HEO Δημ. November 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2022 ειναι 2 ανομοια πραγματα αυτα που συγκρινεις. Η Revolut εχει τραπεζικη αδεια απο τη Λιθουανια, που δεν απαιτει αυτα που απαιτει η Τραπεζα της Ελλαδος. Αυτη μας κανει τη ζωη δυσκολη εδω αρχικα Δεν είναι μόνο η ρεβολουυτ αλλά και και η Ν26 Γερμανία, monese Βέλγιο, icard Βουλγαρία, dipocket Πολωνία και σίγουρα και άλλοι.... Ακόμα και εγχώριοι όπως η viva ....Sent from my Redmi 7 using Tapatalk 1 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. November 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2022 Ρώτησα για πιστωτική στην Πειραιώς και μου είπαν ότι στα 2.500€ τζίρο είναι χωρίς συνδρομή. Επιβεβαίωνει κανείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. November 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2022 33 minutes ago, GREGORYMO said: Ρώτησα για πιστωτική στην Πειραιώς και μου είπαν ότι στα 2.500€ τζίρο είναι χωρίς συνδρομή. Επιβεβαίωνει κανείς? Νομίζω είναι καταλληλότερο να ρωτήσεις απευθείας στην εξυπηρέτηση πελατών της τράπεζας. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. November 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2022 3 ώρες πριν, GREGORYMO said: Ρώτησα για πιστωτική στην Πειραιώς και μου είπαν ότι στα 2.500€ τζίρο είναι χωρίς συνδρομή. Επιβεβαίωνει κανείς? Ρώτησες για κάποια συγκεκριμένη ή ισχύει για όλες τις πιστωτικές της Πειραιώς; Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. November 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2022 5 ώρες πριν, GREGORYMO said: Ρώτησα για πιστωτική στην Πειραιώς και μου είπαν ότι στα 2.500€ τζίρο είναι χωρίς συνδρομή. Επιβεβαίωνει κανείς? Ναι ισχύει 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. November 24, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2022 ρε παιδιά επειδή δεν βγάζω άκρη. με viva pos εάν με πληρώνουν με τις κλασσικές χρεωστικές visa, mastercard των ελληνικών τραπεζών, πόσο είναι η προμήθεια; δεν κάνω πολλές κινήσεις αντε 10. κανένα 500αρικο και εάν τον μήνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. November 24, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2022 3 ώρες πριν, ilka71 said: ρε παιδιά επειδή δεν βγάζω άκρη. με viva pos εάν με πληρώνουν με τις κλασσικές χρεωστικές visa, mastercard των ελληνικών τραπεζών, πόσο είναι η προμήθεια; δεν κάνω πολλές κινήσεις αντε 10. κανένα 500αρικο και εάν τον μήνα. Πως θα σε πληρωνουν δεν εχεις υπογραψει με την τραπεζα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. November 24, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2022 Πως θα σε πληρωνουν δεν εχεις υπογραψει με την τραπεζα;δεν έχω viva ρωτάω.... πήρα τηλ και μου λένε δεν ξέρουμε σίγουρα είναι αναλόγως, αναλόγως κλπ. παπαριες. τώρα έχω κανονικό pos εθνικής. αλλά έχει 9 ευρώ πάγιο με 0.9% προμήθεια ανά συναλλαγή. στην viva ξέρει κανείς περίπου πόσο;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. November 24, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2022 δεν έχω viva ρωτάω.... πήρα τηλ και μου λένε δεν ξέρουμε σίγουρα είναι αναλόγως, αναλόγως κλπ. παπαριες. τώρα έχω κανονικό pos εθνικής. αλλά έχει 9 ευρώ πάγιο με 0.9% προμήθεια ανά συναλλαγή. στην viva ξέρει κανείς περίπου πόσο;; 1.51%Στάλθηκε από το Mi 9T μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. November 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2022 (edited) 8 ώρες πριν, christou said: 1.51% Στάλθηκε από το Mi 9T μου χρησιμοποιώντας Tapatalk οκ αρα ειναι πολυ καλο σε σχεση με πχ alpha bank που εχει εφαρμογη pos και αυτη αλλα εχει 1.5% προμηθεια ανα συναλλαγη συν 2ευρω + ΦΠΑ /μηνα παγιο. απλα σε κανονικη τραπεζα απλα μεταφερω ΔΩΡΕΑΝ απο τον επαγγελματικο λογαριασμο μου στον απλο που πχ ειναι και η συζυγος συνδικαιουχος και πληρωνουμε με αυτη .η μπορουμε να κανουμε αναληψη το ποσο αυτο. με την viva ομως τι μπορεις να κανεις τα χρηματα που θα μπαινουν?για να τα μεταφερω σε κανονικη τραπεζα καθε φορα θα παιρνει 3 ευρω προμηθεια ,δεν συμφερει.μονο να περασω την αυλη καρτα της viva στο google wallet και απο εκει να πληρωνω.μετρητα στο χερι δεν μπορω να τα εχω ε? Edited November 25, 2022 by ilka71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodoris85 Δημ. November 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2022 (edited) Καλησπέρα, αποστολή από Πειραιώς με επιλογή "BEN - Επιθυμώ να επιβαρυνθεί ο δικαιούχος με τα έξοδα όλων των τραπεζών" προς revolut, θα έχει μηδενική χρέωση και για τα δυο μέρη; Edited November 27, 2022 by thodoris85 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gvard Δημ. November 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2022 Όχι βέβαια, θα σε χρεώσει η τράπεζα τα δικά της έξοδα (δεν θα χρεωθείς έξοδα της Revolut) αλλά ενδέχεται να δηλώσει μεγαλύτερο ποσό εξόδων της οπότε ενδέχεται να δώσεις παραπάνω χρήματα αντί για SHA. 1 Παράθεση Φιλικά, Γιώργος Βαρδίκος HyperHosting Web Hosting Services http://www.hyperhosting.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodoris85 Δημ. November 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2022 1 ώρα πριν, gvard said: Όχι βέβαια, θα σε χρεώσει η τράπεζα τα δικά της έξοδα (δεν θα χρεωθείς έξοδα της Revolut) αλλά ενδέχεται να δηλώσει μεγαλύτερο ποσό εξόδων της οπότε ενδέχεται να δώσεις παραπάνω χρήματα αντί για SHA. Η τράπεζα, μάλλον εννοείς Πειραιώς, γιατί να με χρεώσει; Αναφέρω ότι θα βάλω BEN. Μάλλον η ερώτηση μου ταίριαζε καλύτερα σε άλλο θέμα, στο οποίο θα συνεχίζω εκεί καλύτερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gvard Δημ. November 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2022 (edited) Με το BEN αναφέρεις πως ο παραλήπτης θα χρεωθεί με όλα τα έξοδα των τραπεζών, οπότε συστημικά θα μάθει η Revolut πόσα είναι τα έξοδα της Πειραιώς και μαζί με τα δικά της έξοδα (μηδενικά καθώς η Revolut δεν χρεώνει) θα χρεώσει τον παραλήπτη. Με αυτό τον τρόπο η Πειραιώς μπορεί να αναζητήσει παραπάνω έξοδα (καθώς αυτά μεταφέρονται σε δεύτερο χρόνο πίσω στην Πειραιώς από την Revolut). Όπως και να έχει, μεταφορά προς Revolut σε Ευρώ δεν μπορεί να χρεωθεί με τίποτα άλλο εκτός από SHA, οπότε η Πειραιώς θα σου κρατήσει εκείνη το μερίδιο της και εσύ δεν θα χρεωθείς κάτι στην Revolut (η αφαίρεση των OUR/BEN γίνεται όταν επιλέξεις πως θα πληρώσεις σε Ευρώ). Edited November 27, 2022 by gvard 1 Παράθεση Φιλικά, Γιώργος Βαρδίκος HyperHosting Web Hosting Services http://www.hyperhosting.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. November 28, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2022 Μεταφορά χρημάτων μέσω iris από εθνική σε άλφα χρέωση 0.50 €Για ποσά από 52€ ....Όμορφα.... :(Sent from my Redmi 7 using Tapatalk 1 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. November 28, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2022 58 minutes ago, HEO said: Μεταφορά χρημάτων μέσω iris από εθνική σε άλφα χρέωση 0.50 € Για ποσά από 52€ .... Όμορφα.... :( Sent from my Redmi 7 using Tapatalk Παρτα απο το ενα ατμ και κατέθεσε τα στο αλλο 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasomageiras Δημ. November 28, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2022 2 ώρες πριν, nikos_kallithea said: Παρτα απο το ενα ατμ και κατέθεσε τα στο αλλο Στην alpha δεν αξίζει να μπεις στην διαδικασία να τα μεταφέρεις και με την revolut, 5€ είναι το όριο για εισερχόμενο έμβασμα με 3€ χρέωση! Περισσότερο ρεύμα θα κάψεις 🥹 1 Παράθεση http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς! (έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. November 28, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2022 Καταρχήν να διορθώσω το ποσό από το οποίο χρεώνει είναι 50.01 ευρώ έως 50 ευρώ δεν χρεώνειΗ αδερφή μου πήγε να μου στείλει 52 ευρώ που μου χρωστάγε και βγήκε το φεσι του 0.50 ευρωΟπότε η μία λύση αυτή που λέει ο φίλος μετρητά κατάθεση σε ΑΤΜΗ άλλη μετάφορα 50 ευρώ κάθε μέρα; ....λολ... Γελοιοτητες με λίγα λογια....Sent from my Redmi 7 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasomageiras Δημ. November 28, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2022 34 minutes ago, HEO said: Καταρχήν να διορθώσω το ποσό από το οποίο χρεώνει είναι 50.01 ευρώ έως 50 ευρώ δεν χρεώνει Η αδερφή μου πήγε να μου στείλει 52 ευρώ που μου χρωστάγε και βγήκε το φεσι του 0.50 ευρω Οπότε η μία λύση αυτή που λέει ο φίλος μετρητά κατάθεση σε ΑΤΜ Η άλλη μετάφορα 50 ευρώ κάθε μέρα; ....λολ... Γελοιοτητες με λίγα λογια.... Sent from my Redmi 7 using Tapatalk 50€ κάθε συναλλαγή, όχι κάθε μέρα. Παράθεση http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς! (έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. November 28, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2022 Για μισό δηλαδή λες ότι μπορώ να κάνω 3 συναλλαγές την μια μέρα συνολικης αξίας 150 ευρώ;;;Sent from my Redmi 7 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasomageiras Δημ. November 28, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2022 (edited) 1 hour ago, HEO said: Για μισό δηλαδή λες ότι μπορώ να κάνω 3 συναλλαγές την μια μέρα συνολικης αξίας 150 ευρώ;;; Sent from my Redmi 7 using Tapatalk Λέει κάπου ότι δεν μπορείς; Εως 500, έχω την εντύπωση ότι είναι... Μισό να ψάξω και επανέρχομαι. Επανήλθα "Το ημερήσιο όριο συναλλαγών είναι 500€." Απο την σελίδα του Δίας. https://www.dias.com.gr/el/gia-katanalotes/iris-ameses-metafores-hrimaton-se-filous/ Edited November 28, 2022 by andreasomageiras 2 Παράθεση http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς! (έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. November 28, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2022 Ωραία θα το δοκιμάσω αύριο και θα ενημερώσω την παρέαSent from my Redmi 7 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. November 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2022 Πράγματι δούλεψε Έστειλα 135 ευρώ σπάζοντας το ποσό σε 4 κινήσειςSent from my Redmi 7 using Tapatalk 3 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thansof_7 Δημ. November 30, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2022 Καλησπέρα! Μια γρήγορη ερώτηση.. Αγόρασα το πακέτο "εξοφ-λυση" της τραπ Πειραιώς στις 28/11 με 10€ που δίνει και 5000 yellows τα οποία όμως δεν έχουν εμφανιστεί ακόμα στον λογαριασμό μου.. Έχει τύχει και σε άλλον αυτό... Πήρα τηλέφωνο το πρωί στην εξυπηρέτηση και είχε 50(!) λεπτά αναμονη! Κάλεσα και πριν λίγο κ μου είπαν ότι τέτοια θέματα δεν τα εξυπηρετούν τώρα και να καλέσω αύριο πρωί!!! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pluss Δημ. November 30, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2022 (edited) 1 ώρα πριν, thansof_7 said: Καλησπέρα! Μια γρήγορη ερώτηση.. Αγόρασα το πακέτο "εξοφ-λυση" της τραπ Πειραιώς στις 28/11 με 10€ που δίνει και 5000 yellows τα οποία όμως δεν έχουν εμφανιστεί ακόμα στον λογαριασμό μου.. Έχει τύχει και σε άλλον αυτό... Πήρα τηλέφωνο το πρωί στην εξυπηρέτηση και είχε 50(!) λεπτά αναμονη! Κάλεσα και πριν λίγο κ μου είπαν ότι τέτοια θέματα δεν τα εξυπηρετούν τώρα και να καλέσω αύριο πρωί!!! Σύμφωνα με τους όρους (παρ. 4) της προωθητικής ενέργειας, τα 5.000 yellows θα αποδοθούν εντός 30 ημέρων από τη λήξη της προσφοράς (28/11/2022). Edited November 30, 2022 by pluss 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts