Jump to content

Πιστωτικές κάρτες/Τράπεζες

CptBill
 Κοινοποίηση

Έχεις Πιστωτική Κάρτα;  

1.720 members have voted

1. 1. Έχεις Πιστωτική Κάρτα;

• Έχω Visa
      930
    • Έχω MasterCard
      450
    • Έχω Amex [aka American Express]
      143
    • Έχω Cash Card [Maestro κλπ.]
      276
    • Έχω Άλλη [Euroline κλπ.]
      59
    • Τις Έχω Όλες [Είμαι Credit Card Addicted!!!]
      88
    • Έχω Diners
      78
    • Δεν Έχω
      452

Recommended Posts

10 minutes ago, oregon said:

Έχει κάποιος εμπειρία από snappi;

Δίνει τεράστιο επιτόκιο στον αποταμιευτικο λογαριασμό για τα ελληνικά δεδομένα.

Το θέμα είναι να μην προκύψουν τίποτα "τεχνικά" ή άλλου είδους προβλήματα σε περίπτωση που αποφασίσει κανείς να μεταφέρει ένα μεγάλο ποσό σε άλλη τράπεζα. 

Μετα τις 10000 ευρω ναι

4 ώρες πριν, oregon said:

Έχει κάποιος εμπειρία από snappi;

Δίνει τεράστιο επιτόκιο στον αποταμιευτικο λογαριασμό για τα ελληνικά δεδομένα.

Το θέμα είναι να μην προκύψουν τίποτα "τεχνικά" ή άλλου είδους προβλήματα σε περίπτωση που αποφασίσει κανείς να μεταφέρει ένα μεγάλο ποσό σε άλλη τράπεζα. 

Δίνει καλό σχετικα επιτόκιο για τα πρώτα 1000 ευρω μόνο. Δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι

Καλύτερο επιτόκιο δίνει η trade republic Γερμανίας 

Αν θέλεις καλό επιτόκιο στην Ελλάδα για καταθέσεις σου καλύτερη λύση είναι τα έντοκα γράμματια  ελληνικού δημοσίου στην πρωτογενή αγορά. Αγορά μέχρι 15.000 σε κάθε έκδοση. Μπορείς όμως να συνδυάσεις πολλές εκδόσεις η να πας στην δευτερογενή αγορά -οπου η τράπεζα θα σου κρατήσει κάποιο ποσό . Η εθνική κρατάει 0.30 %.

Υπόψιν τα έντοκα είναι αφορολογητα.

+

,από περιέργεια μπήκα στην σναπι και είδα ότι διαφημίζει καταθετικό λογαριασμό με 1% επιτόκιο για ποσά έως 100.000

Η πλάκα είναι ότι είμαι από τους πρώτους πελάτες της σναπι έχω υπόλοιπο 1400 περίπου ευρώ και μου βάζει τόκους 2.50 ευρώ τον μημα

Edited by HEO

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

Για τους παλιους πελατες η snappi δινει 3% για τα πρωτα 1000 ευρω. (Αυτος ο λογαριασμος θα καταργηθει 31/12/2026)
Για τους νεους & για οσους ανοιξουν τωρα το νεο αποταμιευτικο:
image.thumb.png.049b7f7e96de21f898732d603b14161a.png

Όλες οι αλλαγές που έχουν κάνει ειναι εδω: 

image.thumb.png.a7242f789b9b5042a3fc9457e4befecb.png

(Τα επιτοκια ειναι κλιμακωτα 🙂 )

Edited by stathis123

My Mobile Phone History:
spacer.png

Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13

14 minutes ago, stathis123 said:

Αυτος ο λογαριασμος θα καταργηθει 31/12/2026

Εγώ δεν έχω ενημερωθεί πάντως για τέτοια αλλαγή και έχω τον λογαριασμό αυτόν. 

18 minutes ago, stathis123 said:

Για τους παλιους πελατες η snappi δινει 3% για τα πρωτα 1000 ευρω. (Αυτος ο λογαριασμος θα καταργηθει 31/12/2026)

Που το γράφει αυτό;

Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ;

19 minutes ago, paanos said:

Εγώ δεν έχω ενημερωθεί πάντως για τέτοια αλλαγή και έχω τον λογαριασμό αυτόν. 

14 minutes ago, alfeios said:

Που το γράφει αυτό;

https://www.snappibank.com/el/timologisi-logariasmou-pliromon/

Λογαριασμοί πληρωμών που ανοίγονται έως τις 31 Δεκεμβρίου 2025, ώρα 23:59, διατηρούν το επιτόκιο που ισχύει κατά το άνοιγμα του λογαριασμού έως τις 31/12/2026.

Edited by stathis123

My Mobile Phone History:
spacer.png

Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13

12 minutes ago, stathis123 said:

Έλεος με αυτή τη Snappi. Κάθε φορά που ασχολούμαι έχουν αλλάξει κάτι. Σίγουρα δεν τους χαρακτηρίζει η σταθερότητα. 😞 

Όσοι είχαν ξεσκιστεί σε ανανεώσεις χρόνου ομιλίας CU πριν αρκετούς μήνες για το cashback ξέρουν τί εννοώ.

Ειδικά αυτό το 3% ήταν η ΜΟΝΗ επιβράβευση για εμάς που βιαστήκαμε να ανοίξουμε λογαριασμό, πριν αρχίσουν να μοιράζουν 30-40€ σε Shell, AB και αλλού για νέες εγγραφές.

Για να δούμε τί άλλο μας περιμένει το επόμενο διάστημα.

Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus -> Motorola moto g54 5G

46 minutes ago, geoponer said:

Έλεος με αυτή τη Snappi. Κάθε φορά που ασχολούμαι έχουν αλλάξει κάτι. Σίγουρα δεν τους χαρακτηρίζει η σταθερότητα. 😞 

Όσοι είχαν ξεσκιστεί σε ανανεώσεις χρόνου ομιλίας CU πριν αρκετούς μήνες για το cashback ξέρουν τί εννοώ.

Ειδικά αυτό το 3% ήταν η ΜΟΝΗ επιβράβευση για εμάς που βιαστήκαμε να ανοίξουμε λογαριασμό, πριν αρχίσουν να μοιράζουν 30-40€ σε Shell, AB και αλλού για νέες εγγραφές.

Για να δούμε τί άλλο μας περιμένει το επόμενο διάστημα.

Ανανέωσα την εφαρμογή και μου εμφάνισε και μένα τα νέα κλιμακούμεα επιτόκια

2.25% μείον φόρους δεν είναι και άσχημα όταν οι άλλοι δίνουν μηδεν

Υπάρχει δυνατότητα δωρεάν λήψης push notifications για συναλλαγές με κάρτες alpha (πχ σε αγορές με πιστωτική, αναλήψεις από atm κλπ), ή είναι πολύ advanced υπηρεσία για την alpha bank;

40 minutes ago, oregon said:

Υπάρχει δυνατότητα δωρεάν λήψης push notifications για συναλλαγές με κάρτες alpha (πχ σε αγορές με πιστωτική, αναλήψεις από atm κλπ), ή είναι πολύ advanced υπηρεσία για την alpha bank;

Έχει για όλες τις κάρτες push ειδοποιήσεις.. Δε θυμάμαι αν τα θεωρεί alerts και άρα κάποιες κάρτες τα χρεώνουν. 

On 3/8/2026 at 12:01 ΜΜ, HEO said:

Ανανέωσα την εφαρμογή και μου εμφάνισε και μένα τα νέα κλιμακούμεα επιτόκια

2.25% μείον φόρους δεν είναι και άσχημα όταν οι άλλοι δίνουν μηδεν

Άρα εμείς που ανοίξαμε τον αποταμιευτικό πριν τις 15/6 που άλλαξαν τα επιτόκια έχουμε μεταφερθεί αυτόματα στα νέα επιτόκια (1,25% από 1% που ήταν αρχικά)?

Ρωτάω γιατί κι εγώ βλέπω πλέον τα νέα επιτόκια στον υπάρχοντα, παλιό μου αποταμιευτικό λογαριασμό. 

On 3/8/2026 at 10:22 ΠΜ, stathis123 said:

Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus -> Motorola moto g54 5G

22 ώρες πριν, paanos said:

Έχει για όλες τις κάρτες push ειδοποιήσεις.. Δε θυμάμαι αν τα θεωρεί alerts και άρα κάποιες κάρτες τα χρεώνουν. 

Μίλησα με εξυπηρέτηση και μου επιβεβαίωσαν ότι push notifications λαμβάνεις μόνο αν έχεις ενεργοποιημενα τα alerts με χρέωση 1€ / κάρτα. 

Έχουμε 2026 και πρέπει να έχεις ενεργοποιημένη χρεωσιμη υπηρεσία για να λαμβάνεις push notifications. Μπράβο alpha!

3 ώρες πριν, geoponer said:

Ρωτάω γιατί κι εγώ βλέπω πλέον τα νέα επιτόκια στον υπάρχοντα, παλιό μου αποταμιευτικό λογαριασμό. 

αν τα βλεπεις εισαι εκει

απλα να σημειωσω οτι πραγματικα το επιτοκιο δεν ειναι 2.25

π.χ. αν εχεις 15.000 ευρω

τα 2000 θα εχουν 1,25

τα 7000 θα εχουν 1,75

και τα 6.000 θα εχουν 2.25

βεβαια αν βαλεις 200.000 αυτο θα εχει μικροτερη σημασια 🙂

και οπως ειπα απο το (σχεδον) τιποτα που δινουν αλλοι ειναι πολυ καλυτερα

viber_image_2026-08-05_13-00-05-221.jpg

1 hour ago, oregon said:

Μίλησα με εξυπηρέτηση και μου επιβεβαίωσαν ότι push notifications λαμβάνεις μόνο αν έχεις ενεργοποιημενα τα alerts με χρέωση 1€ / κάρτα. 

Έχουμε 2026 και πρέπει να έχεις ενεργοποιημένη χρεωσιμη υπηρεσία για να λαμβάνεις push notifications. Μπράβο alpha!

Ήμαρτον!!!!!
Και το 1€ ειναι ανα μήνα, έτος, διάρκεια κάρτας?

Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος

10 minutes ago, coulis said:

Ήμαρτον!!!!!
Και το 1€ ειναι ανα μήνα, έτος, διάρκεια κάρτας?

Ανα μήνα!

33 minutes ago, tifozif1 said:

Τραγικοί.... για αυτό χάνουν πελάτες καθε μέρα και παρόλ' αυτά ρεκόρ στα κέρδη κάθε χρόνο. 

δεν τους ενδιαφερει, κοροιδα υπαρχουν πολλα

9 ώρες πριν, oregon said:

Μόνο οι κάρτες Aegean έχουν δωρεάν τις ειδοποιήσεις. Παλιότερα ήταν με SMS τώρα με push. Φαντάζομαι θα εχουν κι οι Gold/Platinum

56 minutes ago, Kipouros_tou_GAP said:

Μόνο οι κάρτες Aegean έχουν δωρεάν τις ειδοποιήσεις. Παλιότερα ήταν με SMS τώρα με push. Φαντάζομαι θα εχουν κι οι Gold/Platinum

Έχω χρυαη κάρτα. Είχε τσάμπα ειδοποιήσεις μέχρι που ήρθε μήνυμα ότι θα χρεώνονται. Τις διέκοψα μετά τι έγινε δεν γνωρίζω.

Επίσης για τις Aegean αν δεν κάνω λάθος είναι για τις νέες όχι τις παλιές. Επειδή έχω Aegean από καιρό με δωρεάν συνδρομή θυμάμαι να το ψάχνω και να βλέπω ότι χρεώνεται. Ίσως τώρα να έχει αλλάξει.

Στην Platinum ειναι δωρεαν και μαλιστα δεν θυμομουν καν οτι ειναι θεωρητικα χρεωσιμη υπηρεσια.
Μεταξυ μας ομως, το θεωρειτε σημαντικο fature? Εγω οχι, απο τη μια μπαινω απλα στην εφαρμογη και βλεπω τις κινησεις οποτε θελω, απο την αλλη, αν γινει καμια στραβη και κλαπουν τα στοιχεια της καρτας και αρχισουν οι χρεωσεις 1) θα κανω τις αμφισβητησεις 2) η καρτα ειναι πιστωτικη οποτε δεν χανω δικα μου χρηματα.
Πιο πολυ οι ειδοποιησεις ειναι σημαντικες για τις χρεωστικες, αλλα και παλι εκει με τις αμφισβητησεις θα βρεθει ακρη. 

My Mobile Phone History:
spacer.png

Για εμένα ειναι σημαντικό feature και το θεωρώ αυτονόητο το 2026 να εχει push notifications, εδώ εχει η Εθνική Τράπεζα Συνταξιούχων. Εχω κι εγώ την Aegean Premium οπότε τις εχει μέσα. 

39 minutes ago, stathis123 said:

Μεταξυ μας ομως, το θεωρειτε σημαντικο fature?  

Αρχικά είναι απολύτως γελοίο να  χρεώνουν μηνιαία  συνδρομή για να λαμβάνεις push notifications.

Θα σου πω γρήγορα γρήγορα 2 πιθανούς λόγους που μπορεί να είναι χρήσιμο ένα τέτοιο feature. 

1. Μπορεί να έχεις δώσει την κάρτα σου σε τρίτο πρόσωπο της οικογένειας, για διάφορους λόγους, και να επιθυμείς να ενημερώνεσαι real time για τις κινήσεις. 

2. Πλέον πολλά pos δεν εκδίδουν απόδειξη. Αν γίνει ένα λάθος στην καταχώρηση του ποσού από τον έμπορο, φαντάσου πόσο πιο εύκολο είναι να το διαπιστώσεις λαμβάνοντας real time ειδοποίηση σε σχέση με το να μπαίνεις στο e-banking και να ελέγχεις επι τούτου. 

Είναι απαραίτητο feature; Όχι. Μπορεί να είναι χρήσιμο για κάποιους; Ναι. Δικαιολογείται η χρέωση του; Με τίποτα. 

1 hour ago, oregon said:

Αρχικά είναι απολύτως γελοίο να  χρεώνουν μηνιαία  συνδρομή για να λαμβάνεις push notifications.

Θα σου πω γρήγορα γρήγορα 2 πιθανούς λόγους που μπορεί να είναι χρήσιμο ένα τέτοιο feature. 

1. Μπορεί να έχεις δώσει την κάρτα σου σε τρίτο πρόσωπο της οικογένειας, για διάφορους λόγους, και να επιθυμείς να ενημερώνεσαι real time για τις κινήσεις. 

2. Πλέον πολλά pos δεν εκδίδουν απόδειξη. Αν γίνει ένα λάθος στην καταχώρηση του ποσού από τον έμπορο, φαντάσου πόσο πιο εύκολο είναι να το διαπιστώσεις λαμβάνοντας real time ειδοποίηση σε σχέση με το να μπαίνεις στο e-banking και να ελέγχεις επι τούτου. 

Είναι απαραίτητο feature; Όχι. Μπορεί να είναι χρήσιμο για κάποιους; Ναι. Δικαιολογείται η χρέωση του; Με τίποτα. 

To ακουω, αλλα συγχρονως αν θες μεγαλυτερη ασφαλεια μενεις στα πορτοφολια (Apple Pay, κλπ) που σου εχουν δικια τους ειδοποιηση για τη χρεωση. Σιγουρα η χρεωση δεν δικαιολογειται 🙂 

My Mobile Phone History:
spacer.png

15 minutes ago, stathis123 said:

To ακουω, αλλα συγχρονως αν θες μεγαλυτερη ασφαλεια μενεις στα πορτοφολια (Apple Pay, κλπ) που σου εχουν δικια τους ειδοποιηση για τη χρεωση. Σιγουρα η χρεωση δεν δικαιολογειται 🙂 

Παλιότερα ήταν δωρεάν. Αυτό είναι το χειρότερο. Πάντως, υπάρχουν δωρεάν ειδοποιήσεις μέσω email