεγαλύτερη διάρκεια. 2. Ισχύει και για τις Gold (Τιµολόγιο Τραπεζικών Εργασιών Ι.1.1.2 Visa Gold & Ι.1.2.2 Gold Mastercard), αλλά έλεγξε με την τράπεζα πως είχες όντως την τιμολόγηση μισθοδοτούμενου. 3. Το επιτόκιο & το να πουλάς μούρη με το χρώμα της κάρτας (δεν ξέρω για το εξωτερικό, αλλά στην Ελλάδα εξακολουθεί να υπάρχει αυτή η νοοτροπία ακόμα) Όσο για την κάρτα του Μασούτη, όπως ανέφεραν ήδη, έχει ετήσια συνδρομή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. July 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2021 Οι μόνες κάρτες που προσφέρουν κάτι καλό στο εξωτερικό είναι της Εθνικής απ ότι βλέπω. Καθώς σου παρέχουν αρκετά καλή ταξιδιωτική ασφάλιση, εφόσον αγοράσεις τα εισιτήρια ή διαμονή κτλ, όπως επίσης δεν χρεώνουν έξοδα συναλλάγματος για χώρες εκτός ευρώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. July 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2021 Καλησπέρα σε όλους! Έχει δοκιμάσει κανένας έκδοση πιστωτικής σαν ελεύθερος επαγγελματίας πηγαίνοντας μόνο της δηλώσεις ΦΠΑ; (όταν δεν έχει υποβληθεί ακόμα Ε3) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GraveDigger Δημ. July 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2021 Οι μόνες κάρτες που προσφέρουν κάτι καλό στο εξωτερικό είναι της Εθνικής απ ότι βλέπω. Καθώς σου παρέχουν αρκετά καλή ταξιδιωτική ασφάλιση, εφόσον αγοράσεις τα εισιτήρια ή διαμονή κτλ, όπως επίσης δεν χρεώνουν έξοδα συναλλάγματος για χώρες εκτός ευρώ. Ευχαριστώ, αλλά δεν ρωτούσα αυτό. Ο άνθρωπος ανέφερε πως εγκρίθηκε η πρώτη του πιστωτική στην Ελλάδα, οπότε φαντάζομαι θα είχε μέχρι πρότινος πιστωτικές από τράπεζες του εξωτερικού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmous Δημ. July 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2021 Πέρυσι που ενηλικιώθηκε ο γιος μου έκανε λογαριασμούς σε Πειραιώς - Alpha όπου του έδωσαν χρεωστικές . Στο πορτοφόλι έχει τις χρεωστικές συν μία τρίτη (Revolut) , πήγε πριν στην Alpha και διαπίστωσε πως η κάρτα δεν λειτουργεί , η υπάλληλος του είπε πιθανόν απομαγνητίστηκε ίσως από την κάρτα της revolut που της είχε μαζί ! και να δηλώσει απώλεια για να του εκδώσουν άλλη με κόστος 5 ευρώ !! Δηλαδή εγγύηση δεν υπάρχει ; Στον ενδέκατο μήνα και μάλιστα οι άλλες να λειτουργούν κανονικά ; Υπάρχει τρόπος να πιέσει ώστε να γίνει δωρεάν η αντικατάσταση ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. July 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2021 Όχι, δεν υπάρχει κάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. July 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2021 Πέρυσι που ενηλικιώθηκε ο γιος μου έκανε λογαριασμούς σε Πειραιώς - Alpha όπου του έδωσαν χρεωστικές . Στο πορτοφόλι έχει τις χρεωστικές συν μία τρίτη (Revolut) , πήγε πριν στην Alpha και διαπίστωσε πως η κάρτα δεν λειτουργεί , η υπάλληλος του είπε πιθανόν απομαγνητίστηκε ίσως από την κάρτα της revolut που της είχε μαζί ! και να δηλώσει απώλεια για να του εκδώσουν άλλη με κόστος 5 ευρώ !! Δηλαδή εγγύηση δεν υπάρχει ; Στον ενδέκατο μήνα και μάλιστα οι άλλες να λειτουργούν κανονικά ; Υπάρχει τρόπος να πιέσει ώστε να γίνει δωρεάν η αντικατάσταση ; Δεν χάνει κάτι να απευθυνθεί στον Συνήγορο του Καταναλωτή, αλλά δεν γνωρίζω περίπτωση που να το έχει γλιτώσει τον τελευταίο χρόνο που ξεκίνησαν να τις χρεώνουν. Μία δικιά μου χρεωστική που έληξε ενώ δεν την είχα ενεργοποιήσει ποτε, δεν επανεκδόθηκε και δεν με χρέωσαν. Τουλάχιστον εγώ γλίτωσα το κόστος έκδοσης έτσι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. July 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2021 Βεβαίως μπορει. Αν είχε visa να ζητησει δωρεάν την mastercard, και αντίστοφα. Θα καταργήσει την παλιά. Η πρώτη έκδοση είναι δωρεάν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmous Δημ. July 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2021 Βεβαίως μπορει. Αν είχε visa να ζητησει δωρεάν την mastercard, και αντίστοφα. Θα καταργήσει την παλιά. Η πρώτη έκδοση είναι δωρεάν. Αυτό θα γίνει την ώρα που θα δηλώσει τηλεφωνικά απώλεια όπως του είπε η υπάλληλος ; Η θα ζητήσει καινούρια δηλώνοντας απομαγνητοποίηση αλλά στην άλλη εταιρία visa -master (ανάλογα ποια έχει τώρα); Ευχαριστώ εκ των προτέρων ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vercis Δημ. July 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2021 Ευχαριστώ, αλλά δεν ρωτούσα αυτό. Ο άνθρωπος ανέφερε πως εγκρίθηκε η πρώτη του πιστωτική στην Ελλάδα, οπότε φαντάζομαι θα είχε μέχρι πρότινος πιστωτικές από τράπεζες του εξωτερικού. Ειχα μια απο την Γερμανια που δεν προσφερε στην ουσια τιποτα και μετα ειχα δυο στον Καναδα που η μια εδινε 4% σε cashback απο grocery stores και ειχα μια αλλη που μου εδινε points σε ολες τις αγορες για τα Cineplex cinema (φαση ανα δυο εβδομαδες πηγαιναμε cinema δωρεαν σε 3D και 4D προβολες).... η αγαπημενη μου καρτα εβερ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. July 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2021 Ακυρώνει απλά τη παλιά κάρτα και μετά κάνει αίτηση για νέα της άλλης εταιρίας. Αίτηση μπορεί να κάνει και ηλεκτρονικά αν θυμάμαι καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts