minast Δημ. 25 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Ιουλίου 15 ώρες πριν, kostakiss said: περα απο τις προσφορες για τις αυλες πιστωτικες της eurobank με επιστροφη , ποια αλλη αξιζει-εχει καλα οφφερς που να αξιζει να τη χρησιμοποιεις για καποιο εμμεσο οφελος? χρησιμοποιω λογω μισθοδοσιας στην πειραιως, της πειραιως τη πιστωτικη και τελος του μηνα κανω ολικη εξοφληση, ετσι ξερω κατα προσεγγιση τι εχω καταναλωσει , και παιρνεις και κατι yellows , τα οποια ειναι σχεδον ασημαντα. Τα yellows αξίζουν για αγορές από μεγάλους συνεργάτες. Και μόνο από σουπερμάρκετ και βενζίνη κάτι μαζεύεται... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. 25 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Ιουλίου Alpha 2x Bonus 🤑 1 Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dennis99 Δημ. 26 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Ιουλίου On 24/7/2026 at 10:11 ΜΜ, paanos said: Ανάλογα με το οικοσύστημα (εταιρίες που συνεργάζεσαι) πάει. Αν θέλετε, κάντε κανα λαικ να κάτσω να τα συνοψίσω λίγο γιατί λόγω επαγγέλματος τα έχω κάπως στο μυαλό μου οργανωμένα 😛 Ναιιι κανε 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. 27 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Ιουλίου On 24/7/2026 at 5:54 ΜΜ, kostakiss said: περα απο τις προσφορες για τις αυλες πιστωτικες της eurobank με επιστροφη , ποια αλλη αξιζει-εχει καλα οφφερς που να αξιζει να τη χρησιμοποιεις για καποιο εμμεσο οφελος? χρησιμοποιω λογω μισθοδοσιας στην πειραιως, της πειραιως τη πιστωτικη και τελος του μηνα κανω ολικη εξοφληση, ετσι ξερω κατα προσεγγιση τι εχω καταναλωσει , και παιρνεις και κατι yellows , τα οποια ειναι σχεδον ασημαντα. Εμένα με είχε βολεψει το Go4More της Εθνικής, με το 2% με την πιστωτική σε Shell και άλλα πρατήρια καυσίμων, 1% στο Σκλαβενίτη και διάφορες καλά προσφορές κατά περιόδους. Έχω και τη μισθοδοσία μου εκεί. Πλέον χωρίς πιστωτική της Εθνικής (δε μου την ανανέωσαν), χρησιμοποιώ πιστωτική της Πειραιώς με 3% σε Avin κλπ. Τα yellows δε μαζεύονται με τίποτα 😁 Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus -> Motorola moto g54 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalton114 Δημ. 27 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Ιουλίου (edited) On 21/7/2026 at 3:53 ΜΜ, katsiletra said: Αυτό μόνο σε σένα το έχω ακούσει. Έχω δεκαετίες κάρτες κι όσους ξέρω δεν το έχω ακούσει ποτέ αυτό. Εκτός κι αν δεν της χρησιμοποιούσες. Η eurobank δεν μου έχει ανανεώσει κάρτες που δεν χρησιμοποιούσα.Να πω την αλήθεια καλά έκανε On 24/7/2026 at 5:54 ΜΜ, kostakiss said: περα απο τις προσφορες για τις αυλες πιστωτικες της eurobank με επιστροφη , ποια αλλη αξιζει-εχει καλα οφφερς που να αξιζει να τη χρησιμοποιεις για καποιο εμμεσο οφελος? χρησιμοποιω λογω μισθοδοσιας στην πειραιως, της πειραιως τη πιστωτικη και τελος του μηνα κανω ολικη εξοφληση, ετσι ξερω κατα προσεγγιση τι εχω καταναλωσει , και παιρνεις και κατι yellows , τα οποια ειναι σχεδον ασημαντα. Αν σε ενδιαφέρουν ταξίδια η premium aegean bonus της alpha.Την χρησιμοποιώ μόνο για αγορές από aegean και 2-3 φορές τον χρόνο στον κωτσόβολο όταν δίνει x100 bonus πόντους και τους κάνω μετατροπή σε μίλια της aegean όταν θα βγάλει προσφορά για μετατροπή με +30% ή 40% ή 50% άλλα είναι ειδική περίπτωση κάρτας Για καθημερινή χρήση σε σούπερ μαρκετ,βενζίνη κτλ μια οποιαδήποτε κάρτα με επιστροφή επί των αγορών. Κάρτες με πόντους δεν με βόλεψαν είναι η αλήθεια. Edited 27 Ιουλίου by dalton114 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. 27 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Ιουλίου On 20/7/2026 at 7:02 ΜΜ, HEO said: τωρα που ζοριζονται μου εχουν κοψει καποιες αλλα οχι ολες, μεταξυ αυτων και αυτην που γραφεις Δεν καταλαβαίνω γιατί ζορίζονται οι τράπεζες με τις πιστωτικές. Αυτές χωρίς συνδρομή είναι συνήθως συνεργασίες με εταιρείας (π.χ. η Toyota Visa), οπότε φαντάζομαι ότι κάτι κερδίζουν από εκεί. Κι εγώ ήμουν πάντα συνεπής, με ενημερωμένα στοιχεία μέσω KYC και πάγια εντολή για πληρωμή όλης της οφειλής από τραπεζικό λογαριασμό, αλλά μου την κατάργησαν. Στην τελική δεν θα σκάσουμε κι όλας, ίσως είναι καλύτερο να μαζευτούμε λίγο και να κρατήσουμε όσες πραγματικά χρειαζόμαστε και μας συμφέρουν. Εγώ δεν θα ξανακάνω προσπάθεια για επανέκδοση της Toyota Visa, θα παίζω με άλλες εναλλακτικές. 1 Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus -> Motorola moto g54 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. 27 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Ιουλίου 2 ώρες πριν, geoponer said: Εμένα με είχε βολεψει το Go4More της Εθνικής, με το 2% με την πιστωτική σε Shell και άλλα πρατήρια καυσίμων, 1% στο Σκλαβενίτη και διάφορες καλά προσφορές κατά περιόδους. Έχω και τη μισθοδοσία μου εκεί. Πλέον χωρίς πιστωτική της Εθνικής (δε μου την ανανέωσαν), χρησιμοποιώ πιστωτική της Πειραιώς με 3% σε Avin κλπ. Τα yellows δε μαζεύονται με τίποτα 😁 Σκλαβενίτη έχει 2% σε yellows. Από εκεί μαζεύονται. 3% σε AVIN επίσης συμφέρει και σε συνδυασμό με κάρτα της ΑVIN παίρνεις και 3 ευρες επιταγές. Ένα άλλο καλό που έχουν τα yellows, είναι ότι και αγορά να κάνεις κάτι θα παίρνεις κι ας μην είναι συνεργάτης η επιχείρηση. Σε αντίθεση με Εθνική και Eurobank αν δεν είναι συνεργάτης δεν παίρνεις τίποτα. Αυτές οι δύο συμφέρουν όταν βγαίνουν προσφορές με επιστροφή π.χ. 20%. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pluss Δημ. 27 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Ιουλίου (edited) Μας αποχαιρέτησε και η Platinum Bonus Mastercard, η οποία έγινε Visa, και μας αποχαιρέτησαν και κάποια από τα προνόμια που την συνόδευαν, όπως οι υπηρεσίες Concierge και Flight Delay Pass. Επίσης, παρατήρησα ότι σε όλες τις κάρτες Aegean έβαλαν απαλλαγή προμήθειας σε ξένο νόμισμα. Edited 27 Ιουλίου by pluss 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. 27 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Ιουλίου 5 minutes ago, pluss said: Μας αποχαιρέτησε και η Platinum Bonus Mastercard, η οποία έγινε Visa, και μας αποχαιρέτησαν και κάποια από τα προνόμια που την συνόδευαν, όπως η υπηρεσία Concierge και Flight Delay Pass. E νταξει τωρα μαλακιζονται Το Flight delay ηταν το καλυτερο Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vega2003 Δημ. 27 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Ιουλίου Ήρθε και σε μένα η dual της Εθνικής. Πρώτη σκέψη ήταν να την ακυρώσω αλλά μετά είδα ότι η απλή χρεωστική δεν συμμετέχει στο Go for more. Οπότε μάλλον θα την κρατήσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. 28 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Ιουλίου 12 ώρες πριν, vega2003 said: Ήρθε και σε μένα η dual της Εθνικής. Πρώτη σκέψη ήταν να την ακυρώσω αλλά μετά είδα ότι η απλή χρεωστική δεν συμμετέχει στο Go for more. Οπότε μάλλον θα την κρατήσω. Αν πρόκειται να τη χρησιμοποιείς ως χρεωστική μόνο, έχε υπόψη σου ότι συνήθως μαζεύεις τους μισούς Go4More πόντους σε σχέση με την πιστωτική. Το αναφέρω για να υπολογίσεις αν και πότε θα κάνεις απόσβεση της συνδρομής. Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus -> Motorola moto g54 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaleaNatur Δημ. 28 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Ιουλίου επειδη ηρθε και εμενα η ωρα μου καθως ελεβα μειλ οτι μου εστειλαν dual και ειναι στο δρομο. για βοηθηστε με την dual για να μην χρεωθω, παραλαμβανουμε και την ακυρωνουμε ή μπορουμε απο τωρα; και μετα ζηταμε Online απλη χρεωστικη; δεν με ενδιαφερουν οι go4more ποντοι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. 28 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Ιουλίου Ζήτα από τώρα απλή χρεωστική και μόλις έρθει και την ενεργοποιήσεις, ακυρώνεις την Dual. Αν ακυρώσεις τώρα την Dual θα ακυρώσεις μαζί και την τωρινή σου debit consumer Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hliasat Δημ. 29 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Ιουλίου (edited) Λοιπόν αντιμετωπίζω πρόβλημα και θέλω την βοήθεια+γνώμη.Ειναι εν μέρη off topic,αλλά εν μέρη συσχέτιση υπάρχει λόγω τράπεζας.Στις 24/7 έκανα πληρωμή με 12 δώσεις μέσω πιστωτικής Εθνική τράπεζας από το ebanking, την εφορία.Συνολικο πόσο 613 και κάτι ψιλά.βγηκε και η πρώτη δόση και πληρώθηκε. Εκ παραδρομής όμως (εγώ φταίω φυσικά) πήρωσα με λάθος ταυτότητα οφειλής,η οποία αφορούσε το υπόλοιπο του ΕΝΦΙΑ που ήταν 118 ευρώ.Με αποτέλεσμα στο taxisnet να φαίνεται ότι χρωστάω εφορία 613 ευρώ και το ΕΝΦΙΑ φαίνεται εξοφλημενο και με το παραπάνω.Γκαφα ολικής.εποικοινωνησα με ααδε με είπαν να κάνω κάποιο αίτημα στην σελίδα τους,με καθοδήγησαν τι πρέπει να κάνω,η να επισκεφτώ την τοπική εφορία.το θέμα είναι ότι σκέφτομαι μήπως με πουν να πάω στην τράπεζα για αμφισβήτηση συναλλαγής,και άντε να ξεμπλέξεις εκεί. Ψάχνοντας το θέμα στο taxis γράφει ότι έγινε παραπάνω πληρωμή στο ΕΝΦΙΑ και ότι θα γίνει συμψηφισμός..ακόμη και αυτό να γίνει,το θέμα είναι τι είδους συμψηφισμός; ;αν είναι για ΕΝΦΙΑ ,αν υπολογισετε ότι κάθε χρόνο είναι 177 ευρώ περίπου,εγώ πλήρωσα 494 παραπάνω. για τρία χρόνια δε θα πληρώνω ΕΝΦΙΑ .Δεν με συμφέρει έτσι.θα πρέπει τώρα να ξαναπληρωσω εφορία 613 ευρώ σε δόσεις,. Για πείτε λίγο γνώμες αν θέλετε. Edited 29 Ιουλίου by Hliasat Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. 29 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Ιουλίου Μπορείς να ζητήσεις από την ΑΑΔΕ συμψηφισμό του πιστωτικού, με το χρέος του φόρου. Εάν θέλεις να προλάβεις προθεσμία εξόφλησης (31/07), δεν ξέρω τι ισχύει. Αμφισβήτηση συναλλαγής δεν θα επιχειρούσα για αυτή την περίπτωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hliasat Δημ. 29 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Ιουλίου 7 minutes ago, minast said: συμψηφισμό του πιστωτικού Πάντως επιστροφή χρημάτων δεν μπορεί να γίνει με είπαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GraveDigger Δημ. 29 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Ιουλίου Κάνε ρε φίλε αυτό που σου λέει η Α.Α.Δ.Ε. και μην βγάζεις ιστορίες από το μυαλό σου καθώς ΔΕΝ πρόκειται να σε παραπέμψουν στην τράπεζα για αμφισβήτηση συναλλαγής. Η αμφισβήτηση είναι για άλλες περιπτώσεις, συνήθως όταν έχεις πέσει σε απατεώνα έμπορο. Μόλις διαπίστωσα πως οι πληρωμές στις πιστωτικές της τράπεζας Πειραιώς αλλάζουν ΑΜΕΣΑ το διαθέσιμο υπόλοιπο! Επιτέλους το έφτιαξαν! Αφαιρέθηκε και το λεκτικό για cut-off στις 18:00 για τις εργάσιμες ημέρες. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaleaNatur Δημ. 30 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Ιουλίου On 28/7/2026 at 11:26 ΜΜ, paanos said: Ζήτα από τώρα απλή χρεωστική και μόλις έρθει και την ενεργοποιήσεις, ακυρώνεις την Dual. Αν ακυρώσεις τώρα την Dual θα ακυρώσεις μαζί και την τωρινή σου debit consumer ευχαριστώ, επειδη δεν το βρισκω, η ακυρωση γινεται απο το ebanking? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. Παρασκευή στις 10:44 πμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 10:44 πμ 3η φορα που μέσω Samsung wallet δεν πέρασε μια μικρή συναλλαγή με την κάρτα της alpha Bank. δεν δουλεύει σωστά ακόμα. αμέσως έβαλα της google με την ίδια κάρτα και πέρασε 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. Παρασκευή στις 11:11 πμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 11:11 πμ 24 minutes ago, ilka71 said: 3η φορα που μέσω Samsung wallet δεν πέρασε μια μικρή συναλλαγή με την κάρτα της alpha Bank. δεν δουλεύει σωστά ακόμα. αμέσως έβαλα της google με την ίδια κάρτα και πέρασε Πρώτη φορά το χρησιμοποίησα 10 λεπτά πριν σε Σκλαβενίτη για ποσό 5€ με alpha bonus visa. Πέρασε χωρίς πρόβλημα, απλά δεν είχα κάποια ένδειξη ή ήχο επιβεβαίωσης (εκτός αν δεν το παρατήρησα). Επίσης άμεσα βγήκε το κουπόνι για τη δωρεάν πίτσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. Παρασκευή στις 01:26 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 01:26 μμ On 30/7/2026 at 10:40 ΠΜ, GaleaNatur said: ευχαριστώ, επειδη δεν το βρισκω, η ακυρωση γινεται απο το ebanking? Και απο το κινητό, επιλέγεις κάρτα > ρυθμίσεις > απώλεια κλοπή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. Σάββατο στις 08:23 πμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 08:23 πμ Τώρα που χάσαμε την Payzy, μέχρι 31/8 δίνει 1,5% cashback η Snappi 🙂 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. Σάββατο στις 05:42 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 05:42 μμ On 27/7/2026 at 12:35 ΜΜ, stathis123 said: E νταξει τωρα μαλακιζονται Το Flight delay ηταν το καλυτερο Εντομεταξύ και η Εθνική έχει την Black Platinum Credit Mastercard και δεν δίνει κανένα τέτοιο προνόμιο. Πρόσφατα ξεκίνησε να δίνει 3 η 4 pass για Fast Lane στο security του αεροδρομίου τον χρόνο. Απαράδεκτο για 120 ευρώ συνδρομή τον χρόνο. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. Κυριακή στις 06:36 πμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 06:36 πμ 12 ώρες πριν, testatos said: Πρόσφατα ξεκίνησε να δίνει 3 η 4 pass για Fast Lane στο security του αεροδρομίου τον χρόνο. 2 δίνει στην Black Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. Κυριακή στις 03:26 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 03:26 μμ Έχει κάποιος εμπειρία από snappi; Δίνει τεράστιο επιτόκιο στον αποταμιευτικο λογαριασμό για τα ελληνικά δεδομένα. Το θέμα είναι να μην προκύψουν τίποτα "τεχνικά" ή άλλου είδους προβλήματα σε περίπτωση που αποφασίσει κανείς να μεταφέρει ένα μεγάλο ποσό σε άλλη τράπεζα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts