paanos Δημ. June 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2025 Πάντως για gold debit mastercard, ήρθε μήνυμα ότι θα έρθει Visa. Δεν έχει εμφανιστεί στο my alpha αλλά δεν υπάρχει και στο site η Visa version. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pluss Δημ. June 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2025 (edited) 3 ώρες πριν, TakeOverNet said: Την platinum δεν την έχουν πειράξει ακόμα πάντως. Είναι διαθέσιμη. Στις πιστωτικές δεν έχουμε κάποιο κύμα αντικατάστασης επί του παρόντος, πλην της κατάργησης των "διπλών" καρτών (απλή και Gold Bonus Mastercard), που υπήρχαν ήδη και σε Visa. Λογικά θα γίνει σε δεύτερο στάδιο αυτό, γιατί μιλάμε και για τεράστιο όγκο δουλειάς το να πρέπει να αντικατασταθούν τόσες κάρτες άμεσα. Edited June 29, 2025 by pluss 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. June 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2025 5 ώρες πριν, paanos said: Πάντως για gold debit mastercard, ήρθε μήνυμα ότι θα έρθει Visa. Δεν έχει εμφανιστεί στο my alpha αλλά δεν υπάρχει και στο site η Visa version. Θα εμφανιστεί σε 2-3 μέρες στο myAlpha Web/Mobile. Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kipouros_tou_GAP Δημ. June 30, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2025 On 29/6/2025 at 12:51 ΠΜ, pluss said: Δεν νομίζω να έχουμε εκπλήξεις... Λογικά όλες οι κάρτες θα μείνουν ως έχουν και αντί για Mastercard θα λένε Visa πάνω. Οι δικές της σίγουρα, οσοι είχαν Bonus MC Gold π.χ. θα λάβουν την αντιστοιχη Visa. Για αυτές όμως που είναι branded υπάρχει και μια σύμβαση με την εταιρία, στην προκειμένη περίπτωση με την Inditex. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. July 1, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2025 τι έγινε με την Mastercard ; χρήσιμη ήταν, φορτιζαμε icard και την έχω και στο mi band 7 nfc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GraveDigger Δημ. July 2, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2025 (edited) On 26/6/2025 at 3:39 ΜΜ, stathis123 said: To Apple Pay με το Google Wallet ειναι εντελως διαφορετικες υλοποιησεις. Η Google βγαζει ενα token και το αποθηκευει παντου και ειναι σαν ενα site οου αποθηκευεις τους τροπους πληρωμης και το μοιραζει στο οικοσυστημα over the cloud. H Apple εχει ξεχωριστό token για κάθε συσκευή το οποιο το αποθηκευει τοπικα. Oποτε δεν υπαρει τροπος να μεταφερθει η καρτα σε αλλη συσκευη την βγαζεις και την περνας εκ νεου γιατι πρεπει να αποθηκευτει το token τοπικα σε h/w μερος που κρυπτογραφει και παρεχει αλλο token καθε φορα. Με την apple καθε φορα που πληρωνεις στον εμπορο δινει και αλλο token με το google wallet δινεται το ιδιο token. Τα tokens του Google Pay για χρήση NFC, επίσης στην συσκευή αποθηκεύονται και δεν μεταφέρονται σε άλλες συσκευές. Αυτό που περιγράφεις είναι μια άλλη λειτουργία του Google Pay (που παρέχεται ακόμα κι αν δεν υπάρχει δυνατότητα NFC σε μια συσκευή) για αυτόματη συμπλήρωση των στοιχείων καρτών σε e-POS. On 26/6/2025 at 9:14 ΜΜ, oregon said: Όχι στην Εθνική πάντως. Αν για παράδειγμα έχεις ενεργη συνδρομή Netflix και δηλώσεις απώλεια κάρτας, το Netflix θα συνεχίσει να χρεώνει την κάρτα μέχρι να κατατγησεις το token. Εξαρτάται από τον τρόπο που θα ακυρωθεί η κάρτα αν θα συμπαρασύρει και τις πάγιες εντολές των εμπόρων. Δεν είναι και παράλογο να συνεχίσουν να εκτελούνται οι πάγιες εντολές που έχεις ορίσει. Διαφορετικά θα αναστατώνονταν πολύ περισσότερο η ζωή σου επειδή έχασες την κάρτα σου. On 28/6/2025 at 8:55 ΠΜ, makap said: Πριν την ακυρώσω, ρώτησα αν υπάρχει τρόπος να αποφύγω τη συνδρομή, δεδομένου ότι 1) δεν πληρώνω συνδρομές για τις άλλες κάρτες μου και 2) έχω και άλλα προνόμια στην alpha και η απάντηση ήταν αρνητική. Εγώ για την Affinity ρώτησα στην εξυπηρέτηση πελατών και μου είπαν να το δούμε αν χρεωθεί ετήσια συνδρομή και αν δεν γίνει δεκτό αίτημα αντιλογισμού με συνέχιση της κάρτας, τότε να προχωρήσουμε σε ακύρωση της κάρτας. Edited July 2, 2025 by GraveDigger Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. July 2, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2025 7 minutes ago, GraveDigger said: Τα tokens του Google Pay για χρήση NFC, επίσης στην συσκευή αποθηκεύονται και δεν μεταφέρονται σε άλλες συσκευές. Αυτό που περιγράφεις είναι μια άλλη λειτουργία του Google Pay (που παρέχεται ακόμα κι αν δεν υπάρχει δυνατότητα NFC σε μια συσκευή) για αυτόματη συμπλήρωση των στοιχείων καρτών σε e-POS. ναι η καρτα εννοουσα οτι αποθηκευεται στο cloud της google και απο εκει βγαζουν τα tokens 1 Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. July 7, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2025 εχω 13 χρονια πιστωτικη στην eurobank αιτηθηκα online μεσα απο το e-banking αυξηση πιστωτικου οριου απο τα 5.000 στα 6.000 ευρω εγκριθηκε σε δευτερολεπτα. μετα εκανα αιτηση να παω στα 7.000 ευρω και μετα απο 3 μερες την απορριψανε και μου κλεισανε την δυνατοτητα online αιτηματος απαραδεκτη πρακτικη τοσα χρονια δεν την εχω αφησει ποτε απληρωτη την καρτα 9/10 statement βγαινουν μηδενικα η πιστωτικα Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. July 7, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2025 12 minutes ago, dimitris15 said: εχω 13 χρονια πιστωτικη στην eurobank αιτηθηκα online μεσα απο το e-banking αυξηση πιστωτικου οριου απο τα 5.000 στα 6.000 ευρω εγκριθηκε σε δευτερολεπτα. μετα εκανα αιτηση να παω στα 7.000 ευρω και μετα απο 3 μερες την απορριψανε και μου κλεισανε την δυνατοτητα online αιτηματος απαραδεκτη πρακτικη τοσα χρονια δεν την εχω αφησει ποτε απληρωτη την καρτα 9/10 statement βγαινουν μηδενικα η πιστωτικα Πολύ λογικό καθώς στις περισσότερες τράπεζες πρέπει να παρέλθουν 6 μήνες από την προηγούμενη αύξηση ορίου προκειμένου να μπορείς να ζητήσεις νέα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kipouros_tou_GAP Δημ. July 9, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2025 Επίσημα η YES Mastercard https://www.eurobank.gr/el/retail/proionta-upiresies/proionta/kartes/pistotikes-kartes/yes-mastercard 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dis Δημ. July 10, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2025 Σε atm με nfc και χρήση ρολόι ή κινητό, έχεις δυνατότητα μόνο για ανάληψη ή ερώτηση υπολοίπου ; Όχι κατάθεση ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. July 10, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2025 2 ώρες πριν, dis said: Σε atm με nfc και χρήση ρολόι ή κινητό, έχεις δυνατότητα μόνο για ανάληψη ή ερώτηση υπολοίπου ; Όχι κατάθεση ; Μόνο ανάληψη (για ερώτηση υπολοίπου δεν ξέρω). Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pluss Δημ. July 10, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2025 (edited) On 7/7/2025 at 1:02 ΜΜ, dimitris15 said: εχω 13 χρονια πιστωτικη στην eurobank αιτηθηκα online μεσα απο το e-banking αυξηση πιστωτικου οριου απο τα 5.000 στα 6.000 ευρω εγκριθηκε σε δευτερολεπτα. μετα εκανα αιτηση να παω στα 7.000 ευρω και μετα απο 3 μερες την απορριψανε και μου κλεισανε την δυνατοτητα online αιτηματος απαραδεκτη πρακτικη τοσα χρονια δεν την εχω αφησει ποτε απληρωτη την καρτα 9/10 statement βγαινουν μηδενικα η πιστωτικα Στη Eurobank, αν απορριφθεί ένα online αίτημα για απόκτηση δανείου/πιστωτικής κάρτας/αύξησης πιστωτικού ορίου, τότε κλείνει η δυνατότητα υποβολής ίδιου (ή άλλου) αιτήματος για 3 μήνες. Edited July 12, 2025 by pluss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hliasat Δημ. July 11, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2025 ερώτηση λιγάκι.έχω στην εθνική τράπεζα 2 λογαριασμούς. ο ένας απλος ταμιευτιρίου,οπου εκανα αναβθμιση για να με κρτανε 0,80 και ο άλλος ,ταμιευτήριο μισθοδοτικός REWARD λέει οπου εκεί μπανει η μισθοδοασιά μου,Δεν μπορει να γινει αναβαθμιση εδω σε αυτον ,και ρωταω μηπως σε αυτον τον μισθοδοσιας εχω αυτα τα προνομοια,οποτε δεν χρειαζοταν στον αλλο τον απλο ταμιευτηριου να κανω αναβαθμιση; εχω παρατηρησει παντως σε αυτον που πληρωνομαι, οτι δεν με κτατανε προμηθεια απο παγιες εντολες οπως ητανε παλια . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. July 11, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2025 8 minutes ago, Hliasat said: ερώτηση λιγάκι.έχω στην εθνική τράπεζα 2 λογαριασμούς. ο ένας απλος ταμιευτιρίου,οπου εκανα αναβθμιση για να με κρτανε 0,80 και ο άλλος ,ταμιευτήριο μισθοδοτικός REWARD λέει οπου εκεί μπανει η μισθοδοασιά μου,Δεν μπορει να γινει αναβαθμιση εδω σε αυτον ,και ρωταω μηπως σε αυτον τον μισθοδοσιας εχω αυτα τα προνομοια,οποτε δεν χρειαζοταν στον αλλο τον απλο ταμιευτηριου να κανω αναβαθμιση; εχω παρατηρησει παντως σε αυτον που πληρωνομαι, οτι δεν με κτατανε προμηθεια απο παγιες εντολες οπως ητανε παλια . Οι παλιες χρωσεις λογαριασμων καρτων δεν υπάρχουν πλεον με εντολη της ΕΕ, αυτο με τα 80 λεπτα του ευρω ειναι μεγαλο παραμύθι της Εθνικής Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. July 11, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2025 1 ώρα πριν, nikos_kallithea said: Οι παλιες χρωσεις λογαριασμων καρτων δεν υπάρχουν πλεον με εντολη της ΕΕ, αυτο με τα 80 λεπτα του ευρω ειναι μεγαλο παραμύθι της Εθνικής Και τι μπορούμε να κάνουμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. July 12, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2025 με την αναβαθμιση σε ,και καλα ,προνομιακο η εθνικη λεει οτι ειναι δωρεαν τα εμβασματα μεχρι 5000 ευρω.δηλαδη μεταφορες,πληρωμες λογαριασμων μεχρι συτο το ποσο ειναι χωρις προμηθεια?και προς αλλες τραπεζες?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. July 12, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2025 15 ώρες πριν, dimtz said: Και τι μπορούμε να κάνουμε; Δε μπορείς να κάνεις κάτι και δε χρειάζεται. Οι πληρωμές λογαριασμών ΔΕΚΟ και οι πάγιες εντολές πλέον είναι δωρεάν για κάθε τύπο λογαριασμού. 5 ώρες πριν, ilka71 said: με την αναβαθμιση σε ,και καλα ,προνομιακο η εθνικη λεει οτι ειναι δωρεαν τα εμβασματα μεχρι 5000 ευρω.δηλαδη μεταφορες,πληρωμες λογαριασμων μεχρι συτο το ποσο ειναι χωρις προμηθεια?και προς αλλες τραπεζες?? Ισχύει ότι ανέφερα παραπάνω. Ωστόσο, ο λογαριασμός προνομίων δίνει δωρεάν 50 εμβάσματα ανά μήνα (είτε εισερχόμενα είτε εξερχόμενα) απο τον λογαριασμό, χωρίς να σας χρεώνει τα έξοδα της τράπεζας σας (συνήθως 0,50€ ανά έμβασμα) 17 ώρες πριν, Hliasat said: Δεν μπορει να γινει αναβαθμιση εδω σε αυτον ,και ρωταω μηπως σε αυτον τον μισθοδοσιας εχω αυτα τα προνομοια,οποτε δεν χρειαζοταν στον αλλο τον απλο ταμιευτηριου να κανω αναβαθμιση Ο Reward δίνει ενα μικρό επιτόκιο στα χρήματα σου και βάσει του νόμου έχεις δωρεάν λογαριασμούς και πάγιες εντολές. Αν ενδιαφέρεσαι για εμβάσματα, τότε αξίζει να κρατήσεις τον προνομίων και να τα κάνεις από εκεί (αν είναι πάνω από 2-3 τον μήνα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dis Δημ. July 13, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2025 On 10/7/2025 at 3:46 ΜΜ, zurabi_97 said: Μόνο ανάληψη (για ερώτηση υπολοίπου δεν ξέρω). Σε Πειραιώς έχει ανάληψη και ερώτηση υπολοίπου. Αναρωτιέμαι γιατί όχι και κατάθεση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hliasat Δημ. July 18, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2025 https://santorinimagazine.gr/polithikan-ta-atm-tis-trapezas-peiraios-nees-chreoseis-gia-tous-katanalotes/ Τι θέλει να πει εδώ ο ποιητής; Ότι αν πχ έχω κάρτα Πειραιώς και κάνω ανάληψη από ΑΤΜ της ίδιας Τράπεζας χρεώνονται προμήθεια ο κόσμος; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. July 18, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2025 22 minutes ago, Hliasat said: https://santorinimagazine.gr/polithikan-ta-atm-tis-trapezas-peiraios-nees-chreoseis-gia-tous-katanalotes/ Τι θέλει να πει εδώ ο ποιητής; Ότι αν πχ έχω κάρτα Πειραιώς και κάνω ανάληψη από ΑΤΜ της ίδιας Τράπεζας χρεώνονται προμήθεια ο κόσμος; δεν ειναι ΑΤΜ της ιδια τραπεζας μιας και τα ΑΤΜ της πειραιως θα γραφουν "Cashflex" και δεν θα ανηκουν σε αυτην οποτε νησιωτες και λοιποι επαρχιωτες την πατησατε και συντομα θα την πατησουμε και εμεις στην Αθηνα. καθοτι η μπαλα θα τα παρει ολα, αργα ή γρηγορα ειναι μια καλη δικαιολογια για τις τραπεζες που προσπαθουν να βγαλουν απο την μυγα ξυγκι οπως λεει ο λαος και γιατι να μην το κανουν;;; το κομμα που κυβερναει και κανει τους νομους χρωσταει μισο δισ ευρω στις τραπεζες και πληρωνει καπου 50 εκατομυρια σε τοκους καθε χρονο που βεβαια προστιθονται στο χρεος...... με λιγα λογια σε 2000 χρονια θα εχει ξοφλησει..... 3 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. July 18, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2025 Διαβασα το αρθρο, αλλα δεν καταλαβαινω. Καλα για το δικτυο που πωληθηκε, αλλα αν καταφερω και παω μεχρι την ιδια την τραπεζα, στο ΑΤΜ που εχει στον εξωτερικο της χωρο, και ειναι ιδιοκτητο ΑΤΜ της τραπεζας, παλι θα χρεωθω; Δεν καταλαβαινω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. July 18, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2025 (edited) Το άρθρο λέει για 1.5 ευρώ στο ιδιόκτητο μηχάνημα..... Νέα κόλπα Άλλο λινκ https://www.bankingnews.gr/trapezika-nea/articles/815872/i-trapeza-peiraios-meionei-se-0-5-evro-ti-xreosi-gia-analipseis-pelaton-se-diktya-triton Edited July 18, 2025 by HEO 1 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. July 18, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2025 Νομίζω μόνο στα εκτός δικτύου είναι η επιπλέον χρέωση. Απλά τα μόνα εντός δικτύου είναι πλέον αυτά στα καταστήματα της τράπεζας. Όλα τα άλλα έγιναν Cashflex. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. July 18, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2025 Οπου το ΑΤΜ ειναι σε καταστημα της τραπεζας δεν εχει προμήθεια ολα τα αλλα εχουν Σε λίγο θα βάλουν και σε αυτα των καταστημάτων, αν δε τους το απαγορεύσουν με νομο τότε κάτι αλλο θα βρούν και ετσι θα ειναι ολοι ευχαριστημένοι 🤣🤣🤣 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts